Rıza Kocaoğlu

Rıza Kocaoğlu

Son dakika rıza kocaoğlu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rıza kocaoğlu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rıza kocaoğlu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rıza Kocaoğlu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rıza kocaoğlu gelişmeleri de dahil olmak üzere 349 rıza kocaoğlu haberi bulunmuştur. Tüm rıza kocaoğlu haberleri aşağıda listelenmiştir.
'İnci Taneleri'nin Nusreti'i Rıza Kocaoğlu’dan ipucu: Benim hikayem yavaş açılıyor!
'İnci Taneleri'nin Nusreti'i Rıza Kocaoğlu’dan ipucu: Benim hikayem yavaş açılıyor! Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı 'İnci Taneleri'nde 'Nusret' rolünü canlandıran Rıza Kocaoğlu, çok izlenen dizi hakkında açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Magazin
İlk bölümü ile seyirciyi ekrana kilitledi! İnci Taneleri yeni bölümüyle bu akşam Kanal D'de
İlk bölümü ile seyirciyi ekrana kilitledi! İnci Taneleri yeni bölümüyle bu akşam Kanal D'de Kanal D’nin geçen hafta birinci bölümüyle ekrana gelen yeni dizisi “İnci Taneleri” gündemin ilk sırasına yerleşti. Kanal D'nin BKM Yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak. Azem (Yılmaz Erdoğan) ile Dilber (Hazar Ergüçlü), Zahir (Mustafa Yıldıran) yüzünden zor anlar yaşayacak.
1.02.2024 Magazin
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor Kanal D'nin BKM Yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak. Azem (Yılmaz Erdoğan) ile Dilber (Hazar Ergüçlü), Zahir (Mustafa Yıldıran) yüzünden zor anlar yaşayacak.
1.02.2024 Magazin
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti
İnci Taneleri ilk bölümüyle nefes kesti! Dilber duygularını itiraf etti Başrollerini Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün paylaştığı 'İnci Taneleri' dizisi ilk bölümüyle ekranlara geldi. Soluksuz izlenen bu bölümde, Azem Yücedağ hapishaneden çıktı, çocuklarının peşine düştü. Dilber artık içine sığmayan duyguları ifade etti. Zahir ve yakınları Azem'e saldırdı. Sürükleyici ilk bölümün ardından 2. bölümün ilk fragmanı da yayınlandı. İşte detaylar...
26.01.2024 Magazin
Hazal Subaşı'dan itiraf geldi: İlişkimiz bir ay önce başladı
Hazal Subaşı'dan itiraf geldi: İlişkimiz bir ay önce başladı Rıza Kocaoğlu ile ilişkisini noktalayan Hazal Subaşı, gönlünü Aras Bulut İynemli'nin kuzeni Atakan Başsavcı'ya kaptırdı. İkili Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi.
25.05.2023 Magazin
Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan aşkı belgelendi!
Çağatay Ulusoy ve Ece Sükan aşkı belgelendi! Son olarak Duygu Sarışın ile birlikte olan Çağatay Ulusoy kalbini kendisinden 14 yaş büyük Ece Sükan'a kaptırdı. Kısa süre önce kalp operasyonu geçiren eşi Hakan Baş'ı evde bırakan Bensu Soral ve rol arkadaşı Rıza Kocaoğlu da gece kulübünde sabaha kadar eğlenen ikiliye eşlik etti. Aynı ekiple Ece Sükan'ın Arnavutköy'deki evine giden Bensu Soral'ın panik dolu anları dikkat çekti.
25.04.2023 Magazin
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi!
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi! Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un, lenf kanseri (lenfoma) nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü müzisyen, son olarak 1.5 ay önce "Gerekenler yapılmakta, tedavi iyi geçiyor" ifadelerini kullanmıştı. Athena Hakan'ın ikizi Gökhan Özoğuz, katıldığı film galasında, merak konusu olan kardeşinin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
8.11.2022 Magazin
Zeytin Ağacı konusu ne, gerçek mi? Zeytin Ağacı dizisinde rol alan oyuncuları kim, 2 sezon olacak mı?
