Reynmen evleniyor mu? Parmağında yüzük dikkat çekti
Reynmen evleniyor mu? Parmağında yüzük dikkat çekti Emire Cansu Kurtaran ile aşk yaşayan Ünlü şarkıcı Reynmen, son günlerde magazin kulislerinde konuşulan 'nişanlandı' dedikodularını doğrular nitelikte bir açıklamaya imza attı.
5.09.2023 Magazin
Reynmen sürpriz paylaşımla ilan etmişti, evlilik sorusunu da yanıtladı!
Reynmen sürpriz paylaşımla ilan etmişti, evlilik sorusunu da yanıtladı! Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Reynmen, geçtiğimiz aylarda yaptığı sürpriz bir paylaşımla, Emire Cansu Kurtaran ile aşkını ilan etmişti. Önceki gün Kıbrıs'ta sahne alan Reynmen, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünlü isim, sevgilisiyle nikah masasına oturmayı düşünüp düşünmediği sorusuna da yanıt verdi.
2.07.2023 Magazin
Reynmen'in sevgilisi Emire Cansu Kurtaran görüntü vermek istemedi
Reynmen'in sevgilisi Emire Cansu Kurtaran görüntü vermek istemedi Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Reynmen, geçtiğimiz aylarda yaptığı sürpriz bir paylaşımla, Emire Cansu Kurtaran ile aşkını ilan etmişti. Sosyal medyadan mutluluk pozlarını paylaşan ikili, geçtiğimiz gün Maslak'ta görüntülendi. Reynmen gazetecilerle konuşurken, Kurtaran görüntü vermek istemedi.
12.05.2023 Magazin
Emire Cansu Kurtaran kimdir? Reynmen’in sevgilisi Emire Cansu Kurtaran kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, okuyor mu?
Emire Cansu Kurtaran kimdir? Reynmen’in sevgilisi Emire Cansu Kurtaran kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, okuyor mu? Reynmen, bir süredir gözlerden uzak aşk yaşadığı eski Miss Turkey finalistlerinden Emire Cansu Kurtaran ile Londra sokaklarında görüntülendi. Peki, Emire Cansu Kurtaran kimdir? Reynmen’in sevgilisi Emire Cansu Kurtaran kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, okuyor mu?
26.09.2022 Magazin