Efsane Cuma

Efsane Cuma

Son dakika efsane cuma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan efsane cuma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını efsane cuma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Efsane Cuma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan efsane cuma gelişmeleri de dahil olmak üzere 209 efsane cuma haberi bulunmuştur. Tüm efsane cuma haberleri aşağıda listelenmiştir.
İndirim furyası başlıyor! Alışveriş için Kasım ayını bekleyenlere '30 gün' uyarısı
İndirim furyası başlıyor! Alışveriş için Kasım ayını bekleyenlere '30 gün' uyarısı Tüketicilerin beklediği 'indirim ayı' geldi. Son birkaç yıldır her kasım ayında yapılan indirimler, tüketicileri hem heyecanlandırıyor hem de kafalarını karıştırıyor. Ürün fiyatlarının önce yükseltilip, daha sonra bu fiyat üzerinden indirim yapılması ise; eleştirilere neden oluyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan uzmanlar, “çoğu yalancı indirim” diyerek vatandaşların alışveriş yaparken nelere dikkat etmeleri gerektiğini anlattı.
2.11.2023 Ekonomi
Black Friday 2023 indirimi yapan mağazalar belli oldu! Efsane Cuma indirimleri hangi markalarda var?
Black Friday 2023 indirimi yapan mağazalar belli oldu! Efsane Cuma indirimleri hangi markalarda var? Her yıl büyük bir çılgınlıkla beklenen Black Friday 2023 yılında da Kasım ayında başlıyor. Büyk mağaza ve markaların indirimler, fırsatlar sunduğu bu gün Kasım ayında yer alır. Mağazalar, ellerindeki ürünleri büyük bir indirimle satışa sunarlar. Bununla birlikte tüketiciler de 2023 Black Friday indirimi yapan mağazaları araştırmaya başladı. Efsane Cuma indirimleri hangi mağaza ve markalarda geçerli? İşte detaylar....
27.10.2023 Ekonomi
Enflasyona karşı AVM'lerde topyekûn kampanya çağrısı
Enflasyona karşı AVM'lerde topyekûn kampanya çağrısı Enflasyon ile ilgili markalar düğmeye basıyor. Haziran ayında hem adet hem de ciroda yükselişe dikkat çeken Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, “Maliyet artışları söz konusuyken enflasyonla mücadele için kampanya yapmak kolay olmayabilir ama bizi asıl tedirgin eden, talepte bir azalma yaşanması. Nakliyecinin, bankaların, AVM’lerin devreye girmesiyle sezon başında başlatacağımız bir kampanya, enflasyona karşı ‘efsane cuma’ etkisi yaratabilir” dedi. Öncel’in talepteki düşüşün önüne geçmek adına yaptığı bu çağrıya markalar ve diğer sektörlerden destek geldi.
27.07.2023 Ekonomi
Paranız cebinizde kalıyor! Değişimin parolası: Minimalizm
Paranız cebinizde kalıyor! Değişimin parolası: Minimalizm Yaşam standarlarının artması, insanların istediği ürüne kolay ulaşabilir olması kimileri için 'tüketim çılgınlığı' haline gelirken, kimileri de tüketimin mutluluk getirmediğini fark ederek az eşya ile hayatının her alanında sadeleşmeyi tercih ediyor. Sade yaşam ile daha bilinçli alışveriş yapan tüketiciler tasarruf sağlayarak deneyimler için hem vakit hem de para ayırabiliyor.
25.01.2023 Gündem
Araba kiralarken dolandırıcıların tuzağına düşmeyin! Dikkat çeken 'sahte site' uyarısı geldi
Araba kiralarken dolandırıcıların tuzağına düşmeyin! Dikkat çeken 'sahte site' uyarısı geldi Araba kiralamak isteyen bir çift dolandırıcıların tuzağına düştü! Kendilerine süre baskısı yapan fırsatçıların oyununu sonradan fark eden çift, tüm parasını kaptırdı. Fırsatçıların bu yöntemi defalarca kullandığını belirten Avukat Mustafa Karakum, site uzantısı, kredi kartı kullanımı ve internet üzerinden alışveriş ile ilgili önemli uyarılarda bulundu.
12.12.2022 Gündem
'Efsane indirim'ler sonrası bakanlık harekete geçti!
'Efsane indirim'ler sonrası bakanlık harekete geçti! Ticaret Bakanlığı, Türkiye'de kasım ayında 'efsane cuma', 'şahane kasım', 'şahane cuma' gibi sloganlar kullanılarak gerçekleştirilen indirim kampanyalarını mercek altına aldı. Bakanlığa bildirilen şikayetler arasında kampanyalarda belirtilen indirim tutar ve oranlarının gerçeği yansıtmaması, indirimli fiyatların uygulandığı tarih aralığının belirtilmemesi yoğunlukta yer aldı. Kasım indirimlerine ilişkin incelemelerin sonucu ocak ayında toplanacak Reklam Kurulu'nda karara bağlanacak.
