Saç Rengi

Saç Rengi

Son dakika saç rengi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan saç rengi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını saç rengi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Saç Rengi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan saç rengi gelişmeleri de dahil olmak üzere 319 saç rengi haberi bulunmuştur. Tüm saç rengi haberleri aşağıda listelenmiştir.
8. Sınıf Fen Bilimleri Dna Ve Genetik Kod Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
8. Sınıf Fen Bilimleri Dna Ve Genetik Kod Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Canlıların en küçük yapı taşı olan hücrelerin yönetim merkezi çekirdeğidir. Çekirdek, aynı zamanda canlıya ait kalıtsal bilgilerin de bulunduğu yapılardır. Özel proteinler ve DNA birleşmesi sonucu oluşan çekirdek içerisinde kalıtsal etkili genler vardır. Genler ise nükleotidlerden yani moleküllerden meydana gelir. 
24.12.2023 Eğitim
Yılın trend saç rengi belli oldu! Kuaförlerin kapısı bu renkler için çalınacak Zendaya
Yılın trend saç rengi belli oldu! Kuaförlerin kapısı bu renkler için çalınacak Zendaya 2023'ün sonlarına yaklaşırken, moda ve güzellik dünyasında 2024'te öne çıkacak trendler merak konusu haline geliyor. Yüksek moda markalarının defilelerine göre transparan detaylar, bebek mavisi tonları, hacimli omuzlara sahip ceketler gibi yeni stil unsurlarının gelecek yılın modasını belirleyeceğini gösteriyor. Ancak saç renkleri konusunda değişiklik ve yenilik bekleniyor. 2024'te öne çıkacak saç renkleri şimdiden araştırılmaya başlandı.
14.12.2023 Magazin
Selena Gomez yüzündeki değişimle gündem oldu
Selena Gomez yüzündeki değişimle gündem oldu Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, son görüntüsüyle gündem oldu. Yüzündeki değişimle dikkat çeken şarkıcıya "Resmen 10 yaş yaşlanmış" yorumları geldi.
28.11.2023 Magazin
Öncesi ve sonrası işlemler etkiyi artırıyor: 'Tedavi olarak görülmeli'
Öncesi ve sonrası işlemler etkiyi artırıyor: 'Tedavi olarak görülmeli' Vücuttaki istenmeyen tüyler hem kadınlar hem de erkekler için büyük bir sorundur. Günümüzde kullanılan kıl alma yöntemlerinin aksine lazer epilasyonda kalıcı çözümler elde edilir. Yüzde yüz oranında bitiş garantisi olmasa da ağda, cımbız, ustura ya da jilet gibi kıl köklerini daha fazla besleyen aletler ile istenmeyen tüyleri yok etmeye çalışmak bir süre sonra sıklaşacağı için yorucu hale gelmeye başlar. Lazer epilasyon, istenmeyen tüyleri kalıcı olarak azaltmak veya ortadan kaldırmak amacıyla kullanılan bir kozmetik ve estetik tedavi yöntemidir. Bu yöntemde yoğun ve odaklanmış bir ışık enerjisi olan lazer, tüy foliküllerine (köklerine) yönlendirilir. Lazer ışığı, tüy folikülündeki melanin pigmenti tarafından emilir ve bu ışık enerjisi ısıya dönüşerek folikülü zararlı hale getirir veya yok eder.
3.09.2023 Sağlık
Saç Açıcı Nasıl Kullanılır? Saç Açıcı Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Saç Açıcı Nasıl Kullanılır? Saç Açıcı Kullanırken Yapılması Gerekenler... Saç rengini değiştirmek isteyen kişiler saç açıcı ürünlerine yönelebilir. Saç açıcı ile beraber saçlarda istenilen açık renk elde edilir ve ardından boya işlemi tamamlanır. Böylelikle yeni renk saçta daha güzel ve parlak durur.
2.07.2023 Sağlık
Yıllar sonra aynı pozu verdiler! 'Değişen sadece saç rengi'
Yıllar sonra aynı pozu verdiler! 'Değişen sadece saç rengi' İpek Tanrıyar yıllar sonra Süheyl ve Behzat Uygur ile bir araya geldi. Süheyl ve Behzat Uygur bir dönem “Şahane Pazar” programını birlikte sundukları İpek Tanrıyar’la yıllar sonra yeniden bir araya geldi. İpek Tanrıyar 21 yıl sonra verdikleri pozu sosyal medyadan paylaştı.
