Gazete Vatan Logo
Galatasaray UEFA'dan olay atama!

UEFA'dan olay atama!

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Galatasaray'ın rakipleriyle oynayacağı rövanş maçlarının hakemleri belli oldu.

UEFA'dan olay atama!

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda İtalyan ekibi Lazio ile Galatasaray arasında oynanacak rövanş maçını, Rusya Futbol Federasyonu'ndan Vladislav Bezborodov yönetecek.

UEFA'dan yapılan açıklamada, 25 Şubat Perşembe günü Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Lazio-Galatasaray maçında Vladislav Bezborodov'ün düdük çalacağı, yardımcılıklarını ise Nikolai Golubev ve Maksim Gavrilin'in yapacakları duyuruldu.

Müsabakada dördüncü hakeminin Valeri Danchenko, ilave yardımcı hakemlerin ise Aleksei Eskov ve Igor Fedotov olacakları belirtildi.

UEFA'nın Galatasaray maçına Rus hakem ataması sosyla medyada kısa sürede geniş yankı buldu.

Fener maçına Slovak hakem

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova takımıyla oynayacağı rövanş maçını Slovakya Futbol Federasyonu'ndan Ivan Kruzliak yönetecek.
Lokomotiv Stadı'nda TSİ 18.00'de oynanacak maçta Kruzliak'ın yardımcılıklarını Martin Balko ve Tomas Somolani yapacak. İlave yardımcı hakem ise Peter Kralovic ile Mario Vlk. Mücadelenin dördüncü hakemi de Tomas Mokos olacak.

Haberin Devamı