Suriye Son Dakika

Suriye Son Dakika

Son dakika suriye son dakika haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan suriye son dakika ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını suriye son dakika haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Suriye Son Dakika

haberleri sayfasında son dakika yaşanan suriye son dakika gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.397 suriye son dakika haberi bulunmuştur. Tüm suriye son dakika haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika... Felaket! O komutan bölgede! Saldırı yakın
Son dakika... Felaket! O komutan bölgede! Saldırı yakın Rus savaş uçakları bir yandan İdlib'i vururken diğer yandan rejim güçleri bölgeye yığınak yapıyor. Suriye'nin kuzeyine 'Kaplan Kuvvetleri' komutanının geldiği bildirildi. Rejime yakın medya kanatları haberi 'İdlib saldırısı yakın' şeklinde verdi.
5.09.2018 Dünya
Son dakika! TSK Afrin'e havadan bildiri attı
Son dakika! TSK Afrin'e havadan bildiri attı Zeytin Dalı harekatı 56. gününde devam ederken, TSK ve ÖSO, Afrin'i tamamen kuşattı. Az önce gelen son dakika haberinde ise TSK'nın Afrin'e havadan bildiri attığı bilgisi geçti.
16.03.2018 Gündem
Son dakika: Kafr Cenne teröristlerden alındı
Son dakika: Kafr Cenne teröristlerden alındı TSK ve ÖSO, PKK/PYD'nin Afrin bölgesindeki en önemli yerlerden biri olarak görülen Kafr Cenne'yi aldı. Afrin'in 6 beldesinin dördünün alınmasının ardından, Cinderes belde merkezinde de çatışmalar başladı.
7.03.2018 Gündem
Son dakika: Savaşın sonu geliyor! Suriye'de...
Son dakika: Savaşın sonu geliyor! Suriye'de... Suriye'de yaşanan "savaş"ı değerlendiren Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Tomar, "Gözlerin Afrin’e döndüğü bir dönemde, kuzeyde İdlib’de, güneyde ise İsrail-Suriye sınırında önemli gelişmeler yaşanıyor. Bütün bunlar, Suriye savaşında sona yaklaşılırken, siyasi çözüm için pazarlıkların yapılacağı masa kurulmadan hemen önce, eldeki kozları mümkün olduğunca artırma çabası olarak yorumlanmalı." dedi.
7.02.2018 Gündem
Son dakika... TSK Suriye'de YPG hedeflerini vuruyor
Son dakika... TSK Suriye'de YPG hedeflerini vuruyor TSK, Suriye'de Şedya ve Surki bölgelerinde terör örgütü YPG hedefleri vuruluyor.
18.01.2018 Dünya
Son dakika haberi: 'YPG'ye ABD desteği bitecek! Esad'ın ordusuyla...'
Son dakika haberi: 'YPG'ye ABD desteği bitecek! Esad'ın ordusuyla...' Suriye Dışişleri Bakanı, Suriye Demokratik Güçleri'ni (SDG) kast ederek petrol üretim yerleri için Suriye ordusuyla yarıştıklarını belirterek "Kürtler biliyor ki Suriye, bağımsızlığının ihlal edilmesine izin vermeyecek" dedi.
11.10.2017 Dünya
Son dakika haberi: 'Liderlerini öldürdük!'
Son dakika haberi: 'Liderlerini öldürdük!' Rus Savunma Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması geldi. Suriye'de düzenlenen hava saldırısında Nusra cephesinin lider kadrosundan 7 militanın öldürüldüğü bildirildi.
5.10.2017 Dünya
Son dakika haberi: Büyük saldırı başlattılar! Esad'a...
Son dakika haberi: Büyük saldırı başlattılar! Esad'a... Suriye'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor... Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi ve Lübnanlı bir medya organının bildirdiğine göre Suriye hükümetine ait bölgelere büyük bir saldırı başlatıldı.
19.09.2017 Dünya
Son dakika haberi: PKK'ya bırakıyorlar!
Son dakika haberi: PKK'ya bırakıyorlar! Terör örgütü PKK/PYD, Suriye-Irak sınırındaki Deyrizor'da iki günde yaklaşık 45 kilometre ilerledi. Gelen son dakika haberlerine göre, DEAŞ, PKK/PYD'yle çatışmadan kent kırsalından çekiliyor.
