Rüşvet Operasyonu

Rüşvet Operasyonu

Son dakika rüşvet operasyonu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rüşvet operasyonu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rüşvet operasyonu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rüşvet Operasyonu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rüşvet operasyonu gelişmeleri de dahil olmak üzere 638 rüşvet operasyonu haberi bulunmuştur. Tüm rüşvet operasyonu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büyükçekmece Belediyesi'ne rüşvet operasyonu! Aralarında belediye başkan yardımcısı da var
Büyükçekmece Belediyesi'ne rüşvet operasyonu! Aralarında belediye başkan yardımcısı da var Büyükçekmece Belediyesi’ne rüşvet operasyonu düzenlendi. Operasyonda aralarında belediye başkan yardımcısı Nuraydın Sak’ın da bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
Büyükçekmece belediyesi'ne rüşvet operasyonu: 22 gözaltı
Büyükçekmece belediyesi'ne rüşvet operasyonu: 22 gözaltı Büyükçekmece Belediyesi’ne düzenlenen rüşvet operasyonunda aralarında belediye başkan yardımcısı Nuraydın Sak’ın da bulunduğu 22 kişi, sahte raporlar düzenledikleri gerekçesiyle gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
Seyhan ve Çukurova belediyelerine rüşvet operasyonu!
Seyhan ve Çukurova belediyelerine rüşvet operasyonu! Adana'da Seyhan ve Çukurova belediyelerine rüşvet operasyonu düzenlendi. Polis ekipleri, operasyon kapsamında bazı evraklara el koyarken, binada aramalar devam ediyor.
29.09.2023 Gündem
Çobanbey Sınır Kapısı'nda 'rüşvet' operasyonu: 10 gözaltı
Çobanbey Sınır Kapısı'nda 'rüşvet' operasyonu: 10 gözaltı Kilis'teki Çobanbey Sınır Kapısı'nda rüşvet karşılığı Suriye'ye ürün geçişi yaptırıldığı iddiasıyla düzenlenen operasyonda 4'ü kamu görevlisi 10 şüpheli gözaltına alındı.
12.06.2023 Gündem
Silivri Tapu Müdürlüğü'ne 'rüşvet' operasyonu: 79 gözaltı
Silivri Tapu Müdürlüğü'ne 'rüşvet' operasyonu: 79 gözaltı  Silivri Tapu Müdürlüğü'ne yönelik düzenlenen rüşvet operasyonunda 79 kişi gözaltına alındı.
31.03.2023 Gündem
Ataşehir Belediyesi hangi parti? Ataşehir Belediye başkanı Battal İlgezdi kim, hangi partiden? Ataşehir Belediyesi rüşvet operasyonu…
Ataşehir Belediyesi hangi parti? Ataşehir Belediye başkanı Battal İlgezdi kim, hangi partiden? Ataşehir Belediyesi rüşvet operasyonu… Ataşehir Belediyesi'ne yönelik yürütülen iki farklı ihaleye fesat karıştırma soruşturması kapsamında aralarında üç belediye başkan yardımcısının da bulunduğu 28 kişi gözaltına alındı. 'Şüpheli' sıfatıyla Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin de ifadesine başvurulacağı öğrenildi. Peki, Ataşehir Belediyesi hangi parti? Ataşehir Belediyesi başkanı kim, hangi partiden? Ataşehir Belediyesi rüşvet olayı nedir?
3.02.2023 Gündem
Gökçeada Belediyesi'ne 'yolsuzluk' operasyonu; başkan ve 4 kişi gözaltında
Gökçeada Belediyesi'ne 'yolsuzluk' operasyonu; başkan ve 4 kişi gözaltında Çanakkale'de Gökçeada Belediyesi'ne 'yolsuzluk' ve 'rüşvet' iddiasıyla düzenlenen operasyonda Başkan Ünal Çetin'in de aralarında olduğu 5 kişi gözaltına alındı.
31.01.2023 Gündem
İstanbul merkezli rüşvet operasyonu! Kamuya zararı 86 milyon lira
İstanbul merkezli rüşvet operasyonu! Kamuya zararı 86 milyon lira İstanbul merkezli 6 ilde yapılan "hayali ihracat" ve "rüşvet" operasyonunda, gümrük müşaviri ve firma sahiplerinin de aralarında olduğu 11 şüpheli yakalandı. Mali Polis tarafından yürütülen operasyonda kamunun 86 milyon lira zarar uğratıldığı tespit edildi.
