Riva

Riva

Son dakika riva haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan riva ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını riva haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Riva

haberleri sayfasında son dakika yaşanan riva gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.373 riva haberi bulunmuştur. Tüm riva haberleri aşağıda listelenmiştir.
TFF'den iddialara yanıt: FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz üst düzeyde devam etmektedir
TFF'den iddialara yanıt: FIFA ve UEFA ile ilişkilerimiz üst düzeyde devam etmektedir Türkiye Futbol Federasyonu, Süper Lig'le ilgili bugün gündeme gelen iddialara yanıt verdi.
23.04.2024 Süper Lig
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
TFF'den yayın ihalesi flaş açıklaması
TFF'den yayın ihalesi flaş açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu, yayın ihalesiyle ilgili açıklama yaptı.
14.02.2024 Futbol
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri değerlendirmek için Riva'da toplandı! İşte ihale detayları
Yayın İhale Komisyonu, teklifleri değerlendirmek için Riva'da toplandı! İşte ihale detayları TFF ve Kulüpler Birliği Vakfı tarafından ortaklaşa kurulan Yayın İhale Komisyonu, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplandı. İhalenin detayları açıklandı.
14.02.2024 Süper Lig
Türkiye Kupası kura çekimi yapıldı. İşte Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ın rakipleri
Türkiye Kupası kura çekimi yapıldı. İşte Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş'ın rakipleri Türkiye Kupası'nda kura çekim heyecanı yaşandı. Son 16 turu maçlarının ardından Çeyrek final ve Yarı final kuraları çekildi. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un rakipleri belli oldu. İşte detaylar...
12.02.2024 Fenerbahçe
TFF'den yayın ihalesi açıklaması
TFF'den yayın ihalesi açıklaması Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği temsilcilerinin yer aldığı Yayın İhale Komisyonu, daha önce 26 Ocak 2024 saat 17.00 olarak belirlenen ihale dökümanlarının en son teslim alınma süresinin bir hafta uzatılarak 2 Şubat 2024 saat 17.00 olarak belirlenmesine karar verdi.
29.01.2024 Süper Lig
TFF'den yayın ihalesiyle ilgili açıklama
TFF'den yayın ihalesiyle ilgili açıklama Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig maçlarının 3 sezonluk yayın hakları için ihale dökümanlarını alma sürecinin başladığını açıkladı.
3.01.2024 Futbol
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Halil Umut Meler'i yumrukladı! Gözaltına alındılar
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Halil Umut Meler'i yumrukladı! Gözaltına alındılar Başkan Koca, Rizespor maçının ardından sahaya girerek karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yumruk darbesi ile yere düşen hakem Meler’e Faruk Koca’nın etrafındaki kişilerin tekme attıkları görüldü. Saldırının ardından yere düşen ve uzun süre kalkamayan Halil Umut Meler'in sol gözünün morardığı görüldü. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MKE Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yönelik saldırının gerçekleştiği olaylarda sorumluluğu bulunanlar hakkında gerekli adli soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Soruşturma kapsamında 3 şüpheli gözaltına alınırken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hastanede tedavi altına alındığını tedavisinin ardından ise gözaltı işlemlerinin gerçekleştirileceğini duyurdu.
12.12.2023 Futbol
Ziraat Türkiye Kupası 5.tur kura çekimi ne zaman, saat kaça 2023? Türkiye kupası kura çekimine kaç takım katılacak?
Ziraat Türkiye Kupası 5.tur kura çekimi ne zaman, saat kaça 2023? Türkiye kupası kura çekimine kaç takım katılacak? Türkiye Kupası'nda 5. eleme turu kura çekimi 8 Aralık'ta yapılacak. Kura çekimi, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda olacak. Peki, Ziraat Türkiye Kupası 5.tur kura çekimi ne zaman, saat kaça 2023?
