Samimi İtiraf

Samimi İtiraf

Son dakika samimi itiraf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan samimi itiraf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını samimi itiraf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Samimi İtiraf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan samimi itiraf gelişmeleri de dahil olmak üzere 373 samimi itiraf haberi bulunmuştur. Tüm samimi itiraf haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayşegül Yıldız'dan samimi itiraf: Hiçbir çocuğu İbrahim Tatlıses gibi olamaz
Ayşegül Yıldız'dan samimi itiraf: Hiçbir çocuğu İbrahim Tatlıses gibi olamaz Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile evliliğinden Elif Ada adını verdiği bir kızı bulunan Ayşegül Yıldız, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülendi. Ayaksütü muhabirlerle konuşan ünlü isim, kızı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
28.12.2023 Magazin
Burcu Binici'den samimi itiraf: Sevgilimin ailesi oyuncu olmamı kabul edemedi, başkasıyla evlendirdiler
Burcu Binici'den samimi itiraf: Sevgilimin ailesi oyuncu olmamı kabul edemedi, başkasıyla evlendirdiler Oyuncu Burcu Binici, rapçi Tankurt Manas ile yedi aylık evliliğini tek celsede bitirmesiyle uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda ilişkiler üzerine samimi açıklamalarda bulunan Burcu Binici, yıllar önce başından geçen bir olayı anlattı.
15.10.2023 Magazin
Şarkıcı Aslızen ile Mehmet Kaan Çelik evlendi!
Şarkıcı Aslızen ile Mehmet Kaan Çelik evlendi! Şarkıcı ve söz yazarı Aslızen, 1.5 yıldır birlikte olduğu Mehmet Kaan Çelik ile nikâh masasına oturdu. İzmir'de gerçekleşen törende çifti, aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Bir çocuk annesi Aslızen, geçtiğimiz yıl katıldığı programda Çelik ile tanışma hikayelerini anlatmıştı.
11.10.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den samimi itiraf: Mezarlıklarda vakit geçirmeyi çok sevdim
Aleyna Tilki'den samimi itiraf: Mezarlıklarda vakit geçirmeyi çok sevdim Aleyna Tilki, sosyal medyada takipçileriyle dertleşti. Yeni şöhret olduğu dönemde çevresindekilerin sözlerine kulak verseydi kaybolacağını belirten popçu, 'Sezen Aksu' itirafıyla dikkat çekti.
11.10.2023 Magazin
Acun Ilıcalı: Canlı yayında reklam arasında uyumuşluğum var
Acun Ilıcalı: Canlı yayında reklam arasında uyumuşluğum var Geçtiğimiz haftalarda İrlanda Premier Lig ekiplerinden Shelbourne FC'nin çoğunluk hisselerini satın aldığını duyuran Acun Ilıcalı YouTube’da yayınlanan bir programa konuk oldu. Ilıcalı, samimi açıklamalarda bulundu. Canlı yayında reklam arasında uyuduğunu itiraf eden Ilıcalı, en huzurlu bakan ünlü oyuncuyu da açıkladı.
25.06.2023 Magazin
Kendall Jenner'dan samimi itiraf: Bu ışıltılı hayatı ben seçmedim!
Kendall Jenner'dan samimi itiraf: Bu ışıltılı hayatı ben seçmedim! Çocukluk döneminden beri kameralar karşısında olan Kardashian/Jenner ailesinin mahremiyetine en çok önem veren üyesi Kendall Jenner, birbirinden ünlü aile üyelerine sahip olmanın ve devamlı spot ışıkları altında olmakla ilgili konuştu. "Bu hayatı ben seçmedim" diyen Jenner, samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.
24.06.2023 Magazin
Burcu Esmersoy'dan samimi itiraf: Metrobüse hiç binmedim!
Burcu Esmersoy'dan samimi itiraf: Metrobüse hiç binmedim! Yakında sevgilisi Nazım Akmandil ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Burcu Esmersoy, önceki akşam bir defileyi izlemeye gitti. Yoğun iş temposunun devam ettiğini söyleyen Esmersoy "Koştura koştura buraya gelebildim” dedi. Ünlü isim metro ve metrobüs açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekti.
