Salih Zeki Çolak

Salih Zeki Çolak

Son dakika salih zeki çolak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan salih zeki çolak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını salih zeki çolak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Salih Zeki Çolak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan salih zeki çolak gelişmeleri de dahil olmak üzere 242 salih zeki çolak haberi bulunmuştur. Tüm salih zeki çolak haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 Temmuz mesajları ve sözleri! Bayraklı, resimli, kurumsal, kısa, anlamlı Twitter, Facebook ve Instagram için 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü mesajları, sözleri!
15 Temmuz mesajları ve sözleri! Bayraklı, resimli, kurumsal, kısa, anlamlı Twitter, Facebook ve Instagram için 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü mesajları, sözleri! 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları ve sözleri için aramalar başladı. 2016 yılında Yurtta Sulh Konseyi adıyla örgütlenen darbeciler tarafından gerçekleşen 15 Temmuz darbesi, 249 Şehit verdi. Darbecileri lanetlemek, ölenleri anmak için biz de 15 Temmuz mesajları derledik. İşte Twitter, Facebook ve Instagram için resimli, bayraklı, kısa, kurumsal, duygu dolu anlamlı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü mesajları, sözleri!...
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz'un ilk şehidi kimdir? 15 Temmuz'un ilk şehidi Bülent Aydın nasıl öldü?
15 Temmuz'un ilk şehidi kimdir? 15 Temmuz'un ilk şehidi Bülent Aydın nasıl öldü? Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin 4. yılında 15 Temmuz Şehitleri anılıyor. FETÖ'nün darbe girişimi gecesinde "ilk kahraman şehit" olarak tarihe adını yazdıran Bülent Aydın merak ediliyor. Peki, 15 Temmuz'un ilk şehidi Bülent Aydın kimdir? 15 Temmuz'un ilk şehidi Bülent Aydın nasıl öldü? İşte Bülent Aydın ile ilgili merak edilenler...
15.07.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
15 Temmuz tatil mi? 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı?
15 Temmuz tatil mi? 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı? FETÖ'nün hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak ilan edildi. Bu yıl Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle 15 Temmuz'da tatil olup olmadığı ve aynı zamanda corona virüs nedeniyle sokağa çıkma yasağının gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki, 15 Temmuz tatil mi? 15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı? İşte 15 Temmuz tatili ile ilgili merak edilenler...
14.07.2020 Gündem
Darbeci yarbay, darbe girişimini anlattı! Erdoğan'ı Çiğli'ye götürecektik...
Darbeci yarbay, darbe girişimini anlattı! Erdoğan'ı Çiğli'ye götürecektik... 15 Temmuz darbe girişiminin detayları, çok sayıda itirafçının yazılı ifadelerinden, savcılıklarca hazırlanan iddianamelerden öğrenildi. Ancak ilk kez darbeye katılan bir yarbayın duruşma salonundaki anlatımlarına ilişkin görüntülere ulaşıldı.Darbeci tabur komutanı eski yarbay Murat Bolat, “Vicdanımı rahatlatmak için anlatıyorum” diyerek başladığı konuşmasında, devletin zirvesindeki isimleri kaçırma planını detaylarıyla anlatıyor...
11.01.2020 Gündem
Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda terör estirmişti, şimdi firarda!
Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda terör estirmişti, şimdi firarda! FETÖ'nün 15 Temmuz ihanet girişiminde aktif rol oynayan, sivillerin şehit düşmesine ve yaralanmasına neden olan darbecilerden bazıları, başarısız olduklarını anlayınca kaçtı. İhanet girişimi sırasında Kara Kuvvetleri Komutanlığındaki darbe faaliyetlerini yöneten, darbe karşıtı askerleri alıkoyan eski albay Nuh Altınsoy, firar eden darbeciler arasında yer alıyor.
