Sağlık Personel

Sağlık Personel

Son dakika sağlık personel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sağlık personel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sağlık personel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sağlık Personel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sağlık personel gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.408 sağlık personel haberi bulunmuştur. Tüm sağlık personel haberleri aşağıda listelenmiştir.
81 bin 108 sağlık personelinin kadroya geçişi tamamlandı
81 bin 108 sağlık personelinin kadroya geçişi tamamlandı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 7433 sayılı Kanun çerçevesinde 81 bin 108 personelin kadroya geçiş işlemlerinin tamamlandığı müjdesini verdi.
28.04.2023 Gündem
Sağlık personeli alımında kura çekim tarihi belli oldu
Sağlık personeli alımında kura çekim tarihi belli oldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 42 bin 500 yeni personel istihdamı için kura çekiminin 25-26 Nisan'da yapılacağını duyurdu.
28.03.2023 Personel Alımı
Bakan Varank: Uzaya gidecek Türk vatandaşını testlerden geçireceğiz
Bakan Varank: Uzaya gidecek Türk vatandaşını testlerden geçireceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sağlık Bilimleri Üniversitesi “Mekteb-i Tıbbiyye-i Şahane” ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Yeni Aziz Sancar'lar, Özlem Türeci'ler, Uğur Şahin'ler bu salondan, sizlerin arasından çıkacak. Gençlerin varlığı geleceğin aydınlık Türkiye’sinin en büyük teminatıdır” dedi. Sağlık Bilimleri Üniversitesi 2022 yılı “Mekteb-i Tıbbiyye-i Şahane” ödülleri, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katıldığı törenle sahiplerini buldu. Bakan Varank "Yakın bir zamanda Türkiye'nin uzaya göndereceği insanları seçmek üzere duyuruya çıkacağız" dedi.
16.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Sağlık personeli alımı ne zaman yapılacak? 40 bin sağlık personeli alımı başvuru şartları neler, branş dağılımı belli oldu mu?
Sağlık personeli alımı ne zaman yapılacak? 40 bin sağlık personeli alımı başvuru şartları neler, branş dağılımı belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı detayları sorgulanıyor. Bakanlık bünyesinden çalışmak isteyenler Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı başvurularının ne zaman yapılacağını, şartlarının neler olacağını, kontenjanların nasıl belirleneceğini merak ediyor. Sağlık personeli alımı ne zaman yapılacak, Sağlık Bakanlığı 40 bin personel alımı başvuru şartları neler, 40 bin sağlık personeli kontenjan dağılımı belli oldu mu?
26.11.2021 Personel Alımı
Ek ödeme müjdesi! Yüzde 100 artıyor, sağlık çalışanları ve...
Ek ödeme müjdesi! Yüzde 100 artıyor, sağlık çalışanları ve... Sağlık Bakanlığı'ndan son dakika kararı. Binlerce sağlık çalışanına müjde! Ek ödeme yapılacak. Detaylar belli oldu. 81 ile gönderildi. Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında oluşturulan aşı odalarında görevli personele ek ödeme yapılacak. Personele, 1 Nisan 2021'den geçerli olmak üzere 4 ay süreyle ek ödeme yapılacak.
17.06.2021 Çalışma Hayatı
100 bin memur alımı yapılacak! Yeni yılda kamuya doktor, eczacı, hemşire, bekçi, madenci, emniyet ve din görevlisi alınacak…
100 bin memur alımı yapılacak! Yeni yılda kamuya doktor, eczacı, hemşire, bekçi, madenci, emniyet ve din görevlisi alınacak… Kamu personel alımı yapılacak. 22 kamu kurumu 3 bin 500 personel alımı için ilana çıkarken, toplamda 100 bine yakın personel istihdam edilecek. Öğretmenden doktora, emniyet görevlisinden eczacıya, hemşireden din görevlisine, bekçiden madenciye kadar alım yapılacak. Kamu kurumları yeni ihtiyaca göre İŞKUR üzerinden KPSS 60, 70 taban puanı şartı ile KPSS şartsız olarak memur alımı yapacak.
1.01.2021 Personel Alımı
Erciyes Üniversitesi 56 sağlık personeli alacak!
