Sahte Gelin

Sahte Gelin

Son dakika sahte gelin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahte gelin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahte gelin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahte Gelin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahte gelin gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 sahte gelin haberi bulunmuştur. Tüm sahte gelin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ya Çok Seversen 1. bölüm yayınladı! Leyla ve Ateş'in yolları kesişti
Ya Çok Seversen 1. bölüm yayınladı! Leyla ve Ateş'in yolları kesişti Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ya Çok Seversen dizisinin 1. bölümü bu akşam seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan ve Şerif Erol gibi önemli isimlerin rol aldığı Ya Çok Seversen dizisi birçok kişinin dikkatini çekti. İşte tüm detaylar...
6.07.2023 Magazin
Sahte gelin haber oldu!
Sahte gelin haber oldu! Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın, Kanal D Hafta Sonu Haber'e verdikleri keyifli röportaj sizlerle.
26.06.2023 Televizyon
Usta oyuncu Hatice Aslan, 'Ya Çok Seversen' ile ekrana dönüyor!
Usta oyuncu Hatice Aslan, 'Ya Çok Seversen' ile ekrana dönüyor! Kanal D’nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi ‘Ya Çok Seversen’, 6 Temmuz Perşembe akşamı seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı buluşturan dizide başarılı oyuncu Hatice Aslan, Ya Çok Seversen’in 'Füsun Arcalı’sı olarak ekrana dönüyor.
26.06.2023 Magazin
'Sahte gelin' Leyla seyircinin kalbini çalacak!
'Sahte gelin' Leyla seyircinin kalbini çalacak! Kanal D’nin iddialı dizisi “Ya Çok Seversen”, büyük merak ve heyecanla izlenecek bir ‘sahte gelin’ hikâyesini ekrana taşıyacak. Zengin erkekleri evlilik vaadiyle dolandıran Leyla’nın Ateş Arcalı ile karşılaşmasıyla hayatları bambaşka bir yola girecek.
25.06.2023 Magazin
Güvenip telefonunu verince hayatı kabusa döndü! Akrabası tarafından dolandırıldı
Güvenip telefonunu verince hayatı kabusa döndü! Akrabası tarafından dolandırıldı Muğla'nın Marmaris ilçesinde R.S.’nin cep telefonundaki mobil bankacılık uygulamasından 180 bin lira kredi çekip, kendi hesaplarına aktardıkları belirlenen biri eşinin yeğeni 2 şüpheli, polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklandı.
11.04.2023 Yaşam
Fulya Öztürk, deprem bölgesinde yaşadıklarını CNN TÜRK canlı yayınında anlattı
Fulya Öztürk, deprem bölgesinde yaşadıklarını CNN TÜRK canlı yayınında anlattı Kahramanmaraş depremlerinin üzerinden 63 gün geçti. Felaketin ilk gününden itibaren bölgeden yaptığı çarpıcı yayınlarla ses getiren CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, yaşadıklarını canlı yayında anlattı.
11.04.2023 Gündem
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına...
Karadeniz'de süper güçler ilk kez çarpıştı! Pentagon'un gizli belgeleri ortaya çıktı: Adım adım dünya savaşına... Karadeniz'deki tehlikeli çarpışma dünyanın iki süper gücünü karşı karşıya getirmiş dünyaya korku salmıştı. Rusya ve ABD'nin ilk kez doğrudan çarpıştığı MQ-9 Reaper vakasından aylar önce yaşananlar, sızan Pentagon belgelerinde 'neredeyse' kelimesiyle tanımlandı. İki Rus Su-27'si Karadeniz semalarında bir İngiliz RC-135'nin peşine düştü, ateşlenen füze ise her şeyi değiştirdi.
10.04.2023 Dünya
Sahte gelin çetesi çökertildi! 'Amaç vurup kaçmak'
Sahte gelin çetesi çökertildi! 'Amaç vurup kaçmak' Türkiye genelinde yaşı ilerlemiş, engelli veya algılama yeteneği zayıf kişileri evlendirme vaadiyle ağına düşüren sahte gelin çetesi tespit edildi. Aile ve akraba görüntüsü veren çete üyeleri, kız isteme, söz kesme, nişan yapma eylemlerini gerçekleştiriyor. Artından ise asıl amaçlarına yöneliyorlar.
