Sahiplenme

Sahiplenme

Son dakika sahiplenme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sahiplenme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sahiplenme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sahiplenme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sahiplenme gelişmeleri de dahil olmak üzere 279 sahiplenme haberi bulunmuştur. Tüm sahiplenme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail- İran gerilimiyle ilgili "Şu anda İsrail farklı şeyler söylüyor, İran farklı görüşler ortaya atıyor. Sahiplenme yok ve konu ile ilgili akla ziyan olmayan açıklama da yok. İran'ın açıklamalarında da bu doğru diyor diyemiyorsunuz, İsrail'e zaten hiç diyemiyorsunuz" ifadelerini kullandı.
19.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir yapmaya kararlıyız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir yapmaya kararlıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Erzurum Miting Etkinlik ve Gösteri Alanı'ndaki mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizin önemli deprem kuşaklarından olan Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir yapmaya kararlıyız. Bunun için bakanlık ve belediyeleri seferber edeceğiz" ifadelerini kullandı.
16.03.2024 Gündem
Bakan Fidan açıkladı: Filistin'de ateşkese ulaşılması konusunda çaba var
Bakan Fidan açıkladı: Filistin'de ateşkese ulaşılması konusunda çaba var Bölgesel ve Küresel sorunların görüşüldüğü, 148 ülkeden yaklaşık 4 bin 700 kişinin katıldığı 3'üncü Antalya Diplomasi formunun tamamlandığını Dışişleri Bakanı Hakan Fidan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bildirdi.
3.03.2024 Gündem
Bakan Fidan: Herkes katliamın durmasını istiyor ama failler bu seslere kör ve sağır
Bakan Fidan: Herkes katliamın durmasını istiyor ama failler bu seslere kör ve sağır Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 3'üncü Antalya Diplomasi Forumu'nda açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, "Bildiğimiz üzere mevcut uluslararası düzen, adalet ve eşitlik vaat etmiyor. Uluslararası sistemin zayıfladığı aşikar. Adalet üzerine kurulu olmayan hiçbir düzen kalıcı olamaz. Adalet için sesini yükselten ülkeler var" dedi. Fidan, "Küresel vicdan ateşkes diyor. İnsani değerlere sahip çıkan herkes Gazze'deki katliamın durmasını istiyor ama failler bu seslere kör ve sağır" diye konuştu.
1.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'dan dünyaya seslendi: Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan Antalya'dan dünyaya seslendi: Doğru bildiğimizi söyleyeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sözler eylemle desteklenmedikçe ne Filistin'deki zulmü durdurmanın, ne de uluslararası sisteme güveni yeniden inşa etmenin mümkün olmadığını belirterek, "Uluslararası toplum Filistin halkına borcunu ancak Filistin Devleti'nin kurulmasıyla ödeyebilir. Bunun için 1967 sınırları temelinde, başkenti Doğu Kudüs olan bağımsız, egemen ve coğrafi bütünlüğü haiz Filistin Devleti'nin teşekkülü sağlanmalı. Bu maksatla garantörlüğü de içerecek şekilde sorumluluk almaya Türkiye olarak hazır olduğumuzu belirttik" dedi.
1.03.2024 Gündem
Bakan Fidan: Montrö Sözleşmesi'ni harfiyen uygulamayı sürdüreceğiz
Bakan Fidan: Montrö Sözleşmesi'ni harfiyen uygulamayı sürdüreceğiz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mariya Gabriel ile gerçekleştirdiği basın toplantısında “Montrö Sözleşmesi'ni harfiyen uygulamayı sürdüreceğiz. Bu konunun tartışılmasını bırakın akıldan geçirilmesi bile söz konusu olamaz” dedi.
30.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı İran'ın desteği önemli Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında terörle mücadele vurgusu yaparak, "Türkiye'nin terörle mücadelede İran'ın yanında olduğunu ifade etmek istiyorum. PKK/YPG/PYD'ye karşı mücadele güçlenmeli. Terörle mücadelemizde komşumuz İran'ın desteğinin önemini bir kez daha vurguladık" ifadelerini kullandı.
