Sağlıkçılar

Sağlıkçılar

Son dakika sağlıkçılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sağlıkçılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sağlıkçılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sağlıkçılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sağlıkçılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 231 sağlıkçılar haberi bulunmuştur. Tüm sağlıkçılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Malatya'da kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı
Malatya'da kafa kafaya çarpıştı: 3 ölü, 5 yaralı Malatya'da 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1'i sürücü olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.
14.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedef her büyükşehire şehir hastanesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedef her büyükşehire şehir hastanesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde “14 Mart Tıp Bayramı İftar Programı”nda konuştu. Erdoğan, "Türkiye 2002'den bu yanan devasa yatırımların karşılığını salgın döneminde fazlasıyla almıştır. Depreme dayanıklı yeniden inşa ettiğimiz sağlık tesislerimiz depremden sonra elimiz ayağımız her şeyimiz oldu. Salgın dönemini başarıyla yönettik. Her büyük şehrimizi 1 şehir hastanesiyle buluşturmayı hedefliyoruz." dedi.
14.03.2024 Gündem
İstanbul'dan 'vahşeti durdurun' çağrısı! Emine Erdoğan: Bu karanlığa asla teslim olmayacağız
İstanbul'dan 'vahşeti durdurun' çağrısı! Emine Erdoğan: Bu karanlığa asla teslim olmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul'da "Filistin İçin Tek Yürek" konulu zirvede lider eşleriyle bir araya geldi.
15.11.2023 Gündem
Hasta yakınları doktora demir sopa ile saldırdı! 'Canımızı zor kurtardık'
Hasta yakınları doktora demir sopa ile saldırdı! 'Canımızı zor kurtardık' Gaziantep'te hasta yakınları tarafından kemer ve demir sopalarla dövülen acil servis doktoru Esadullah Beğoğlu (36), "Bir anda hastane önünde 20 kişi saldırdı. Kemerlerle, demir sopalarla saldırdılar. Canımızı zor kurtardık. Kafamda 15 dikiş var. Omuz ve boynumda yara izleri var. Kolumu ısırdılar. Sırtımda ve kalçalarımda demir sopa ve kemer izleri var" dedi.
21.08.2023 Yaşam
Kuduz hastası hastaneden kaçtı Şanlıurfa'da vatandaşlar paniğe kapıldı
Kuduz hastası hastaneden kaçtı Şanlıurfa'da vatandaşlar paniğe kapıldı Kilitli tutulduğu hastane odasından kaçan kuduz hastası Şanlıurfa'da vatandaşların paniğe kapılmasına neden oldu. Akçakale Devlet Hastanesinde kuduz teşhisiyle kilitli bulunduğu odadan kaçan Suriyeli Hasan Halil Faras (30) boş bir tarlada ekipler tarafından yakalanarak karantinaya alınırken, vatandaşlar ise paniğe kapıldı.
18.08.2023 Gündem
Hırsızlık için 5 katlı binanın çatısına çıktı, metrelerce yüksekten aşağı düştü
Hırsızlık için 5 katlı binanın çatısına çıktı, metrelerce yüksekten aşağı düştü İstanbul'da hırsızlık için 5 katlı bir binanın çatısına çıktığı iddia edilen bir şahıs, ayağının kaymasıyla aşağı düştü. Vücudundaki birçok kemiğin kırıldığı öğrenilen adam, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırırken, yaşanan o anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
15.06.2023 Yaşam
Ölümcül hastalık yeniden hortladı! Her mevsimde yaşıyor, en çok bu illerde görülüyor
Ölümcül hastalık yeniden hortladı! Her mevsimde yaşıyor, en çok bu illerde görülüyor Yılın her zamanında yaşayabiliyor, en fazla görülen iller açıklandı. Havaların ısınmasıyla kabus geri döndü, vakalar yeniden hortladı. Uzmanlar, virüsünü en çok taşıyan türün ‘Hyalomma arginatum’ olduğunu duyurdu.
1.06.2023 Yaşam
Park halindeki TIR'ın dorsesine çarptı, sonrası korkunç
Park halindeki TIR'ın dorsesine çarptı, sonrası korkunç Samsun'da, Ali Duran (38), kullandığı otomobille, park halindeki TIR'ın dorsesine arkadan çarptı. Kazada Duran öldü, kızı Sahra Nil Duran (8) ise yaralandı.
31.05.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 42 bin 500 sağlık personeli alıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 42 bin 500 sağlık personeli alıyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye genelinde 42 bin 500 sağlık personeli alıyoruz. Bunlardan 2 bin 832 sürekli işçi ile 9 bin 59 sözleşmeli sağlık personelinin atamasını deprem bölgesindeki illere yapacağız” dedi.
7.04.2023 Gündem
Doğa Rutkay'dan Naci Görür'e: Bu söylemler bizi parçalıyor!