10.04.2023 Yaşam
'Gelin erkek çıktı' iddiası sonrası ortalık karıştı! Kimliği gören aile şok geçirdi
'Gelin erkek çıktı' iddiası sonrası ortalık karıştı! Kimliği gören aile şok geçirdi Aydın’ın Karacasu ilesinde yapılan bir düğünde gelinlik giyip ilçeye bağlı bir köyde yaşayan biriyle evlenen şahsın, kadın değil erkek olduğu iddia edildi. Yerel gazetede haber olan ilginç olay Aydın’da gündem oldu.
6.01.2023 Gündem
Evlendiklerini sanarken hayatlarının şokunu yaşadılar! Şoke eden detay: Kız isteme, nişan, çeyiz ve düğün...
Evlendiklerini sanarken hayatlarının şokunu yaşadılar! Şoke eden detay: Kız isteme, nişan, çeyiz ve düğün... Birçok ilde yaşanan "sahte gelin" dolandırıcılığıyla ilgili ortaya çıkan detaylar hayrete düşürdü. Alınan bilgilere göre çete, özellikle yaşlı, engelli ve mağdur erkekleri hedef alarak evlenmeye ikna etti. Kız isteme, nişan, çeyiz ve düğün gibi tüm süreçleri ayarlayan örgüt, her şey bittikten sonra ise kayıplara karıştı. Törenlerde örgüt üyelerinin, gelinin akrabası rolüne girdiği öğrenilirken, amacına ulaşan gelinlerin, düğün sonu takıları alarak kaçtığı ifade edildi.
11.05.2022 Gündem
Ağrı'da 'sahte gelin' operasyonu! 6 kişi tutuklandı
Ağrı'da 'sahte gelin' operasyonu! 6 kişi tutuklandı Ağrı'da, polis ekiplerince yürütülen 'sahte gelin' soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 6'sı, mahkemece tutuklandı.
17.02.2021 Gündem
Evlendiği kişi erkek çıkan imam, hayatının şokunu yaşadı
Evlendiği kişi erkek çıkan imam, hayatının şokunu yaşadı Uganda'da dünyaevine giren imamın eşi erkek çıkınca görevden alındı.
16.01.2020 Dünya
Evlilik oyunu böyle bozuldu!
Evlilik oyunu böyle bozuldu! Hatay'dan gelerek Kayseri'de evlilik vaadiyle 40 bin TL dolandıran 5 kişi, Kayseri polisinin operasyonuyla yakalandı. Şahısların sahte gelin, sahte baba ve sahte hala rolüne girerek şimdiye kadar çeşitli illerde vatandaşları 2 milyon TL dolandırdıkları tespit edildi.
19.07.2019 Gündem
Damat, gelin tarafından dolandırıldı
Damat, gelin tarafından dolandırıldı Manisa’nın Alaşehir ilçesinde, hayatının en mutlu gününe hazırlanan genç adam, düğün günü gelinin akrabalarının 60 bin TL değerindeki altınları aldığını duyunca kulaklarına inanamadı. 100 bin lira da düğüne masraf eden damat, ismi dahil her şeyi sahte olan gelinin jandarma tarafından bırakıldığını ve kayıplara karıştığını öğrenince de şok üstüne şok yaşadı.
31.08.2018 Yaşam
Sahte gelin altınlarla kaçarken yakalandı
Sahte gelin altınlarla kaçarken yakalandı Evlenme vaadiyle Hatay’dan Bursa’ya gelen gelin, düğün gecesi altınları alıp kaçarken jandarmaya yakalandı.
16.12.2017 Yaşam
Kaçmak isteyen sahte gelinin altınları sokak ortasında söktüler
Kaçmak isteyen sahte gelinin altınları sokak ortasında söktüler Bursa’da 10 bin lira başlık parası karşılığı evlenmeyi kabul eden Suriyeli genç kadın, düğün alışverişi yapıldığı sırada kaçmak isterken damadın yakınları tarafından polise teslim edildi...
10.11.2015 Yaşam
Sahte gelin ilk kez konuştu!
