Ruhban Okulu

Ruhban Okulu

Son dakika Ruhban Okulu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ruhban Okulu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ruhban Okulu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ruhban Okulu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ruhban okulu gelişmeleri de dahil olmak üzere 238 ruhban okulu haberi bulunmuştur. Tüm ruhban okulu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yunanistan Erdoğan röportajını konuşuyor! Yunan gazetecinin 'Bir gece ansızın gelebiliriz' sorusuna net cevap
Yunanistan Erdoğan röportajını konuşuyor! Yunan gazetecinin 'Bir gece ansızın gelebiliriz' sorusuna net cevap Yunanistan ziyaretinden önce Yunan medyasına konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Bir gece ansızın gelebiliriz'den kıta sahanlığına, açılan yeni sayfadan Ayasofya ve Doğu Akdeniz'e tüm başlıklara değindi.
6.12.2023 Dünya
Kenya’da taşan nehri geçmek isteyen otobüs devrildi: 20 ölü
Kenya’da taşan nehri geçmek isteyen otobüs devrildi: 20 ölü Kenya’nın Kitui kasabasında taşan Enziu Nehri'ni geçmek isteyen yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 20 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
4.12.2021 Dünya
Yunanistan ve Güney Kıbrıs'ı çıldırtan fotoğraf! Başpiskopos Elpidophoros Lambriniadis Türkevi açılışına katılmıştı...
Yunanistan ve Güney Kıbrıs'ı çıldırtan fotoğraf! Başpiskopos Elpidophoros Lambriniadis Türkevi açılışına katılmıştı... Son dakika haberine göre; Amerika Başpiskoposu Elpidophoros Lambriniadis'in, New York'taki Türkevi'nin açılışına katılması Güney Kıbrıs Rum Kesimi ve Yunanistan'da tepki çekti. Başpiskopos Elpidophoros açılışın ardından sosyal medya üzerinden attığı mesajla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ederken, mesaja tepki gösteren Güney Kıbrıs Rum Kesimi Cumhurbaşkanı Nicos Anastasiades, başpiskoposla New York'ta yapacağı görüşmeyi de iptal etti.
22.09.2021 Dünya
Fener Rum Patrikhanesi'nde deprem! Görenden alındı
Fener Rum Patrikhanesi'nde deprem! Görenden alındı Fener Rum Patrikhanesi’nde büyük bir temizlik operasyonu gerçekleştirildi. Karar alma organı olan Sen Sinod Meclisi, Patrik Bartholomeos’dan sonra iki numara olan Kadıköy Metropoliti Athanasios’u itaatsizlik gerekçesiyle görevden aldı.
18.03.2021 Gündem
Çavuşoğlu'ndan flaş Doğu Akdeniz açıklaması: Oruç Reis 90 gün daha sahada olacak
Çavuşoğlu'ndan flaş Doğu Akdeniz açıklaması: Oruç Reis 90 gün daha sahada olacak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, canlı yayında Doğu Akdeniz'de yaşanan gelişmelere ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Navtex'lerin devam edeceği sinyalini veren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Açıktan karaya gelerek çalışmaları, araştırmalarımızı sürdürüyoruz. Oruç Reis bölgede 90 gün daha çalışmaya devam edecek" dedi.
29.08.2020 Gündem
CHP'li vekilin sözleri Meclis'i karıştırdı! 'Sultanahmet müze olmalı'
CHP'li vekilin sözleri Meclis'i karıştırdı! 'Sultanahmet müze olmalı' CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu, "Topkapı Sarayı da müze olarak korunmalı, Ayasofya da müze olarak korunmalı, hatta Sultanahmet de müze olmalı" sözleri sonrası Meclis karıştı. Birçok siyasi Kaboğlu'nun sözlerini eleştiri yağmuruna tuttu.
12.06.2020 Yaşam
Meclis'ten karar çıktı Ruhban Okulu onarılacak
Meclis'ten karar çıktı Ruhban Okulu onarılacak Meclis Dilekçe Komisyonu’na başvuran bir vatandaş, Ruhban Okulu’nun onarılıp tekrar kullanıma açılmasını talep etti. Ruhban Okulu’nun turizme kazandırılması kararı çıktı.Trabzon Sürmene’deki Ruhban Okulu orjinaline sadık kalınarak yapılacak restorasyonun ardından turizme kazandırılacak.
22.04.2020 Gündem
Yunanistan: Türkiye'nin de hakları var
Yunanistan: Türkiye'nin de hakları var Yunanistan Dışişleri Bakanı Katrugalosi, "Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin de hakları var ve biz bunların farkındayız" dedi.
21.03.2019 Dünya
Yunanistan Dışişleri Bakanı Katrugalos Türkiye'ye gelecek
Yunanistan Dışişleri Bakanı Katrugalos Türkiye'ye gelecek Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan Dışişleri Bakanı Georgios Katrugalos'un yarın Türkiye'ye çalışma ziyareti gerçekleştireceğini duyurdu. Katrugalos, Antalya'da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile yarın yapacağı görüşme öncesinde AA muhabirine açıklamalarda bulundu.
20.03.2019 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Edirne'de önemli açıklamalar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Edirne'de önemli açıklamalar! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Edirne'de halka seslendi. "Halkalı-Kapıkule hızlı treni için alt yapı hazırlıklarımızı tamamladık. Seyahat süresi 4 saatten 1 saat 20 dakikaya düşecek" diyen Erdoğan,'Kanal Edirne' projesini de hayata geçirileceğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca Trakya'da keşfedilen doğal gazın ekonomiye 5 milyar lira katkı sağlayacağını duyurdu.
