Şahane Cuma

Şahane Cuma

Son dakika şahane cuma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şahane cuma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şahane cuma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şahane Cuma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şahane cuma gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 şahane cuma haberi bulunmuştur. Tüm şahane cuma haberleri aşağıda listelenmiştir.
İndirimi duyan AVM'lere koştu!  Uzun kuyruklar oluştu
İndirimi duyan AVM'lere koştu! Uzun kuyruklar oluştu Şahane Cuma adı verilen indirimlerden yararlanmak isteyenler İstanbul'da AVM'ler önünde erken saatlerden itibaren uzun kuyruklar oluşturdu.
24.11.2023 Gündem
Efsane Kasım, Şahane Cuma indirimleri kandırmacası! Bakanlık para cezası yağdırdı
Efsane Kasım, Şahane Cuma indirimleri kandırmacası! Bakanlık para cezası yağdırdı Reklam Kurulu tüketiciyi aldatanlara yılın ilk 11 ayında 92.5 milyon Türk Lirası ceza uyguladı.Elektronik ticarette geleneksel hale gelen “Kasım İndirimleri”ne ilişkin reklamlar başta olmak üzere, Kasım ayı içerisinde Kurul gündemine intikal eden 16 adet indirimli satış dosyası hakkında durdurma cezası ile birlikte toplam 2.7 Milyon Türk Lirası idari para cezası uygulanmasına karar verildi.
16.11.2023 Ekonomi
‘Efsane Kasım’da aman dikkat! Bakanlıktan kandırılmayın uyarısı
‘Efsane Kasım’da aman dikkat! Bakanlıktan kandırılmayın uyarısı Ticaret Bakanlığı, tüketicileri ‘efsane kasım’, ‘şahane cuma’ indirimlerinde mağduriyet yaşamamaları konusunda uyardı.
4.11.2023 Ekonomi
'Efsane kasım indirimleri 'ne dikkat! Bakanlıktan kritik uyarı, sakın yapmayın
'Efsane kasım indirimleri 'ne dikkat! Bakanlıktan kritik uyarı, sakın yapmayın Ticaret Bakanlığı, 'efsane kasım indirimleri' adıyla yapılan indirimli satış kampanyalarında mağduriyet yaşanmaması için vatandaşlara uyarılarda bulundu.
3.11.2023 Ekonomi
İndirim furyası başlıyor! Alışveriş için Kasım ayını bekleyenlere '30 gün' uyarısı
İndirim furyası başlıyor! Alışveriş için Kasım ayını bekleyenlere '30 gün' uyarısı Tüketicilerin beklediği 'indirim ayı' geldi. Son birkaç yıldır her kasım ayında yapılan indirimler, tüketicileri hem heyecanlandırıyor hem de kafalarını karıştırıyor. Ürün fiyatlarının önce yükseltilip, daha sonra bu fiyat üzerinden indirim yapılması ise; eleştirilere neden oluyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan uzmanlar, “çoğu yalancı indirim” diyerek vatandaşların alışveriş yaparken nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlattı.
2.11.2023 Ekonomi
'Efsane indirim'ler sonrası bakanlık harekete geçti!
'Efsane indirim'ler sonrası bakanlık harekete geçti! Ticaret Bakanlığı, Türkiye'de kasım ayında 'efsane cuma', 'şahane kasım', 'şahane cuma' gibi sloganlar kullanılarak gerçekleştirilen indirim kampanyalarını mercek altına aldı. Bakanlığa bildirilen şikayetler arasında kampanyalarda belirtilen indirim tutar ve oranlarının gerçeği yansıtmaması, indirimli fiyatların uygulandığı tarih aralığının belirtilmemesi yoğunlukta yer aldı. Kasım indirimlerine ilişkin incelemelerin sonucu ocak ayında toplanacak Reklam Kurulu'nda karara bağlanacak.
3.12.2022 Ekonomi
Kredi kartınız tehlikede! 'Efsane Cuma' başladı ama 'yalancı' indirime kanmayın
Kredi kartınız tehlikede! 'Efsane Cuma' başladı ama 'yalancı' indirime kanmayın Tüketicilerin merakla beklediği 'Efsane Cuma' geldi çattı. Son birkaç yıldır her kasım ayında yapılan indirimler, tüketicileri hem heyecanlandırıyor hem de kafalarını karıştırıyor. Ürün fiyatlarının yüksek miktarda artırılıp, daha sonra bu fiyat üzerinden indirim yapılması ise; eleştirilere neden oluyor. Konuyla ilgili açıklama yapan uzmanlar, “çoğu yalancı indirim” diyerek tüketicileri uyardı.