12.01.2023 Gündem
Eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar cezaevine gönderildi
Eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar cezaevine gönderildi Beşiktaş Belediyesi'ne yönelik 'rüşvet' soruşturması kapsamında yakalanarak adliyeye sevk edilen Eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın da aralarında bulunduğu 3 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
16.12.2022 Gündem
Beşiktaş eski Belediye Başkanı Hazinedar adliyeye sevk edildi
Beşiktaş eski Belediye Başkanı Hazinedar adliyeye sevk edildi Beşiktaş Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonu kapsamında gözaltına alınan eski belediye başkanı Murat Hazinedar ve diğer şüpheliler Bayrampaşa Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
15.12.2022 Gündem
Beşiktaş Belediyesi'nde 'rüşvet' operasyonu! 16 şüpheli gözaltına alındı
Beşiktaş Belediyesi'nde 'rüşvet' operasyonu! 16 şüpheli gözaltına alındı Beşiktaş Belediyesi'ne 'çıkar amaçlı örgüt kurma', 'rüşvet alma', 'irtikap' gibi suçlardan operasyon düzenlendi. Operasyonda eski belediye başkan yardımcıları Rıfat Örnek ile Hüseyin Avni Sipahi, mevcut zabıta müdürü Selçuk Bartınlı’nın da bulunduğu 16 şüpheli gözaltına alındı. Eski belediye başkanı Murat Hazinedar hakkında ise gözaltı kararı olduğu ve arandığı öğrenildi.
13.12.2022 Gündem
Elazığ’da rüşvet operasyonu: 16 gözaltı
Elazığ’da rüşvet operasyonu: 16 gözaltı Elazığ’da düzenlenen rüşvet operasyonunda rüşvet aldığı tespit edilen 2 kamu görevlisi ve bu kamu görevlilerine rüşvet verdiği belirlenen 14 şüpheli gözaltına alındı.
26.08.2022 Yaşam
Zabıtalara rüşvet operasyonu! Detaylar ortaya çıktı: 4 bin 500 lira...
Zabıtalara rüşvet operasyonu! Detaylar ortaya çıktı: 4 bin 500 lira... Geçtiğimiz günlerde Kadıköy'de yapılan operasyonda, Şükrü Saraçoğlu Stadı çevresindeki seyyar satıcılardan rüşvet aldığı belirlenen 2 zabıta yakalanmıştı. Özellikle kalabalık olan maç günlerinde para aldığı belirlenen zabıtalara düzenlenen operasyona ilişkin görüntüler ortaya çıkarken seyyar satıcıların ifadelerine de ulaşıldı.
18.08.2022 Gündem
Kan donduran cinayet! Öldürüp düğün salonuna gömdüler...
Kan donduran cinayet! Öldürüp düğün salonuna gömdüler... İstanbul'da iki buçuk ay önce ortadan kaybolan Fatih Demir'in, husumetlileri tarafından kaçırılıp öldürüldükten sonra 10 dönümlük bahçesi olan kır düğün salonuna gömüldüğü ortaya çıktı. Polis, cesedi gömüldüğü yerden çıkardı. İşte kan donduran olayın detayları...
17.06.2022 Yaşam
Tokat’ta rüşvet operasyonu: 8 gözaltı
Tokat’ta rüşvet operasyonu: 8 gözaltı Tokat’ta düzenlenen rüşvet operasyonunda gözaltına alınan 3’ü kamu görevlisi 8 şüpheli adli makamlara sevk edildi.
17.06.2022 Yaşam
Şebnem Şirin davasında sanığın babasına zorla getirilme kararı
Şebnem Şirin davasında sanığın babasına zorla getirilme kararı Denizli'de sevgilisi gıda mühendisi Şebnem Şirin'i (25) bıçaklayarak öldüren tutklu sanık Furkan Zıbıncı'nın (25) yargılamasına devam edildi. Gömlek giyip, kravat taktığı görülen sanık Zıbıncı, sesli ve görüntülü Bilişim Sistemi'yle (SEGBİS) duruşmaya katılıp, olay günü yaşananlara dair hiçbir şey hatırlamadığını yineledi. Mahkeme, verdiği ara kararda, sanık Zıbıncı'nın tanık olarak ifade vermeye gelmeyen babası İsmail Zıbıncı'nın bir sonraki duruşmaya zorla getirilmesine kararı verdi.
27.05.2022 Yaşam
4 ilde 'rüşvet' operasyonu: 22 gözaltı
4 ilde 'rüşvet' operasyonu: 22 gözaltı Şanlıurfa merkezli 4 ilde, polis ekiplerince icra kurumlarında düzenlenen rüşvet operasyonunda, icra müdürü ve müdür yardımcılarının da olduğu 22 şüpheli gözaltına alındı.
27.05.2022 Yaşam
Kadıköy Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonu ile ilgili flaş gelişme!