Sahte gelin ilk kez konuştu! CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu’nun yeğeni Eda O...
29.09.2021 Gündem
Sahte gelin operasyonu
Sahte gelin operasyonu BARTIN’da, jandarmanın düzenlediği operasyonla yaşlı, akli dengesi bozuk erkekleri evlilik vaadiyle kandırarak kredi çektirip, ziynet eşyası aldıran 23 kişi gözaltına alındı...
29.06.2010 Yaşam
Türk erkekleri dikkat!
Türk erkekleri dikkat! İnternette tanıştıkları Türk erkeklerini seks vaadiyle kandırıyorlar
30.04.2008 Yaşam
Bulgar kızlarına  "sahte gelin"  operasyonu
Bulgar kızlarına "sahte gelin" operasyonu Türk erkeklerinden evlenme vaadiyle para alan kızlar için her iki ülkede de operasyon başlatıldı..
21.12.2007 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy versin vermesin her vatandaş başımızın üzerindedir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy versin vermesin her vatandaş başımızın üzerindedir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'nin her ne surette olursa olsun, bir güvensizlik ve huzursuzluk ortamına sürüklenmesine asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Son 21 yıldır olduğu gibi terör örgütleriyle, suç şebekeleriyle, çetelerle, şehir eşkıyalarıyla, milletimizin canına ve malına kasteden tüm alçaklarla mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu vesileyle dünkü hadise sonrasında farklı mecralardan geçmiş olsun dileklerini ileten tüm siyasi parti genel başkanlarına teşekkür ediyorum" dedi.
11.02.2024 Gündem
İBB Başkan Adayı Murat Kurum yeni metronun ayrıntılarını açıkladı
İBB Başkan Adayı Murat Kurum yeni metronun ayrıntılarını açıkladı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Kadıköy'de STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi. Konuşmasında, "Hadi AK Parti'nin yönettiği ilçelere hizmet etmiyorsunuz yıllardır size yönetimi veren Kadıköy için bari elinizi vicdanınıza koyun" ifadelerini kullanan Kurum, "CHP'nin kalesi diye adlandırılan birçok ilçemize gidiyoruz; Orada CHP'li seçmenlerimizden duyduğumuz bir şey var; "Bir dönem bu şehri AK Parti'ye teslim etsek de biraz proje yapsalar, yolumuzu, suyumuzu düzeltseler, sonraki seçimde yine CHP'ye veririz" diyorlar. Biz de onlara cevaben "Siz bir dönem AK Parti'ye, Cumhur İttifakı'na belediyeyi teslim edin. Biz projelerimizle sizde öyle bir alışkanlık yaparız ki bizden bir daha asla vazgeçemezsiniz" diyoruz.
10.02.2024 Gündem
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim'
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim' 7 Temmuz 2023 tarihinde Şarkıcı Göksel'in konserine giden 33 yaşındaki spor eğitmeni Selin Gül'ün kafasına, konser sırasında ateşlenen havai fişekler sebebiyle demir parçası düştü. Kaza sonrası sol kulağında yüzde 65 engel oluştuğunu ifade eden Selin Gül, 400 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Gül, "Bu süreçte hiçbir şekilde, İBB Kültür A.Ş.'den, organizasyonu yapan şirketin sahibinden, Göksel Hanım'ın ekibinden hiç kimseden hiçbir şekilde yardım görmedim. Üstüne ilk olarak götürüldüğümüz hastanede yapılan işlemlerden dolayı evime icra kağıdı geldi" diye konuştu. Organizasyon şirketi iddialarla ilgili açıklama yapmazken, İBB Kültüe A.Ş. konser alanındaki sorumluluğun, alanın kiralandığı organizasyon şirketlerinde bulunduğunu belirtti.
5.10.2023 Gündem
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun?
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun? Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. İstifa iddialarına sert yanıt veren Çebi'nin özellikle TFF ve Pendikspor maçının hakem yönetimine ilişkin sözleri gündeme oturdu. Çebi ayrıca Dusan Tadic, Anderson Talisca, Sergio Ramos, Tayyip Talha, Milot Rashica, Halil Dervişoğlu ve Onana transferleri hakkında da konuştu.
29.08.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Sahte Gelin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahte gelin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.