25.11.2022 Ekonomi
Alışverişte yeni dönem! İndirimlerle ilgili son dakika gelişmesi
Alışverişte yeni dönem! İndirimlerle ilgili son dakika gelişmesi İndirimlerle ilgili son dakika açıklaması geldi. Alışverişte yeni dönem başlıyor. Kasım ayında “Efsane/Şahane Cuma İndirimleri” adıyla internet üzerinden düzenlenen kampanyalarda tüketicilerin mağduriyet yaşamamaları için dikkatli olmaları gerektiğini bildiren Ticaret Bakanlığı, elektronik satış platformlarına yönelik bir kılavuz hazırladı.
27.10.2022 Ekonomi
İndirimli satış kampanyalarına ceza! Bakanlık duyurdu
İndirimli satış kampanyalarına ceza! Bakanlık duyurdu Ticaret Bakanlığı bünyesindeki Reklam Kurulu, şubat ayı toplantısında görüşülen dosyalardan 186'sını mevzuata aykırı buldu. Bunların 128'ine durdurma cezası verilirken, 58 dosya kapsamında da ilgililere 6 milyon 923 bin 147 lira ceza kesildi.
10.02.2022 Ekonomi
‘Black Friday’ öncesi siber dolandırıcılık uyarısı
‘Black Friday’ öncesi siber dolandırıcılık uyarısı   Black Friday (Kara Cuma) öncesi vatandaşları siber dolandırıcılığa karşı uyaran ekonomist Rahmi İncekara, “Koronavirüs nedeniyle Black Friday indirimlerinden yararlanmak isteyen tüketiciler, fiziksel mağazalar yerine online alışveriş sitelerini daha fazla ziyaret edecektir. Siber dolandırıcılık konusunda dikkatli olun, tedbiri elden bırakmayın. Alışverişlerde sanal kart kullanımı, maillerin doğruluk kontrollerinin yapılması, güvensiz ağlar ve sahte linklerden uzak durun” dedi. 
25.11.2021 Ekonomi
Sosyal medyada büyük tuzak! Birçok fenomen reklamını yapıyor
Sosyal medyada büyük tuzak! Birçok fenomen reklamını yapıyor Alışveriş festivalleriyle beraber sosyal medya fenomenlerinin alışveriş sitelerinden verdiği linklerin artmaya başlaması bir dolandırıcılığa dönüşebilir. Sosyal medyada çoğu zaman fiyatların arttırıldığı sonra da düşerek indirim havası katılması gündem olmuşken bu durum mağduriyetler yaşanmasına sebebiyet veriyor.
15.11.2021 Gündem
Black Friday 2021 ne zaman? Efsane Cuma indirimleri hangi mağazalarda? İşte Black Friday 2021 indirimleri!
Black Friday 2021 ne zaman? Efsane Cuma indirimleri hangi mağazalarda? İşte Black Friday 2021 indirimleri! Her yıl milyonlarca kişinin alışveriş yaparak izdihamlara neden olduğu alışveriş çılgınlığı olarak bilinen "Efsane Cuma" ve diğer adıyla "Black Friday" için geri sayım başladı. Efsane Cuma, Çılgın Cuma, Şahane Cuma, İndirimli Cuma gibi farklı isimler de anılan günü pek çok kişi bekliyor. Giyimden, elektronik eşyaya, kozmetikten mobilyaya pek çok sektörde uygulanan kampanyalar için şirketler hazırlıklarını tamamladı. Peki, Black Friday 2021 ne zaman? Efsane Cuma indirimleri hangi gün başlıyor? İşte Black Friday ile ilgili detaylar...
15.11.2021 Ekonomi
İnternetten alışveriş yapanlara flaş uyarı! Tek tek tespit edilecek, indirim oyununa dikkat
İnternetten alışveriş yapanlara flaş uyarı! Tek tek tespit edilecek, indirim oyununa dikkat İnternetten alışveriş yapan herkesi ilgilendiren son dakika uyarısı! Bakanlık indirim oyununu deşifre etti. 'Efsane cuma indirimleri, şahane cuma indirimleri' hakkında açıklama geldi. Tek tek tespit edilecek, cezası var. Ticaret Bakanlığı, ürün fiyatlarının yüksek miktarda artırılıp, daha sonra sıklıkla bu fiyat üzerinden indirim yapıldığına dikkat çekerek, ‘aykırılıkların tespiti halinde gerekli idari yaptırımların uygulanacağı’ uyarısında bulundu.