Kadıköy Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonu ile ilgili flaş gelişme! Kadıköy Belediyesi çalışanlarının da aralarında bulunduğu 224 kişiye yönelik rüşvet operasyonunda 32 kişi tutuklandı.
21.05.2022 Yaşam
Kadıköy Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonunda flaş gelişme!
Kadıköy Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonunda flaş gelişme! İstanbul'da yapılan rüşvet operasyonunda gözaltına alınan ve aralarında Kadıköy Belediyesi'nde görevli zabıta memurları ile gıda mühendislerinin de bulunduğu 194 şüpheliden 160 kişi, adliyeye getirildi. Savcılık aralarında 43 memurun da bulunduğu 124 şüpheliyi tutuklama talebiyle hakimliğe sevk etti.
20.05.2022 Gündem
İzmir'de evde bulunan 'tsantsa'lar dikkat çekmişti! İade edilecek
İzmir'de evde bulunan 'tsantsa'lar dikkat çekmişti! İade edilecek İzmir'in Aliağa ilçesinde bir ev ve depoya yapılan operasyonlarda ele geçirilen farklı dönemlere ait tarihi eser ve 'tsantsa' olarak adlandırılan insan başlarının da içinde olduğu 1045 eserin bir kısmı raporlandı. Eserlerden 870’inin Anadolu kökenli arkeolojik eser olduğunun tespit edildiğini anlatan İzmir Arkeoloji Müzesi Müdürü Cengiz Topal, "Tsantsalar' gibi Güney Amerika, Afrika ve Mısır kökenli eserlerin raporları tamamlandığında ise bu eserler Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ülkelerin ilgili birimleriyle temas kurularak iade edilecek" dedi.
20.05.2022 Yaşam
Mersin merkezli 8 ilde dolandırıcılık ve rüşvet operasyonu: 54 gözaltı kararı
Mersin merkezli 8 ilde dolandırıcılık ve rüşvet operasyonu: 54 gözaltı kararı Mersin merkezli 8 ilde 'nitelikli dolandırıcılık, resmi belgede sahtecilik ve rüşvet' suçu işleyenlere yönelik polis, operasyon düzenledi. 54 kişi hakkında gözaltı kararının bulunduğu operasyonda, aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu çok sayıda şüpheli gözlatına alındı.
20.05.2022 Yaşam
Kadıköy Belediye başkanı kimdir, Şerdil Dara Odabaşı hangi partiden? Kadıköy Belediyesi hangi partili 2022?
Kadıköy Belediye başkanı kimdir, Şerdil Dara Odabaşı hangi partiden? Kadıköy Belediyesi hangi partili 2022? İstanbul merkezli 5 ilde çoğunluğu Kadıköy Belediyesinde görevli zabıta personeliyle belediye mühendislerinin de aralarında yer aldığı 54'ü kamu görevlisi 224 şüpheliye Rüşvet Almak, Vermek, Aracılık Etmek ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlarından operasyon düzenlendi. Operasyonda şu ana kadar 160 şüpheli gözaltına alındığı öğrenildi. Söz konusu gelişmenin ardından “Kadıköy Belediyesi hangi parti, Kadıköy Belediyesi başkanı kim, Şerdil Dara Odabaşı kimdir? Rüşvet operasyonu olayı nedir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
21.05.2022 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu ve bugün başladı! 887 asker ile...
İçişleri Bakanlığı duyurdu ve bugün başladı! 887 asker ile... Hatay'da PKK'lı teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla “Eren Abluka-12 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Abdullah Akdeniz Operasyonu” başlatıldı.
20.05.2022 Gündem
Maltepe Belediyesi'nde rüşvet operasyonu
Maltepe Belediyesi'nde rüşvet operasyonu Maltepe Belediyesi'nin üst yönetiminde görevli kişiler ile zabıta personelinin de aralarında yer aldığı 10'u kamu görevlisi toplam 18 şüpheliye 'örgütlü olarak rüşvet almak, vermek' 'aracılık etmek' ve 'resmi belgede sahtecilik' suçlarından operasyon düzenlendi.
20.05.2022 Gündem
Belediyeye rüşvet operasyonunda detaylar ortaya çıktı! İşte şifreler: Metre ve sağlam arkadaş...
Belediyeye rüşvet operasyonunda detaylar ortaya çıktı! İşte şifreler: Metre ve sağlam arkadaş... İstanbul başta olmak üzere 5 ilde başlatılan rüşvet operasyonunda yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Şüphelilerin, 'tuzak denetim'lerle rüşvet sistemini oluşturduğu belirlenirken rüşvet parasına 'metre', rüşvet alacak kişiye ise 'sağlam arkadaş' olarak kodladığı ortaya çıktı.
17.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rüşvet Operasyonu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rüşvet operasyonu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.