Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Milli Takım'a gençlik neşteri geliyor

Milli Takım'a gençlik neşteri geliyor

Vestel, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun ana sponsoru olurken, Federasyon Başkanı Özkan Mutlugil anlaşma sonrası yaptığı açıklamada başkanlığa adaylığı konusunda kararını önümüzdeki günlerde vereceğini belirtti!

Milli Takım'a gençlik neşteri geliyor

Vestel, Türkiye Voleybol Federasyonu ile ana sponsorluk konusunda düzenlenen tören sonrası, Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil Karar Gazetesi'nin sorularını cevapladı. Mutlugil 21 Kasım'da gerçekleşecek Voleybol Federasyonu Başkanlığı seçiminde aday olup olmamasıyla ilgili önümüzdeki günlerde açıklama yapacağını ve o zaman netleştirmiş olacaklarını söyledi.

"ZANINI İÇİN SON KARARIMIZI VERMEDİK"

A Milli Erkek Voleybol Takımı Baş Antrenörü Emanuele Zanini ile yolların ayrıldığına dair dolaşan iddialarla ilgili başkan şöyle cevap verdi: "Sözleşme süresi bitti, fesih durumu yok. Yeni dönemle ilgili henüz bir şey konuşulmadı. Yeni dönemle ilgili karşılıklı anlaşırsak devam kararı alınır. Yönetim Kurulu olarak henüz son kararımızı vermedik."

Ligin yayıncı kuruluşu için Saran Medya'nın Federasyon adına görüşmeler gerçekleştirdiğini belirten Mutlugil, "Çok kısa süre içerisinde yayıncı kuruluş belli olacak" diye belirtti.

Özellikle altyapılarda süre gelen bir başarı olduğunun altını çizen Mutlugil, "Umuyorum ki çok kısa bir süre içerisinde, genç arkadaşlarımızın A Milli Takım'a entegrasyonuyla jenarasyon değişimi yapacağız ve önümüzdeki dönem olimpiyatlara Türk voleybolunun hazırlanmasını sağlayacağız" diye konuştu. Voleybol Bayan Milli Takımı'nda altyapıdan gelen oyuncuları milli takıma entegre etmek istediklerinin altını çizen Özkan Mutlugil; "Olimpiyat hedefini yakalayamadığımız için bu sene Grand Prix'e de az tecrübeli bir ekiple mücadele ettik. Çünkü o ekibin tecrübelenmesi ve önümüzdeki yıllar için bir hazırlık dönemi geçirmesi lazım. Önümüzdeki seneden itibaren çok hızlı bir jenerasyon değişimi planlıyoruz" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

(Hakan Akar/ Karar)