16.02.2019 Siyaset
Yunan basını Erdoğan-Çipras görüşmesini manşetten verdi
Yunan basını Erdoğan-Çipras görüşmesini manşetten verdi Gazeteler, Başbakan Çipras'ın Ankara temasları için 'Açık savlarla samimi diyalog', 'Her şey için pazarlık', 'Güven arttırıcı önlemler' gibi başlıklar attı.
6.02.2019 Dünya
Son dakika... Çipras'tan tarihte bir ilk!
Son dakika... Çipras'tan tarihte bir ilk! Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Ayasofya'yı ziyaret etti. Çipras'a Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın eşlik etti. Çipras daha sonra Heybeliada Ruhban Okulu'na geçti.
6.02.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Çipras'tan ortak açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Çipras'tan ortak açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'la Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde görüştü. Görüşme sonrası iki lider ortak açıklama yaptı.
5.02.2019 Gündem
Yunanistan Başbakanı Çipras'tan Türkiye'de tarihi ziyaret!
Yunanistan Başbakanı Çipras'tan Türkiye'de tarihi ziyaret! 5 ve 6 Şubat'ta Türkiye'de resmi temaslarda bulunacak olan Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, 48 yıldır kapalı olan Heybeliada Ruhban Okulu'nu ziyaret edecek.
5.02.2019 Gündem
‘Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok!’
‘Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok!’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan gezisi dönüşü gazetecilerle yaptığı sohbette, “(Lozan konusu nedeniyle) Yunanistan’ın toprak bütünlüğünde sanki Türkiye’nin gözü varmış gibi yanlış çıkarımlarda bulunanlar olmuş. Halbuki benim ağzımdan öyle bir şey çıkmış değil. Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok” dedi
9.12.2017 Siyaset
A’dan Z’ye Lozan rehberi
A’dan Z’ye Lozan rehberi Türkiye’nin kurucu anlaşması sayılan ve bugünkü sınırların büyük oranda belirlendiği Lozan Antlaşması Türkiye ile Yunanistan arasında Ege ve azınlıklar konusunda kilit konumda. Anlaşmayla ilgili BBC geniş bir dosya hazırladı
29.09.2021 Gündem
Ruhban Okulu’nda  45 yıl sonra ilk etkinlik
Ruhban Okulu’nda 45 yıl sonra ilk etkinlik Çocuklar Heybeliada Ruhban Okulu’nda konser verecek. Barış İçin Müzik ve Adalar Çocuk Orkestrası’nın 27 Ağustos’taki konserinde, 150 çocuk sahne alacak.
23.08.2017 Yaşam
Bahar geldi vapur keyfi başladı
Bahar geldi vapur keyfi başladı Bahar aylarının tadını çıkarmak isteyenlerin önceliği vapur yolculukları olmalı. Güneşli bir günde Boğaz’da bahar havası almayı tercih edecekler için vapurla gidebilecekleri birçok alternatif rota bulunuyor. İşte İstanbul’un gitmekten vazgeçemediğimiz eşsiz noktaları...
21.04.2017 Arşiv
İstanbul müziğe doyacak
İstanbul müziğe doyacak Pazar günü Parkorman’da düzenlenecek olan One Love Festival, yaz döneminin en büyük müzik buluşması olacak...
22.07.2016 Arşiv
Cem Özdemir'den skandal karara savunma!
Cem Özdemir'den skandal karara savunma! Alman Yeşiller Partisi Eş Başkanı Cem Özdemir, dün Federal Meclis'ten geçen 'Ermeni Soykırımı' tasarısına ilişkin "1915'ten önce nüfusun dörtte biri Hristiyandı, bugün yüzde birin altında. Başka bir şey söylemeye gerek var mı? Herkes elini vicdanına koysun. Ben tercihimi yaptım" ifadelerini kullandı.
29.09.2021 Gündem
’Din Özgürlüğü Karnesi’nde Türkiye’ye ’kırık’ not
’Din Özgürlüğü Karnesi’nde Türkiye’ye ’kırık’ not ABD Dışişleri Bakanlığı’nın yayınladığı 'Uluslararası Din Özgürlüğü Raporu'nda, Türkiye’ye kırık not verildi
29.09.2021 Gündem
Alliance Quartett Türkiye'ye geliyor!
Alliance Quartett Türkiye'ye geliyor! Viyana’nın genç yetenekleri cumartesi akşamı Heybeliada Ruhban Okulu’nda
27.07.2015 Kültür Sanat
Papa bugün Türkiye'de...
Papa bugün Türkiye'de... Türkiye'yi ziyaret eden 4'üncü Papa unvanını alacak olan Papa Francesko, bugün devletin zirvesiyle bir araya gelecek. Görüşmelerde, İslamofobi ve Mescid-i Aksa'da yaşananlar konuşulacak, 'Dinler arası hoşgörü' vurgusu yapılacak.
29.09.2021 Gündem
İlerleme Raporu'nda Türkiye'ye eleştiri
İlerleme Raporu'nda Türkiye'ye eleştiri 8 Ekim'de açıklanacak olan Avrupa Birliği İlerleme Raporu'nun içeriği netleşti. Raporda, Cumhurbaşkanlığı seçimi ve yeni hükümetin AB sürecine bakışıyla ilgili değerlendirmelerin yanısıra, ifade özgürlüğüyle ilgili eleştiriler var.
29.09.2021 Gündem
Tribünde seyirci değiliz
Tribünde seyirci değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk yurt dışı ziyaretini gerçekleştirdiği KKTC’de “Elimiz her zaman Kuzey Kıbrıs’ın üzerindedir...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ruhban Okulu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ruhban okulu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.