Rusya Son Dakika

Rusya Son Dakika

Son dakika rusya son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rusya son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rusya son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rusya Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rusya son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.319 rusya son dakika haberi bulunmuştur. Tüm rusya son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya'nın Ukrayna'yı işgali tüm dengeleri bozdu! Korkutan uyarı: Gıda fiyatları uçacak, dünyayı kıtlık esir alacak
Rusya'nın Ukrayna'yı işgali tüm dengeleri bozdu! Korkutan uyarı: Gıda fiyatları uçacak, dünyayı kıtlık esir alacak Rusya’nın Ukrayna’yı işgali ile ilgili tüm dünyayı tedirgin eden bir açıklama geldi. Her geçen gün büyüyen gıda krizinin felaket boyutlarına doğru ilerlediği ortaya çıktı. Dünya Bankası Başkanı David Malpass, savaş nedeniyle oluşan krizin devam etmesi durumunda gıda fiyatlarının rekor düzeyde artacağını ve yüz milyonlarca insanı yoksulluğa ve yetersiz beslenmeye iteceği konusunda uyardı.
21.04.2022 Ekonomi
Rusya son dakika duyurdu: Mariupol ele geçirildi
Rusya son dakika duyurdu: Mariupol ele geçirildi Ukrayna'nın stratejik noktalarından olan Mariupol kenti Rus güçlerince ele geçirildi. Mariupol'ün Rusya'nın eline geçtiği Savunma Bakanı Şoygu tarafından rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e iletildi.
21.04.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin'in Moskova intikamı ağır oldu! Zelenski uyarmıştı: Görüntüler dünyayı ayağa kaldırdı...
Rusya Devlet Başkanı Putin'in Moskova intikamı ağır oldu! Zelenski uyarmıştı: Görüntüler dünyayı ayağa kaldırdı... Ukrayna ile Rusya arasında kanlı çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Moskova isimli savaş gemisi batırılan Rusya, Ukrayna'ya yönelik saldırılarını artırdı. Büyük kentleri hedef alan bu strateji 'Putin'in intikamı' olarak anılırken Rusya'dan dünyayı ayağa kaldıran bir görüntü geldi. Mariupol kenti ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. 'Teslim olun' çağrısı yapan Moskova şartlarını açıkladı ve saat verdi. Ukrayna'dan beklenen cevap geldi. Kiev'den peş peşe Mariupol açıklamaları geldi. Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, 'Ukrayna’ya ait 2 adet MİG-29 savaş uçağı düşürüldü' dedi. Rus ordusu Ukrayna’da sivil yerleşimleri hedef almaya devam ediyor. Rus ordusu, Ukrayna’nın Syevyerodonetsk kentindeki Ortodoks kilisesini vurdu.
18.04.2022 Dünya
Rusya Ukrayna savaşı son durum! Harita üzerinden Rusya nerelere girdi, Rusya Ukrayna savaşında kaç kişi öldü?
Rusya Ukrayna savaşı son durum! Harita üzerinden Rusya nerelere girdi, Rusya Ukrayna savaşında kaç kişi öldü? RUSYA-Ukrayna savaşı 12. Gününde devam ederken, Ukrayna, 'kıtlık' endişesiyle gıda ürünlerinin ihracatını askıya aldı. Buğday, et, yulaf ve şeker dahil gıda ürünleri ihraç edilmeyecek. Rusya, saat 10:00 itibariyle ateşkes ilan etti, birçok kentten tahliyeler gerçekleştirilecek. Peki, Harita üzerinden Rusya nerelere girdi, Rusya Ukrayna savaşında kaç kişi öldü? Rusya Ukrayna savaşı son durum….
7.03.2022 Dünya
Son dakika... Kremlin duyurdu! Putin ile Prens Selman...
Son dakika... Kremlin duyurdu! Putin ile Prens Selman... Kremlin Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Veliaht Prens'in Arjantin'deki G20 zirvesinde görüşebileceğini bildirdi.
21.11.2018 Dünya
Son dakika... Türkiye-Rusya görüştükten sonra İran'dan flaş açıklama!
Son dakika... Türkiye-Rusya görüştükten sonra İran'dan flaş açıklama! Tahran yönetimi, Suriye'nin kuzeybatısında Türkiye ve Rusya arasında ulaşılan silahsız çözümün memnuniyet verici olduğunu açıkladı.
