Vestel

Vestel

Son dakika vestel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan vestel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını vestel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Vestel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan vestel gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.496 vestel haberi bulunmuştur. Tüm vestel haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi final serisi 5. maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup etti ve seriyi 3-2 kazanıp üst üste 2. kez şampiyon oldu.
21.04.2024 Voleybol
Halkbank Fenerbahçe voleybol biletleri ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Halkbank voleybol maçı bileti satışa çıktı mı?
Halkbank Fenerbahçe voleybol biletleri ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Halkbank voleybol maçı bileti satışa çıktı mı? Fenerbahçe Parolapara finalde Halkbank ile karşılaşacak. Peki, Halkbank Fenerbahçe voleybol biletleri ne zaman satışa çıkacak? Fenerbahçe Halkbank voleybol maçı bileti satışa çıktı mı?
6.04.2024 Şampiy10
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi
Fanatik Sports & Business Summit 2023 düzenlendi Fanatik Gazetesi ev sahipliğinde, Bitexen, Petrol Ofisi, Türkiye İş Bankası, Ülker, Vestel ve Qnet sponsorluğunda düzenlenen Fanatik Sports & Business Summit 2023, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'üncü yılında Türk sporunu ileri taşıyan sporcular ve yöneticilerin katılımıyla bugün gerçekleşti.
27.12.2023 Şampiy10
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar?
5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar! Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? İstanbul'da pazar günü düzenlenecek 45. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. Peki, Maraton saat kaçta, nerede? Maraton koşusunda hangi yollar yollar? 5 Kasım maraton nedeniyle kapalı yollar…
4.11.2023 Gündem
Voleybol federasyonuna yeni sponsorluk desteği
Voleybol federasyonuna yeni sponsorluk desteği Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile ABD merkezli fast food restoran zinciri KFC arasında Voleybol 1. Ligi ana sponsorluğu anlaşması imzalandı.
5.09.2023 Diğer Sporlar
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
Türk girişimciler, Vegas’a çıkarma yaptı! Bakan Varank: Büyük ivme yakaladık
Türk girişimciler, Vegas’a çıkarma yaptı! Bakan Varank: Büyük ivme yakaladık Dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES 2023, geniş katılımlı Türk girişimlerin inovatif ürünlerine ev sahipliği yaptı. ABD’nin Las Vegas kentinde düzenlenen fuar, Türk girşimcilerin gövde gösterisine sahne oldu. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı desteğiyle fuara katılan 52 teknoloji tabanlı girişim, dünyanın dört bir yanından gelen katılımcıların büyük ilgisini gördü.
10.01.2023 Ekonomi
Togg'un üretim bantları adım adım görüntülendi! Modellerin ismi ne olacak?
Togg'un üretim bantları adım adım görüntülendi! Modellerin ismi ne olacak? Togg, Gemlik’teki kampüsünü ilk kez otomotiv gazetecilerine açtı. 2023 yılının Mart ayında yola çıkacak C-SUV’un tüm üretim aşamaları adım adım görüntülendi. 3 dakikada 1 araç üretebilme kapasitesine sahip tesiste her şey son teknoloji. Otomasyon oranının yüzde 90 olduğu fabrikada, testler için yıl sonuna kadar, 165 adet C-SUV üretilecek. Modellerle ilgili isim konusu da açıklığa kavuşurken, yeni yılda ne kadar Togg üretileceği de belli oldu.
25.11.2022 Ekonomi
Dijital reklam sektörünün liderleri Mixx Awards Ödülü için bir araya geliyor
Dijital reklam sektörünün liderleri Mixx Awards Ödülü için bir araya geliyor İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından bu sene 13’üncüsü düzenlenen MIXX Awards Türkiye yarışmasının jüri üyeleri belli oldu.
18.11.2022 Bilim ve Teknoloji
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor?
İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım maraton kaç saat sürüyor, nereden başlıyor? Maraton koşusu saat kaçta başlıyor, İstanbul maratonu saat kaçta bitiyor? İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul tarafından düzenlenen N Kolay İstanbul Maratonu bu yıl 44. kez koşulacak. 
5.11.2022 Gündem
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor?