5.12.2023 Şampiy10
TFF'den flaş MHK kararı: Yeni bir yapılanma sürecini başlatıyoruz
TFF'den flaş MHK kararı: Yeni bir yapılanma sürecini başlatıyoruz Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, son dönemdeki hakem tartışmalarıyla ilgili konuştu ve kulüplerle iş birliği içerisinde yapılanmaya gidilmesi yönünde karar aldıklarını açıkladı.
7.11.2023 Fenerbahçe
Bakan Bak: Okul sporlarında öğrencilerimiz başarı hikayesi yazacak
Bakan Bak: Okul sporlarında öğrencilerimiz başarı hikayesi yazacak Uluslararası Okul Sporları Federasyonu (ISF) tarafından Sırbistan’da düzenlenecek ISF Futsal Dünya Şampiyonası’nda mücadele edecek olan milli sporcular, yarın Belgrad’a gidecek. Okul çağındaki her öğrencinin sporda bir başarı hikayesi yazma potansiyeline sahip olduğunu belirten Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, milli sporculara Futsal Dünya Şampiyonası’nda başarılar diledi.
8.10.2023 Gündem
A Milli Takım'ın Hırvatistan ve Letonya maçlarının aday kadrosu açıklandı!
A Milli Takım'ın Hırvatistan ve Letonya maçlarının aday kadrosu açıklandı! A Milli Futbol Takımı'nın UEFA EURO 2024 Elemeleri'nde 12 Ekim'de deplasmanda Hırvatistan ve 15 Ekim'de Konya'da Letonya ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Adana Demirspor'dan Ertaç Özbir ve Juventus forması giyen 18 yaşındaki Kenan Yıldız ilk kez milli takıma davet edildi.
6.10.2023 Futbol
A Milli Takım'da bir yabancı hoca dönemi daha! 2 Türk yardımcıyla çalışacak
A Milli Takım'da bir yabancı hoca dönemi daha! 2 Türk yardımcıyla çalışacak A Milli Takım'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. 20 Eylül 2021’de göreve gelen alman teknik direktör 2 yıl sonra yine 20 Eylül’de A Milli Takım’a veda etti. Riva’da gerçekleşen zirvede ayrılık kararı tebliğ edilen Stefan Kuntz yöneticilerle vedalaşıp tesislerden ayrıldı. Gözler yeni teknik adama çevrilirken TFF’nin açıklama yapması bekleniyor. İşte detaylar...
21.09.2023 Fenerbahçe
Kuntz sonrası yeni hoca belli oldu! TFF resmen açıkladı, Abdullah Avcı, Fatih Terim derken...
Kuntz sonrası yeni hoca belli oldu! TFF resmen açıkladı, Abdullah Avcı, Fatih Terim derken... TFF, yaptığı açıklamayla Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'un görevine resmen son verdi. Riva'da Mehmet Büyükekşi ile bir araya gelen Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, görüşmenin ardından tesislerden ayrıldı. TFF daha sonra resmi siteden yaptığı açıklamayla Stefan Kuntz'un görevine son verildiğini duyurdu. Bu gelişmelerin ardından A Milli Takım'ın yeni hocası belli oldu. İşte detaylar...
21.09.2023 Fenerbahçe
Süper Lig'de fikstür belli oldu! İşte derbi haftaları
Süper Lig'de fikstür belli oldu! İşte derbi haftaları Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun fikstür çekimi, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Süper Lig 2023-2024 sezonunun fikstürü belli oldu. İşte derbi haftaları...
18.07.2023 Süper Lig
Süper Lig ve 1. Lig'de fikstürün ne zaman çekileceği belli oldu
Süper Lig ve 1. Lig'de fikstürün ne zaman çekileceği belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig'deki fikstür çekim tarihlerini duyurdu.
13.07.2023 Süper Lig
Süper Lig'in ve 1. Lig'in yeni ismi belli oldu
Süper Lig'in ve 1. Lig'in yeni ismi belli oldu Trendyol, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile yapılan iş birliğiyle Süper Lig ve TFF 1. Lig’in yeni isim sponsoru oldu.