10.11.2021 Ekonomi
Black Friday ne zaman, hangi ayda? Kara Cuma nedir, Balck Friday ne demek? Black Friday 2021!
Black Friday ne zaman, hangi ayda? Kara Cuma nedir, Balck Friday ne demek? Black Friday 2021! Black Friday ne zaman, hangi tarihte? 2021 Black Friday indirim günleri sabırsızlıkla bekleniyor. İlk olarak ABD'de başlayan ve tüm dünyaya yayılan Black Friday’da firmalar çeşitli indirim kampanyaları düzenliyor. Türkiye’de Efsane Cuma, Süper Cuma, Şahane Cuma gibi isimlerle anılan Black Friday 2021 tarihi…
29.09.2021 Gündem
Milyonları ilgilendiren 'indirim' uyarısı! Bakanlık harekete geçti...
Milyonları ilgilendiren 'indirim' uyarısı! Bakanlık harekete geçti... Milyonlarca kişiyi ilgilendiren uyarı yapıldı. Bakanlık harekete geçti. Ticaret Bakanlığı, e-ticaret sektöründe çok sayıda tüketici mağduriyetinin yaşanabildiği ‘efsane cuma indirimleri’ gibi özel adlarla yapılan indirimler için gereken idari yaptırımların uygulanacağını açıkladı. Yapılan açıklamada, bakanlık bünyesinde faaliyet gösteren Reklam Kurulu’nun da özel indirim günlerine ilişkin re’sen inceleme başlattığı kaydedildi.
9.11.2020 Ekonomi
Black Friday ne zaman? 2020 Black Friday indirimleri ne zaman başlıyor?
Black Friday ne zaman? 2020 Black Friday indirimleri ne zaman başlıyor? Black Friday ne zaman sorusu indirimleri kaçırmak istemeyen pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Her yıl milyonlarca insanın alışveriş yaparak bir parçası olduğu ya da izdihamlara neden olan Black Friday çılgınlığı internette merak edilen konulardan biri. Tüm dünya küresel pandemi ve günlük yaşamın olumsuz etkisine rağmen Black Friday'de alışveriş yapmak için gün sayıyor. Corona virüs nedeniyle giderek daha fazla satıcının e-ticareti benimsediği göz önüne alındığında, Black Friday'de tüketicilere her türlü malda en düşük fiyatları sunmak için birbirleriyle rekabet etmeleri bekleniyor. Peki, Black Friday nedir? Black Friday ne zaman? Black Friday nasıl başladı? İşte Black Friday ile ilgili merak edilenler...
10.08.2020 Ekonomi
Vatandaşı yanıltana 2.7 milyon TL ceza
Vatandaşı yanıltana 2.7 milyon TL ceza İnternetteki indirim kampanyalarına için vatandaşlar Ticaret Bakanlığı’na şikâyet yağdırdı. 166 indirim kampanyasında mevzuata aykırılık tespit edilerek 2.7 milyon TL idari para cezası uygulandı.
16.01.2020 Ekonomi
İndirimi kapmak için hücum ettiler
İndirimi kapmak için hücum ettiler Dünyanın farklı yerlerinde yaşanan alışveriş çılgınlığı renkli görüntülere sahne oldu. Ünlü markaların uyguladığı büyük indirimler ve fırsatlardan yararlanmak isteyenler AVM'lere akın etti.
29.11.2019 Gündem
Çılgınlık Türkiye'ye de sıçradı! Yağmur, çamur dinlemeden beklediler
Çılgınlık Türkiye'ye de sıçradı! Yağmur, çamur dinlemeden beklediler Dünya genelinde Kasım ayının son haftasına denk gelen 'Şahane Cuma' indirimleri başladı. 'Şahane Cuma' indirimleri kapsamında Teşkiviye'de bulunan spor mağazasında dün geceden sıraya girenler yağmura aldırış etmeden 2 bin 500 liradan bin 500 liraya inen ayakkabıdan alabilmek beklediler.
29.11.2019 Yaşam
Black Friday indirimleri! Kara Cuma indirimleri ne kadar sürüyor?
