Bakan Soylu: Bir baron daha gözaltında
Bakan Soylu: Bir baron daha gözaltında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2015 yılında 54 ilde metamfetamin yakalanması görülürken, 2021'de 81 ile yayıldığını, uyuşturucu kaynaklı ölümlerde 'metamfetamin' görülme oranının da 5 yılda yüzde 1,4'ten yüzde 35,6'ya çıktığını söyledi. Soylu, "Bu önemli bir tehdidi işaret etmektedir. Metamfetamin ile ilgili, tüm valilerimize, emniyet müdürlüğümüze ve jandarma komutanlığımıza genelge gönderdik, 'gizli' mantığı ile. Bütün detayları anlatan, mücadelenin nasıl olacağını ortaya koyan, kapsamlı bir genelge" dedi.
18.05.2022 Siyaset
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan SADAT önünde açıklama
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan SADAT önünde açıklama CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Beylikdüzü'nde bulunan SADAT Genel Merkezi önünde açıklama yaptı
13.05.2022 Siyaset
SADAT kurucusu Tanrıverdi istifa etti
SADAT kurucusu Tanrıverdi istifa etti Uluslararası Savunma Danışmanlığı (SADAT) kurucusu Adnan Tanrıverdi, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı ile Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politika Kurul Üyeliği görevlerinden istifa etti.
9.01.2020 Gündem
Hummer bakımı yapacak Arapça bilen personel aranıyor!
Hummer bakımı yapacak Arapça bilen personel aranıyor! Ortadoğu ve Afrika ülkelerinde hizmet vermek için 2012 yılında Emekli Tuğgeneral Adnan Tanrıverdi tarafından kurulan Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi (SADAT), tartışma yaratacak bir iş ilanı yayınladı.
29.09.2021 Gündem