Reynmen Kimdir

Reynmen Kimdir

Reynmen (d. 6 Aralık 1995, İstanbul), ya da doğum adıyla Yusuf Aktaş, Türk vlogger, internet ünlüsü, oyuncu ve şarkıcı. Scorp ve YouTube'da paylaştığı videolar ile tanındı. Aktaş'ın YouTube kanalı, Şubat 2020 verilerine göre 11. en çok abonesi olan Türk YouTube kanalıdır. Yusuf Aktaş 6 Aralık 1995 tarihinde doğdu. Sivaslı olan Yusuf Aktaş, ilköğretimi Ahmet Kabaklı Okulunda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okuluna nakil olmuş ve ilköğretimi orada tamamlamıştır. Daha sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine yazılmıştır. Ancak oradan da mezun olmadan Başakşehir Lisesine geçiş yapmış son olarak oradan da ayrılarak açıköğretimden liseyi tamamlamıştır. Aktaş, tanınmadan önce babasıyla halde meyve sebze ticareti ve pazarcılık yapmıştır. İstanbul Aydın Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı kazanan Aktaş, daha sonra geçiş yaparak günümüzde Nişantaşı Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı okumaktadır.

Reynmen Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan reynmen kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 reynmen kimdir haberi bulunmuştur. Tüm reynmen kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
İrem Derici’den çok konuşulacak Demet Akalın açıklaması!
İrem Derici’den çok konuşulacak Demet Akalın açıklaması! Kıbrıs sahnesi öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan İrem Derici, çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Derici, Reynmen polemiğinde kendisine “Biraz kaliteli ol. O ağzı bırak bence” tavsiyesinde bulunan Demet Akalın’ın sözlerinin hatırlatılması üzerine dikkat çeken bir yanıt verdi.
18.12.2023 Magazin
Fatih Terim'den Reynmen'e tavsiye! 'Sıkıştığın zaman sat'
Fatih Terim'den Reynmen'e tavsiye! 'Sıkıştığın zaman sat' 'Reynmen' lakabıyla tanınan şarkıcı Yusuf Aktaş, Fatih Terim'le uçakta karşılaştı. Reynmen'in ricasını kırmayıp forma imzalayan 70 yaşındaki teknik direktörün esprisi uçakta bulunan herkesi güldürdü.
12.09.2023 Magazin
Reynmen evleniyor mu? Parmağında yüzük dikkat çekti
Reynmen evleniyor mu? Parmağında yüzük dikkat çekti Emire Cansu Kurtaran ile aşk yaşayan Ünlü şarkıcı Reynmen, son günlerde magazin kulislerinde konuşulan 'nişanlandı' dedikodularını doğrular nitelikte bir açıklamaya imza attı.
5.09.2023 Magazin
Reynmen sürpriz paylaşımla ilan etmişti, evlilik sorusunu da yanıtladı!
Reynmen sürpriz paylaşımla ilan etmişti, evlilik sorusunu da yanıtladı! Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Reynmen, geçtiğimiz aylarda yaptığı sürpriz bir paylaşımla, Emire Cansu Kurtaran ile aşkını ilan etmişti. Önceki gün Kıbrıs'ta sahne alan Reynmen, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünlü isim, sevgilisiyle nikah masasına oturmayı düşünüp düşünmediği sorusuna da yanıt verdi.
2.07.2023 Magazin
Reynmen'in sevgilisi Emire Cansu Kurtaran görüntü vermek istemedi
Reynmen'in sevgilisi Emire Cansu Kurtaran görüntü vermek istemedi Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Reynmen, geçtiğimiz aylarda yaptığı sürpriz bir paylaşımla, Emire Cansu Kurtaran ile aşkını ilan etmişti. Sosyal medyadan mutluluk pozlarını paylaşan ikili, geçtiğimiz gün Maslak'ta görüntülendi. Reynmen gazetecilerle konuşurken, Kurtaran görüntü vermek istemedi.
12.05.2023 Magazin
Reynmen'in sevgilisi Cansu Kurtaran pozlarıyla Instagram'ı kasıp kavurdu!
Reynmen'in sevgilisi Cansu Kurtaran pozlarıyla Instagram'ı kasıp kavurdu! Şarkıcı Reynmen, sevgilisi Emire Cansu Kurtaran ile dolu dizgin aşk yaşıyor. Instagram hesabından sevgilisiyle olan pozlarını paylaşan fenomen şarkıcı magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti. Cansu Kurtaran da sosyal medyayı aktif kullanıyor. Kurtaran, pozlarıyla sosyal medyayı salladı.
20.03.2023 Magazin
Reynmen ve sevgilisinden romantik paylaşım!
Reynmen ve sevgilisinden romantik paylaşım! Bir süredir sosyal medya paylaşımı yapmayan Reymen geçtiğimiz gün 'Sosyal medya zehirli olmaya devam edecek' diyerek içini dökmüştü. Bir süre daha sosyal medyadan uzak duracağını söyleyen Reymen'den aşk pozu geldi. Reymen,sevgilisine ilan-ı aşk etti.