18.09.2018 Dünya
Son dakika... Rusya'dan büyük hazırlık! Bugün...
Son dakika... Rusya'dan büyük hazırlık! Bugün... Rusya'nın Soğuk Savaş'ın sona ermesinden bu yana bugün şimdiye kadarki en büyük askeri tatbikatıyla gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor. 300 bin askerin katılacağı tatbikatı NATO kınadı. Herkesin merakla beklediği tatbikattan son dakika haberleri...
11.09.2018 Dünya
Son dakika... Savaş jetleri havalandı! Rusya...
Son dakika... Savaş jetleri havalandı! Rusya... Rusya ve Avrupa ülkeleri arasında yükselen krizde son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. NATO askeri jetleri, gerginliğin arttığı Baltık Denizine doğru ilerlemeye başladı.
1.02.2018 Dünya
Son dakika... Rusya ile ipler geriliyor! 'Binlerce ölüm...'
Son dakika... Rusya ile ipler geriliyor! 'Binlerce ölüm...' İngiltere Savunma Bakanı, "Rusya, İngiltere’de binlerce ölüme sebep olmaya çalışıyor." ifadelerini kullandı.
26.01.2018 Dünya
Son dakika... Rusya bombaladı!
Son dakika... Rusya bombaladı! Rusya Savunma Bakanlığı, Deyrizor’a bağlı Ebu Kemal kentinde IŞİD’e ait hedefleri uzun menzilli bombardıman uçaklarıyla vurduklarını duyurdu.
1.11.2017 Dünya
Son dakika... Rus denizaltısı vurdu! Akdeniz'den..
Son dakika... Rus denizaltısı vurdu! Akdeniz'den.. Rusya Savunma Bakanlığı'ndan son dakika haberi: Rus denizaltısı, Fetih el Şam militanlarının İdlib'deki hedeflerini Kalibr füzeleriyle vurdu.
22.09.2017 Dünya
Son dakika haberi: Ruslar vurdu! O isim öldürüldü!
Son dakika haberi: Ruslar vurdu! O isim öldürüldü! Rus Savunma Bakanlığı'ndan son dakika haberi: Dört üst düzey komutan da dahil 40 civarında IŞİD'li terörist hava saldırısında öldürüldü.
8.09.2017 Dünya
Son dakika haberi: Dev anlaşma! Rusya ile...
Son dakika haberi: Dev anlaşma! Rusya ile... Rusya Federal Askeri-Teknik İşbirliği'nden gelen son dakika haberlerine göre, Rusya ile Irak zırhlı araçlar konusunda büyük bir anlaşmaya imza attı.
24.08.2017 Dünya
Son dakika haberi... Kritik anlaşma! Bugün başlıyor!
Son dakika haberi... Kritik anlaşma! Bugün başlıyor! Haberler Rusya'dan... Reuters haber ajansının Rossiya 24 kanalına dayandırdığı son dakika haberine göre, Rusya ile Suriye muhalifleri yeni bir "gerilimi azaltma bölgesi" oluşturmaya karar verdi.
3.08.2017 Dünya
Son dakika! Rusya Başbakanı Medvedev: ABD ticaret savaşı ilan etti
Son dakika! Rusya Başbakanı Medvedev: ABD ticaret savaşı ilan etti Son dakika haberi; Rusya Başbakanı Dmitriy Medvedev, ABD'nin yeni yaptırımlarıyla Rusya'ya kapsamlı ticaret savaşı ilan ettiğini belirtti.
3.08.2017 Dünya
Son dakika haberi! '4 kat fazla Rus askeri öldü!' Flaş açıklamalar!
Son dakika haberi! '4 kat fazla Rus askeri öldü!' Flaş açıklamalar! Reuters haber ajansı, Suriye’de hayatını kaybeden Rus askerlerin gerçek sayısının saklandığını, sayının Savunma Bakanlığı’nın resmi verilerine göre 4 kat daha fazla olduğunu duyurdu. Son dakika açıklamaları peş peşe geldi. Reusters'ın 40 Rus askerin hayatını kaybettiğini öne sürdüğü habere tepki gösteren Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya'nın Suriye'deki zayiatları konusunda basına değil Rusya Savunma Bakanlığı'ndan gelen resmi açıklamalara güvenilmesi gerektiğini vurguladı. Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov da haberi yalanladı.