Zeytin Ağacı konusu ne, gerçek mi? Zeytin Ağacı dizisinde rol alan oyuncuları kim, 2 sezon olacak mı? Zeytin Ağacı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Netflix platformunun yeni Türk yapımı olan Zeytin Ağacı, 28 Temmuz’da yayınlanmaya başlandı. 8 bölümden oluşan Zeytin Ağacı dizisinin çok izlenenlerde yer alması henüz izlemeyenlerin dizinin konucu ve oyuncu kadrosuyla iligili araştırma yapmasına neden oldu.
30.07.2022 Televizyon
Murat Boz, Tuba Büyüküstün ve Serkan Altunorak mekan çıkışı görüntülendi! Çevirmeye takıldılar
Murat Boz, Tuba Büyüküstün ve Serkan Altunorak mekan çıkışı görüntülendi! Çevirmeye takıldılar Son olarak dijital bir platformda yayınlanan 'Zeytin Ağacı' adlı dizide Tuba Büyüküstün ile kamera karşısına geçen Murat Boz'un rol arkadaşı ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Hem Büyüküstün hem Boz aşk haberlerini yalanlarken; Murat Boz, Tuba Büyüküstün, Rıza Kocaoğlu ve Serkan Altunorak, geçtiğimiz gece Kuruçeşme'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Görüntü vermek istemeyen oyuncular hızlıca araçlarına binerken, Boz basın mensuplarıyla sohbet etti.
29.07.2022 Magazin
Rıza Kocaoğlu ve Selin Işık tatilde! Eski sevgilisiyle pişti oldu...
Rıza Kocaoğlu ve Selin Işık tatilde! Eski sevgilisiyle pişti oldu... İlgiyle izlenen 'Çukur' dizisindeki 'Aliço' karakteriyle adından sıkça söz ettiren Rıza Kocaoğlu, geçtiğimiz aylarda Selin Işık ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İkili, geçtiğimiz gün tatile çıktıkları Çeşme'de görüntülendi. Kocaoğlu, kendisiyle aynı plajda eğlenen eski sevgilisi Hazal Subaşı ile pişti oldu.
13.07.2022 Magazin
Rıza Kocaoğlu ve Selin Işık'ın aşk dolu bakışları dikkat çekti!
Rıza Kocaoğlu ve Selin Işık'ın aşk dolu bakışları dikkat çekti! İlgiyle izlenen 'Çukur' dizisindeki 'Aliço' karakteriyle adından söz ettiren Rıza Kocaoğlu, geçtiğimiz aylarda Selin Işık ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İkili, geçtiğimiz akşam Cihangir'de bir balıkçıdan çıkarken kameralara yansıdı. Gazetecilere poz veren ünlü çiftten Kocaoğlu'nun aşk dolu bakışları, dikkatlerden kaçmadı.
4.07.2022 Magazin
Rıza Kocaoğlu-Selin Işık aşkı devam! Rahatsız oldular
Rıza Kocaoğlu-Selin Işık aşkı devam! Rahatsız oldular 'Çukur' dizisindeki 'Aliço' rolüyle hafızalara kazınan Rıza Kocaoğlu (43), yaklaşık iki aydır aşk yaşadığı meslektaşı Selin Işık (35) ile önceki gece objektiflere yansıdı.
11.06.2022 Magazin
Ünlü dizinin yıldızı 48 yaşındaki Jossara Jinaro hayatını kaybetti!
Ünlü dizinin yıldızı 48 yaşındaki Jossara Jinaro hayatını kaybetti! ABD'nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan ER'da rol alan Jossara Jinaro 48 yaşında hayatını kaybetti.
30.04.2022 Magazin
Rıza Kocaoğlu sevgilisi Selin Işık'ın köpeğini gezdirirken utandı: 'Beni böyle çekmeyin!'
Rıza Kocaoğlu sevgilisi Selin Işık'ın köpeğini gezdirirken utandı: 'Beni böyle çekmeyin!' Final yapan 'Çukur' dizisindeki 'Aliço' karakteriyle adından söz ettiren Rıza Kocaoğlu, rol arkadaşı Hazal Subaşı'dan ayrıldıktan sonra önce Yüsra Geyik, ardından yönetmen Burcu Alptekin ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. Son olarak Selin Işık ile yeni bir aşka yelken açan oyuncu, sevgilisinin köpeğini gezdirirken görüntülenince "Beni böyle çekmeyin" dedi.