25.05.2023 Magazin
Başak Dizer'den samimi itiraf: Çok beğenilen bir eşe sahip olmak beni gururlandırıyor
Başak Dizer'den samimi itiraf: Çok beğenilen bir eşe sahip olmak beni gururlandırıyor Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer 2016 yılında dünyaevine girdiler. Bebek müjdesiyle sevenlerini heyecanlandıran ünlü çift, oğulları Kurt Efe'yi geçtiğimiz aylarda kucaklarına almıştı. Başak Dizer, eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un yakışıklılığıyla ilgili konuştu.
8.05.2023 Magazin
Sıla ve İlker Kaleli çiftinden örnek davranış!  ‘Bir Elimden Sen Tut’
Sıla ve İlker Kaleli çiftinden örnek davranış! ‘Bir Elimden Sen Tut’ Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağrısında bulunan Sıla Gençoğlu ile İlker Kaleli’nin başlattığı ‘Bir Elimden Sen Tut’ kampanyası hayata geçti
26.04.2023 Magazin
Burcu Esmersoy'dan ilişkisi hakkında samimi itiraf!
Burcu Esmersoy'dan ilişkisi hakkında samimi itiraf! Eylül ayında kendisinden 15 yaş küçük olan oyun yazılımcısı Nazım Akmandil ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan sunucu Burcu Esmersoy (46), ilişkisi hakkında açıklama yaptı.
5.04.2023 Magazin
Ayça Ayşin Turan'dan samimi itiraf! 'Hemen yanaklarım kızarır'
Ayça Ayşin Turan'dan samimi itiraf! 'Hemen yanaklarım kızarır' Ayça Ayşin Turan, InStyle dergisinin yeni sayısına konuk oldu. 30 yaşındaki ünlü oyuncu hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Turan, “Dışarıdan gören insanlar beni daha soğuk ve mesafeli bulabiliyor. Özünde çok sakin bir insan olsam da çılgın bir tarafım var” diyor.
3.04.2023 Magazin
Nazan Öncel'den şaşırtan itiraf: 7 senedir kendime hiçbir şey almıyorum
Nazan Öncel'den şaşırtan itiraf: 7 senedir kendime hiçbir şey almıyorum Nazan Öncel, sosyal medya hesabından samimi açıklamalarda bulundu. Öncel yaptığı paylaşımda 7 senedir kendisine hiçbir şey almadığını söyleyen ünlü sanatçı Nazan Öncel, "Hafifledikçe rahatladım" dedi. Öncel, "Sırada evi 2+1’e indirmek var" açıklamasıyla dikkat çekti.
5.02.2023 Magazin
Bendeniz'den samimi itiraf: Geçmişe bazen özlem oluyor
Bendeniz'den samimi itiraf: Geçmişe bazen özlem oluyor 90’lı yıllara damgasını vuran Bendeniz, önceki gece İstanbul'da bir mekanda sahne aldı. Müziğin zirve yaptığı zamanlarda geçmişe özlem duyduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, "Eski sahneler ile günümüz sahnelerini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
5.02.2023 Magazin
Cemre Baysel: Yemek yiyemiyorum aç kalıyorum
Cemre Baysel: Yemek yiyemiyorum aç kalıyorum Cemre Baysel, önceki gün Etiler'de bir kuaför açılışındaydı. Yakında yeni bir diziye başlayacağını söyleyen oyuncu formda görünüyordu. Baysel, bu aralar çok aç olduğunu söyledi.
24.01.2023 Magazin
Sıla ve İlker Kaleli'nin hasreti bitiyor!
Sıla ve İlker Kaleli'nin hasreti bitiyor! Ünlü şarkıcı Sıla, iş yoğunluğundan dolayı, yılbaşından beri İspanya’da sette olan sevgilisi İlker Kaleli’nin yanına gidemedi. Âşıkların kavuşması şubata kaldı.
23.01.2023 Magazin
Merve Boluğur deliye döndü!  "İnsan değilsiniz siz"
Merve Boluğur deliye döndü! "İnsan değilsiniz siz" Merve Boluğur, 53 gün süren evliliğinden sonra boşandığı eşi Mert Aydın’la görüntülenince muhabirlere tepki gösterdi. Aydın da aracını muhabirlerin üzerine sürdü.
29.12.2022 Magazin
Sıla'dan samimi itiraf: İlker’e bağlandım, net!
Sıla'dan samimi itiraf: İlker’e bağlandım, net! Ünlü şarkıcı Sıla, önceki gün bir programa katıldı. İlker Kaleli ile mutlu bir birliktelik sürdüren Sıla, samimi açıklamalarda bulundu.