Erciyes Üniversitesi 56 sağlık personeli alacak! Erciyes Üniversitesi, hemşire, fizyoterapist, diyetisyen, psikolog ve sağlık teknikeri kadrolarında 56 sağlık personeli istihdam edecek. Peki, Erciyes Üniversitesi personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Erciyes Üniversitesi sağlık personeli alımı başvuru şartları...
2.12.2020 Personel Alımı
Sağlık çalışanı Ferdane Bilgin koronavirüse yenik düştü
Sağlık çalışanı Ferdane Bilgin koronavirüse yenik düştü Koronavirüs tedavisi gören Hatay İl Sağlık Müdürlüğü personeli Ferdane Bilgin'in hayatını kaybettiği bildirildi. Vefat haberi sonrası AK Parti Hatay Milletvekili ve Hatay İl Sağlık Müdürü açıklama yaptı.
30.11.2020 Gündem
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi 62 sağlık personeli alıyor!
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi 62 sağlık personeli alıyor! Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi personel alımı ilanı yayınlandı. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi hemşire ve ebe kadrosuna 62 sözleşmeli personel alımı yapacak. Peki, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Hemşire ve ebe alımı başvuru şartları!
19.11.2020 Personel Alımı
Adli Tıp Kurumu personel alıyor! Adli Tıp Kurumu personel alımı başvurusu
Adli Tıp Kurumu personel alıyor! Adli Tıp Kurumu personel alımı başvurusu Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı'na 60 personel alınacak. Adli Tıp Kurumu Başkanlığının personel alım ilanı, Resmi Gazete'nin çeşitli ilanlar kısmında yayımlandı. Peki, Adli Tıp personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Adli Tıp Kurumu personel alımı ilanı...
31.08.2020 Personel Alımı
Bakan Koca'dan bayram öncesi önemli açıklamalar
Bakan Koca'dan bayram öncesi önemli açıklamalar Bilim Kurulu Toplantısı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlığında haftalık olarak gerçekleşti. Bakan Koca Kurban Bayramı'nda kısıtlama olmayacağını belirterek uyulması gereken kuralları madde madde açıkladı. Okulların 31 Ağustos'ta açılacağını söyleyen Sağlık Bakanı Koca, 'Eğitimin nasıl yapılacağı önümüzdeki 1-2 hafta içinde belirlenecek' dedi.
29.07.2020 Gündem
Fırat üniversitesi personel alımı 2020: KPSS’li ve KPSS’siz 362 sözleşmeli sağlık personeli alınacak! (Sözleşmeli sağlık personeli alım ilanları)
Fırat üniversitesi personel alımı 2020: KPSS’li ve KPSS’siz 362 sözleşmeli sağlık personeli alınacak! (Sözleşmeli sağlık personeli alım ilanları) Elazığ Fırat Üniversitesi KPSS'siz KPSS'li hastanede çalışacak 362 sağlık personeli alımı yapacak. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Fırat Üniversitesi tarafından KPSS'siz KPSS'li üniversite hastanesinde çalışacak sözleşmeli 362 sağlık personeli arandığı duyuruldu. Üniversitenin yayımladığı ilanda sağlık personel alım ilanına göre başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru şartları ve başvuru tarihi de aktarıldı.
28.07.2020 Personel Alımı
Sağlık personel alımı 2020: Ege Üniversitesi Hastanesi 309 sağlık personeli alacak! EÜ sağlık personeli şartları ve başvuru tarihi)
Sağlık personel alımı 2020: Ege Üniversitesi Hastanesi 309 sağlık personeli alacak! EÜ sağlık personeli şartları ve başvuru tarihi) Ege Üniversitesi sağlık personeli alımı yapacağını duyurdu. Ege Üniversitesi geçtiğimiz günlerde 8 farklı meslekte 309 sağlık personeli alımı ilanı verdi. Ege Üniversitesi tarafından yayımlanan personel alım ilanında başvuru şartları da açıklandı. Başvuruları yarın sona eriyor. İşte EÜ sağlık personeli şartları ve Ege Üniversitesi Hastanesi 390 sağlık personeli alımı başvuru süreci…
15.07.2020 Personel Alımı
İŞKUR hastane personel alımı 2020 – İŞKUR üzerinden en az 247 güvenlik temizlik görevlisi, hizmetli, sağlık personeli, ambulans şoförü ve ebe alımı yapılacak!
