Şanlıurfa Valiliği

Şanlıurfa Valiliği

Son dakika şanlıurfa valiliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şanlıurfa valiliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şanlıurfa valiliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şanlıurfa Valiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şanlıurfa valiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 372 şanlıurfa valiliği haberi bulunmuştur. Tüm şanlıurfa valiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi
TFF'den Süper Kupa açıklaması! Fenerbahçe'nin erteleme talebi kabul edilmedi Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa hakkında açıklama yaptı.
4.04.2024 Futbol
Şanlıurfa Hilvan'da 'seçimin yenilenmesi kararı' sonrası gerginlik
Şanlıurfa Hilvan'da 'seçimin yenilenmesi kararı' sonrası gerginlik Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde, İlçe Seçim Kurulu’nun seçimin yenilenmesi kararına tepki gösteren DEM Partililer ile polis arasında gerginlik yaşandı. Parti yöneticilerinin de araya girmesiyle gerginlik sona erdi.
3.04.2024 Gündem
Meteoroloji uyardı! Okullar bir gün süre ile tatil edildi
Meteoroloji uyardı! Okullar bir gün süre ile tatil edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğünün Şanlıurfa için şiddetli yağış uyarısında bulunmasının ardından il genelinde okullar tatil edildi.
14.02.2024 Gündem
Şanlıurfa’da depremde hayatını kaybedenler anıldı
Şanlıurfa’da depremde hayatını kaybedenler anıldı Şanlıurfa’da depremde hayatını kaybedenler için kentin simgesi olan Balıklıgöl’deki Dergah Camii’nde dua edildi. Ardından cami çıkışında cemaate çorba dağıtıldı.
6.02.2024 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
Balıklıgöl artık berrak! Çalışmalarda sona gelindi
Balıklıgöl artık berrak! Çalışmalarda sona gelindi Şanlıurfa'nın simgesi olan Balıklıgöl’de deprem ve sel felaketleri sonrası çamur rengini alan suyun rengi normale döndü. Göl ve çevresinde başlayan güçlendirme ile restorasyon çalışmalarında da sona gelindi.
12.05.2023 Gündem
Suriye’de yaşanan patlamada 2 polis şehit oldu, 7 polis yaralandı
Suriye’de yaşanan patlamada 2 polis şehit oldu, 7 polis yaralandı Suriye’nin Telabyad kentinde polis ekiplerinin uygulama noktasında tespit ettiği patlayıcının infilak etmesi sonucu 2 Türk polisi şehit olurken, 7 polis de yaralandı. Aynı patlamada 1 yerel polis şehit olurken, 4’ü de yaralandı.
30.04.2023 Gündem
Lise öğrencisi, pompalı tüfekle okulu bastı! 1'i öğrenci, 3 kişi yaralandı
Lise öğrencisi, pompalı tüfekle okulu bastı! 1'i öğrenci, 3 kişi yaralandı Şanlıurfa'da sigara içtiği için kendisini uyaran müdür yardımcısı ile tartışan lise öğrencisi İsa D., pompalı tüfek ile okulu bastı. İsa D.’nin açtığı ateşte 1'i öğrenci, 3 kişi yaralandı, İsa D. polis ekiplerince gözaltına alındı.
27.04.2023 Yaşam
Şanlıurfa'da eğitime 1 gün ara verildi
Şanlıurfa'da eğitime 1 gün ara verildi Şanlıurfa'da sel sonrası oluşan olumsuz durum nedeniyle 3 ilçedeki tüm okullarda eğitime 1 gün daha ara verildi.
19.03.2023 Gündem
Şanlıurfa'da sel felaketi! Okullar tatil edildi
Şanlıurfa'da sel felaketi! Okullar tatil edildi Şanlıurfa Valiliği, sağanak nedeniyle 16 Mart Perşembe günü il genelindeki tüm okullarda eğitim öğretime ara verildiğini duyurdu.
15.03.2023 Gündem
Bir ilimizde yağmur nedeniyle okullar tatil edildi
Bir ilimizde yağmur nedeniyle okullar tatil edildi Şanlıurfa Valiliği, yoğun sağanak yağış nedeniyle okullarda eğitim öğretime 1 gün ara verildiğini açıkladı.
14.03.2023 Gündem
Gösteri ve etkinlikler 3 günlüğüne yasaklandı! Valilik duyurdu
Gösteri ve etkinlikler 3 günlüğüne yasaklandı! Valilik duyurdu Şanlıurfa Valiliği kent merkezi ve ilçelerinde 3 gün boyunca gösteri, eylem ve yürüyüş gibi her türlü etkinliğin yasaklandığını duyurdu.
20.10.2022 Gündem
Şanlıurfa’da hudut karakoluna saldırı: 1 şehit 1, yaralı
Şanlıurfa’da hudut karakoluna saldırı: 1 şehit 1, yaralı Şanlıurfa’nın Suriye sınırında bulunan Esentepe Hudut Karakolu'na, PKK/YPG'li teröristler tarafından havan saldırısı düzenlendi. Saldırıda 1 asker şehit oldu, 1 asker ise yaralandı. MSB'den yapılan açıklamada, "Belirlenen hedefler derhâl ateş altına alınarak ilk belirlemelere göre 12 terörist etkisiz hâle getirildi." denildi.
18.09.2022 Gündem
Tel Abyad'da teröristlerden kontrol noktasına roketli saldırı: 4 asker yaralı
Tel Abyad'da teröristlerden kontrol noktasına roketli saldırı: 4 asker yaralı  Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinin karşısında bulunan Suriye'nin Tel Abyad kentinde kontrol noktasına PKK/YPG terör örgütü tarafından düzenlenen roketatarlı saldırı sonucu 4 asker hafif yaralandı.