3.12.2022 Ekonomi
EYT'de 'prim günü' ve 'zamlı borçlanma' uyarısı: 'İspatlarsa emekli olur'
EYT'de 'prim günü' ve 'zamlı borçlanma' uyarısı: 'İspatlarsa emekli olur' Emekli olmak isteyen yaklaşık 1,5 milyon vatandaş, EYT ile ilgili yaşanan gelişmeleri takip ediyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar düzenlemesi için geri sayım başlarken, Vergi Uzmanı Muhammet Bayram, hem e-Devlet'te prim günü değişikliği yapıldığı iddialarını değerlendirdi, hem de borçlanma ile ilgili kritik bilgiler verdi.
30.11.2022 Emekli
İndirim izdihamı! AVM'lere akın ettiler, kapış kapış satıldı
İndirim izdihamı! AVM'lere akın ettiler, kapış kapış satıldı İstanbul'da birçok alışveriş mağazasında "Muhteşem Cuma"  indirimleri nedeniyle izdiham yaşandı. İndirim günlerini takip eden birçok kişi sabahın erken saatlerinden itibaren AVM'lere akın etti. Binlerce indirimli ürün dakikalar içerisinde satıldı.
25.11.2022 Yaşam
Togg'un üretim bantları adım adım görüntülendi! Modellerin ismi ne olacak?
Togg'un üretim bantları adım adım görüntülendi! Modellerin ismi ne olacak? Togg, Gemlik’teki kampüsünü ilk kez otomotiv gazetecilerine açtı. 2023 yılının Mart ayında yola çıkacak C-SUV’un tüm üretim aşamaları adım adım görüntülendi. 3 dakikada 1 araç üretebilme kapasitesine sahip tesiste her şey son teknoloji. Otomasyon oranının yüzde 90 olduğu fabrikada, testler için yıl sonuna kadar, 165 adet C-SUV üretilecek. Modellerle ilgili isim konusu da açıklığa kavuşurken, yeni yılda ne kadar Togg üretileceği de belli oldu.
25.11.2022 Ekonomi
Kredi kartınız tehlikede! 'Efsane Cuma' başladı ama 'yalancı' indirime kanmayın
Kredi kartınız tehlikede! 'Efsane Cuma' başladı ama 'yalancı' indirime kanmayın Tüketicilerin merakla beklediği 'Efsane Cuma' geldi çattı. Son birkaç yıldır her kasım ayında yapılan indirimler, tüketicileri hem heyecanlandırıyor hem de kafalarını karıştırıyor. Ürün fiyatlarının yüksek miktarda artırılıp, daha sonra bu fiyat üzerinden indirim yapılması ise; eleştirilere neden oluyor. Konuyla ilgili açıklama yapan uzmanlar, “çoğu yalancı indirim” diyerek tüketicileri uyardı.
25.11.2022 Ekonomi
Black Friday 2022 ne zaman? Kara Cuma (Black Friday) ne zaman başlıyor ve bitiyor? Kara Cuma indirimlerinin başlayacağı tarih!
Black Friday 2022 ne zaman? Kara Cuma (Black Friday) ne zaman başlıyor ve bitiyor? Kara Cuma indirimlerinin başlayacağı tarih! Black Friday (Kara Cuma) indirimleri dünyanın her yerinde yılda bir, belirli bir günde yapılıyor. Türkiye’de efsane Cuma olarak da bilinen Black Friday için yapılan aramalar Kasım ayının yaklaşmasıyla arttı. Peki, Black friday 2022 ne zaman başlıyor ve de bitiyor? Kara Cuma indirimlerinin başlayacağı tarih…
5.10.2022 Ekonomi
İndirimli satış kampanyalarına ceza! Bakanlık duyurdu
İndirimli satış kampanyalarına ceza! Bakanlık duyurdu Ticaret Bakanlığı bünyesindeki Reklam Kurulu, şubat ayı toplantısında görüşülen dosyalardan 186'sını mevzuata aykırı buldu. Bunların 128'ine durdurma cezası verilirken, 58 dosya kapsamında da ilgililere 6 milyon 923 bin 147 lira ceza kesildi.
10.02.2022 Ekonomi
Kredi kartı ve banka kartı kullanan herkesi kapsıyor! İki katına çıktı...