İŞKUR hastane personel alımı 2020 – İŞKUR üzerinden en az 247 güvenlik temizlik görevlisi, hizmetli, sağlık personeli, ambulans şoförü ve ebe alımı yapılacak! İŞKUR'un resmi web sitesinde düzenli aralıklarla yayınlanan ilanlara bir yenisi daha eklendi. İŞKUR üzerinden hastanelere en az ilkokul mezunu personel alımı yapacak. Güvenlik temizlik görevlisi, hizmetli, sağlık personeli, ambulans şoförü ve ebe olmak üzere farklı bölümlerden 247 personel alımı yapılacak. İşte İŞKUR hastane personel alımı 2020 şartları ve başvuru linki…
30.06.2020 Personel Alımı
3 bin sağlık personel alımı yapılacak! Sözleşmeli Sağlık personeli alımı (ebe, psikolog, diyetisyen, fizyoterapist ve sosyal çalışmacı) 2020 şartları!
3 bin sağlık personel alımı yapılacak! Sözleşmeli Sağlık personeli alımı (ebe, psikolog, diyetisyen, fizyoterapist ve sosyal çalışmacı) 2020 şartları! Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, İstanbul'daki sağlık tesislerinde istihdam edilmek üzere, KPSS puanına göre ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile 3 bin sözleşmeli sağlık personeli alınacak. Toplamda 3 bin 250 personel alımı yapılacak.
15.06.2020 Personel Alımı
Son dakika! Personel izinleri ve raporlarla ilgili flaş karar!
Son dakika! Personel izinleri ve raporlarla ilgili flaş karar! Sağlık Bakanlığı, Kovid-19'la mücadelede normalleşme sürecine yönelik tedbirleri güncelledi. Kovid-19 salgını sürecinde, sağlık personelinin, görevlerinden ve işlerinden ayrılmalarını durduran yazı, bugün itibarıyla yürürlükten kaldırıldı. 18 yaş altı ve 65 yaş üstü kişiler ile kronik hastalık nedeniyle idari izinli sayılanların raporları ikinci bir talimata kadar geçerli olacak.
8.06.2020 Gündem
Kovid-19’dan ağır yara alan Belçika’da hayat normale dönmeye başladı
Kovid-19’dan ağır yara alan Belçika’da hayat normale dönmeye başladı Nüfus oranına göre Avrupa’da en yüksek ölüm oranına sahip Belçika, kademeli olarak tecrit önlemlerini gevşetiyor.
3.06.2020 Corona Virüsü
Selçuk Üniversitesi personel alımı 2020 | Selçuk Üniversitesi sağlık personeli alımı ilanı yayımlandı Başvuru şartları ve tarihi)
Selçuk Üniversitesi personel alımı 2020 | Selçuk Üniversitesi sağlık personeli alımı ilanı yayımlandı Başvuru şartları ve tarihi) Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yeni sağlık personel alım ilanı yayımlandı. Selçuk Üniversitesi tarafından yayımlanan sağlık personel alım ilanında adayların hangi tarihler arasında başvuru yapacağı ve başvuru şekli de belirtildi. Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine alınacak sağlık personel alım ilanı detayları…
27.04.2020 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı KPSS-2020/5 yerleştirme sonuçları açıklandı! 18 bin sözleşmeli sağlık personel tercih sonuçları sorgulama ekranı!
Sağlık Bakanlığı KPSS-2020/5 yerleştirme sonuçları açıklandı! 18 bin sözleşmeli sağlık personel tercih sonuçları sorgulama ekranı! KPSS-2020/5 yerleştirme sonuçları açıklandı. 26 Mart 2020 – 01 Nisan 2020 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2020/5 Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Peki sağlık bakanlığı personel alımı sonuçları SORULAMA EKRANI haberimizde...
6.04.2020 Eğitim
2020 Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı yapacak! 14 bin işçi alımı şartları nelerdir? İŞKUR üzerinden başvuru nasıl yapılır?