Doğa Rutkay'dan Naci Görür'e: Bu söylemler bizi parçalıyor! Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık yıkıcı depremlerin ardından, birçok uzman İstanbul depremi için uyarıda bulundu. Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı programda, İstanbul depreminde kaç kişinin hayatını kaybedeceğiyle ilgili açıklama yaptı. Oyuncu Doğa Rutkay ise Naci Görür'e yönelik sitemkâr bir paylaşımda bulundu.
15.02.2023 Magazin
130 saat sonra ailesiyle enkazdan çıktı, ambulanstaki sözleri herkesi ağlattı
130 saat sonra ailesiyle enkazdan çıktı, ambulanstaki sözleri herkesi ağlattı Türkiye’yi sarsan büyük depremlerin ardından Gaziantep Nurdağı’nda 130 saat sonra 3 çocuğu ve eşiyle enkazdan sağ olarak çıkartılan Hasan Basri Aslan’ın 112 ambulansında kendisine oksijen verip müdahale eden sağlık görevlilerine, “Ama ben çok kokuyorum. Sizi rahatsız ediyorum” sözleri herkesi ağlattı.
11.02.2023 Gündem
Doğa Rutkay: Hepimiz göçük altındayız, çıkabilmek ne mümkün
Doğa Rutkay: Hepimiz göçük altındayız, çıkabilmek ne mümkün Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem sonrası paylaşım yapan Doğa Rutkay, "Hepimiz göçük altındayız, çıkabilmek ne mümkün" dedi.
9.02.2023 Magazin
Bademcik ameliyatı sonu oldu! 17 gün dayanabildi
Bademcik ameliyatı sonu oldu! 17 gün dayanabildi Her şey Mersin'de özel bir hastanede bademcik ve geniz eti ameliyatı olması ile başladı. Yalnızca 17 gün dayanabildi, ailesi yasa boğuldu. Bu süreçte 5 kez kanaması oldu, en son ambulansla hastaneye kaldırıldı. Doktor tarafından özel araçla alınarak ameliyata sokuldu, kısa bir süre sonra ise ailesi büyük bir şok yaşadı.
1.02.2023 Yaşam
4 çocuklu çift, araçta ölü bulundu!
4 çocuklu çift, araçta ölü bulundu! Konya'da, 4 çocukları olan Fadime (42) ve Mehmet (42) Dağlı çifti, otomobilde tabancayla vurulmuş olarak ölü bulundu.
22.11.2022 Yaşam
Gaziantep'te 15 kişinin öldüğü kazada otobüs şoförünün ifadesi ortaya çıktı
Gaziantep'te 15 kişinin öldüğü kazada otobüs şoförünün ifadesi ortaya çıktı Mardin ve Gaziantep'te 35 kişinin hayatını kaybettiği kazalar Türkiye'yi yasa boğdu. Mardin'in Derik ilçesindeki kazada yaşamını yitiren 20 kişinin cenazesi, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı törenle defnedildi. Kazada şehit olan polis memuru Yahya Ergin’in ise 1 hafta önce Tekirdağ Şarköy'den Mardin'in Derik ilçesine tayin olduğu öğrenildi. CNN TÜRK Muhabiri Ceylan Sever ise olay bölgesinde kazayı yapan TIR şoförünün ifadesini ilk kez canlı yayınında aktardı. Öte yandan kaza sonrası gözaltına alınan iki TIR şoförü tutuklandı.
21.08.2022 Gündem
İzmir için Vali Köşger'den kısıtlama ve yasak açıklaması
İzmir için Vali Köşger'den kısıtlama ve yasak açıklaması İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, kentte, koronavirüs vaka sayılarında artış yaşandığını ancak kısıtlama ve yasak getirilmesinin söz konusu olmadığını söyledi.
27.07.2022 Gündem
Beta Berk Bayındır öldü mü? Rapçi Beta kimdir, nereli, kaç yaşında, trafik kazası mı geçirdi, neden ve nasıl öldü?
Beta Berk Bayındır öldü mü? Rapçi Beta kimdir, nereli, kaç yaşında, trafik kazası mı geçirdi, neden ve nasıl öldü? Beta adıyla tanınan Beta Berk Bayındır ile ilgili Bayındır'ın arkadaşı Servet Uraz acı haberi verdi. Ünlü rapçiyle ilgili söz konusu paylaşımın ardından arttı. Peki, Beta Berk Bayındır öldü mü? Beta Berk Bayındır kimdir, kaç yaşında? Beta Berk Bayındır trafik kazası mı geçirdi?
25.04.2022 Magazin
'Beta' lakaplı ünlü rapçi Berk Bayındır öldü! Kız arkadaşı: 'Size söylemek istemiyorum'
'Beta' lakaplı ünlü rapçi Berk Bayındır öldü! Kız arkadaşı: 'Size söylemek istemiyorum' “Beta” lakabıyla tanınan ünlü rapçi Berk Bayındır, bu sabah Kağıthane’de yaşadığı lüks rezidansın 8. katındaki dairesinin camından bilinmeyen bir nedenle düşerek hayatını kaybetti. Büyük bir şok yaşayan rapçi Berk Bayındır’ın kız arkadaşı Simla Ener, “Bir şey söylemek istemiyorum. Söylemek istemiyorum. Sizinle bunu paylaşmak istemiyorum” diye konuştu.
