Rusya Futbol Federasyonu

Rusya Futbol Federasyonu

Son dakika rusya futbol federasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rusya futbol federasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rusya futbol federasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rusya Futbol Federasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rusya futbol federasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 453 rusya futbol federasyonu haberi bulunmuştur. Tüm rusya futbol federasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rusya'daki terör saldırısının ardından maç iptal edildi!
Rusya'daki terör saldırısının ardından maç iptal edildi! Rusya Futbol Federasyonu, Moskova'daki terör saldırısının ardından Rusya ile Paraguay arasında oynanacak hazırlık karşılaşmasının iptal edildiğini açıkladı.
23.03.2024 Futbol
TFF'den Ukrayna - Rusya kararı! 7 Nisan'a kadar transfer izni verildi
TFF'den Ukrayna - Rusya kararı! 7 Nisan'a kadar transfer izni verildi TFF Profesyonel Futbol ve Transfer Talimatı'nda yapılan değişiklik ile FIFA'nın kararı uygulandı. Karara göre Ukrayna'daki tüm ve Rusya'daki yabancı futbolcular, 7 Nisan'a kadar ülke kulüplerimize transfer olabilecekler.
22.03.2022 Şampiy10
CSKA Moskova'ya daha yeni imza atmıştı! FIFA açıkladı Yusuf Yazıcı depremi...
CSKA Moskova'ya daha yeni imza atmıştı! FIFA açıkladı Yusuf Yazıcı depremi... Rusya - Ukrayna savaşıyla beraber FIFA'nın sert yaptırımlarıyla karşı karşıya kalan Rus kulüpleri yabancı futbolcularıyla yollarını ayırma tehlikesiyle karşı karşıya...
8.03.2022 Futbol
Sporting Lizbon - Beşiktaş maçına Rus hakem
Sporting Lizbon - Beşiktaş maçına Rus hakem Çarşamba günü Portekiz'de oynanacak olan Sporting Lizbon - Beşiktaş maçında Rus hakem Sergey Karasev düdük çalacak.
1.11.2021 Şampiyonlar Ligi
Lucescu: "Reçete olsa bile söylemem"
Lucescu: "Reçete olsa bile söylemem" A Milli Futbol Takımının UEFA Uluslar Ligi'nde yarın TSİ 19:00'da Rusya ile oynayacağı mücadele öncesinde teknik direktör Mircea Lucescu ile futbolculardan Sinan Bolat açıklamalarda bulundu.
13.10.2018 Futbol
A Milli Futbol Takımı, Bosna-Hersek maçının hazırlıklarını tamamladı
A Milli Futbol Takımı, Bosna-Hersek maçının hazırlıklarını tamamladı Özel maçta yarın Rize’de Bosna-Hersek’i konuk edecek A Milli Futbol Takımı, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.
10.10.2018 Futbol
Türkiye-Bosna Hersek maçının hakemi Sergei Karasev!
Türkiye-Bosna Hersek maçının hakemi Sergei Karasev! A Milli Futbol Takımı'nın, Bosna-Hersek ile 11 Ekim Perşembe günü oynayacağı hazırlık maçını Rusya Futbol Federasyonu'ndan Sergei Karasev yönetecek.
2.10.2018 Futbol
TFF Başkanı Demirören: "EURO 2020'ye katılacağımıza inancımız tam"
TFF Başkanı Demirören: "EURO 2020'ye katılacağımıza inancımız tam" Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup maçlarına Trabzon'da Rusya ile başlamasının ayrı bir anlam taşıdığını belirtti.
6.09.2018 Futbol
Rusya-Türkiye maçının hakemi Hategan
Rusya-Türkiye maçının hakemi Hategan A Milli Takım'ın yarın Rusya ile oynayacağı özel müsabakayı Romanya Futbol Federasyonu'ndan Ovidiu Hategan yönetecek.
4.06.2018 Futbol
Fenerbahçeli futbolcu Dünya Kupası kadrosunda
Fenerbahçeli futbolcu Dünya Kupası kadrosunda Fenerbahçe’de bu sezon Aykut Kocaman’ın vazgeçilmezi olan Roman Neustadter’e ülkesinden güzel bir haber geldi. Rusya Milli Takımı resmi kadrosunda sarı-lacivertli futbolcuya da yer verildi.
11.05.2018 Fenerbahçe
FIFA'dan Rusya'ya ceza
FIFA'dan Rusya'ya ceza FIFA, Rusya'nın Fransa ile yaptığı maçta aşırı ırkçılık gösterdiği gerekçesiyle 30 bin İsveç Frankı ceza verdi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Fenerbahçeli Roman Neustadter'e ceza geldi!
