Rus Ajan

Rus Ajan

Son dakika rus ajan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rus ajan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rus ajan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rus Ajan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rus ajan gelişmeleri de dahil olmak üzere 39 rus ajan haberi bulunmuştur. Tüm rus ajan haberleri aşağıda listelenmiştir.
CIA Direktörü Willam Burns Putin'in sağlık durumunu açıkladı! Yürüyüşü dünyada gündem olmuştu...
CIA Direktörü Willam Burns Putin'in sağlık durumunu açıkladı! Yürüyüşü dünyada gündem olmuştu... Tarihi zirve için Tahran'a giden Rusya Devlet Başkanı Putin'in uçağından indiği anlara ait görüntüler sağlık durumu ile yeni spekülasyonlara neden olmuş, İngiliz basını bu görüntüyü 'Putin, İran'a indikten sonra kırmızı halıda topallıyor' başlığı ile okurlarına duyurmuştu. ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü Willam Burns, Putin'in sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu.
21.07.2022 Dünya
Dünyanın gözü tarihi zirvedeydi! Putin'in görüntüsü sosyal medyanın bir numaralı gündemi oldu...
Dünyanın gözü tarihi zirvedeydi! Putin'in görüntüsü sosyal medyanın bir numaralı gündemi oldu... İran'daki tarihi zirve için Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Reisi ile bir araya geldi. Putin'in İran'a indiği anlara ait görüntüler dünyanın gündemine oturdu. İngiliz basını Putin'in topallayarak yürüdüğünü iddia ederken o anlar sosyal medyanın da bir numaralı gündemi haline geldi.
20.07.2022 Dünya
Ukrayna istihbarat şefi dünyaya duyurdu: İşte Putin'in kalan ömrü...
Ukrayna istihbarat şefi dünyaya duyurdu: İşte Putin'in kalan ömrü... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle sürerken Putin'in sağlık durumuna ilişkin Kiev'den flaş bir açıklama geldi. Kremlin Sözcüsü Peskov ise Putin'in gece yarısında Kremlin'e gittiği anlar ile ilgili ilk defa konuştu.
27.06.2022 Dünya
Putin'in sağlık durumuyla ilgili sessizlik bozuldu! Kremlin'den açıklama...
Putin'in sağlık durumuyla ilgili sessizlik bozuldu! Kremlin'den açıklama... Ukrayna'daki savaş son sürat devam ederken Kremlin Sözcüsü Peskov'dan Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağlık durumu ile iligli beklenen açıklama geldi.
22.06.2022 Dünya
Avrupa’da temizlik başladı! Rus ajanları tek tek avlıyorlar...
Avrupa’da temizlik başladı! Rus ajanları tek tek avlıyorlar... Rusya – Ukrayna savaşında yaşananlar tüm dünyayı dehşete düşürüken barış umutları giderek tükeniyor. Rusya’nın saldırıları ülkenin doğusundaki Donbass bölgesinde yoğunlaştı. Savaşta Ukrayna’nın yanında yer alan birçok Avrupa ülkesinde ise dikkat çekici bir hareketlenme gözlemleniyor. Avrupalılar ülkelerinde konuşlanmış Rusların peşinde. Nedeni ise haberin ayrıntılarında…
25.04.2022 Dünya
6 Rus casusu yakalandı! İşte hedefleri
6 Rus casusu yakalandı! İşte hedefleri Türk istihbaratının aylar süren takibiyle başlatılan ikiz casusluk operasyonunda Mossad'ın 15, Rusya'nın 6 casusu peş peşe yakalandı. Geçmişte de Çeçen muhalifleri öldüren Rus casusların hedefinde, Türkiye'de yaşayan 'Abdülhâkim' isimli bir Çeçen muhalif lider vardı Suikast girişiminde kullanılacak susturuculu silahlar, casusların baskın yapılan evinin banyosunun tavanındaki gizli bölmeden çıktı.
2.11.2021 Yaşam
Yasemin Allen 'Rus' oluyor!
Yasemin Allen 'Rus' oluyor! Yasemin Allen, Amerikan aksiyon dizisi 'Strike Back'in ana oyuncu kadrosuna dahil oldu.
18.12.2018 Magazin
Son dakika... 'Emekli albay Rusya adına casusluk yapıyor'
Son dakika... 'Emekli albay Rusya adına casusluk yapıyor' Avusturya'da ajan krizi yaşanıyor. Son dakika haberlerine göre emekli bir albayın Rusya adına ajanlık yaptığından şüphe ediliyor.
9.11.2018 Dünya
Durum iyice karışıyor! Putin çıldıracak! Kimliği ortaya çıktı
Durum iyice karışıyor! Putin çıldıracak! Kimliği ortaya çıktı İngiltere çifte ajan Sergey Skripal ve kızının zehirlemesi olayının faillerinden birinin Rusya ordusunda görevli bir albay olduğunu açıkladı.
27.09.2018 Dünya
Rusya’yı suçlayan İngiltere isim verdi
Rusya’yı suçlayan İngiltere isim verdi Ajan Skripal ve kızının zehirlenmesiyle ilgili olarak Rusya’yı suçlayan İngiltere Alexander Petrov ve Ruslan Boshirov hakkında yeterli kanıt olduğu belirtti ve haklarında yakalama emri çıkarıldı.
5.09.2018 Dünya
Rus ajanı sis kurtardı
Rus ajanı sis kurtardı Sinir gazı saldırısına uğrayan eski Rus ajan Sergei Skripal’in saldırıdan sağ kurtulmasının ardında İngiltere’nin hava şartlarının etkisi olduğu öne sürüldü
15.04.2018 Dünya
İngiltere'den Rusya sert mesaj!
