Şampiyonluk Kutlaması

Şampiyonluk Kutlaması

Son dakika şampiyonluk kutlaması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şampiyonluk kutlaması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şampiyonluk kutlaması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şampiyonluk Kutlaması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şampiyonluk kutlaması gelişmeleri de dahil olmak üzere 123 şampiyonluk kutlaması haberi bulunmuştur. Tüm şampiyonluk kutlaması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'tan dikkat çeken paylaşım!
Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş'tan dikkat çeken paylaşım! Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
1.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması! Hologram aslan sahada
Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması! Hologram aslan sahada Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe'yi 3-0 mağlup eden Galatasaray'da derbi sonrası Nef Stadı'nda şampiyonluk kutlandı. Nef Stadyumu tribünlerinden yapılan ışık şovunun yanı sıra doğu tribününe asılan perdede Galatasaray'ın simgesi olan Aslan gösterildi. Kenan Doğulu, Simge Sağın ve Aleyna Tilki, Galatasaray'ın şampiyonluk coşkusuna ortak olarak sevilen şarkılarını söylediler.
4.06.2023 Galatasaray
Gizemli araba ihbarı polisi harekete geçirdi! Gerçek bambaşka çıktı
Gizemli araba ihbarı polisi harekete geçirdi! Gerçek bambaşka çıktı Galatasaray’ın Ankaragücü’nü yenerek şampiyon olmasının ardından kutlamalara katılan genç, park ettiği aracının camlarını açık unutup evine gitti. Sabah, camı açık ve içerde alkol şişeleri bulunan otomobil ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi. Polis, 1 saati aşkın bir süre aracın sahibini bulabilmek için araştırma yaparken, mahalle ve apartman sakinleri aracı ve sahibini tanımadığını dile getirdiler. Uzun süre sonra aracın başına gelen ve üzerinde Galatasaray forması bulunan Ramazan Adıgüzel, aracın kendisine ait olduğunu, şampiyonluk kutlamasının ardından camları açık unuttuğunu söyledi.
1.06.2023 Yaşam
Bursa'da otomobil kutlama yapan Galatasaray taraftarlarının arasına daldı: 2 yaralı
Bursa'da otomobil kutlama yapan Galatasaray taraftarlarının arasına daldı: 2 yaralı Bursa’da, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları sırasında otomobiliyle aniden, taraftarların arasına giren Yusuf Y. (21) 3 kişinin yaralanmasına neden oldu. Polis merkezine giderek teslim olan Yusuf Y. ifadesinde, yakınını hastaneye yetiştirmek için kalabalığın arasından geçerken korna çaldığını ve otomobiline saldırı olunca hızla manevra yaptığını söylediği öğrenildi. Olayın yeni cep telefonu görüntüleri de ortaya çıkarken, polis soruşturması devam ediyor.
31.05.2023 Yaşam
İsmail Köybaşı: Real Madrid bile böyle kutlayamaz!
İsmail Köybaşı: Real Madrid bile böyle kutlayamaz! Trabzonspor'un tecrübeli futbolcusu İsmail Köybaşı, bordo mavili takımın şampiyonluğunu değerlendirdi. Köybaşı, "Aslında biraz abartı gibi gelecek ama Real Madrid şampiyonluk sevincini bu şekilde yaşayamaz. Duygularımızı mükemmel yaşadığımızı düşünüyorum" dedi.
17.05.2022 Trabzonspor
Trabzonspor kutlamaları ne zaman? Trabzonspor kutlamaları canlı yayınlanacak mı? İşte Trabzonspor kutlama programı!