Fenerbahçeli Roman Neustadter'e ceza geldi! Rusya Futbol Federasyonu, kuralları ihlal ettikleri gerekçesiyle Roman Neustaedter ve Konstantin Rausch'a ceza verdi.
24.03.2018 Fenerbahçe
Mutko, Rusya 2018 Organizasyon Komitesi'nden ayrıldı
Mutko, Rusya 2018 Organizasyon Komitesi'nden ayrıldı Rusya Başbakan Yardımcısı Vitaliy Mutko, 2018 FIFA Dünya Kupası Organizasyon Komitesi başkanlığı görevinden ayrıldığını açıkladı.
27.12.2017 Arşiv
CANLI! Konyaspor - Marsilya
CANLI! Konyaspor - Marsilya Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu 5. maçında sahasında Fransız ekibi Marsilya'yı konuk ediyor.
23.11.2017 Konya Spor
Hoffenheim - Başakşehir maçına Rus hakem
Hoffenheim - Başakşehir maçına Rus hakem UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda mücadele eden Medipol Başakşehir'in, Almanya'nın Hoffenheim takımıyla deplasmanda oynayacağı maçın hakemleri açıklandı.
16.10.2017 Başakşehir
Beşiktaş-RB Leipzig maçına Rus hakem
Beşiktaş-RB Leipzig maçına Rus hakem Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda RB Leipzig ile oynayacağı karşılaşmayı Sergei Karasev yönetecek.
24.09.2017 Beşiktaş
Dünya Kupası Rusya'dan alınabilir
Dünya Kupası Rusya'dan alınabilir FIFA, Rusya'ya 2018 Dünya Kupası'nı getiren komitenin başkanı olan Vitaly Mutko'ya soruşturma açtı. Turnuvanın ülkede düzenlenmesinin tehlikeye girebileceği belirtildi.
20.12.2016 Arşiv
Dünyanın en güzel hakemi
Dünyanın en güzel hakemi Rusya Futbol Federasyonu’na bağlı 21 yaşındaki kadın hakem Ekaterina Kostjunina, fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram’da paylaştığı fotoğraflarla sosyal medya fenomeni haline geldi...
17.06.2021 Dünya
UEFA'dan Rusya'ya soruşturma!
UEFA'dan Rusya'ya soruşturma! UEFA, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda dün oynanan İngiltere-Rusya maçında, taraftarlarının çıkardığı olaylar nedeniyle Rusya Futbol Federasyonu'na soruşturma açtı.
23.09.2021 Futbol
Rus hakem krizi
Rus hakem krizi Türkiye ile Rusya arasında son yılların en büyük siyasi krizi yaşanırken, Galatasaray'ın Lazio ile İtalya'da oynayacağı Avrupa Ligi rövanş maçına Rus hakem atanması, bir başka kriz yarattı. Yöneticiler endişeli...
24.02.2016 Fenerbahçe
UEFA'dan olay atama!
UEFA'dan olay atama! UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleriyle oynayacağı rövanş maçlarının hakemleri belli oldu.
23.02.2016 Galatasaray
Rus bakandan Türkiye itirafı
Rus bakandan Türkiye itirafı Rusya Spor Bakanı Vitaly Mutko, UEFA Avrupa Ligi 2. Tur kura çekimi öncesi Türkiye ile Rusya takımlarının birbirleriyle eşleşmemesi için UEFA ile görüştüklerini ancak Avrupa futbolunun patronundan olumsuz yanıt aldıklarını açıkladı.
18.12.2015 Fenerbahçe
Rus Bakan'dan F.Bahçe açıklaması
Rus Bakan'dan F.Bahçe açıklaması Rus Spor Bakanı Vitaly Mutko, eşleşme ile ilgili Rus haber ajansı ITAR-TASS'a açıklamalarda bulundu.
14.12.2015 Fenerbahçe
Rusya'da Türk bayrağı yakanlara ceza!
Rusya'da Türk bayrağı yakanlara ceza! Rusya Futbol Federasyonu, taraftarının Türk bayrağı yakması gerekçesiyle Spartak Moskova'ya 1320 avro para cezası verdi
9.12.2015 Futbol
FIFA, Rusya'ya soruşturma
FIFA, Rusya'ya soruşturma Rusya’nın Türkiye’den futbolcu transferine engel koyması üzerine harekete geçen FIFA, Moskova’nın bu yöndeki kararını inceleme altına aldı.
3.12.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Rusya Futbol Federasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rusya futbol federasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.