S3

S3

Son dakika s3 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan s3 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını s3 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

S3

haberleri sayfasında son dakika yaşanan s3 gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.331 s3 haberi bulunmuştur. Tüm s3 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mide botoksu can aldı! Zayıflamada yeni tehlike...
Mide botoksu can aldı! Zayıflamada yeni tehlike... Zayıflamak isteyenlerin yeni umudu olan mide botoksu, merdiven altı uygulamalarda zehir saçıyor. Mide botoksu ameliyatı olan Türkmenistan uyruklu Aylar Korhanova hayatını kaybetti. İstanbul ve İzmir’de aynı ameliyatı olan 31hastada çift görme, tansiyon ve mide bulantısı gibi yan etkiler görüldüğü ortaya çıktı
26.03.2023 Yaşam
İstanbul'da çöp evde 3 çocuk bulundu! 'Anneleri 1 ay önce evi terk etmiş'
İstanbul'da çöp evde 3 çocuk bulundu! 'Anneleri 1 ay önce evi terk etmiş' İstanbul Eyüpsultan'daki çöp dolu evde, 3, 4 ve 7 yaşlarında 3 çocuk bulundu. Çocukların üstlerinin çıplak olduğu ve evde de başka kimse olmadığı görüldü. Annelerinin bir süre önce evi terk ettiği, babalarının ise bazen uğradığı öğrenildi.
26.01.2023 Yaşam
İstanbul'da sis nedeniyle çok sayıda vapur seferi yapılamıyor
İstanbul'da sis nedeniyle çok sayıda vapur seferi yapılamıyor İstanbul'da etkili olan sis nedeniyle çok sayıda vapur seferinin yapılamadığı bildirildi.
3.01.2023 Gündem
Kibritle oynarken 3 yaşındaki arkadaşını yaktı
Kibritle oynarken 3 yaşındaki arkadaşını yaktı Diyarbakır'da, oyun oyanken arkadaşının kibritle kıyafetini tutuşturduğu M.S. (3), yanarak ağır yaralandı.
28.07.2022 Yaşam
Eşini öldürmekten 24 yıl ceza alan kocaya beraat! 'Telefonuna mesaj geldi, ne olduğunu sorunca kendini attı'
Eşini öldürmekten 24 yıl ceza alan kocaya beraat! 'Telefonuna mesaj geldi, ne olduğunu sorunca kendini attı' Kayseri'nin İncesu ilçesinde tartıştığı eşi G.S.'nin 3’üncü kattaki evlerinin balkonundan düşüp ölümüyle ilgili tutuklu yargılandığı davada M.S.'ye ‘eşi kasten öldürmek’ suçundan verilen 24 yıl hapis cezası, İstinaf Mahkemesi'nce bozuldu. 1'inci Ceza Dairesi, sanığın vücudunda arbedeye bağlı darp izine rastlanmadığı, maktülün yaralarının da yüksekten düşme neticesinde oluştuğu tespit edildiği gerekçesiyle M.S. hakkında oy birliği ile beraat kararı verdi.
31.03.2022 Yaşam
TOGG ‘En İyi 20 Marka’ arasında yer aldı
TOGG ‘En İyi 20 Marka’ arasında yer aldı Türkiye’nin otomobili TOGG, ‘CES’in En İyi 20 Markası’ arasında yer aldı. TOGG'un resmi Twitter hesabından paylaşım yapıldı.
28.01.2022 Ekonomi
Türkiye resmen harekete geçti! ABD'den Afyonkarahisar’a getirildi
Türkiye resmen harekete geçti! ABD'den Afyonkarahisar’a getirildi Türkiye’den 1964 yılında kaçak yollarla İsrail'e götürülerek satılan, uzmanlarca M.S. 3. yüzyıla tarihlendirilen Kybele, on binlerce kilometre yolculuğun ardından ABD'den getirilerek ana vatanı olan Afyonkarahisar’a ulaştı.
24.12.2021 Gündem
Sivas'ta bulundu! 17 yüzyıllık cam fanus içinde ne olduğu ortaya çıktı
Sivas'ta bulundu! 17 yüzyıllık cam fanus içinde ne olduğu ortaya çıktı Sivas'ta kazı çalışmaları sırasında bulunarak Arkeoloji Müzesi'ne konulan yaklaşık 17 yüzyıllık cam fanus içindeki sıvının zeytinyağı olduğu belirlendi. 
23.12.2021 Yaşam
Kapadokya’daki Derinkuyu Yeraltı Şehri'nin sırrı çözüldü! Derinliklerindeki büyük sürpriz...
Kapadokya’daki Derinkuyu Yeraltı Şehri'nin sırrı çözüldü! Derinliklerindeki büyük sürpriz... Anadolu'nun cennet köşelerinden Kapadokya’da eşsiz bir yeraltı şehri olan Derinkuyu, sayısız medeniyete ev sahipliği yaptı. Hititler tarafından inşa edildiği düşünülen bu yeraltı şehri, birçok amaçla kullanıldı. Uzun yıllar boyunca gizemini koruyan Derinkuyu için yeni bir aşamaya geçme vakti geldi.