24.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in işlediği suçlar yanına kalmamalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'in işlediği suçlar yanına kalmamalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar’da “44. Körfez İşbirliği Konseyi Zirvesi”nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösterirken, 'Gazze'de yaşananlar insanlık suçudur. İsrail'in işlediği suçlar yanına kalmamalıdır.' dedi.
5.12.2023 Gündem
Altın Kelebek'te 100. Yıl coşkusu! Bütün salon ayakta eşlik etti...
Altın Kelebek'te 100. Yıl coşkusu! Bütün salon ayakta eşlik etti... 49. Altın Kelebek Ödül Töreni'nde sahne alan Norm Ender, korosu ile birlikte Cumhuriyet'in 100. yılı için yazdığı 'Parla' marşını söyledi. Norm Ender'e tüm salon eşlik etti.
3.12.2023 Magazin
Yavru kedileri ayağıyla ezerek öldürmüştü: Mahkemeden çıkar çıkmaz bakın ne yaptı!
Yavru kedileri ayağıyla ezerek öldürmüştü: Mahkemeden çıkar çıkmaz bakın ne yaptı! Trabzon'un Ortahisar ilçesinde yavru kedileri ayağıyla ezerek öldüren cani geçtiğimiz günlerde yakalanmıştı. Mahkemedeki ifadesinin ardından akıl sağlığı raporu alınması şartıyla ev hapsi cezası verilen Ö.Ü. çıkar çıkmaz yeniden yaşadığı mahalleye gelerek kedileri toplamaya başladı.
4.08.2023 Yaşam
Yavru kedileri ezip öldürdü: Röportaj sırasında olay yerine geldi!
Yavru kedileri ezip öldürdü: Röportaj sırasında olay yerine geldi! Trabzon'da bir kişi, sokaktan topladığı kedileri ayağıyla ezerek katletti. Çevredekiler tarafından kayda alınan görüntülerde cani adamın 2 yavru kediyi öldürdüğü görüldü. Bir gün sonra Ö.Ü., muhabirler olay yerinde röportaj yaparken sokağa geldi. Hayvanseverlerin tepki gösterdiği adam, kaçarak uzaklaştı. Şüpheli daha sonra yakalanarak gözaltına aldı.
2.08.2023 Yaşam
Bruno Alves ve Luis Suarez'den sonra Muslera'yı istediler
Bruno Alves ve Luis Suarez'den sonra Muslera'yı istediler Genelde tecrübeli futbolcuları kadrosuna katan Gremio son olarak Galatasaray forması giyen Muslera için girişimlere başladı.
30.07.2023 Galatasaray
Hande Subaşı dert yandı: Alıp sokağa bırakıyorlar o çok can sıkıcı
Hande Subaşı dert yandı: Alıp sokağa bırakıyorlar o çok can sıkıcı Hande Subaşı bir veteriner dostundan sahiplendiği dört aylık köpeği ile Nişantaşı City's'de görüntülendi.
19.07.2023 Magazin
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sinan Oğan'ı övenleri linçliyorlar
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Sinan Oğan'ı övenleri linçliyorlar AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk'ün sorularını yanıtlayan Çelik, "Rakibimiz rehavet bunu aşmak için çalışıyoruz. Erdoğan 2. turda farkla kazanacak" dedi. Sinan Oğan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıklamasının ardından yapılan yorumları değerlendiren Çelik, "Sinan Beyle ilgili olarak şöyle yaparsa diyerekten övenler şimdi linçliyor. Bu üzücü bir şey. Muharrem Beye de yapıldı bu. Kamuoyu şirketlerinin ezici çoğunluğu yanıldı."
23.05.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan polislere müjde: İki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz
Bakan Soylu'dan polislere müjde: İki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, polislere müjde vererek, "2025 yılı sonu itibarıyla iki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz" dedi.
21.05.2023 Gündem
Ezgi Mola'dan alkışlanacak hareket! 'Sahiplerinden bana emanet'
Ezgi Mola'dan alkışlanacak hareket! 'Sahiplerinden bana emanet' Ünlü oyuncu Ezgi Mola ülkemizi derinden etkileyen yıkıcı depremlerin ardından enkazdan kurtarılan ailesini kaybetmiş bir köpeği sahiplendi. Oyuncu, sosyal medya hesabından "Zeus, Kahramanmaraş'tan geldi. Sahiplerinden bana emanet" dedi.