2.08.2017 Dünya
Son dakika haberi: Ve başladı! Mevzilendiler!
Son dakika haberi: Ve başladı! Mevzilendiler! Suriye rejimine yakın haber kaynaklarından gelen bir son dakika haberine göre, Rus ordusu Dara vilayetine bugün ateşkesi izlemek için mevzilenerek süresiz operasyon başlattı.
17.07.2017 Dünya
Son dakika... Rusya - ABD arası tansiyon yükseliyor! Uyarı gibi...
Son dakika... Rusya - ABD arası tansiyon yükseliyor! Uyarı gibi... Kremlin'den ABD basınında yer alan haberlere son dakika açıklaması geldi. Trump'ın oğlu'nun Rus bir avukatla buluşup seçimi etkileme iddiaları yalanlanırken, Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov gazetecilere, "Uluslararası hukuk açısından Rusya, herhangi bir karşılık tedbirine gerek duymadan buna uzun süre katlanamaz" dedi.
12.07.2017 Dünya
Son dakika haberi: Gece saldırdılar! Ruslar...
Son dakika haberi: Gece saldırdılar! Ruslar... Suriye'nin en stratejik konumundan biri olan Deyr ez Zor'dan son dakika haberleri geliyor. Terör örgütü IŞİD bu gece, Deyr ez Zor bölgesinde Ruslar tarafından gerçekleştirilen büyük hava saldırısında resmen tuz buz edildi. İşte haberin detayı...
10.07.2017 Dünya
Kremlin'in kadro hareketi: 8 generalin daha görevine son verildi
Kremlin'in kadro hareketi: 8 generalin daha görevine son verildi Rusya'da yaklaşan 2018 başkanlık seçimleri öncesi "Kremlin'in kadro hareketi" olarak nitelenen kritik adımlar atılmaya devam ediyor.
7.07.2017 Dünya
'Türkiye ile Rusya anlaştı!'
'Türkiye ile Rusya anlaştı!' Putin'in askeri ve teknik işbirliğinden sorumlu yardımcısı Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze savunma sistemleri sevkiyatını öngören sözleşme üzerinde mutabakat sağladığını ancak kredi tutarı konusunda henüz bir anlaşma olmadığını belirtti.
29.06.2017 Dünya
Son dakika haberi: Casus uçakları eş zamanlı keşfe başladı! Tehditten...
Son dakika haberi: Casus uçakları eş zamanlı keşfe başladı! Tehditten... ABD'nin Suriye'yi kimyasal saldırı hakkında uyarmasının ardından son dakika haberleri peş peşe geliyor... CivilMilAir'in Twitter adresinden bildirdiğine göre, üç ABD casus uçağı Suriye'nin batısında bulunan ve Rus donanma üssü yakınlarındaki Tartus ili ve Suriye kıyıları üzerinde eş zamanlı keşif uçuşu gerçekleştirdi.
28.06.2017 Dünya
Rusya ABD'ye karşı hazırlanıyor!
Rusya ABD'ye karşı hazırlanıyor! Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Ryabkov, Washingto'nun yaptırım politikasını genişletmesinin ardından Moskova'nın da yaptırım hazırlıklarına başladığını bildirdi.
21.06.2017 Dünya
Son dakika haberi: Dün ABD'yi tehdit ettiler bugün saldırdılar!
Son dakika haberi: Dün ABD'yi tehdit ettiler bugün saldırdılar! Suriye'nin güneybatısındaki Daraa şehrinden son dakika saldırı haberleri geliyor... Kentte Rusların hava saldırıları yaptığı bildirildi.
20.06.2017 Dünya
Flaş iddia! ABD'yi sarsan plan! Putin'in...
Flaş iddia! ABD'yi sarsan plan! Putin'in... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, vefat eden eski Almanya şansölyesi Helmut Kohl’un ardından yayınladığı mesajda “Rusya-Avrupa birliği” beklentisini açıkça gündeme getirince, ABD’nin Soğuk Savaş sonrası stratejisinin “temel taşı”nın yerinden oynayabileceği yorumları yeniden vitrine çıktı.
19.06.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rusya Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rusya son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.