15.12.2021 Gündem
Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri! 1 Kasım'da kaldırılıyor!
Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri! 1 Kasım'da kaldırılıyor! Milyonlarca WhatsApp kullanıcısını ilgilendiriyor! Artık kullanılamayacak. Dünyaca ünlü popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan önemli karar! WhatsApp, 1 Kasım'dan itibaren bazı Android ve iOS modellerine desteğini sonlandırıyor. Peki, Whatsapp hangi telefonlardan kaldırılacak? İşte Whatsapp kullanamayacak telefon modelleri ve 1 Kasım Whatsapp kararı!
27.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Whatsapp 1 Kasım tarihinden itibaren bu telefonlarda çalışmayacak
Whatsapp 1 Kasım tarihinden itibaren bu telefonlarda çalışmayacak Whatsapp uygulamasından milyonlarca kişiye kötü haber geldi. Milyonlarca aktif kullanıcıyla en popüler uygulamalardan biri olmaya devam eden Whatsapp, artık bu platformu kullanamayacak telefon modelleri açıklandı. Bu modeller için güncelleme desteği 1 Kasım tarihinden itibaren kesilecek.
26.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Haluk Levent: 'Pişmanım' dedi ve açıkladı
Haluk Levent: 'Pişmanım' dedi ve açıkladı AHBAP Derneği ile birlikte sayısız yarımda bulunan ünlü sanatçı Haluk Levent bir hayranının 99 depreminde yaptığı çadır yardımını hatırlatması üzerine "Hayatımın en bilinçsiz yardımıydı, pişmanım" dedi.
15.09.2021 Magazin
Fatura ödemeleri ve para transferi ile ilgili flaş açıklama! Merkez Bankası resmen duyurdu
Fatura ödemeleri ve para transferi ile ilgili flaş açıklama! Merkez Bankası resmen duyurdu Fatura ödemeleri ve para transferleri ile ilgili son dakika açıklaması! Merkez Bankası resmen duyurdu. 'Ödeme yapmayın' uyarısı geldi. Son zamanlarda izin ve yetkiler olmadan bazı işletmeler ve kişiler tarafından para transferi ve fatura ödemeleri hizmetlerine aracılık edildiği yönünde ihbar ve şikayetler alındığı belirtildi. Ödeme hizmeti sunmaya yetkili olduğu tespit edilemeyen şirketlere itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı. Merkez Bankası para transferi ve fatura ödemelerine aracılık edilmesi ve benzeri ödeme hizmetlerini sunabilecek yetkili kuruluşları internet sitesinde yayımladı.
10.09.2021 Ekonomi
Tasfiye edilen faizsiz konut şirketleri hangileri, ne olacak? BDDK faizsiz konut satan 21 tasarruf şirketini tasfiye etti!
Tasfiye edilen faizsiz konut şirketleri hangileri, ne olacak? BDDK faizsiz konut satan 21 tasarruf şirketini tasfiye etti! Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), vatandaşların hak ve menfaatlerinin korunması amacıyla tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak intibak şartlarını sağlamayan 21 şirketin intibak taleplerinin reddine ve tasfiyelerine karar verdi. Peki, Tasfiye edilen faizsiz konut şirketleri hangileri, ne olacak? Tasfiye nedir, Tasfiye etmek ne demek?
2.07.2021 Gündem
Çiğ köfteciyi döven kişiden skandal ifadeler! 'İstediğimi döverim...'
Çiğ köfteciyi döven kişiden skandal ifadeler! 'İstediğimi döverim...' Afyonkarahisar'da G.Ş.'nin, sipariş ettiği çiğ köftenin acılı olduğu gerekçesiyle iş yeri çalışanı Y.K.'yı yumruklayıp darbettiği anların sosyal medyada paylaşılan görüntüleri, büyük tepki çekti. Tepkiler üzerine G.Ş. sosyal medyadan, "İstediğimi döverim, istediğime söverim size ne. Sizin yüzünüzden işimden oldum" şeklinde paylaşımlar yaptı.
1.03.2021 Ekonomi
VİOP nedir? VİOP işlemleri, VİOP’ta yatırım nasıl yapılır?
VİOP nedir? VİOP işlemleri, VİOP’ta yatırım nasıl yapılır? Vadeli İşlem ve Opsiyon Borsası (VİOP) Türkiye’nin ilk özel borsa kuruluşudur. VİOP yerli ve yabancı yatırımcılar için şeffaf ve güvenli yatırım ortamı oluşturarak, yatırımcılara riskten korunma, portföy çeşitlendirme, kaldıraç etkisinden faydalanma, etkin fiyat oluşumu ve yüksek likiditeye ulaşım gibi imkanlar sağlamaktadır. VİOP nedir? VİOP’ta yatırım nasıl yapılır?