11.09.2017 Dünya
Son dakika haberi: Dört bir yandan saldırıya geçtiler! Esad...
Son dakika haberi: Dört bir yandan saldırıya geçtiler! Esad... Son dakika haberi: Rus Savunma Bakanlığı, Rusya donanmasına ait bir fırkateynin Deyr ez Zor'u kurtarma operasyonu kapsamında Suriye'deki IŞİD hedeflerini Kalibr füzeleriyle vurduğunu duyurdu. Suriye devlet televizyonu ise ordu ve müttefiki birliklerin Deyr ez Zor ilinin merkezindeki IŞİD kuşatmasını kırdıklarını duyurdu.
5.09.2017 Dünya
Son dakika haberi... Kritik anlaşma! Bugün başlıyor!
Son dakika haberi... Kritik anlaşma! Bugün başlıyor! Haberler Rusya'dan... Reuters haber ajansının Rossiya 24 kanalına dayandırdığı son dakika haberine göre, Rusya ile Suriye muhalifleri yeni bir "gerilimi azaltma bölgesi" oluşturmaya karar verdi.
3.08.2017 Dünya
Son dakika haberi! '4 kat fazla Rus askeri öldü!' Flaş açıklamalar!
Son dakika haberi! '4 kat fazla Rus askeri öldü!' Flaş açıklamalar! Reuters haber ajansı, Suriye’de hayatını kaybeden Rus askerlerin gerçek sayısının saklandığını, sayının Savunma Bakanlığı’nın resmi verilerine göre 4 kat daha fazla olduğunu duyurdu. Son dakika açıklamaları peş peşe geldi. Reusters'ın 40 Rus askerin hayatını kaybettiğini öne sürdüğü habere tepki gösteren Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya'nın Suriye'deki zayiatları konusunda basına değil Rusya Savunma Bakanlığı'ndan gelen resmi açıklamalara güvenilmesi gerektiğini vurguladı. Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov da haberi yalanladı.
2.08.2017 Dünya
Son dakika! Tillerson: Suriye'nin geleceğinde Esad'ın yeri yok
Son dakika! Tillerson: Suriye'nin geleceğinde Esad'ın yeri yok ABD Dışişleri Bakanı Tillerson basın toplantısında "Suriye yönetiminin geleceğinde Esad'ın yeri yok" diye konuştu; Rusya'yla gergin ilişkileri düzeltmeye çalıştıklarını söyledi. Son dakika haberin ayrıntıları...
2.08.2017 Dünya
Son dakika haberi: Ve başladı! Mevzilendiler!
Son dakika haberi: Ve başladı! Mevzilendiler! Suriye rejimine yakın haber kaynaklarından gelen bir son dakika haberine göre, Rus ordusu Dara vilayetine bugün ateşkesi izlemek için mevzilenerek süresiz operasyon başlattı.
17.07.2017 Dünya
Son dakika... BM Temsilcisi: Suriye'deki Kürtler...
Son dakika... BM Temsilcisi: Suriye'deki Kürtler... Reuters haber ajansının son dakika olarak geçtiği habere göre, Birleşmiş Milletler Temsilcisi Staffan de Mistura, Suriyeli Kürtlerin Suriye'nin yeni anayasasının çiziminde rol alması gerektiğini savundu.
11.07.2017 Dünya
Son dakika haberi: Gece saldırdılar! Ruslar...
Son dakika haberi: Gece saldırdılar! Ruslar... Suriye'nin en stratejik konumundan biri olan Deyr ez Zor'dan son dakika haberleri geliyor. Terör örgütü IŞİD bu gece, Deyr ez Zor bölgesinde Ruslar tarafından gerçekleştirilen büyük hava saldırısında resmen tuz buz edildi. İşte haberin detayı...
10.07.2017 Dünya
Son dakika haberi: Casus uçakları eş zamanlı keşfe başladı! Tehditten...