9.03.2023 Magazin
Haluk Levent depremzedeler için harekete geçti! İki ünlü isim eşlik edecek
Haluk Levent depremzedeler için harekete geçti! İki ünlü isim eşlik edecek Deprem bölgesinin ihtiyaçları için İstanbul'da firmalarla görüşecek olan Haluk Levent'e, ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Oktay Kaynarca eşlik edecek.
10.02.2023 Magazin
CZN Burak'tan Taha Duymaz ve ailesi için yardım çağrısı!
CZN Burak'tan Taha Duymaz ve ailesi için yardım çağrısı! Hatay'da yaşayan yemek videolarıyla ünlü olan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, meydana gelen depremde ailesiyle birlikte göçük altında kaldı. Üç gündür ulaşılamayan Taha Duymaz ve ailesi için CZN Burak yardım çağrısında bulundu.
10.02.2023 Magazin
Reynmen: Bu ülke bizim, bu millet bizim
Reynmen: Bu ülke bizim, bu millet bizim Türkiye, 6 Şubat'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından yaralarını sarmaya çalışırken, ünlü isimler tek yürek olarak depremzedelere yardım ulaştırmak için harekete geçti. Geçtiğimiz gün maddi yardım toplamak adına yayın açan şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Reynmen, toplanan bağışın ardından görenleri duygulandıran bir açıklama yaptı.
10.02.2023 Magazin
Alper Kul sahte yardım çağrılarına isyan etti!
Alper Kul sahte yardım çağrılarına isyan etti! Kahramanmaraş depreminde arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, ölü sayısı git gide artıyor. Alper Kul, deprem sonrası afet bölgesi Kahramanmaraş'a giderek, SAR Arama Kurtarma ekibiyle kurtarma ve yardım çalışmalarına katılan oyuncu Alper Kul, gelen yanıltıcı yardım çağrılarına isyan etti.
9.02.2023 Magazin
Halil Sezai takipçilerini kan vermeye davet etti!
Halil Sezai takipçilerini kan vermeye davet etti! Kahramanmaraş'ta ilk olarak sabah saatlerinde 7.7 ve son olarak öğle saatlerinde meydana gelen 7,5 şiddetindeki depremin ardından tüm Türkiye seferber oldu. Vatandaşlar Kızılay'a kan bağışında bulmak için belirlenen noktalarda uzun kuyruklar oluşturdu. Şarkıcı Halil Sezai de takipçilerini kan vermeye davet etti.
6.02.2023 Magazin
Reynmen'den dikkat çeken açıklama: Paylaşım yapmak istemiyorum, beni anlayın ne olur!
Reynmen'den dikkat çeken açıklama: Paylaşım yapmak istemiyorum, beni anlayın ne olur! Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremle sallandı. Deprem yaklaşık 30 saniyeden fazla sürdü. Korkutan depremin ardından birçok ünlü isim paylaşım yaparken, Reymen'den dikkat çeken bir açıklama geldi.
6.02.2023 Magazin
Emire Cansu Kurtaran kimdir? Reynmen’in sevgilisi Emire Cansu Kurtaran kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, okuyor mu?
Emire Cansu Kurtaran kimdir? Reynmen’in sevgilisi Emire Cansu Kurtaran kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, okuyor mu? Reynmen, bir süredir gözlerden uzak aşk yaşadığı eski Miss Turkey finalistlerinden Emire Cansu Kurtaran ile Londra sokaklarında görüntülendi. Peki, Emire Cansu Kurtaran kimdir? Reynmen’in sevgilisi Emire Cansu Kurtaran kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, okuyor mu?
26.09.2022 Magazin
Reynmen: Elim ayağım titriyor
Reynmen: Elim ayağım titriyor Geçtiğimiz günlerde Romanyalı İnna ile ‘Wherever You Go’ adlı parçayı çıkartan şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Reynmen, Kadıköy sahilde yaklaşık yedi bin dinleyiciye konser verdi.
30.08.2022 Magazin
Esra Bilgiç ve Reynmen birlikte mi? Sarmaş dolaş dans...
Esra Bilgiç ve Reynmen birlikte mi? Sarmaş dolaş dans... 'Atatürk' dizisine dahil olduğu konuşulan Esra Bilgiç özel hayatıyla da gündeme geliyor. Dizide Madam Corinne rolüne hayat verecek olan güzel oyuncunun Reynmen ile yakınlaştığı iddia edildi.
5.07.2022 Magazin
Yenikapı etkinlik alanı nerede, konser alanına nasıl gidilir? Etkinlik alanına giden otobüsler nelerdir, metro ve Marmaray ile nasıl gidilir? 23 Haziran Yenikapı konser 2022!
