Rize Valiliği

Rize Valiliği

Son dakika Rize Valiliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Rize Valiliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Rize Valiliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rize Valiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rize valiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 244 rize valiliği haberi bulunmuştur. Tüm rize valiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
Rize Valiliğinden "şaşırtan" güneşli hava uyarısı
Rize Valiliğinden "şaşırtan" güneşli hava uyarısı Rize Valiliği, hafta sonu artış gösterecek hava sıcaklıkları için vatandaşları "şaşkınlık yaşamamaları" konusunda uyardı.
5.11.2022 Yaşam
Soyu tükenme tehlikesinde olan bozayı ilk kez görüntülendi!
Soyu tükenme tehlikesinde olan bozayı ilk kez görüntülendi! Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde nesli tükenmekte olan bozayı video kapan sayesinde görüntülendi.
12.09.2022 Gündem
Rize Valiliği'nden kritik uyarı: Dikkatli ve tedbirli olunmalı
Rize Valiliği'nden kritik uyarı: Dikkatli ve tedbirli olunmalı Rize Valiliği, bölgede şiddetli yağış nedeniyle yaşanabilecek sel, su baskını, yıldırım ve heyelanlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.
12.09.2022 Gündem
Rize'de hastanede yangın! 60 hasta tahliye edildi
Rize'de hastanede yangın! 60 hasta tahliye edildi Rize'deki Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde onkoloji binasının bodrum katında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince kısa sürede söndürüldü. Yangında 60 hasta, 15 dakika içinde tahliye edildi.
17.08.2022 Yaşam
Rize'de ormanlara giriş-çıkış ve ateşli piknik yasaklandı
Rize'de ormanlara giriş-çıkış ve ateşli piknik yasaklandı Rize'de orman yangınlarının önüne geçilmesi amacıyla ormanlık alanlara giriş-çıkışların ağustos ayı sonuna kadar yasaklandığı duyuruldu.
25.07.2022 Gündem
Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir? FETÖ'cü Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı yurtdışına Ufuk Özen Alibeyoğlu kaçırdı?
Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir? FETÖ'cü Zekeriya Öz ve Celal Kara'yı yurtdışına Ufuk Özen Alibeyoğlu kaçırdı? Firari FETÖ üyesi savcılar Zekeriya Öz ve Celal Kara’nın yurtdışına kaçışını FETÖ’den tutuklanan Ardeşen Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu’nun sağladığı ortaya çıktı. Söz konusu gelişmenin ardından Ufuk Özen Alibeyoğlu kimdir? sorusuna yanıt aranmaya başlandı.
19.07.2022 Gündem
Rize Valiliği'nden sel uyarısı
Rize Valiliği'nden sel uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen uyarı karşısında, Rize Valiliği sosyal medya hesabından sel uyarısı yapıldı.
13.06.2022 Yaşam
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi!
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi! Kar yağışının etkisini göstermeye devam ettiği illerimizde okullar tatil edildi. İşte kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği illerimiz...
14.03.2022 Gündem
Yarın okullar tatil edildi! İşte 20 Ocak'ta okulların tatil olduğu iller...
Yarın okullar tatil edildi! İşte 20 Ocak'ta okulların tatil olduğu iller... Kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın çok sayıda kentte okullar tatil edildi. Bazı illerde ise süre uzatıldı. İşte 20 Aralık için okulların tatil olduğu iller...
19.01.2022 Gündem
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Tatil haberleri peş peşe geliyor. Yoğun kar yağışı sonrası birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı Karadeniz'de ve Doğu Anadolu'da etkisini sürdürüyor. Artvin, Kastamonu, Hakkari, Rize ve Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime 17 Ocak Pazartesi günü ara verildi. İşte 17 Ocak 2022 Pazartesi günü eğitme ara verilen 14 il ve birçok ilçenin tam listesi...
16.01.2022 Gündem
Okullar tatil edildi! O illerde kar yağışı sonrası flaş karar
Okullar tatil edildi! O illerde kar yağışı sonrası flaş karar Yoğun kar yağışı sonrası o illerde flaş karar. Okullar tatil edildi. Trabzon ve Sinop'ta yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle merkez ile bazı ilçelerde yarın eğitim öğretime ara verileceği bildirildi.
23.12.2021 Gündem
Valilik otele yerleştirdi, o yine donmak üzereyken bulundu
Valilik otele yerleştirdi, o yine donmak üzereyken bulundu Rize’de 3 gün önce donmak üzereyken bulunarak Valilik tarafından otele yerleştirilen Gürcistan uyruklu şahıs yeniden aynı şekilde bulundu.
23.12.2021 Yaşam
24 Aralık okullar tatil mi? Yarın hangi illerde kar nedeniyle okullar tatil?
24 Aralık okullar tatil mi? Yarın hangi illerde kar nedeniyle okullar tatil? Yarın okullar tatil mi, 24 Aralık hangi illerde okullar tatil? Kar yağışının bazı kentlerde etkili olması okulların tatil olup olmadığının araştırılmasına neden oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Türkiye’de birçok ilde havanın karla karışık yağmur ve kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği belirtildi. İşte Kar tatili ile ilgili son gelişmeler…
23.12.2021 Eğitim
Artvin sel felaketinde son durum! Arhavi sel felaketi 2021 bilançosu belli oldu mu?