27.03.2023 Magazin
Bakan Yanık: “Refakatsiz çocuklar için web sitemizde sorgu ekranı açtık”
Bakan Yanık: “Refakatsiz çocuklar için web sitemizde sorgu ekranı açtık” Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Vatandaşlarımız artık Bakanlığımızın web sitesinde yer alan sorgu ekranından gerekli bilgileri girerek kayıt altına aldığımız rekafatsiz çocuklara yönelik bilgilere hızlı bir şekilde ulaşabilecek” dedi.
22.02.2023 Gündem
Melek Mızrak Subaşı'ndan adaylık açıklaması: 'Haddimi bilirim'
Melek Mızrak Subaşı'ndan adaylık açıklaması: 'Haddimi bilirim' Games Of Thrones dizisindeki Daenerys Targaryen’a benzetilen Bilecik Belediye Başkan vekili Melek Mızrak Subaşı hayatına ilişkin merak edilenleri anlattı. Games Of Thrones dizisini izlemediğini ifade eden Subaşı, Khaleesi karakterine ilk benzetildiğinde araştırma yaptığını belirterek, “Küllerinden doğan güçlü bir kadın figürüne benzetilmek çok hoş” dedi. Adaylık tekliflerine ilişkin ise çarpıcı bir açıklama ile cevap verdi.
1.02.2023 Gündem
Hilal Cebeci'nin son hali herkesi şaşırttı! Bayram paylaşımıyla gündemde...
Hilal Cebeci'nin son hali herkesi şaşırttı! Bayram paylaşımıyla gündemde... 1999 yılında çıkardığı 'Köylü Güzeli' albümü ve meslektaşı Doğuş ile yaşadığı aşkla hafızalarda yer eden şarkıcı Hilal Cebeci, sosyal medyada bayram paylaşımıyla gündem oldu.
10.07.2022 Magazin
“Pandemide saç dökülmesine karşı bakım talepleri arttı”
“Pandemide saç dökülmesine karşı bakım talepleri arttı” Sanat ve futbol camiasının tercih ettiği kuaför Adem Yılmaz, pandemi kısıtlamalarında bakımsızlık ve stres sebebiyle saçların olumsuz etkilendiğini belirterek, “Saç dökülmesi şikayetleri çok geliyor. Bu dönemde saç dökülmesine karşı doğal kozmetik bakım talepleri arttı. 2021’de rahat, salaş ve dalgalı erkek saç modelleri için çok fazla talep geliyor. Bu yıl kıvırcık saçlıların yılı oldu” ifadelerini kullandı.
27.09.2021 Sağlık
Instagram anneleri dikkat! İstismara neden oluyor!
Instagram anneleri dikkat! İstismara neden oluyor! Ebeveynler dikkat! İnstagram fotoğrafı paylaşmak güvenliği tehdit ediyor. Yapılan bir araştırmada bir “instamom” (instagram annesi) hesabı üzerinde inceleme yapıldı. Araştırmanın sonucu ise korkunç! Uzmanlar, bazı ebeveynlerin çocuklarının fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmalarının istismara yol açabileceği ve güvenliği tehdit edebileceğine dikkat çekiyor.
12.09.2021 Gündem
Uygunsuz videodaki kadın ortalığı karıştırdı! İki kişi de, 'Benim karım' diyor
Uygunsuz videodaki kadın ortalığı karıştırdı! İki kişi de, 'Benim karım' diyor İstanbul ve Eskişehir'de yaşayan iki erkek internette dolaşan uygunsuz videoda görüntülenen kadının kendi eşi olduğunu iddia ederek soluğu adliyede aldı. İstanbul'da yaşayan S.M., "Karımı kazağından tanıdım" deyip boşanma davası açtı. Eskişehir'de boşanma davası süren E.U. ise, "Görüntüyü izlediğimde eşimin olduğuna emindim. Ameliyat izi aynıydı, saç rengi, toplama şekli birebirdi" şeklinde konuştu. Her iki tarafında boşanma davası devam ederken dosyalara atanan bilirkişilerin tespiti için rapor bekleniyor. Hangi eşin yanıldığı ortaya çıkacak rapora göre belirlenecek.
10.02.2021 Yaşam
Türkiye'de ilk defa kullanılacak! Çağla Tuğaltay cinayetinde flaş gelişme
Türkiye'de ilk defa kullanılacak! Çağla Tuğaltay cinayetinde flaş gelişme İstanbul Şişli’de 5 Haziran 2000’de boğazından bıçaklanarak öldürülen 12 yaşındaki Çağla Tuğaltay’ın katilinin eşgali belli olacak. Genç kızın tırnak arasında katile ait olduğu düşünülen doku örnekleri yeniden Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. SNP tekniğiyle katilin, saç, göz ve ten rengi ortaya çıkarılacak.