Kredi kartı ve banka kartı kullanan herkesi kapsıyor! İki katına çıktı... Banka kartı, kredi kartı ve ön ödemeli kart sahibi herkesi kapsıyor. İki katına çıktı. Kartlarla yapılan ödemelere ilişkin açıklama geldi. Bankalararası Kart Merkezi’nin (BKM) verileri açıkladı. Kasım ayında kartlarla 181 milyar TL tutarında ödeme gerçekleşti. İnternetten kartlı ödeme tutarı ise kasım ayında geçen yıla göre yüzde 90 oranında bir artışla 55 milyar TL’yi geçti. 2021 yılında internetten kartlı ödeme tutarının en fazla yapıldığı gün markaların pek çok üründe indirim uyguladığı 26 Kasım Cuma oldu. Bu yıl kasım ayında her 3 TL kartlı ödemenin 1 TL’si internetten gerçekleşti.
23.12.2021 Ekonomi
‘Black Friday’ öncesi siber dolandırıcılık uyarısı
‘Black Friday’ öncesi siber dolandırıcılık uyarısı   Black Friday (Kara Cuma) öncesi vatandaşları siber dolandırıcılığa karşı uyaran ekonomist Rahmi İncekara, “Koronavirüs nedeniyle Black Friday indirimlerinden yararlanmak isteyen tüketiciler, fiziksel mağazalar yerine online alışveriş sitelerini daha fazla ziyaret edecektir. Siber dolandırıcılık konusunda dikkatli olun, tedbiri elden bırakmayın. Alışverişlerde sanal kart kullanımı, maillerin doğruluk kontrollerinin yapılması, güvensiz ağlar ve sahte linklerden uzak durun” dedi. 
25.11.2021 Ekonomi
Sosyal medyada büyük tuzak! Birçok fenomen reklamını yapıyor
Sosyal medyada büyük tuzak! Birçok fenomen reklamını yapıyor Alışveriş festivalleriyle beraber sosyal medya fenomenlerinin alışveriş sitelerinden verdiği linklerin artmaya başlaması bir dolandırıcılığa dönüşebilir. Sosyal medyada çoğu zaman fiyatların arttırıldığı sonra da düşerek indirim havası katılması gündem olmuşken bu durum mağduriyetler yaşanmasına sebebiyet veriyor.
15.11.2021 Gündem
Black Friday 2021 ne zaman? Efsane Cuma indirimleri hangi mağazalarda? İşte Black Friday 2021 indirimleri!
Black Friday 2021 ne zaman? Efsane Cuma indirimleri hangi mağazalarda? İşte Black Friday 2021 indirimleri! Her yıl milyonlarca kişinin alışveriş yaparak izdihamlara neden olduğu alışveriş çılgınlığı olarak bilinen "Efsane Cuma" ve diğer adıyla "Black Friday" için geri sayım başladı. Efsane Cuma, Çılgın Cuma, Şahane Cuma, İndirimli Cuma gibi farklı isimler de anılan günü pek çok kişi bekliyor. Giyimden, elektronik eşyaya, kozmetikten mobilyaya pek çok sektörde uygulanan kampanyalar için şirketler hazırlıklarını tamamladı. Peki, Black Friday 2021 ne zaman? Efsane Cuma indirimleri hangi gün başlıyor? İşte Black Friday ile ilgili detaylar...
15.11.2021 Ekonomi
İnternetten alışveriş yapanlara flaş uyarı! Tek tek tespit edilecek, indirim oyununa dikkat
İnternetten alışveriş yapanlara flaş uyarı! Tek tek tespit edilecek, indirim oyununa dikkat İnternetten alışveriş yapan herkesi ilgilendiren son dakika uyarısı! Bakanlık indirim oyununu deşifre etti. 'Efsane cuma indirimleri, şahane cuma indirimleri' hakkında açıklama geldi. Tek tek tespit edilecek, cezası var. Ticaret Bakanlığı, ürün fiyatlarının yüksek miktarda artırılıp, daha sonra sıklıkla bu fiyat üzerinden indirim yapıldığına dikkat çekerek, ‘aykırılıkların tespiti halinde gerekli idari yaptırımların uygulanacağı’ uyarısında bulundu.