İngiltere'den Rusya sert mesaj! Eski Rus ajanı Sergey Skripal ile kızının Rusya'nın ürettiği askeri türden Noviçok adı verilen sinir gazı ile zehirlenmesi Batı ile Rusya arasındaki gerilimi tırmandırmaya devam ediyor.
19.03.2018 Dünya
Fransa'dan flaş karar! Rusya'ya tedbir...
Fransa'dan flaş karar! Rusya'ya tedbir... Çifte ajan olayında Fransa da Rusya'ya tedbire hazırlanıyor. Eski Rus ajanı Skripal'nın zehirlenmesi olayıyla ilgili İngiltere'nin Rusya'yı sorumlu tutması ve 23 Rus diplomatı sınır dışı kararı almasının ardından Fransa da Rusya'ya karşı tedbir alacağını açıkladı.
15.03.2018 Dünya
Korkunç! Terör örgütü Rus ajanı infaz etti!
Korkunç! Terör örgütü Rus ajanı infaz etti! Terör örgütü IŞİD, yeni bir propaganda videosu yayınladı. Bu sefer örgüt içine sızmış bir ajan olduğu iddia edilen bir Rus'u infaz etti. İnfazın başkalarına uyarı olması için olduğu söylendi. Rus Savunma Bakanlığı servis edilen haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
10.05.2017 Dünya
Rus ajanların hedefi açıklandı!
Rus ajanların hedefi açıklandı! Çek Cumhuriyeti'nin İstihbarat Ajansı, ülkedeki Rus ajanlarının özellikle nükleer enerjiyle ilgilendiğini açıkladı.
5.09.2015 Dünya
Vika olayında polislere Ağır Ceza yolu
Vika olayında polislere Ağır Ceza yolu İstanbul Askeri Casusluk Davası'nda 15 yıl 7 ay hapis cezası alan emekli Albay İbrahim Sezer'in telefon dökümlerine Rus ajanı ve kadın satıcısı olduğu olduğu iddia edilen 'Vika' isimli kadın hakkında yapılan bir görüşmeyi 'sehven' yükledikleri iddia edilen iki polis Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak. İki polis hakkında resmi evrakta sahtecilik suçlaması yapılırken polisler hakkında üç yıldan sekiz yıla kadar hapis cezası istenecek.
29.09.2021 Gündem
MİT kamerası yakaladı!
MİT kamerası yakaladı! Türkiye’deki Çeçen suikastlarıyla ilgili iddianamede, tetikçi ‘Zona’ ile Rus ajan Kushtov’un görüşmesinin görüntüleri de var...
29.09.2021 Gündem
Kızıl ajan Eskişehir'de!
Kızıl ajan Eskişehir'de! ABD'nin Rus casusu diye sınır dışı ettiği Kızıl Ajan lakaplı Anna Chapman Türkiye'de...
30.04.2013 Magazin
Askeri casusluk davasına konu oldu!
Askeri casusluk davasına konu oldu! Tutuklu sanık Üsteğmen Burak Çetin'den ilginç savunma...
29.09.2021 Gündem
ABD bu skandalla çalkalanıyor! Çifte vatandaşlığı olan kadın Rus casusu çıktı: Putin ile bizzat yazışmış...
ABD bu skandalla çalkalanıyor! Çifte vatandaşlığı olan kadın Rus casusu çıktı: Putin ile bizzat yazışmış... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş dünya gündemindeki yerini korurken ABD ortaya çıkan skandalla sarsıldı. New York'taki bir Rus propaganda merkezinin kurucusu 61 yaşındaki Elena Branson, ABD savcıları tarafından Rus casusu olmakla suçlandı. Putin ile bizzat yazıştığı ileri sürülen kadın, kendine yöneltilen 6 farklı suçlama ile karşı karşıya.
9.03.2022 Dünya
May'den Putin'le görüşme öncesi sert mesaj
May'den Putin'le görüşme öncesi sert mesaj İngiltere Başbakanı Theresa May, çifte ajan Sergey Skripal ile kızı Yulia’ya yapılan kimyasal saldırının faillerinin adalet önüne çıkarılması için her türlü gayreti göstereceklerini söyledi.
28.06.2019 Dünya
Son dakika: Putin'den flaş Trump ve Suriye açıklaması
Son dakika: Putin'den flaş Trump ve Suriye açıklaması ABD'nin Suriye kararı ile ilgili konuşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin,"ABD Başkanı Donald Trump’ın DEAŞ karşısında zafer kazanıldığı yorumuna genel olarak katılıyorum" dedi. Putin, "İstanbul zirvesinde Türkiye, Almanya ve Fransa ile birlikte aldığımız karar doğrultusunda Suriye anayasa komitesinin kurulması için elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini de kullandı.
20.12.2018 Dünya
Son dakika... Ve komadan çıktı, taburcu edildi!
Son dakika... Ve komadan çıktı, taburcu edildi! İngiltere'de zehirlendikten sonra hastaneye kaldırılan eski Rus ajan Sergey Skripal'in kızı Yulia Skripal taburcu edildi. Haber son dakika olarak geçildi.
10.04.2018 Dünya
Son dakika... Rusya'ya karşı harekete geçtiler!
Son dakika... Rusya'ya karşı harekete geçtiler! ABD Başkanı Donald Trump diğer birçok ülke gibi, zehirlenen ajan krizinde 60 rus vatandaşının ABD'den sınır dışı edilmesi talimatını verdi.
26.03.2018 Dünya
Son dakika... İngiltere harekete geçti! Acil...
Son dakika... İngiltere harekete geçti! Acil... İngiltere, zehirlenen eski Rus ajanla ilgili harekete geçti, BM Güvenlik Konseyi'ni acil toplantıya çağırdı.
14.03.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Rus Ajan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rus ajan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.