25.04.2022 Yaşam
Doktor, hemşire, ebe... Sağlık çalışanları hakkında 172 milyon liralık tazminat kararı...
Doktor, hemşire, ebe... Sağlık çalışanları hakkında 172 milyon liralık tazminat kararı... TBMM'de açıklanan istatistikler, doktorlar başta olmak üzere sağlıkçılar aleyhine açılan tazminat davalarının ulaştığı boyutu ortaya koydu. 10 yılda 4067 doktor, 517 hemşire, 147 ebe, 391 diğer personel kusurlu olduğu iddiasıyla suçlandı. Mahkemelerce vatandaşa 172 milyon TL tazminat ödemelerine karar verildi.
24.03.2022 Yaşam
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Rusya Kiev'e bomba yağdırdı! Karadeniz'de arka arkaya patlamalar meydana geldi...
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika haberleri... Rusya Kiev'e bomba yağdırdı! Karadeniz'de arka arkaya patlamalar meydana geldi... Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 26. güne girildi. Çatışma bölgesinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Ukrayna Başsavcılığı, Rusya’nın saldırılarında 115 çocuğun hayatını kaybettiği belirtti. Kiev'e gerçekleştirilen saldırılarda can kaybının 8’e yükseldiği bildirildi. Ukrayna'nın Odessa kenti güne siren sesleriyle uyandı. Başkent Kiev’de hava savunma sistemleri devreye girdi. Rusya'nın Karadeniz Filosu komutan yardımcısının Ukrayna birlikleri tarafından öldürüldüğü Moskova tarafından doğrulandı. Sumy'den ise son derece korkutucu bir haber geldi.
21.03.2022 Dünya
Son dakika... Bolu Dağı Tüneli'nde korkunç kaza! 18 araç çarpıştı: 30 yaralı
Son dakika... Bolu Dağı Tüneli'nde korkunç kaza! 18 araç çarpıştı: 30 yaralı Bolu Dağı TEM Otoyolu geçişinde tünel içerisinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 18 araç çarpıştı. Kaza sonrası İstanbul yönü trafiğe kapatılmıştı. Akşam 20.00 sularında İstanbul yönü tekrardan açıldı. Çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. İstanbul istikametine giden araçlar Abant gişelerinden D-100 yoluna yönlendirildi. Bolu Valisi Ahmet Ümit, kazada 1'i ağır 30 civarında kişinin yaralandığını söyledi.
19.03.2022 Gündem
Muğla'da doktorun uzman çavuşu darp ettiği görüntüler ortaya çıktı!
Muğla'da doktorun uzman çavuşu darp ettiği görüntüler ortaya çıktı! Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık çalışanının darp edildiği iddiası ile ilgili güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Kamera kayıtlarında uzman çavuşun olay yerinden uzaklaşırken bir grubun üzerine yürüyerek duvarda sıkıştırıp darp ettiği görülüyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Uzmanlar Federasyonu Genel Başkanı Ali Tilkici, "Uzman çavuşumuzun hiçbir suretle doktoru darp etmediği ve acılar içinde olmasına rağmen saldırıdan kaçınarak bir an önce oradan uzaklaşmaya çalıştığı görülmektedir" dedi.
18.03.2022 Gündem
İletişim Başkanlığı'ndan 'Çanakkale Savaşı' belgeseli
İletişim Başkanlığı'ndan 'Çanakkale Savaşı' belgeseli İletişim Başkanlığı, 'Çanakkale'de Destan Yazan Kahramanlarımızın Unutulmaz Hikayeleri' adlı belgesel serisi hazırladı.
18.03.2022 Gündem
Sağlıkçıların simgesi Seher hemşire: Şiddet olayları bizi üzüyor
Sağlıkçıların simgesi Seher hemşire: Şiddet olayları bizi üzüyor Trabzon'da, maske ve siperlik takmaktan yüzünde izler oluşan, bu sırada çektiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaşınca koronavirüsle savaşan sağlıkçıların simgesi haline gelen hemşire Seher Altuncu Bıçak, "Şiddet olayları bizi çok fazla üzüyor, yoruyor ve yaralıyor. Daha sağlıklı ortamda çalışmak istiyoruz ki çok daha verimli olabilelim" dedi.
14.03.2022 Gündem
Ukrayna’da Antonov uçak fabrikası bombalandı
Ukrayna’da Antonov uçak fabrikası bombalandı Ukrayna’nın başkenti Kiev’de bulunan Antonov uçak fabrikası Rusya tarafından bombalandı.
14.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Sağlıkçılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sağlıkçılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.