Halit Ergenç

Halit Ergenç

Son dakika Halit Ergenç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Halit Ergenç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Halit Ergenç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Halit Ergenç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan halit ergenç gelişmeleri de dahil olmak üzere 825 halit ergenç haberi bulunmuştur. Tüm halit ergenç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam Bergüzar Korel, İbrahim Selim’in YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”ye katılarak özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Takıntıları olduğunu söyleyen Korel, Halit Ergenç’le nasıl tanıştıklarını da anlattı.
11.04.2024 Magazin
Tuba Büyüküstün'ün çocukları Toprak ve Maya büyüdü! Tıpkı babasına benziyor
Tuba Büyüküstün'ün çocukları Toprak ve Maya büyüdü! Tıpkı babasına benziyor Yarın Yokmuş Gibi dizisiyle ekrana dönen 41 yaşındaki Tuba Büyüküstün sık sık ikiz kızları paylaşım yapıyor. Tuba Büyüküstün'ün ikiz kızları büyüdü. Geçtiğimiz günlerde 12 yaşına basan kızlarının doğum günlerini sosyal medya hesabından paylaştığı kareler ile kutlayan Tuba Büyüküstün'e beğeni ve yorum yağmıştı. İşte Yarın Yokmuş Gibi dizisinin yıldızı Tuba Büyüküstün'ün kızları Maya ve Toprak...
11.02.2024 Magazin
Bergüzar Korel her şeyi kapının önüne koydu: Londra'daki evinin banyosundan bornozlu poz verdi!
Bergüzar Korel her şeyi kapının önüne koydu: Londra'daki evinin banyosundan bornozlu poz verdi! Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin Londra'da ev aldığı biliniyordu. Yeni evlerine çocuklarıyla birlikte yerleşen çift, uzun süredir tadilatlarla uğraşıyordu. Bergüzar Korel, evin banyosundan bornozlu pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. 8 ayda 20 kilo veren ve geçirdiği meme küçültme operasyonula değişen Bergüzar Korel, hayatında aldığı yeni kararları da hayranlarıyla paylaştı.
22.01.2024 Televizyon
EYT'den emekli oldu ve para biriktirmeye başladı! Özlem Yıldız maaşını açıkladı
EYT'den emekli oldu ve para biriktirmeye başladı! Özlem Yıldız maaşını açıkladı 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar' (EYT) düzenlemesiyle birlikte yüz binlerce vatandaş emeklilik hakkı kazandı. Pek çok ünlü isim de yeni düzenleme ile birlikte erken emeklilik imakanına kavuştu. Son olarak emekli olan Özlem Yıldız da maaşını açıkladı.
23.11.2023 Magazin
EYT ile emekli olmuştu! Hamdi Alkan kaç lira maaş aldığını açıkladı
EYT ile emekli olmuştu! Hamdi Alkan kaç lira maaş aldığını açıkladı Ekranların deneyimli ismi Hamdi Alkan önceki gün katıldığı bir etkinlikte görüntülendi. Gazetecilerle konuşan Hamdi Alkan EYT’den emekli olduğunu açıkladı.
25.09.2023 Magazin
EYT'li olan ünlüler bakın kimler!
EYT'li olan ünlüler bakın kimler! 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar' (EYT) düzenlemesiyle birlikte yüz binlerce vatandaş emeklilik hakkı kazandı. Pek çok ünlü isim de yeni düzenleme ile birlikte erken emeklilik imakanına kavuştu. İşte EYT'li olan o ünlüler...
15.06.2023 Magazin
EYT'li olabilecek ünlüler!
EYT'li olabilecek ünlüler! Halit Ergenç, Oktay Kaynarca, Ebru Gündeş, Binnur Kaya, Kenan İmirzalıoğlu ve daha birçok ünlü isme EYT vurdu. İşte EYT vuran ünlüler...
10.01.2023 Magazin
Bergüzar Korel'in çocuğuna 'anne' dedirtme çabası gündem oldu! 'Bu bir dramdır...'