10.11.2021 Ekonomi
Büyük fırsat! Hareketlilik yaşanıyor! Akın ediyorlar
Büyük fırsat! Hareketlilik yaşanıyor! Akın ediyorlar Alışveriş çılgınlığı başladı! Stoklar tükenebilir. Bu ay alışverişe Bekarlar Günü, Efsane Cuma ve Siber Pazartesi dopingi geliyor. Kasım ayındaki bu üç özel alışveriş gününün fiziksel ve online perakendeye yaklaşık 60 milyar TL’lik katkı yapması bekleniyor
9.11.2021 Gündem
İndirim üstüne indirim! Ve belli oldu, yüzde 60-70 oranında…
İndirim üstüne indirim! Ve belli oldu, yüzde 60-70 oranında… İndirim için tarihler tek tek açıklandı. Herke bu günleri bekliyordu. Kıyafetlerden teknolojik ürünlere kadar pek çok ürün indirime giriyor. Sakın halka açık Wi-Fi ile alışveriş yapmayın. İhtiyaçların uygun fiyatlara karşılanabilmesi için en cazip ay kasım! Bu ay indirim kampanyaları peş peşe gelecek. Bazı ürünlerde yüzde 60-70’e varan avantajlar sunulacak üç özel gün ve tarihler şöyle: ‘11 Kasım Bekarlar Günü’, ‘26 Kasım Black Friday (Efsane Cuma)’, ‘29 Kasım Siber Pazartesi’...
5.11.2021 Ekonomi
Efsane Cuma ne zaman 2021? Efsane Cuma indirimleri başladı mı, ne zaman?
Efsane Cuma ne zaman 2021? Efsane Cuma indirimleri başladı mı, ne zaman? Efsane Cuma indirimleri ne zaman başlayacak? Efsane Cuma indirimleri, istedikleri ürünü indirimli almak isteyenler tarafından merakla bekleniyor. Efsane Cuma günleri, E- Ticaret siteleri ve mağazalarda yoğun bir ilgi oluyor. Peki, Efsane Cuma ne zaman? İşte Efsane Cuma tarihi…
14.10.2021 Gündem
Black Friday ne zaman, hangi ayda? Kara Cuma nedir, Balck Friday ne demek? Black Friday 2021!
Black Friday ne zaman, hangi ayda? Kara Cuma nedir, Balck Friday ne demek? Black Friday 2021! Black Friday ne zaman, hangi tarihte? 2021 Black Friday indirim günleri sabırsızlıkla bekleniyor. İlk olarak ABD'de başlayan ve tüm dünyaya yayılan Black Friday’da firmalar çeşitli indirim kampanyaları düzenliyor. Türkiye’de Efsane Cuma, Süper Cuma, Şahane Cuma gibi isimlerle anılan Black Friday 2021 tarihi…
29.09.2021 Gündem
Robot süpürge 'Katya' satışlarda ortalığı 'sildi süpürdü'
Robot süpürge 'Katya' satışlarda ortalığı 'sildi süpürdü' Koronavirüs salgını sürecinde temizliğe verilen önemin yanı sıra evden çalışmanın da artmasıyla sosyal medya kullanıcılarının “katya” ismini verdiği robot süpürge satışları rekor kırdı.
27.12.2020 Bilim ve Teknoloji
20 bin ek istihdam! Yoğun talep var
20 bin ek istihdam! Yoğun talep var E-ticaretteki patlama kargoyu gözde yaparken, sektör istihdam deposu oldu. 20 bin yeni istihdam sağlanırken, farklı dağıtım kanalları da öne çıkıyor. Kendi kargo ve kurye ağını kuran e-ticaret platformu ve firma sayısı da artıyor
9.12.2020 Gündem
'Efsane Cuma' uyarısı! Kabusa dönebilir
'Efsane Cuma' uyarısı! Kabusa dönebilir İndirim yapan internet siteleri ve mağazaların Süper Cuma, Efsane Cuma, Harika Cuma isimleriyle profesyonel görüntü verdiği birçok web sitesinde milyarlarca liralık satış yapılacak. Birçoğunun bu kampanyayı başlattığını duyurması ile kredi kartlarına yüklenmeler başladı bile. Alışveriş çılgınlığının başlatıldığı haftada indirim heyecanıyla site site dolaşanların Efsane Cuma beklerken alışverişlerini kabusa dönüşebilecek yanlışlar yapmaması için işin uzmanlarından çok önemli uyarılar geldi.
24.11.2020 Ekonomi
Flaş uyarı! Vatandaşlar için değil firmalar için fırsat
Flaş uyarı! Vatandaşlar için değil firmalar için fırsat TESK Genel Başkanı Palandöken, indirim kampanyalarına karşı vatandaşların tedbirli olması gerektiğini belirterek, "Yanıltıcı kampanya ve reklam yapan firmalara cezai işlem uygulanmalı. İndirim sezonu yılda iki kez olmak üzere sınırlandırılmalı ve indirimler izinle olmalı." çağrısında bulundu.
15.11.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Efsane Cuma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki efsane cuma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.