15.07.2019 Gündem
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
MİT'i tarayan eski yarbayın Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ortaya çıktı
MİT'i tarayan eski yarbayın Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ortaya çıktı FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi faaliyetlerine katıldığı ve helikopterle MİT'i taradığı suçlamasıyla yargılanan eski pilot yarbay Murat Karakaş'ın, darbe girişiminin merkez üssü Akıncı'daki görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, Karakaş'ın, üzerinde bulunan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in 'Sabah Akşam Zikirleri' adlı kitabını koridordaki dergiliğin rafına koyduğu görüldü.
7.01.2019 Gündem
Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak 15 Temmuzu anlattı!
Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak 15 Temmuzu anlattı! Washington DC Merkezli Düşünce kuruluşu Turkish Heritage Oragnization davetlisi olarak Amerika’ya gelen ve 15 Temmuz gecesi derdest edilen dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak o geceye dair çok çarpıcı detayları ABD kamuoyu ile paylaştı.
17.07.2018 Haber
Dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Çolak ABD'de 15 Temmuz'u anlattı
Dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Çolak ABD'de 15 Temmuz'u anlattı Washington DC Merkezli Düşünce kuruluşu Turkish Heritage Oragnization davetlisi olarak Amerika’ya gelen ve 15 Temmuz gecesi derdest edilen dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak o geceye dair çok çarpıcı detayları ABD kamuoyu ile paylaştı.
17.07.2018 Gündem
Bakan Yardımcısı Alpay'a, Azerbaycan'dan üstün hizmet madalyası
Bakan Yardımcısı Alpay'a, Azerbaycan'dan üstün hizmet madalyası Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Azerbaycan ve Türkiye arasındaki askeri iş birliğinin gelişmesine yaptığı katkılardan dolayı Askeri İş Birliği Üstün Hizmet Madalyası ile ödüllendirildi.
27.05.2018 Siyaset
FETÖ itirafçısı Burak Akın vurulma anını anlattı
FETÖ itirafçısı Burak Akın vurulma anını anlattı Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in, itirafçı olan eski koruma subayı Yüzbaşı Burak Akın, 'Terör örgütü üyeliği' suçlamasıyla yargılandığı davada, ilk kez hakim karşısına çıktı. FETÖ ile ortaokulda tanıştığını anlatan Akın, görev yaptığı farklı yerlerde örgütün kendisiyle irtibata geçtiğini söyledi. Nişanlısının FETÖ içerisinde biri olmadığı için ayrılması konusunda da baskı yapıldığı belirten Akın, "Örgüt içinden biri ile evlenmemi istediler” diye konuştu.
3.05.2018 Gündem
Genelkurmay "çatı" davasında gerginlik
Genelkurmay "çatı" davasında gerginlik FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Genelkurmay Karargahı'ndaki eylemlere ilişkin 224 sanıklı davada, tanıkların dinlenmesi sırasında, sanıklarla müştekiler arasında sözlü tartışma yaşandı. Gerginliğin fiziki müdahale boyutuna dönüşmesini araya giren güvenlik güçleri engelledi. Duruşmaya verilen aranın ardından müşteki ve sanık yakınlarının salondan çıkarılmasına karar verildi - Davanın görülmesine devam ediliyor
6.04.2018 Gündem
Orgeneral Güler  anlattı: Akın Öztürk gelmek için yalvardı
Orgeneral Güler anlattı: Akın Öztürk gelmek için yalvardı Orgeneral Güler, Genelkurmay "çatı" davasında ifade verdi. Kara Kuvvetleri Komutanı Güler şunları söyledi: "Hain darbe girişimi içinde bulunanlar başta olmak üzere şahsıma karşı eylemde bulunan herkesten şikayetçiyim, davaya katılmak istiyorum... Saat 18.00 sıralarında Yıldırım Güvenç ile birlikte Özel Kuvvetler Komutanlığından bir ekip geldi, beni aldılar. Bu esnada Akın Öztürk yalvararak 'Ben de sizinle geleyim' dedi"
23.03.2018 Gündem
İtirafçı olan yüzbaşı Burak Akın için 'zorla getirme' kararı
İtirafçı olan yüzbaşı Burak Akın için 'zorla getirme' kararı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olduğunu kabul ederek etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak için savcılığa başvuran Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in eski koruma subayı Yüzbaşı Burak Akın, mağdur olarak yer aldığı davaya gelmeyince hakkında "zorla getirme" kararı çıkarıldı
28.02.2018 Gündem
Bana ‘Erdoğan da alınacak’ dediler
Bana ‘Erdoğan da alınacak’ dediler Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığı'ndaki eylemlerle ilgili, aralarında sözde "Yurtta Sulh Konseyi" üyelerinin de bulunduğu 221 sanık hakkında açılan davanın görülmesine devam edildi.