6 Kasım maraton kapalı yollar! Pazar günü hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? 6 Kasım hangi yollar kapalı, kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul’da 6 Kasım’da düzenlenecek N Kolay 44. İstanbul Maratonu dolayısıyla bazı yollar araç trafiğine kapatılacak. İstanbul'da trafiğe kapalı yollar ve alternatif güzergahlar ise merak konusu oldu. Peki, 6 Kasım Pazar günü hangi yollar kapalı? Kapalı yollar ne zaman açılacak? İstanbul maratonu saat kaçta başlıyor ve bitiyor? İşte 6 Kasım kapalı yollar…
5.11.2022 Gündem
Sultanlar Ligi canlı yayınlarla sadece Misli.com'da
Sultanlar Ligi canlı yayınlarla sadece Misli.com'da Misli.com Sultanlar Ligi'nde 2022-23 sezonu bugün 17:30'daki tek maçla başlayacak. Açılış karşılaşmasında Çukurova Belediyesi Adana Demirspor ile PTT kozlarını paylaşacak. Tüm maçlar canlı yayınla sadece Misli.com'da olacak.
1.11.2022 İddaa
13 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 13 Ekim 2022 kataloğu indirimli perşembe aktüel ürünleri raflarda! 13 Ekim 2022 A101 kataloğuna göz atın!
13 Ekim A101 kataloğu 2022! A101 13 Ekim 2022 kataloğu indirimli perşembe aktüel ürünleri raflarda! 13 Ekim 2022 A101 kataloğuna göz atın! 13 Ekim 2022 A101 kataloğu yayınlandı. En çok ziyaret edilen market zincirlerinin başına gelen A101 market bu hafta da birbirinden farklı ürünleri tüketiciye sundu. A101 13 Ekim kataloğunda; Teknoloji ürünleri, Beyaz Eşya, Elektrikli Ev Aletleri, Televizyon çeşitleri, mini döküm ürünler, cep telefonu, mutfak ürünleri, züccaciye, ev tekstili ve giyim ürünleri indirimli olarak satışa sunulacak. Peki, A101 indirimli ürünlerde bu Perşembe neler var, A101 13 Ekim 2022 kataloğunda hangi ürünler indirimli? İşte 13 Ekim A101 kataloğu 2022…
13.10.2022 Ekonomi
TOGG Trugo kaç KW, 81 ilde kurulacak mı? Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un merakla beklenen şarj cihazı ortaya çıktı!
TOGG Trugo kaç KW, 81 ilde kurulacak mı? Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un merakla beklenen şarj cihazı ortaya çıktı! Yerli otomobil TOGG'un şarj cihazı ortaya çıktı. TOGG Trugo Türkiye'nin 81 iline kurulacak. Peki, TOGG Trugo kaç KW, 81 ilde kurulacak mı?
24.09.2022 Bilim ve Teknoloji
Enner Valencia'nın cezası açıklandı
Enner Valencia'nın cezası açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Kararları açıklandı. Kurul, Fenerbahçeli futbolcu Enner Valencia'ya 1 resmi müsabakadan men cezası ile 8 bin 700 TL, ayrıca Konyaspor maçında merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde 2'nci kez gerçekleştirilmesi nedeniyle sarı-lacivertli kulübe 87 bin 500 TL para cezası verdi. PFDK, Trabzonspor'a 56 bin TL, Galatasaray'a 40 bin TL, Beşiktaş'a 250 bin TL, Kayserispor'a 400 bin TL, Konyaspor'a 456 bin TL para cezası verdi.
1.09.2022 Süper Lig
Disney Plus nasıl izlenir, Disney + TV’ye nasıl yüklenir? Disney Plus TV'de nasıl izlenir?
Disney Plus nasıl izlenir, Disney + TV’ye nasıl yüklenir? Disney Plus TV'de nasıl izlenir? Disney Plus TV’ye nasıl yüklenir, Disney Plus nasıl izlenir? Online dizi ve film izleme platformlarından biri olan Disney Plus yayın hayatına başladı. Disney+ artık Türkiye'de. Peki, Disney Plus TV'de nasıl izlenir, TV'ye nasıl yüklenir?
14.06.2022 Televizyon
PFDK, Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası verdi
PFDK, Trabzonspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye para cezası verdi Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor'a 4 farklı maddeden toplam 600 bin TL, Fenerbahçe ve Galatasaray'a ise saha olayları nedeniyle 32 bin TL para cezası verdi.
5.05.2022 Galatasaray
Vestel Beyaz Eşya (VESBE) temettü ne zaman ödenecek?