Trabzonspor kutlamaları ne zaman? Trabzonspor kutlamaları canlı yayınlanacak mı? İşte Trabzonspor kutlama programı! Süper Lig'de 2021-2022 sezonu şampiyonu Trabzonspor’un kupa töreni taraftarın gündeminde yer alıyor. Trabzonspor şampiyonluğu planlanan büyük bir etkinlikle kutlanacak. Pek çok ünlü sanatçı sahne alacağı ve gösterilerin yapılacağı Trabzonspor şampiyonluk kutlamalarının detayları araştırılıyor. Peki, Trabzonspor kutlamaları ne zaman? Trabzonspor kupa töreni ne zaman? Trabzonspor maçı ne zaman? Trabzonspor kutlamaları canlı yayınlanacak mı? Trabzonspor kutlamaları hangi kanalda? İşte Trabzonspor kutlama programı!
14.05.2022 Futbol
Gülben Ergen konser sırasında sahnede bayıldı! Hastaneye kaldırıldı
Gülben Ergen konser sırasında sahnede bayıldı! Hastaneye kaldırıldı Gülben Ergen'den korkutan haber geldi. Düzce'de konser veren Ünlü sanatçı Gülben Ergen, ikinci şarkısını söylediği sırada sahnede bayıldı. Ambulansa alınan sanatçının tedavisi sürüyor. Sanatçının baygınlık geçirmesi sevenlerini de üzdü. Tansiyonu düştüğü öğrenilen sanatçı, 20 dakika süren müdahalenin ardından tekrar sahneye çıktı. Kısa süren tedavisinin ardından Gülben Ergen, yeniden fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. İşte son dakika haberinin detayları...
7.05.2022 Magazin
Beşiktaş şampiyonluk kutlaması ne zaman yapılacak? Şampiyonluk kutlamaları saat kaçta, hangi kanalda?
Beşiktaş şampiyonluk kutlaması ne zaman yapılacak? Şampiyonluk kutlamaları saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig'in bu yıl ki şampiyonu Beşiktaş oldu. Beşiktaş 84 puan ile 2020-2021 Süper Ligi şampiyonluğuna ulaştı. Beşiktaş taraftarları şampiyonluk kutlamaları ile ilgili araştırmalarını hızlandırdı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş şampiyonluk kutlamaları hakkında yaptığı açıklamayla şampiyonluk kutlamalarının detayları belli oldu. Peki, Beşiktaş şampiyonluk kutlaması ne zaman, saat kaçta yapılacak?
19.05.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı yayınladı! Şampiyonluk kutlamaları...
İçişleri Bakanlığı yayınladı! Şampiyonluk kutlamaları... İçişleri Bakanlığı, 81 ildeki valiliklere şampiyonluk kutlaması genelgesi gönderdi. Şampiyonluk kutlamalarında kalabalıkların cadde, sokak ve meydanlarda toplanmasına izin verilmeyecek.
15.05.2021 Süper Lig
Sokağa çıkma yasağında son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu
Sokağa çıkma yasağında son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu Sokağa çıkma kısıtlamasında son dakika gelişmesi yaşandı. İçişleri Bakanlığı 81 ile yeni genelge gönderdi. Genelgeye göre, cadde, sokak ve meydanlarda şampiyonluk kutlaması yapılamayacak. Stadyumlarda ise belirlenen sayı kadar izleyici ve görevli olacak.
15.05.2021 Gündem
Kutlamada hedef 4 milyon TL
Kutlamada hedef 4 milyon TL Sarı-kırmızılı kulübün kutlama programı için bilet satışından kasasına 4 milyon liraya yakın bir para girmesi bekleniyor.
23.05.2019 Galatasaray
Ricardo Quaresma: "Şenol Güneş'le başta anlaşamıyorduk..."
Ricardo Quaresma: "Şenol Güneş'le başta anlaşamıyorduk..." Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, Beşiktaş Instagram TV’ye özel açıklamalarda bulundu.
18.10.2018 Futbol
Damien Comolli Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzaladı
Damien Comolli Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzaladı Fenerbahçe Kulübü, yeni sportif direktörü Damien Comolli için imza töreni düzenledi. Başkan Ali Koç düzenlenen törende teknik direktör için tek yerli alternatifin Aykut Kocaman olduğunu açıkladı.