Artvin sel felaketinde son durum! Arhavi sel felaketi 2021 bilançosu belli oldu mu? Artvin'deki sel felaketinde bilanço ağırlaşıyor. Yapılan açıklamada, Arhavi ilçesindeki üniversite, hapishane, hastane ve jandarma karakolunun boşaltıldığı aktarıldı. İşte Artvin Arhavi'deki sel felaketi hakkındaki son gelişmeler...
22.07.2021 Gündem
İkizdere'de toplantı ve gösteri yürüyüşlerine geçici yasak
İkizdere'de toplantı ve gösteri yürüyüşlerine geçici yasak Rize Valiliği, İkizdere ilçe sınırları içerisinde kamu düzeninin sağlanması, koronavirüs tedbirlerinin uygulanabilmesi için gösteri, yürüyüş ve basın açıklaması yapılmasının 15 gün süreyle yasaklandığını açıkladı.
16.05.2021 Gündem
"Çay tarlasına giden vatandaşlara ceza yazılıyor"  iddiasına yanıt
"Çay tarlasına giden vatandaşlara ceza yazılıyor" iddiasına yanıt Rize Valiliği, ilin tamamında çay tarımı ya da herhangi bir üretim sürecine ilişkin muafiyet kapsamında kimseye ceza yazılmadığını bildirdi.
25.04.2021 Gündem
İllerdeki vaka sayılarına göre yeni tedbirler! Hangi illerde yerel kısıtlama tedbirleri alındı?
İllerdeki vaka sayılarına göre yeni tedbirler! Hangi illerde yerel kısıtlama tedbirleri alındı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, corona virüsle mücadelede 'yerinde karar' dönemin geçildiğini açıklamasının ardından, 'covid19.gov.tr' üzerinden illere göre vaka sayıları haftalık olarak açıklanmaya başladı. 1 Mart itibariyle, illerdeki vaka sayılarına göre tedbirler yeniden ele alınacak ancak şu an da vaka sayısının çok yüksek olduğu illerde, bir takım yeni yasaklar uygulanmaya başladı. İllerdeki vaka sayılarına göre tedbirler…
26.02.2021 Gündem
Valinin imzasını taklit etmişler! Soruşturma başlatıldı
Valinin imzasını taklit etmişler! Soruşturma başlatıldı Rize Valiliğinden sosyal medyada dolaşan İl Umumi Hıfzıssıhha Meclis Kararı gibi gösterilen belge ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada "11 Nisan 2020 tarihinde alınan karar metni üzerinde tahrifat yapılarak kamuoyunun yanlış yönlendirilemeye gayret edildiği aşikardır denildi.
6.08.2020 Gündem
İki ilimiz arasında toplu taşıma durduruldu
İki ilimiz arasında toplu taşıma durduruldu Rize İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararı ile ilçeler ve köyler arasında toplu taşımacılığın 15 günlüğüne, Rize ili ile Artvin ili arasında ikinci bir emre kadar durdurulduğu bildirildi.
6.04.2020 Gündem
Rize'de Kendirli beldesi ile 4 köy karantina altına alındı
Rize'de Kendirli beldesi ile 4 köy karantina altına alındı Rize'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında merkeze bağlı Kendirli beldesi ile 4 köyün karantina altına alındığı bildirildi.
28.03.2020 Gündem
Rize'de umreden dönenlerin test sonuçları açıklandı
Rize'de umreden dönenlerin test sonuçları açıklandı Rize Valiliği'nden yapılan açıklamada, umre ziyaretinin ardından şehre dönen 438 kişinin sürekli kontrol altında tutulduğu ve corona virüsle ilgili yapılan test sonuçlarının 'negatif' çıktığı belirtildi.
17.03.2020 Gündem
Eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi
Eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi Yurdun genelinde devam eden kar yağışı nedeniyle okul tatil haberleri gelmeye devam ediyor. Peki hangi ilimizde okullar tatil edildi? Detaylar haberimizde
17.03.2020 Gündem
Eğitime kar engeli! Çok sayıda ilde okullar tatil
Eğitime kar engeli! Çok sayıda ilde okullar tatil Yurt genelinde olumsuz hava koşulları sürerken, son dakika kar tatili haberleri de gelmeye devam ediyor. İşte eğitime ara verilen il ve ilçeler...
11.02.2020 Gündem
Pazartesi hangi illerde kar tatili var? 10 Şubat hangi illerde okullar tatil? (Bugün okullar tatil mi?)
Pazartesi hangi illerde kar tatili var? 10 Şubat hangi illerde okullar tatil? (Bugün okullar tatil mi?) Bugün hangi illerde kar tatili var? 10 Şubat Pazartesi hangi illerde okullar tatil? sorusu merak ediliyor. Kış aylarının gelmesiyle birlikte soğuklar, yurt genelinde ciddi bir şekilde hissediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara ile iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Peki Pazartesi hangi illerde kar tatili var? 10 Şubat hangi illerde okullar tatil? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Rize Valiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rize valiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.