30.04.2022 Magazin
Rıza Kocaoğlu'nun son halini gören şaşırıyor!
Rıza Kocaoğlu'nun son halini gören şaşırıyor! Kuzey Güney, İçerde, Çukur, Ya İstiklal Ya Ölüm gibi rol aldığı yapımlarda canlandırdığı karakterle hafızalara kazınan, Çukur dizisindeki 'Aliço' rolüyle gönüllerde taht kuran ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu son haliyle takipçilerini şaşırttı.
18.04.2022 Magazin
Kurt Efe doğdu! Hastaneye ünlü yağdı...
Kurt Efe doğdu! Hastaneye ünlü yağdı... Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer ikilisinin bebekleri dün sabah saatlerinde dünyaya geldi. Ünlü çiftin "Sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. İsteyen herkese nasip olsun" açıklamasını yaptığı oğulları için hastaneye ünlü yağdı.
17.04.2022 Magazin
Rıza Kocaoğlu'nun, yeni sevgilisi Selin Işık'la romantik anları!
Rıza Kocaoğlu'nun, yeni sevgilisi Selin Işık'la romantik anları! Final yapan 'Çukur' dizisindeki 'Aliço' karakteriyle adından söz ettiren Rıza Kocaoğlu, rol arkadaşı Hazal Subaşı'dan ayrıldıktan sonra önce Yüsra Geyik, ardından yönetmen Burcu Alptekin ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelmişti. "Yok öyle bir şey" diyerek iddiaları yalanlayan ünlü oyuncu, aynı zamanda meslektaş olduğu yeni sevgilisi Selin Işık ile Cihangir'de objektiflere yakalandı.
9.04.2022 Magazin
Rıza Kocaoğlu: Aklınızda biri var mı? Benim yok, varsa söyleyin
Rıza Kocaoğlu: Aklınızda biri var mı? Benim yok, varsa söyleyin Berk Atan ve Melisa Doğu ile bir araya gelen Rıza Kocaoğlu, saatlerce bir mekanda sohbet etti. Kocaoğlu, muhabirlerin "Rıza Bey yanınızda oturan bir hanımefendi vardı kim olduğunu sorsak?" sorusuna yanıt verdi.
4.04.2022 Magazin
Berna Koraltürk yeni imajını paylaştı! Adeta bambaşka biri gibi...
Berna Koraltürk yeni imajını paylaştı! Adeta bambaşka biri gibi... 'Baba Candır' dizisinde canlandırdığı Ece rolüyle tanınan Berna Koraltürk, imajını yeniledi. Adeta başka birisi olan Berna Koraltürk, Instagram pozlarıyla dikkat çekti.
21.01.2022 Magazin
Rıza Kocaoğlu, Omicron varyantına yakalandı!
Rıza Kocaoğlu, Omicron varyantına yakalandı! Son olarak 'Çukur' adlı dizide 'Aliço' karakterini canlandıran oyuncu Rıza Kocaoğlu, koronavirüse yakalandı. Ünlü isim, Covid-19'un Omicron varyantına yakalandığını Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.
31.12.2021 Magazin
Hazal Subaşı'ndan ayrılan Rıza Kocaoğlu’nun fit halinden eser kalmadı
Hazal Subaşı'ndan ayrılan Rıza Kocaoğlu’nun fit halinden eser kalmadı Çukur'da Aliço karakterine hayat veren Rıza Kocaoğlu ile Hazal Subaşı, üç yıllık aşklarını Mart ayında bitirme karar almıştı. Arkadaşlarıyla tatile çıkan Rıza Kocaoğlu’nun eski halinden eser kalmadığı görüldü.
31.07.2021 Magazin
Bestemsu Özdemir ile Öncü Sönmez arasında sürpriz yakınlaşma!
Bestemsu Özdemir ile Öncü Sönmez arasında sürpriz yakınlaşma! Oyuncu Bestemsu Özdemir, önceki gün Bağdat Caddesi’ndeki Bistro 33’te iş insanı Öncü Sönmez ile görüldü. İkili, yaklaşık iki saat baş başa yemek yerken romantik dakikalar geçirdi.
12.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Rıza Kocaoğlu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rıza kocaoğlu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.