12.07.2023 Şampiy10
Süper Lig'in yeni isim sponsoru belli oldu
Süper Lig'in yeni isim sponsoru belli oldu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), e-ticaret platformu Trendyol ile Süper Lig ve 1. Lig için isim sponsorluğu anlaşması imzalayacak.
11.07.2023 Süper Lig
Volkan Demirel'in aklı fikri Hatayspor'da! 'Son 3 ayda çok oyuncu izledim'
Volkan Demirel'in aklı fikri Hatayspor'da! 'Son 3 ayda çok oyuncu izledim' Şu sıralar adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Volkan Demirel "Tek dileğim, tek düşüncem, Hatayspor'u Anka kuşu gibi hayata tekrar döndürmek ve bölgedeki halkın mutlulukla hayatlarını sürdürmelerini sağlamak." ifadelerini kullandı.
20.06.2023 Fenerbahçe
İstanbul'a kurbanlık hayvan girişleri başladı
İstanbul'a kurbanlık hayvan girişleri başladı Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte Türkiye'nin birçok noktasından yola çıkan kurbanlık hayvanlar, İstanbul'a giriş yapmaya başladı. İstanbul'a gece yarısından itibaren gelen kurbanlık yüklü TIR ve kamyonlar, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince tek tek kontrol edildi.
13.06.2023 Gündem
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı
Bakan Kurum Beykoz'da vatandaşlara seslendi: 23 mahallenin yeni imar planları onaylandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Giresunlular Buluşması için Beykoz’da vatandaşlarla bir araya geldi.
9.05.2023 Gündem
Bakan Kurum, depremzede çocuklarla maç yaptı; dostluk kazandı
Bakan Kurum, depremzede çocuklarla maç yaptı; dostluk kazandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Türkiye Futbol Federasyonu'nun ev sahipliğinde Riva'da depremzede çocuklar ile maç yaptı. 'Yükselen Anadolu Beyaz ve Kırmızı Takımların teknik direktörlüğünü Arda Turan ve depremi Hatay'da yaşayan Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in yaptığı maç 3-3 beraberlikle bitti. Dostluğun kazandığı maçta futbolculara sahaya depremden etkilenen 11 ilin isimlerinin yazılı olduğu formayla çıktı.
3.05.2023 Gündem
TFF'den flaş Lale Orta kararı! Galatasaray ayağa kalkmıştı
TFF'den flaş Lale Orta kararı! Galatasaray ayağa kalkmıştı Türkiye Futbol Federasyonu, MHK Başkanı Lale Orta ile yola devam etme kararı aldı.
23.03.2023 Futbol
Beşiktaş'a Talisca'yı aratmayacak 10 numara! Görüşmeler başladı
Beşiktaş'a Talisca'yı aratmayacak 10 numara! Görüşmeler başladı Önümüzdeki sezonun kadrosunu yapmak için şimdiden kolları sıvayan Beşiktaş, Kolombiyalı 10 numara James Rodriguez'le görüşmelere başadı.
22.03.2023 Beşiktaş
Burak Öksüz kimdir, nereli, kaç yaşında? Depremde göçük altından çıkan Hataysporlu Burak Öksüz’ün hayatı…
Burak Öksüz kimdir, nereli, kaç yaşında? Depremde göçük altından çıkan Hataysporlu Burak Öksüz’ün hayatı… Hataysporlu futbolculardan Burak Öksüz ve annesi de göçük altında kaldı. Futbolcu, kendi çabalarıyla annesini enkaz altından çıkarmayı başardı. Burak Öksüz'ün bu olaydan iki saat sonra yağmur altında yalın ayak yürürken bulunduğu öğrenildi. Peki, Burak Öksüz kimdir, nereli, kaç yaşında? Göçük altından çıkan Hataysporlu Burak Öksüz’ün hayatı…
9.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Riva ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki riva haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.