31.07.2022 Gündem
Şanlıurfa'da 'şeriat' çağrısına Valilik soruşturma başlattı
Şanlıurfa'da 'şeriat' çağrısına Valilik soruşturma başlattı Şanlıurfa Balıklıgöl'de İsrail'i protesto etmek için toplanan bir grubun siyah tevhid bayrakları açarak şeriat çağrısında bulunmasıyla ilgili Valilik tarafından soruşturma başlatıldı.
28.04.2022 Gündem
Korkunç olay! 16 yaşındaki çoban, kolları kopmuş halde bulundu
Korkunç olay! 16 yaşındaki çoban, kolları kopmuş halde bulundu Şanlıurfa’da Özel Harekat polislerinin atış talimi yaptığı bölgede, ölü ve kolları kopmuş halde bulunan Muharrem Aksem (16) ile ilgili, valilik, adli ve idari soruşturma başlattığını duyurdu. Açıklamada Aksem'in, "Arazide bulmuş olabileceği bir cismin infilak etmesi sonucunda hayatını kaybettiği değerlendirilmektedir" denildi.
26.03.2022 Gündem
Lüks aracı uzun namlulu tüfekle taradılar! Valilik açıklama yaptı: 2 kişi hayatını kaybetti
Lüks aracı uzun namlulu tüfekle taradılar! Valilik açıklama yaptı: 2 kişi hayatını kaybetti Şanlıurfa'da seyir halindeki bir otomobil uzun namlulu tüfekle tarandı. Silahlı saldırıda otomobil sürücüsü Murat Yılmaz (50) ile yanında bulunan İbrahim Kızılok (24), yaşamını yitirdi. Valilikçe yapılan açıklamada, olayın 5 yıl önce işlenen bir cinayetle bağlantılı olabileceği belirtildi. 
5.02.2022 Gündem
Bakan Özer talimatı vermişti! O okul ile ilgili flaş gelişme!
Bakan Özer talimatı vermişti! O okul ile ilgili flaş gelişme! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in, Şanlıurfa ziyaretinde, eksiklerinin giderilmesi yönünde talimat verdiği Halilurrahman Ortaokulu'nun duvarı ve bahçesi 15 günde yenilendi.
22.01.2022 Eğitim
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller!
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller! Türkiye’de etkili olan kar, bazı illerde eğitimin aksamasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası yurdun bazı illerinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Adıyaman, Bilecik, Kütahya, Kırşehir, Uşak, Adana gibi kentler başta olmak üzere Türkiye’de birçok kentte okullar tatil edildi. İşte okulları tatil olan iller...
19.01.2022 Eğitim
Bakan Özer'den İl Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürüne tepki
Bakan Özer'den İl Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürüne tepki Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Şanlıurfa Valiliği'nde İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Ardından Halilurrahman Ortaokulu'na bir ziyaret gerçekleştiren Bakan Özer, okuldaki eksiklik üzerine İl Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürüne tepki gösterdi.
5.01.2022 Haber
Bakan Özer'den İl Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürüne tepki
Bakan Özer'den İl Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürüne tepki Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Şanlıurfa Valiliği'nde İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'na katıldı. Ardından Halilurrahman Ortaokulu'na bir ziyaret gerçekleştiren Bakan Özer, okuldaki eksiklik üzerine İl Milli Eğitim Müdürü ve okul müdürüne tepki gösterdi.
5.01.2022 Gündem
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde...
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde... Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Açıklamalar peş peşe yapıldı. Valilikler yasak kararlarını duyurdu. Yasak kararı alınan kent sayısının giderek artması bekliyor. Çok sayıda ilde harekete geçildi. Yangın haberlerinin ardından ormanlara girişlere yasak getirildi. Valilikler vatandaşlara ormanlara giriş yasağı kararlarının tüm ayrıntılarını tek tek açıkladı. Yeni eklenen illerle birlikte sayı artmaya devam ediyor. İşte yasak kararı alınan tüm iller...
3.08.2021 Gündem
Şanlıurfa'da flaş karar! 1 ay boyunca yasaklandı
Şanlıurfa'da flaş karar! 1 ay boyunca yasaklandı Şanlıurfa’da 26 Şubat ile 27 Mart tarihleri arasında 30 gün süreyle kent merkezi ve ilçelerinde her türlü yürüyüş ve basın açıklaması yasaklandı.
26.02.2021 Gündem
Bakan Pekcan duyurdu! Bugüne kadarki en yüksek miktar...
Bakan Pekcan duyurdu! Bugüne kadarki en yüksek miktar... Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Gürbulak Gümrük Kapısı'nda 808 kilogram eroin ele geçirildiğini, böylece gümrük muhafaza ekiplerinin gümrük kapılarında bugüne kadarki en yüksek eroin yakalamasını gerçekleştirdiğini bildirdi.
11.02.2021 Ekonomi
Gelir kaybı desteği, kira yardımı...  Beklenen haber geldi!
Gelir kaybı desteği, kira yardımı... Beklenen haber geldi! Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Bakan Pekcan duyurdu. Geliri düşen vatandaşa devlet desteği sağlanıyor. Gelir kaybı yaşayanlara ayda bin lira ödenecek. 750 TL de kira yardımı yapılacak. Gelir kaybı desteği ile ilgili Bakan Pekcan açıklamada bulundu. 'Esnafımıza 3 ay süre ile 1000 lira gelir kaybı desteği, Büyükşehirlerde 750, diğer şehirlerde de 500 lira kira kaybı desteği vereceğiz.' diyen Pekcan, bu desteklerden 1 milyon 400 bin esnafın yararlandığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı istikrar paketi ile iş dünyasına istihdam, finansman ve vergi kolaylıklarının getirildiği vurgulandı.
11.02.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Şanlıurfa Valiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şanlıurfa valiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.