Black Friday indirimleri! Kara Cuma indirimleri ne kadar sürüyor? Kasım ayının en büyük indirim kampanyalarının yapıldığı Black Friday yaklaşıyor. Alışveriş tutkunlarının gözü kulağı Black Friday indirimlerinde. ABD’de Şükran Günü’nden sonra gelen ilk cuma günü yapılan Black Friday yani Kara Cuma Türkiye’de de oldukça ilgi görüyor. Mağazalarda ve e-ticaret sitelerinde yüzde 80’i bulan indirimler yapılıyor. Peki, Black Friday ne zaman başlayacak? Kara Cuma indirimleri ne kadar sürüyor?
4.11.2019 Yaşam
Armağan Çağlayan kimdir, kaç yaşında? Armağan Çağlayan hastalığı ne?
Armağan Çağlayan kimdir, kaç yaşında? Armağan Çağlayan hastalığı ne? Armağan Çağlayan’dan üzen haber geldi. Televizyonda bir dönem Popstar yarışmalarında jüri koltuğunda oturan, son dönemde de youtube videoları ile takip edilen sevilen isim Armağan Çağlayan kanser olduğunu açıkladı. Armağan Çağlayan durumunu Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı. Pek çok kişi de Armağan Çağlayan’ın sağlık durumunu merak ediyor. Peki, Armağan Çağlayan’ın sağlık durumu nasıl? Armağan Çağlayan hastalığı ne? Armağan Çağlayan kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…
22.11.2022 Magazin
'İndirim fırsatları' ile ilgili flaş karar! Harekete geçildi, tek tek tespit ediliyor
'İndirim fırsatları' ile ilgili flaş karar! Harekete geçildi, tek tek tespit ediliyor İnternetten alışveriş yapan herkesi ilgilendiriyor. 'Kara cuma' olarak adlandıran indirimler neredeyse her ay yapılmaya başladı. İndirim için yeni isimlerle müşterilerine dev indirim fırsatları sunduğunu iddia eden firmalar bakanlık tarafından yakından takip ediliyor. Ticaret Bakanlığı E-Ticaret şirketlerini sıkı markaja aldı. Bakanlık ekipleri ‘Dev, müthiş, şahane, efsane’ gibi ifadelerle indirim yapıldığı iddia edilen ürünler üzerinde fiyat araştırması yapacak
5.12.2021 Ekonomi
Ay tutulması saat kaçta başlayacak, Türkiye’den izlenebilecek mi? 19 Kasım parçalı ay tutulması ne zaman, etkileri?
Ay tutulması saat kaçta başlayacak, Türkiye’den izlenebilecek mi? 19 Kasım parçalı ay tutulması ne zaman, etkileri? Ay tutulması ne zaman, saat kaçta başlayacak? 19 Kasım bugün gerçekleşecek ay tutulması yüzyılların en uzun ay tutulması olacak. Parçalı ay tutulmasının 3 saatten fazla sürmesi öngörülüyor. Ay tutulmasını izlemek isteyenler Ay tutulması saat kaçta başlayacak, Türkiye’den izlenebilecek mi? 19 Kasım parçalı ay tutulması ne zaman, etkileri? Sorularına yanıt arıyor.
19.11.2021 Yaşam
Servet Yardımcı: Beşiktaş maçlarına Avrupa'dan spor medyasını getirdim
Servet Yardımcı: Beşiktaş maçlarına Avrupa'dan spor medyasını getirdim UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı "Beşiktaş maçlarına Avrupa'dan spor medyasını getirdim" dedi.
23.04.2021 Futbol
'Efsane Cuma' uyarısı! Kabusa dönebilir
'Efsane Cuma' uyarısı! Kabusa dönebilir İndirim yapan internet siteleri ve mağazaların Süper Cuma, Efsane Cuma, Harika Cuma isimleriyle profesyonel görüntü verdiği birçok web sitesinde milyarlarca liralık satış yapılacak. Birçoğunun bu kampanyayı başlattığını duyurması ile kredi kartlarına yüklenmeler başladı bile. Alışveriş çılgınlığının başlatıldığı haftada indirim heyecanıyla site site dolaşanların Efsane Cuma beklerken alışverişlerini kabusa dönüşebilecek yanlışlar yapmaması için işin uzmanlarından çok önemli uyarılar geldi.
24.11.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Şahane Cuma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şahane cuma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.