Gazete Vatan Logo
Magazin Alper Kul sahte yardım çağrılarına isyan etti!

Alper Kul sahte yardım çağrılarına isyan etti!

Kahramanmaraş depreminde arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, ölü sayısı git gide artıyor. Alper Kul, deprem sonrası afet bölgesi Kahramanmaraş'a giderek, SAR Arama Kurtarma ekibiyle kurtarma ve yardım çalışmalarına katılan oyuncu Alper Kul, gelen yanıltıcı yardım çağrılarına isyan etti.

Alper Kul sahte yardım çağrılarına isyan etti!

6 Şubat saat 4.17'de, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin şiddeti Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'ı da sarstı. FAD, 13.24 sıralarında 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede 7.6 büyüklüğünde bir depremin daha meydana geldiğini duyurdu. Merkez üssünün Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olduğu açıklandı.

Türkiye'yi hüzne boğan yıkıcı depremin ardından afet bölgesinde çalışan Alper Kul, Instagram hesabından dikkat çeken bir videoya imza attı.

"LÜTFEN DİKKATLİ OLALIM"

Ünlü oyuncu, "Gelen ihbarların çoğu aldatmaya yönelik oluyor. İhbarı değerlendiren ekipler bu binayı yarım saattir arıyor. Ne olur yanıltıcı bilgi atmayın! Bu binada birisinin kaldığını söylemişlerdi. Ekipler bu binayı arıyor. Lütfen daha dikkatli olalım" sözleriyle, sahte ihbarların yapılmamasını istedi.