16.12.2020 Gündem
Geçmiş olsun ziyaretine gelen 47 kişi karantinaya alındı
Geçmiş olsun ziyaretine gelen 47 kişi karantinaya alındı Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapılan anjiyonun ardından rahatsızlanması üzerine götürüldüğü hastanede corona virüs testi pozitif çıkan Ö.S.'ye (63) geçmiş olsun ziyaretine gelen 47 kişi karantinaya alındı.
19.05.2020 Corona Virüsü
Sevgililer Günü nasıl ortaya çıktı? 14 Şubat’ın hikâyesi ne? St Valentine’s Day ne demek? İşte Sevgililer Günü’nün tarihçesi…
Sevgililer Günü nasıl ortaya çıktı? 14 Şubat’ın hikâyesi ne? St Valentine’s Day ne demek? İşte Sevgililer Günü’nün tarihçesi… Sevgililer Günü, 14 Şubat’ta çiftler tarafından kutlanan özel bir gün. 2020 yılı için Sevgililer Günü yarın. Çiftler, internette hediye araştırması yapmaya devam ediyor. Peki Sevgililer Günü nasıl ortaya çıktı? 14 Şubat’ın hikâyesi ne? St Valentine’s Day ne demek? İşte Sevgililer Günü’nün tarihçesi…
13.02.2020 Gündem
Sevgililer Günü neden kutlanıyor? 14 Şubat tarihi nasıl ortaya çıktı? Aziz Valentine kimdir?
Sevgililer Günü neden kutlanıyor? 14 Şubat tarihi nasıl ortaya çıktı? Aziz Valentine kimdir? Sevgililer Günü her yıl 14 Şubat'ta çiftler tarafından kutlanıyor. Peki, Sevgililer Günü nereden geliyor? Sevgililer günü neden kutlanıyor? 14 Şubat tarihi nasıl ortaya çıktı? Aziz Valentine kimdir? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
İşte dünyanın en çok satan telefonları...
İşte dünyanın en çok satan telefonları... 2019 yılının en çok satan telefonu hangisi? Bugüne dek dünyanın en çok satan telefonun hangi markanın hangi model telefonu olduğunu biliyor musunuz? İşte şaşırtan o telefonlar...
6.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy M30s geliyor!
Samsung Galaxy M30s geliyor! Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung, Galaxy M30s adında yepyeni bir telefon üzerinde çalışıyor. Yeni cihazın ne zaman tanıtılacağı bilinmezken, Galaxy M30s'in özellikleri bugünden belli oldu bile!
30.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Oppo A5s, Türkiye’de satışa çıktı
Oppo A5s, Türkiye’de satışa çıktı Çin merkezli teknoloji üreticisi OPPO, yeni telefonu Oppo A5s'i Türkiye pazarına sundu.
6.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Dünyanın en hızlı SD kart okuyucu satışa çıkıyor
Dünyanın en hızlı SD kart okuyucu satışa çıkıyor SONY'nin özellikle fotoğrafçılara yönelik geliştirdiği dünyanın en hızlı SD kart okuyucusu MRW-S3 satışa sunuluyor. UHS-II, SD ve microSD kartları okuyabilen MRW-S3, 300 MB/saniye okuma hızı sunuyor ve USB-C SD portu üzerinden 100 watt’a kadar da güç sunabiliyor.
16.07.2019 Bilim ve Teknoloji
Meizu 16s'e ait ilk görüntüler
Meizu 16s'e ait ilk görüntüler Çinli telefon üreticilerinden Meizu, Mayıs ayında sahne alacak telefonu için hazırlıklarını sürdürüyor. Merakla beklenen Meizu 16s'in basın görselleri ortaya çıktı.
10.04.2019 Bilim ve Teknoloji
Öğretmen fotoğrafı paylaştı herkes şoke oldu! Soruşturma başlatıldı
Öğretmen fotoğrafı paylaştı herkes şoke oldu! Soruşturma başlatıldı Karaman'da, ortaokulda görev yapan beden öğretmeni Y.S., 3'ü bagajda olmak üzere 12 öğrencisini, otomobiliyle tek seferde çalışma için stadyuma götürdü. Sosyal medyadan paylaşılan tehlikeli yolculuğa bazı kişiler tepki gösterdi, bazıları ise 'öğretmenin fedakârlığı' diye nitelendirip takdir etti.
11.03.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

S3 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki s3 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.