Vestel Beyaz Eşya (VESBE) temettü ne zaman ödenecek? Vestel Beyaz Eşya Sanayi ve Ticaret A.Ş. (VESBE) 2021 yılı hesap döneminde elde ettiği karı açıkladı. Denetlemelerden geçen şirket, net dağıtılabilir dönem kârından 698.308.859 TL tutarındaki kâr payının dağıtılmasına karar verdi. Yapılacak olan kâr payı ödemesi, 1 TL nominal değerli paylar için brüt 0,4364 TL ve net olarak ise 0,3989 TL olarak belirlendi. Peki, Vesbe temettü 2022 ne zaman yatacak? Vestel Beyaz Eşya temettü ödeme tarihi belli oldu mu? İşte Vestel Beyaz Eşya (VESBE) temettü ödeme tarihleri…
19.04.2022 Ekonomi
Emine Erdoğan: Kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor
Emine Erdoğan: Kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor TİM tarafından düzenlenen İhracatın Güçlü Kadınları Ödül Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, “Sürdürülebilir kalkınma hedefleri ana amacı hiç kimseyi arkada bırakmamaktır. Şu tartışmasız bir gerçek ki kadınların güçlendirilmesi ekonomiye büyük bir katkı sağlıyor. Bunun yanında gelecek nesillerin niteliğinin artmasını ve aile kurumunun güçlenmesini de beraberinde getiriyor. Yani kadınların bir toplumun her alandaki gelişiminde merkezi bir rolü var” dedi. 
4.03.2022 Gündem
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu DataExpert katkılarıyla BMI Business School tarafından 2016 yılından bu yana yürütülen, Türkiye’nin finans alanında en önemli karar alıcılarının belirlendiği “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleri değerlendirilerek hazırlanan listede, yöneticilerin yüzde 28’ini kadınlar oluşturuyor. Bu yıl iş dünyasına yeni bir soluk getiren Milliyet Executive iş birliğiyle hazırlanan En Etkin 50 CFO’nun yüzde 42’si yüksek lisans mezunu ve yüzde 80’den fazlası yerli şirketlerde görev alıyor.
3.02.2022 Ekonomi
Yollar ne zaman açılacak?  15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman açılacak?
Yollar ne zaman açılacak? 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman açılacak? Dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olan İstanbul Maratonu bugün koşuluyor. Anadolu yakasından başlayıp Avrupa yakasında son bulacak maratonda 15 Temmuz Şehirler Köprüsü başta olmak üzere İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı. Pek çok kişi de 'Yollar ne zaman açılacak? Bugün hangi yollar kapalı?' sorularını araştırıyor. Peki, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ne zaman açılacak? İşte İstanbul'da kapatılan yollar ve trafiğin açılacağı saatler...
7.11.2021 Gündem
İstanbul Maratonu 2021 kapalı yollar! İstanbul Maratonu ne zaman 2021? 43. İstanbul Maratonu halk koşusu
İstanbul Maratonu 2021 kapalı yollar! İstanbul Maratonu ne zaman 2021? 43. İstanbul Maratonu halk koşusu İstanbul Maratonu ne zaman? İstanbul Valiliği, 7 Kasım Pazar günü düzenlenecek 43. İstanbul Maratonu nedeniyle trafiğe kapatılacak yolları ve alternatif güzergahları duyurdu. İşte İstanbul Maratonu 2021 kapalı yollar…
6.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Afrika ülkelerine aşı yardımı yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Afrika ülkelerine aşı yardımı yapacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Afrika Ekonomi ve İş Forumu'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Son 2 yıllık sürece baktığımızda batılı ülkeler başta olmak üzere gelişmiş devletlerin salgın sürecini adalete ve hakkaniyete uygun yönetmediklerini görüyoruz. Afrika halkı salgın sürecinde yalnız bırakılmıştır. TURKOVAC aşımız devreye girdiğinde örnek bir davranış sergileyeceğiz. Kar eksenli yaklaşılmasını doğru bulmuyoruz. Kıta ülkelerine aşı yardımı da yapacağız." dedi
22.10.2021 Siyaset
Eczacıbaşı Vakıfbank maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak?
Eczacıbaşı Vakıfbank maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Eczacıbaşı Vakıfbank maçı ne zaman saat kaçta? Eczacıbaşı Vakıfbank voleybol maçı ile ilgili detaylar araştırılıyor. Geçen sezonun iki şampiyon takımının mücadelesi merakla bekleniyor. Eczacıbaşı Vakıfbank maçı…
4.10.2021 Gündem
Cep telefonu fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Düşüyor
Cep telefonu fiyatlarıyla ilgili flaş karar! Düşüyor Cep telefonu fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Yenilenmiş ikinci el telefon satışlarında KDV yüzde 18’den yüzde 1’e indi. MOBİSAD Başkanı Mustafa Kemal Turnacı, “Devletin buradan yılda en az 1 milyar liralık kazancı olacak. Kayıtdışı bitecek” dedi. KDV indiriminin tüketiciye de yansıması bekleniyor.
1.10.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Vestel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki vestel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.