2020 Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı yapacak! 14 bin işçi alımı şartları nelerdir? İŞKUR üzerinden başvuru nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı 14 bin sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk; "14 bin sağlık personelinin alımını İŞKUR üzerinden tamamen dijital ortamda gerçekleştireceğiz" diyerek, 14 bin işçinin başvurularının İŞKUR üzerinden yapılacağını da bildirdi. İşçi alımı başvuruları elektronik ortamda yapılacak, şahsen başvurular alınmayacak. Sağlık Bakanlığı 14 bin sürekli işçi alımı şartları nelerdir? Sağlık Bakanlığı 14 bin sürekli işçi alımı kadro dağılımı nasıldır? Sağlık Bakanlığı 14 bin sürekli işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar…
26.03.2020 Personel Alımı
32 bin sağlık personel alımı kadroları belli oldu! 2020 sağlık personeli (ebe, sağlık teknisyeni, psikolog, biyolog, odyolog hemşire alımı)
32 bin sağlık personel alımı kadroları belli oldu! 2020 sağlık personeli (ebe, sağlık teknisyeni, psikolog, biyolog, odyolog hemşire alımı) Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 32 bin sağlık personeli alımı detaylarını açıkladı. Sağlık Bakanlığı yaptığı açıklamada, "32 bin personel alınacağı, başvuruların 26 Mart– 30 Mart 2020 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu’nun internet sitesi üzerinden yapılacağını’’ duyuruldu. Peki 32 bin sağlık personeli alımı kadro sayısı kaç? Hemşire alımı detayları belli oldu mu? Sağlık Bakanlığı 32 bin personel alımı şartları nelerdir? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımı 2020 detayları...
25.03.2020 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı personel alımı: Bakan açıkladı! 32 bin personel alımı şartları 2020, branş dağılımı ve başvuru tarihi (İŞKUR üzerinden başvurulacak)
Sağlık Bakanlığı personel alımı: Bakan açıkladı! 32 bin personel alımı şartları 2020, branş dağılımı ve başvuru tarihi (İŞKUR üzerinden başvurulacak) Sağlık Bakanlığı 32 bin personel alımı yapılacağını duyurdu. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada,"32 bin personel alınacağı, başvuruların 26 Mart– 30 Mart 2020 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu’nun internet sitesi üzerinden yapılacağı duyuruldu. Peki Sağlık Bakanlığı 32 bin personel alımı şartları nelerdir? Sağlık Bakanlığı 32 bin personel alımı kadro dağılımı nasıl, hangi bölümlerden alınacak? İşte Sağlık Bakanlığı 32 personel alımı başvuru detayları...
25.03.2020 Gündem
İBB personel alımı yapacak! İBB en az lise mezunu ambulans sürücüsü alımı yapacağını duyurdu (Belediye ambulans sürücüsü alım şartları)
İBB personel alımı yapacak! İBB en az lise mezunu ambulans sürücüsü alımı yapacağını duyurdu (Belediye ambulans sürücüsü alım şartları) İBB personel alımı yapacağını duyurdu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İBB kariyer sayfası üzerinden en az lise mezunu ambulans sürücüsü alacaklarını açıkladı. İBB kariyer üzerinden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adaylardan aranan başvuru şartları da aktarıldı. İBB personel alımı başvuru şartı nedir? İBB ambulans sürücüsü alma şartları nelerdir?
24.03.2020 Personel Alımı
Bakan açıkladı: 32 bin personel alımını onayladık
Bakan açıkladı: 32 bin personel alımını onayladık Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası son dakika açıklamalarda bulundu. Bakan Koca yaptığı açıklamada sağlık çalışanlarına ek ödeme yapılacağını açıklamıştı. Bakan Koca'nın açıklamalarının ardından Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sağlık çalışanlarına yapılacak ödemeleri duyurdu.
23.03.2020 Çalışma Hayatı
İŞKUR iş ilanları | Kızılay KPSS şartsız personel alımı yapacağını duyurdu! (Başvuru tarihi ve şartları)
İŞKUR iş ilanları | Kızılay KPSS şartsız personel alımı yapacağını duyurdu! (Başvuru tarihi ve şartları) Kızılay personel alımı yapacağını duyurdu. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanda, Türk Kızılayı sağlık personel alımı yapılacağı ve başvuru şartları arasında KPSS şartı aranmadığı bildirildi. Kızılay personel alım ilanı detayları...
18.03.2020 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Sağlık Personel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sağlık personel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.