Bergüzar Korel'in çocuğuna 'anne' dedirtme çabası gündem oldu! 'Bu bir dramdır...' Ünlü isim Bergüzar Korel, 3 Kasım'da kavuştuğu kızı Leyla'ya 'anne' dedirtmeye çalışırken çektiği video sosyal medyada büyük ses getirdi. Korel, o anları "Bu bir dramdır" diyerek paylaştı.
28.10.2022 Magazin
Bergüzar Korel'den sıfır makyaj paylaşım
Bergüzar Korel'den sıfır makyaj paylaşım Sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken paylaşımlarda bulunan güzel oyuncu Bergüzar Korel, son olarak makyajsız bir karesini takipçilerinin beğenisine sundu.
20.08.2022 Magazin
Bergüzar Korel doğal halini paylaştı!
Bergüzar Korel doğal halini paylaştı! Meslektaşı Halit Ergenç ile üç çocuklu mutlu bir evliliği olan Bergüzar Korel, kısa bir süre önce çocuklarının eğitimi için İngiltere'ye taşınmıştı. Türkiye-İngiltere arasında mekik dokuyan ünlü isim, yazın gelmesiyle birlikte deniz, kum ve güneşin tadını çıkarıyor. Zaman zaman keyifli anları da paylaşan Korel, son olarak sıfır makyaj pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
24.07.2022 Magazin
Songül Öden'den korkutan haber! Hemen hastaneye kaldırıldı
Songül Öden'den korkutan haber! Hemen hastaneye kaldırıldı Songül Öden, Halit Ergenç'le başrol oynadığı "Nomen" dizisinde ölümle burun buruna geldi. Öden, geçirdiği tehlikelinin ardından apar topar hastaneye kaldırıldı.
23.07.2022 Magazin
MasterChef Dilara Kavadar oyuncu çıktı! Halit Ergenç ve Bergüzar Korel ile aynı dizide...
MasterChef Dilara Kavadar oyuncu çıktı! Halit Ergenç ve Bergüzar Korel ile aynı dizide... 'MasterChef Türkiye 2022' yarışmasına katılan Dilara Kavadar, "Mutfak deneyimim yok" demesine rağmen ilk turdaki başarısının yanı sıra güzelliği ve sempatikliğiyle de dikkat çekti. Siması birçok sosyal medya kullanıcısına tanıdık gelen Kavadar'ın, yıllar önce Türkiye'de reyting rekorları kıran dizi ile ekranlarda boy gösterdiği ortaya çıktı. İşte detaylar...
22.07.2022 Magazin
Halit Ergenç: Hayatı ikiye bölmüş olduk
Halit Ergenç: Hayatı ikiye bölmüş olduk Bir süre önce Londra’ya yerleşen Bergüzar Korel ve Halit Ergenç önceki akşam Çeşme’de görüntülendi.
16.07.2022 Magazin
Bergüzar Korel minik kızı ile poz verdi!
Bergüzar Korel minik kızı ile poz verdi! Geçtiğimiz kasım ayında kızı Leyla'yı kucağına alan Bergüzar Korel, çocuklarıyla sosyal medyadan paylaşım yapıyor. Önceki gün de küçük oğlu Han'ın doğum gününü kutlayan güzel oyuncu, bu kez minik kızı ile yeni karesini yayınladı. Korel'in notu dikkat çekti.
10.03.2022 Magazin
Bergüzar Korel ile Halit Ergenç Londra'daki evlerini paylaştı!
Bergüzar Korel ile Halit Ergenç Londra'daki evlerini paylaştı! Bergüzar Korel ve Halit Ergenç Londra'ya yerleştiler. Bergüzar Korel evinden paylaşımlar yaptı. Korel, hem oğluyla en özel anlarını hem de çocuklar uyuduktan sonra evde keyif yaptığı dakikaları paylaştı.
4.03.2022 Magazin
Bergüzar Korel kızını paylaştı!
Bergüzar Korel kızını paylaştı! Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, çifti 2021 senesinin Kasım ayında kızları Leyla'yı kucaklarına almışlardı. Doğum yaptıktan sonra Instagram sayfasından sık sık bebeğiyle paylaşım yapan Bergüzar Korel, bu paylaşımlara yenisini ekledi.