Son dakika haberi: Casus uçakları eş zamanlı keşfe başladı! Tehditten... ABD'nin Suriye'yi kimyasal saldırı hakkında uyarmasının ardından son dakika haberleri peş peşe geliyor... CivilMilAir'in Twitter adresinden bildirdiğine göre, üç ABD casus uçağı Suriye'nin batısında bulunan ve Rus donanma üssü yakınlarındaki Tartus ili ve Suriye kıyıları üzerinde eş zamanlı keşif uçuşu gerçekleştirdi.
28.06.2017 Dünya
Son dakika... ABD'den YPG'ye büyük şok! 'Kürtlerin işi bitince...'
Son dakika... ABD'den YPG'ye büyük şok! 'Kürtlerin işi bitince...' The Guardian gazetesininin The Observer ekinde, ABD'nin Suriye'deki IŞİD'e karşı savaşta destek verdiği Kürt grupların IŞİD yenildikten sonra daha geniş bir jeopolitik konuma sahip olacaklarını düşünmemesi gerektiği belirtildi. İşte haberin devamı...
26.06.2017 Dünya
Rusya patladı! 'Suriye’nin karası da havası da...'
Rusya patladı! 'Suriye’nin karası da havası da...' Fransız mevkidaşı Jean-Yves Le Drian ile görüşmenin ardından basın toplantısında konuşan Lavrov, “Gerçekten de kara da hava da dar gelmeye başladı." şeklinde konuştu.
21.06.2017 Dünya
Son dakika haberi: Dün ABD'yi tehdit ettiler bugün saldırdılar!
Son dakika haberi: Dün ABD'yi tehdit ettiler bugün saldırdılar! Suriye'nin güneybatısındaki Daraa şehrinden son dakika saldırı haberleri geliyor... Kentte Rusların hava saldırıları yaptığı bildirildi.
20.06.2017 Dünya
Son dakika... Avustralya Suriye'deki hava operasyonlarını askıya aldı!
Son dakika... Avustralya Suriye'deki hava operasyonlarını askıya aldı! Avustralya'dan yapılan bir son dakika açıklamasına göre, Avustralya, geçtiğimiz Pazar günü ABD tarafından Suriye askeri jetinin düşürülmesi ve ardından ABD öncülüğündeki koalisyon uçaklarına yönelik Rusya tehdidinin ardından Suriye'ye hava saldırılarını durdurduğunu açıkladı.
20.06.2017 Dünya
Son dakika haberi: Tehdit ettiler! 'Misilleme yaparız'
Son dakika haberi: Tehdit ettiler! 'Misilleme yaparız' ABD destekli, terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'nin kolu olan Suriye Demokratik Güçleri (SDG)'den son dakika açıklaması geldi. Sözcü Rakka'daki mevzilerinin Suriye ordusu tarafından vurulması durumunda misilleme yapılacağını açıkladı. İşte son dakika haberinin detayı...
19.06.2017 Dünya
Teröristlere baskın! Yakıldı!
Teröristlere baskın! Yakıldı! Rakka'dan son dakika haberleri: Terör örgütü IŞİD ile terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG'ye bağlı Suriye Demokratik Güçleri (SDG) arasında şiddetli çatışmalar devam ediyor. IŞİD, SDG konumlarına baskın düzenliyor...
20.06.2017 Dünya
Son dakika... İdlib'de suikast!
Son dakika... İdlib'de suikast! Son gelen haberlere göre, Özgür Suriye Ordusu'nda (ÖSO) uzun süredir görev yapan, topçu sistemlerini iyi kullanan uzmanlardan biri olan komutan Muhammed Ali Suliman suikaste uğradı. İşte İdlib'den son dakika haberi.
17.06.2017 Dünya
Son dakika... Teröristler birbirine girdi! Çok sayıda ölü!
Son dakika... Teröristler birbirine girdi! Çok sayıda ölü! Terör örgütü IŞİD'in medya kanadından gelen son dakika bilgilerine göre, Rakka'da yaşanan çatışmalarda terör örgütü IŞİD, ABD destekli, terör örgütü PKK'nın Suriye uzantısı YPG'ye bağlı Suriye Demokratik Güçleri'nden (SDG) 32 militanı öldürdü. İşte son dakika haberinden ayrıntılar...
16.06.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Suriye Son Dakika ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki suriye son dakika haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.