10.02.2021 Gündem
Saçların griye dönmesi etnik kökenle bağlantılı!
Saçların griye dönmesi etnik kökenle bağlantılı! ABD'deki Boston Üniversitesi'nden araştırmacılar, saçların griye dönme yaşının etnik kökenle bağlantılı olduğunu buldu.
24.01.2021 Sağlık
İstiklal Caddesi'nde polisin zor anları! 'Kamerada güzel görünür diye...'
İstiklal Caddesi'nde polisin zor anları! 'Kamerada güzel görünür diye...' İstiklal Caddesi'nde, maske takmadığı için ceza yazılmak istenen kadın polise zor anlar yaşattı. Kimliğini vermemek için uzun süre direnen kadın, saç rengi nedeniyle durdurulduğunu iddia ederek polise, "Orada renkli saçlı, güzel görünür kamerada diye insan seçme. Kaç saniye gördün ya, 2 saniye görmüşsündür en fazla. Kameraları getirip şov yapıyorsun" dedi.
28.11.2020 Gündem
Protez saç hakkında bilinmesi gerekenler
Protez saç hakkında bilinmesi gerekenler Saç protezi, cerrahi bir müdahale gerektirmeyen, doğal insan saçından üretilen sağlıklı bir uygulamadır. Kişinin seyrekleşen ya da dökülen alanları tespit edilerek kişiye özel planlama yapılır. Ameliyatsız bir yöntem olduğu için saç protezinden sonra normal hayat kesintiye uğramaz. Protez saçın kullanımı son derecede kolay ve sağlıklıdır.
20.10.2020 Sağlık
Bölgesel saç dökülmelerinde protez saç uygulanır mı?
Bölgesel saç dökülmelerinde protez saç uygulanır mı? Protez Saç Uzmanı Kadir Kanıkara, çeşitli sebeplerden ortaya çıkan bölgesel saç dökülmelerinde de protez saç uygulamasının yapılabildiğini belirtti.
16.09.2020 Sağlık
Saç bakım sırlarında uzman tavsiyesi
Saç bakım sırlarında uzman tavsiyesi Saç bakım herkesin mutlaka dikkat etmesi gereken bakım sırlarının başında geliyor. Peki doğru saç bakımı nasıl yapılmalı? Saç bakım sırları neler? Saç boyatırken neye dikkat etmek gerekir? Saç boyası sırasında hangi işlemler saçı yıpratır? İşte yanıtı...
23.07.2020 Sağlık
Ünlü oyuncu Merve Boluğur: Henüz o kadar sıyırmadım
Ünlü oyuncu Merve Boluğur: Henüz o kadar sıyırmadım Ünlü oyuncu Merve Boluğur "Evde gelen çiçeklerime bakarak zaman geçiriyorum. Kendim go¨ndermiyorum. O¨yle bir şey okudum. Hiç alakası yok. Daha o kadar sıyırmadım. Kendime niye çiçek göndereyim? Kendime çiçek 'alırım', o ayrı" dedi.
29.05.2020 Magazin
Bilim insanları stresin saçları nasıl beyazlattığını açıkladı
Bilim insanları stresin saçları nasıl beyazlattığını açıkladı Bilim insanları stresin saçları nasıl beyazlattığı sorusuna bir yanıt bulduklarını açıkladı.
26.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Yılmaz Morgül'den olay açıklama
Yılmaz Morgül'den olay açıklama Yılmaz Morgül, şarkıcılığı ile olduğu kadar iddialı çıkış ve yorumlarıyla da dikkat çekiyor. Yılmaz Morgül, Kanal D'de yayınlanan "Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" magazin programında yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
17.09.2019 Magazin
"Afrika sıcakları"nda güneş yanıklarına dikkat
"Afrika sıcakları"nda güneş yanıklarına dikkat Türkiye genelinde hafta boyunca etkisini sürdürmesi beklenen "Afrika sıcakları" nedeniyle oluşabilecek güneş yanıklarına karşı dikkatli olunması uyarısı yapıldı.
28.05.2019 Sağlık
Pınar Altuğ, saç rengini değiştirdi
Pınar Altuğ, saç rengini değiştirdi Oyuncu Pınar Altuğ, saç rengini değiştirdiğini Instagram hesabından duyurdu.
13.01.2019 Magazin
Bayram pozu
Bayram pozu Fahriye Evcen, güzellik elçisi olduğu L’Oreal Paris için objektif karşısına geçti.
11.06.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Saç Rengi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki saç rengi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.