20.02.2018 Gündem
‘Hain bakışlarını unutmuyorum...’
‘Hain bakışlarını unutmuyorum...’ Genelkurmay Başkanı Akar ile Hava ve Kara Kuvvetleri komutanları FETÖ davasına katılmadı. Duruşmada beyanda bulunan eski Kara Kuvvetleri Komutanı Çolak, “Bünyamin Tuner’in hain bakışlarını unutmuyorum. İkinci kattaki olayları yönetenin o olduğunu düşünüyorum” dedi
19.02.2018 Dünya
Genelkurmay çatı davasında Hulusi Akar gelişmesi
Genelkurmay çatı davasında Hulusi Akar gelişmesi Genelkurmay çatı davasında müşteki sıfatıyla dinlenmesi beklenen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, operasyon nedeniyle duruşmaya katılamayacağına ilişkin mazeret dilekçesi gönderdi.
19.02.2018 Gündem
Kriptolar gözlem altında
Kriptolar gözlem altında 15 Temmuz’da yaralandığı için kahraman ilan edilen ve ardından FETÖ’cü çıkan Yüzbaşı Akın’ın aslında kripto olmadığı soruşturma geçirdiği ortaya çıktı. Örgütün yüzde 90’ı deşifre edildi, ancak geri kalanlar için izleme sürüyor.
15.01.2018 Gündem
FETÖ'cü yüzbaşı Burak Akın serbest bırakıldı
FETÖ'cü yüzbaşı Burak Akın serbest bırakıldı FETÖ'cü olduğunu itiraf ederek teslim olan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in koruma subayı Yüzbaşı Burak Akın ile onun itirafları sonucu gözaltına alınan yüzbaşılar Fuat Söylemez ve Abdülkadir Koçyiğit adli kontrol şartı ile serbest bırakılmak üzere nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Üç isim de adli Kontrol şartı uygulanarak serbest bırakıldı.
8.01.2018 Gündem
FETÖ'cüyüm diye teslim olmuştu! Sorguda imamların ismini verdi
FETÖ'cüyüm diye teslim olmuştu! Sorguda imamların ismini verdi Ankara Emniyet Müdürlüğüne Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olduğunu söyleyerek teslim olan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in koruma subayı Yüzbaşı Burak Akın'ın emniyetteki sorgusu devam ediyor.
29.09.2021 Gündem
15 Temmuz "kahramanı" FETÖ'cüyüm diyerek teslim oldu
15 Temmuz "kahramanı" FETÖ'cüyüm diyerek teslim oldu Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler’in koruma müdürü Yüzbaşı Burak Akın, "Ben FETÖ üyesiyim" diyerek teslim oldu. Bu şok itiraf polisleri de şaşkına çevirdi. Yüzbaşı Akın, 15 Temmuz gecesi darbeci askerlere direndiği gerekçesiyle kahraman ilan edilmiş ve madalya ile ödüllendirilmişti.
29.09.2021 Gündem
Akar'ın eski yaverinden "Bana bir şeyler içirdiler" iddiası
Akar'ın eski yaverinden "Bana bir şeyler içirdiler" iddiası Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığındaki eylemlerle ilgili, aralarında sözde "Yurtta Sulh Konseyi" üyelerinin de bulunduğu 221 sanığın yargılandığı "çatı" davasına sanık savunmalarıyla devam edildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Salih Zeki Çolak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki salih zeki çolak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.