Yenikapı etkinlik alanı nerede, konser alanına nasıl gidilir? Etkinlik alanına giden otobüsler nelerdir, metro ve Marmaray ile nasıl gidilir? 23 Haziran Yenikapı konser 2022! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 23 Haziran yerel seçim gününü 3. yılında bir etkinlikle kutlayacağını açıkladı. Edis, Reynmen, DJ Ersin gibi pek çok ünlü sanatçının sahne alacağı etkinlikte, yurttaşların alana rahat ulaşım sağlayabilmesi için İBB, ek seferler düzenledi. Peki, Yenikapı etkinlik alanı nerede, konser alanına nasıl gidilir? Etkinlik alanına giden otobüsler nelerdir, metro ve Marmaray ile nasıl gidilir?
23.06.2022 Gündem
Yenikapı konser! Yenikapı Reynmen konseri ne zaman, İBB Reynmen konseri saat kaçta? İBB demokrasi şenliği konserleri ücretsiz mi? İBB Yenikapı konser!
Yenikapı konser! Yenikapı Reynmen konseri ne zaman, İBB Reynmen konseri saat kaçta? İBB demokrasi şenliği konserleri ücretsiz mi? İBB Yenikapı konser! Yenikapı konser için araştırmalar hızlandı. İBB, 23 Haziran 2019 İstanbul seçimlerinin yıl dönümünde ‘Demokrasi Şenliği’ düzenleyecek. İETT, ulaşım için Yenikapı’ya ek seferler düzenleyecek ve etkinlik alanına ücretsiz ring seferleri yapılacak. Peki, Yenikapı Reynmen konseri ne zaman, Reynmen konseri saat kaçta? İBB demokrasi şenliği konserleri ücretsiz mi?
22.06.2022 Kültür Sanat
Reynmen’e 4 milyonluk haciz şoku!
Reynmen’e 4 milyonluk haciz şoku! Reynmen lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş hakkında yaklaşık 4 milyonluk icra takibi başlatıldı. Konser karşılığı para alan Reynmen, pandemi nedeniyle konserler iptal edilince sahneye çıkamadı. Paranın iadesini isteyen organizasyon şirketi, ücreti geri alamayınca icra takibi başlattı.
25.05.2022 Magazin
19 Mayıs tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor
19 Mayıs tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün istiklal meşalesini yakmak için Bandırma Vapuru’yla Samsun’a çıktığı 19 Mayıs 1919’un 103’üncü yıldönümünde Türkiye’nin dört bir yanı kırmızı-beyaz coşkuya büründü. Pandeminin ardından meydanlar dolup taşarken Ankara’daki kutlamaların merkezi Anıtkabir. Birçok kentte yürüyüşler, konserler, etkinlikler var...
19.05.2022 Gündem
Danla Bilic ve Reynmen Miami'de! Aşk mı yaşıyorlar...
Danla Bilic ve Reynmen Miami'de! Aşk mı yaşıyorlar... Bir süredir Miami'de tatil yapan fenomen Danla Bilic daha önce sosyal medyada atıştığı Reynmen ile aynı yerden paylaşım yapınca gündeme bomba gibi düştü. Reynmen ve Danla Bilic arasında aşk olup olmadığı merak konusu oldu.
7.04.2022 Magazin
Seray Sever’in babası hayatını kaybetti
Seray Sever’in babası hayatını kaybetti Oyuncu ve sunucu Seray Sever'in 74 yaşındaki babası Tamer Sever, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.
8.03.2022 Magazin
Reynmen'e iyi haber! Hakaret davasında istenen ceza...
Reynmen'e iyi haber! Hakaret davasında istenen ceza... Reynmen olarak bilinen şarkıcı Yusuf Aktaş'ın sunucu Bircan Bali'ye tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada, savcı değişikliği nedeniyle yeni mütalaa hazırlandı. Savcı mütalaasında Aktaş'ın "hakaret" suçunu haksız fiil altında işlediği gerekçesiyle ceza verilmesine yer olmadığına dair karar verilmesini istedi.
8.03.2022 Magazin
Reynmen lüks cipiyle görüntülendi! 'Kazanıyorum, harcıyorum'
Reynmen lüks cipiyle görüntülendi! 'Kazanıyorum, harcıyorum' Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra giyim tarzı ve otomobilleriyle de adından sıkça söz ettiren 'Reynmen' lakaplı Yusuf Aktaş, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Valeden aracını alan ünlü şarkıcı, "Kazanıyorum harcıyorum, alışveriş motivasyon oluyor" açıklamasını yaptı.
18.02.2022 Magazin
Reynmen'e şok! Savcı iki yıl 10 aya kadar hapsini istedi...
Reynmen'e şok! Savcı iki yıl 10 aya kadar hapsini istedi... Bir TV kanalında magazin programı sunan Bircan Bali’yi tehdit ettiği ve hakarette bulunduğu iddiasıyla hakkında dava açılan 'Reynmen' olarak bilinen Yusuf Aktaş hakkında 'tehdit' ve 'hakaret' suçlarından iki yıl 10 aya kadar hapis cezası talep etti.
17.02.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Reynmen Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki reynmen kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.