29.12.2022 Magazin
Ünlü şarkıcı Adele'den 8.7 milyonluk ses koruması!
Ünlü şarkıcı Adele'den 8.7 milyonluk ses koruması! İngiliz şarkıcı Adele (34), Las Vegas'ta vereceği konser serisinde sesini korumak için 473 bin 500 dolarlık (8.7 milyon TL) yatırım yaptı.
14.11.2022 Magazin
Mila Kunis'ten samimi itiraf: Rolü almak için yaşımı büyük söyledim
Mila Kunis'ten samimi itiraf: Rolü almak için yaşımı büyük söyledim Daha önce 'Siyah Kuğu', 'Arkadaştan Öte, 'Ayı Ted' gibi filmlerde rol alan Mila Kunis, kariyerinin en önemli projelerinden birinde rol alabilmek yaşı hakkında yalan söylediğini itiraf etti. Oyuncu, "Herkesin yaşından küçük rolleri oynadığı bir dönemdi ve ben aslında oynadığım karakterin yaşındaydım" dedi.
10.10.2022 Magazin
Gamze Topuz'dan samimi itiraf: 18 yaşıma geri dönmek istemem!
Gamze Topuz'dan samimi itiraf: 18 yaşıma geri dönmek istemem! 'Doktorlar' dizisinde hayat verdiği 'Zeynep Öztürk' karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Gamze Topuz, yaklaşık yedi yıldır eski futbolcu Tümer Metin (47) ile aşk yaşıyor. 39'uncu yaş gününü dün Arnavutköy'de bir mekanda kutlayan oyuncu, gençlik yıllarına dönmek istemediğini vurgularken, en güzel doğum gününü de Tümer'e ilan-ı aşk ederek açıkladı.
9.10.2022 Magazin
Meriç Özkaya'dan samimi itiraf: Sakın 'ben evlenmem' demeyin!
Meriç Özkaya'dan samimi itiraf: Sakın 'ben evlenmem' demeyin! Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı 'Bayram' karakteriyle tanınan Meriç Özkaya dünyaevine girdi. Oyuncu, güzel haberi Instagram hesabından takipçilerine duyurdu.
27.09.2022 Magazin
Melek Mosso ilk konserini evinin balkonunda verdi!
Melek Mosso ilk konserini evinin balkonunda verdi! 'Hayatım Kaymış' şarkısıyla dinlenme rekorları kıran Melek Mosso Kıbrıs'ta bir festivalde sahne aldı. Mosso, müziğe nasıl başladığını ve babasının bu konuda onu nasıl teşvik ettiğini anlattı.
27.09.2022 Magazin
Cemal Hünal'dan samimi itiraf: Çağan Irmak gülmekten sandalyeden düştü!
Cemal Hünal'dan samimi itiraf: Çağan Irmak gülmekten sandalyeden düştü! Oyuncu Cemal Hünal, 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk oldu. Başrolünü Melis Birkan ile paylaştığı, büyük gişe başarısı elde eden 'Issız Adam'da hayat verdiği 'Alper' karakteriyle şöhreti yakalayan Hünal, filmin yönetmeni Çağan Irmak ile ilgili çarpıcı bir itirafta bulundu.
22.09.2022 Magazin
Ufuk Beydemir'den samimi itiraf: Sevgilim beni görünce korkuyor
Ufuk Beydemir'den samimi itiraf: Sevgilim beni görünce korkuyor 'Aşk 101' dizisinde "Işık" karakteriyle tanınan İpek Filiz Yazıcı, uzun zamandır şarkıcı Ufuk Beydemir ile aşk yaşıyor. İpek Yazıcı geçtiğimiz aylarda sevgilisinden evlilik teklifi almıştı. Evlilik hazırlığında olan ikiliden Beydemir, eğlenceli tweetleri ile sosyal medyada gündem oldu.
1.09.2022 Magazin
Burcu Biricik'ten samimi itiraf: Babamla tanışmıyorum!
Burcu Biricik'ten samimi itiraf: Babamla tanışmıyorum! Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik, Ahmet Mümtaz Taylan'ın 'Empati' programına konuk oldu. Ünlü oyuncu özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.
25.08.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Samimi İtiraf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki samimi itiraf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.