25.02.2022 Magazin
Bergüzar Korel kızını paylaştı,sosyal medya sallandı! "Kel kızımla delirmeceler"
Bergüzar Korel kızını paylaştı,sosyal medya sallandı! "Kel kızımla delirmeceler" Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, çifti 2021 senesinin Kasım ayında kızları Leyla'yı kucaklarına almışlardı. Doğum yaptıktan sonra Instagram sayfasından sık sık bebeğiyle paylaşım yapan Bergüzar Korel, bu paylaşımlara yenisini ekledi.
25.02.2022 Magazin
Bergüzar Korel koronavirüse yakalandı! Sağlık durumu...
Bergüzar Korel koronavirüse yakalandı! Sağlık durumu... Geçtiğimiz gün sahneye çıkan oyuncu Uğur Aslan'ı dinlemeye giden ve halay çeken Bergüzar Korel, koronavirüse yakalandı. Sağlık durumu iyi olan üç çocuk annesi Korel'in tedavisi evinde devam ediyor.
17.02.2022 Magazin
Bergüzar Korel'den duygusal paylaşım! "Dünyamı değiştirdin"
Bergüzar Korel'den duygusal paylaşım! "Dünyamı değiştirdin" Bergüzar Korel, 12'nci yaşını kutlayan oğlu Ali'nin doğum gününde duygusal bir mesaj yayınladı. Oğluyla birlikte yer aldıkları fotoğrafları paylaşan ünlü oyuncu, "Ali'm... Güneşim... Ben bu hayatta senin sayende en çok anneliği sevdim. Dünyamı değiştirdin..." ifadelerini kullandı.
9.02.2022 Magazin
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'ten radikal karar! Gidiyorlar...
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'ten radikal karar! Gidiyorlar... Ünlü oyuncular Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, bir süredir Londra'dan fotoğraf paylaşıyordu. Bu fotoğrafların sırrı da çok geçmeden ortaya çıktı. Buna göre İngiltere'de ev alan çift, projeleri olmadığı dönemde Londra'da yaşayacaklar.
26.01.2022 Magazin
Bergüzar Korel: Londra bana hep tatlılık yapıyor
Bergüzar Korel: Londra bana hep tatlılık yapıyor Üçüncü çocuğunu kasım ayında dünyaya getiren ve kızı Leyla'ya kavuşan Bergüzar Korel, hamilelik sürecinde yaptığı paylaşımlarla sık sık gündem oldu. Doğumun ardından ailesiyle birlikte tatil için Londra'ya giden Korel, sosyal medya hesabında son halini yayınladı.
19.01.2022 Magazin
Bergüzar Korel'den Han ve Leyla paylaşımı
Bergüzar Korel'den Han ve Leyla paylaşımı 2020 yılında dünyaya gelen oğlu Han ile geçtiğimiz kasım ayında doğan kızı Leyla'yla verdiği pozları art arda paylaşan oyuncu Bergüzar Korel, hayranlarını heyecanlandırdı.
15.01.2022 Magazin
Bergüzar Korel’den lohusalık pozu geldi!
Bergüzar Korel’den lohusalık pozu geldi! Halit Ergenç ile mutlu bir evlilik süren Bergüzar Korel, geçtiğimiz ay kızı Leyla'yı kucağını almıştı. Sosyal medyayı aktif kullanan Bergüzar Korel’den şimdi ise lohusalık paylaşımı geldi.
26.12.2021 Magazin
Bergüzar Korel: Eskisinden çok daha hafifim!
Bergüzar Korel: Eskisinden çok daha hafifim! Geçtiğimiz haftalarda üçüncü kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Bergüzar Korel, sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmaya devam ediyor. Son olarak kızı Leyla ile verdiği pozları takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, bu kez yılın son günlerinde yaptıklarını anlattı.
18.12.2021 Magazin
Bergüzar Korel bebeğiyle ilk fotoğrafını paylaştı!
Bergüzar Korel bebeğiyle ilk fotoğrafını paylaştı! Halit Ergenç ile mutlu bir evlilik süren Bergüzar Korel, geçtiğimiz kasım ayının ilk hafta 3.kez annelik heyecanı yaşamıştı. Doğumdan saatler önce çok zor anlar geçiren Bergüzar Korel, bebeğiyle fotoğrafını Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
5.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Halit Ergenç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki halit ergenç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.