Gazete Vatan Logo
Futbol Müjdeyi Arınç verdi!

Müjdeyi Arınç verdi!

Bursaspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme turunda deplasmanda Vojvodina ile yapacağı karşılaşmayı bu gece saat 21:00'den itibaren TRT Spor naklen yayınlayacak.

Müjdeyi Arınç verdi!

Bursaspor'un bu turdaki maçlarının canlı yayınla TRT Spor'dan yayınlanacağı müjdesini ise Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, şahsi Twitter hesabı üzerinden verdi. Arınç yazdığı mesajda şu sözleri kullandı:

"Bursalı dostlarıma büyük bir müjde vermek istiyorum. Az önce TRT Genel Müdürümüzle yaptığım görüşme sonrasında @BursasporSk bu akşam Vojvodina takımı ile yapacağı maçı canlı yayımlayacaklar. Şimdiden Bursasporumuza başarılar diliyorum. Taraftarlarımıza da iyi seyirler..."

DEVREYE BİZZAT KENDİSİ GİRMİŞ
Bursaspor maçının yayın haklarını elinde bulunduran SARAN Medya Grubu'na bu sabaha kadar Bursaspor-Vojvodina maçlarının yayını için kimse teklifte bulunmayınca yeşil beyazlı taraftarlar bu konuya büyük tepki göstermiş ve bu tepkilerden Bursaspor yönetimi de nasibini almıştı. Aynı zamanda AK Parti Bursa Milletvekili de olan Bülent Arınç de konuya bizzat el atıp, her iki maçın da TRT Spor ve Bursaspor TV'den yayınlanmasında büyük pay sahibi oldu.