13.06.2018 Fenerbahçe
İşte Ali Koç'un ilk açıklaması
İşte Ali Koç'un ilk açıklaması Seçimi büyük farkla kazanan Ali Koç kürsüye gelerek ilk açıklamasını yaptı.
3.06.2018 Fenerbahçe
Cengiz: "Nagatomo'nun bonservisini almayı düşünüyoruz"
Cengiz: "Nagatomo'nun bonservisini almayı düşünüyoruz" Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, geçmişti çok sayıda şampiyonluk sevinçleri yaşadığını, çok konvoylara katıldım ve çok korna patlattığı belirterek, "Başkan olarak yaşadığım şampiyonluğu tarif edemem, resmedemem" dedi.
21.05.2018 Galatasaray
Galatasaray şampiyonluk kupasını aldı
Galatasaray şampiyonluk kupasını aldı Süper Lig'i şampiyon bitiren Galatasaray, TT Stadyumu'nda 19:05 itibariyle kutlamalara başladı. Sarı-kırmızılılar, şampiyonluk kupasını Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst'ün elinden aldı.
20.05.2018 Galatasaray
Mustafa Cengiz: UEFA'yla her hafta güncelleme yapıyoruz
Mustafa Cengiz: UEFA'yla her hafta güncelleme yapıyoruz Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, gündem değerlendirmesinde bulundu. Şampiyonlukla ve Beşiktaş derbisiyle ilgili konuşan Mustafa Cengiz, UEFA'yla ilgili olarak açıklamalar da yaptı.
24.04.2018 Galatasaray
Özbek'i yenilgiye götüren süreç
Özbek'i yenilgiye götüren süreç Galatasaray Kulübünün olağanüstü kongresinde Mustafa Cengiz'e geçilerek başkanlık koltuğunu kaybeden Özbek'in görev dönemi 2 yıl 8 ay sürdü
21.01.2018 Galatasaray
Denizden sonra havada da şampiyonluk kutlaması
Denizden sonra havada da şampiyonluk kutlaması Beşiktaş şampiyonluğu denizden sonra havada da kutladı. Kapadokya'daki balonlar, Beşiktaş bayraklarıyla havalandı
6.06.2017 Beşiktaş
Fikret Orman'dan Persie açıklaması! "Gelebilir..."
Fikret Orman'dan Persie açıklaması! "Gelebilir..." Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programının konuğu oldu.
3.06.2017 Beşiktaş
Nusret önce tuzladı, sonra kapıda kaldı
Nusret önce tuzladı, sonra kapıda kaldı Kasap Nusret Gökçe, Euroleague şampiyonu Fenerbahçe basket takımı oyuncularıyla meşhur tuzlama işaretiyle poz verdi. Daha sonra soyunma odasına gitmeye kalkan Nusret'e güvenlik izin vermedi.
22.05.2017 Fenerbahçe
Şampiyonluk kutlaması
Şampiyonluk kutlaması Anadolu Efes ile oynadıkları play off karşılaşması sonrası Türkiye ligi şampiyonu olan Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı oyuncuları soluğu Ortaköy Reina’da aldı...
14.06.2016 Magazin
Orman: Arjen Robben ile görüşmüyoruz
Orman: Arjen Robben ile görüşmüyoruz Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Statsız mücadele etmek, moral bakımından çökmüş bir camiayı ayağa kaldırmak gerçekten kolay olmadı. Allah’a hamdolsun, şu anda bütün bunları başarmış bir kulüp başkanı olarak bulunmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum" dedi.
31.05.2016 Beşiktaş
Şampiyondan olay kutlama! Duşta soyundular ve...
Şampiyondan olay kutlama! Duşta soyundular ve... Avrupa Şampiyonu olan Danimarka'nın Bayan Hentbol Kulübü Holstebro, ilginç bir şampiyonluk kutlaması pozu verdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Şampiyonluk Kutlaması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şampiyonluk kutlaması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.