13.03.2023 Magazin
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıkladı: Afet bölgesi 11 ile çıktı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıkladı: Afet bölgesi 11 ile çıktı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Elazığ, depremden etkilenmesi bakımından 11'inci il olarak afet bölgesi olarak değerlendirilecektir." ifadelerini kullandı.
15.02.2023 Gündem
İsveç'teki skandal olay! Bakan Çavuşoğlu: Savcılığın kararı son derece absürt
İsveç'teki skandal olay! Bakan Çavuşoğlu: Savcılığın kararı son derece absürt Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Stokholm'de terör örgütü PKK yandaşlarının skandal provokasyonuyla ilgili İsveç savcılığının 'Soruşturmaya gerek yoktur' kararına çok sert tepki gösterdi.
17.01.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den Saraçhane tepkisi: Akla ziyan bir hâldir
MHP lideri Bahçeli'den Saraçhane tepkisi: Akla ziyan bir hâldir MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Saraçhane’de rol kapma derdine düşenlerin bu yeni yüzyılı bırakınız anlamasını varlıklarını ibra etmeleri ve iddia ile sürdürmeleri bile akla ziyan bir haldir" dedi.
24.12.2022 Gündem
Hayvan sahiplenmek isteyenleri ilgilendiriyor! Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor
Hayvan sahiplenmek isteyenleri ilgilendiriyor! Başvurular e-devlet üzerinden yapılıyor Dijital değişim ve dönüşüm alanında ortaya koyduğu atılımla Türkiye’de e-devlet üzerinden en fazla hizmeti sunan kurum unvanına sahip İnegöl Belediyesi, e-devlet üzerinden hayvan sahiplenme hizmetini devreye aldı. İnegöl Belediyesi barınağındaki sahipsiz hayvanlar, e-devlet üzerinden sahiplenilebilecek.
12.12.2022 Gündem
Resmen mucize! İkiz bebekler 30 yaşında doğdu
Resmen mucize! İkiz bebekler 30 yaşında doğdu Dünya ABD'den gelen mucize haberi konuşuyor. 31 Ekim'de dünyaya geldiler ama 31 yaşındalar. ABD'de dünyanın en yaşlı ikizleri doğdu. Uzmanlar, bu vakarların insanlara umut vermesi gerektiğini söylüyor. İşte haberin detayları...
22.11.2022 Dünya
OGM fidan bağışı! Geleceğe Nefes katılım belgesi nasıl alınır? 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü fidan bağış kampanyası ve fidan sahiplenme ekranı!
OGM fidan bağışı! Geleceğe Nefes katılım belgesi nasıl alınır? 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü fidan bağış kampanyası ve fidan sahiplenme ekranı! 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Orman Genel Müdürlüğü (OGM) Türkiye Yüzyılına Nefes sloganıyla fidan kampanyası başlattı. OGM İnternetten fidan başığında bulunan katılımcıların adına Geleceğe Nefes katılım belgesi veriyor. Peki, Geleceğe Nefes katılım belgesi nasıl alınır? OGM fidan bağışı nasıl yapılır? İşte detaylar…
9.11.2022 Gündem
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na tepki: Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu kayıp 8 saatin hemen ardından Birleşik Krallığın sokaklarında kendisini ve partisini rezil etmiştir." dedi.
8.11.2022 Siyaset
Melike İpek Yalova'dan alkışlanacak hareket!
Melike İpek Yalova'dan alkışlanacak hareket! ‘Mahkum’ dizisinin ‘Büge’si, Melike İpek Yalova Acarkent'te sokağa bırakılan köpeği sahiplendi. Yalova, "O artık benim çocuğum" dedi.
17.08.2022 Magazin
Yeni dönem başlıyor! Yasaklanıyor, kedi ve köpekler artık...
Yeni dönem başlıyor! Yasaklanıyor, kedi ve köpekler artık... Kedi ve köpeklerin satışında yeni dönem başlıyor. Artık yasaklanıyor. Hayvanları Koruma Kanunu kapsamında kedi ve köpeklerin mağazalarda sergilenmesi ve satışı yarından itibaren yasaklanıyor. Kedi ve köpekler, sadece çip takılarak internet ya da katalog üzerinden satılabilecek.
13.07.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sahiplenme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sahiplenme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.