Alper Kul

Alper Kul

Son dakika Alper Kul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Alper Kul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Alper Kul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alper Kul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alper kul gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 alper kul haberi bulunmuştur. Tüm alper kul haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı
Ayla Algan alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'da geçirdiği beyin kanaması sonrası 86 yaşında hayatını kaybeden oyuncu Ayla Algan, Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından alkışlarla son yolculuğuna uğurlandı.
6.01.2024 Magazin
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Çeşme'de aşka geldi!
Doğa Rutkay ile Kerimcan Kamal Çeşme'de aşka geldi! Oyuncu Doğa Rutkay ile televizyoncu Kerimcan Kamal, dokuz yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Her sene İzmir Çeşme'de tatil yapan ünlü çift, önceki gün Çiftlikköy'de bir beach'te objektiflere takıldı.
17.07.2023 Magazin
Oyuncu Uğur Bilgin'in en mutlu günü!
Oyuncu Uğur Bilgin'in en mutlu günü! 'Güldür Güldür Show' adlı komedi programındaki 'Mesut' karakteriyle adından söz ettirmeyi başaran Uğur Bilgin, evlilik yolunda ilk adımı attı. Ünlü oyuncuya, mutlu gününde ünlü isimlerden tebrik mesajları geldi.
27.06.2023 Magazin
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu
Gül Sunal: O artık herkesin Kemal'i oldu Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın başrollerini paylaştıkları, cuma günü vizyona girecek 'Hava Muhalefeti' filminin galası, dün akşam Kanyon'da gerçekleşti. Murat Kepez'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin galasına katılan merhum sanatçı Kemal Sunal'ın eşi Gül Sunal, oğlu Ali Sunal ile ilgili basın mensuplarının yönelttiği soruları cevapladı.
11.04.2023 Magazin
Depremzedelere yapılanlar vicdanları yaraladı! Olayın perde arkasında yatan psikolojiyi anlattı
Depremzedelere yapılanlar vicdanları yaraladı! Olayın perde arkasında yatan psikolojiyi anlattı Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası enkaz altındakileri arayarak ve sosyal medyada canlı yayın açarak dalga geçenler büyük tepki topladı. Daha sonra ise sırf dondurucu soğukların olduğu deprem bölgesine bazı kişilerce ihtiyaçtan çok uzak kıyafetlerin gönderildiğini ortaya çıktı. Uzmanlar tepki çeken bu olayların arkasında yatan psikolojiyi yorumladı.
11.02.2023 Gündem
Alper Kul sahte yardım çağrılarına isyan etti!
Alper Kul sahte yardım çağrılarına isyan etti! Kahramanmaraş depreminde arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, ölü sayısı git gide artıyor. Alper Kul, deprem sonrası afet bölgesi Kahramanmaraş'a giderek, SAR Arama Kurtarma ekibiyle kurtarma ve yardım çalışmalarına katılan oyuncu Alper Kul, gelen yanıltıcı yardım çağrılarına isyan etti.
9.02.2023 Magazin
Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi! Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak?
Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi! Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak? SHOW TV'de yapımını BKM'nin üstlendiği, 'Güldür Güldür Show', 10. sezonuna başlıyor. Peki, Güldür Güldür’e Hasibe Eren, Erdem Yener, Gürhan Altundaşar mı katılacak? İşte Güldür Güldür oyuncuları yeni sezon listesi…
24.08.2022 Televizyon
Sertab Erener çoraplarını ters çevirerek giyiyor! Sebebi ise...
Sertab Erener çoraplarını ters çevirerek giyiyor! Sebebi ise... Sertab Erener, Alper Kul ve Şeyma Peçe... Hepsinin farklı özellikleri, hobileri, fobileri ve bilinmeyenleri var. Çoğu kişi onlar hakkındaki bu bilgilerden haberdar değil. Okuyunca oldukça şaşıracaksınız. Sertab Erener çoraplarını neden ters çevirerek giyiyor? Alper Kul'un takıntıları ne? Şeyma Peçe, hangi şarkıcının asistanlığını yaptı? İşte ünlü isimlerin bilinmeyenleri...
16.07.2022 Magazin
Aylin Kontente'den nostaljik paylaşım! Takipçilerini eskiye götürdü...
Aylin Kontente'den nostaljik paylaşım! Takipçilerini eskiye götürdü... Son olarak 'Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda yer alan Aylin Kontente, son paylaşımıyla nostalji yaptı. Güzel oyuncu, 'Kampüsistan' adlı dizideki rol arkadaşları; Elif Akşar, Mine Tugay, İpek Değer, Irmak Ünal, Tuğçe Kazaz, İstemihan Tuna, Ekim Mağden, Burak altay, Engin Hepileri ve Kaan Urgancıoğlu ile çekilen fotoğrafını paylaştı.
13.04.2022 Magazin
Beren Saat'in eski aşkının kim olduğunu duyan şaşırdı! Güldür Güldür'ün efsanesi...
Beren Saat'in eski aşkının kim olduğunu duyan şaşırdı! Güldür Güldür'ün efsanesi... Televizyon ekranlarının aranılan yüzü olan Beren Saat hakkında şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı. Şimdilerde Kenan Doğulu ile mutlu bir evliliği olan Beren Saat'in eski aşkı Güldür Güldür'ün sempatik oyuncusu çıktı.
13.02.2022 Magazin
Güldür Güldür'de şoke eden ayrılık!
Güldür Güldür'de şoke eden ayrılık! Show TV'nin sevilen programlarından Güldür Güldür Show sezon finali yaptı. Güldür Güldür Show'da Naime karakteriyle seyircinin gönlünde taht kuran Ecem Erkek ve bu sezon kadroya dahil olan Murat Akkoyunlu yeni sezonda kadroda yer almayacak.
5.07.2021 Magazin
'Güldür Güldür Show' oyuncusu Meltem Yılmazkaya'nın acı günü!
'Güldür Güldür Show' oyuncusu Meltem Yılmazkaya'nın acı günü! 'Güldür Güldür Show'da yer alan Meltem Yılmazkaya, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda babasının vefat ettiğini duyurdu. Babasının bugün defnedileceğini belirten oyuncu, bu süreçte yanında olanlara teşekkür etti.
1.06.2021 Magazin
Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı?
Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı? Gelen son dakika bilgilerine göre, oyuncu Ali Sunal'dan kötü haber geldi. Koronavirüse yakalanan Ali Sunal, durumu ağırlaşınca hastaneye kaldırıldı. 43 yaşında yaşındaki oyuncu Ali Sunal ikinci kez baba olmaya hazırlanıyordu. Peki, Ali Sunal'ın sağlık durumu nasıl? Ali Sunal'ın son durumu ne? Ali Sunal'ın durumu ağır mı? Ali Sunal kimdir, kaç yaşında? Ali Sunal evli mi? Ali Sunal eşi kim? İşte Ali Sunal'ın sağlık durumu ile ilgili son bilgiler...
20.03.2021 Gündem
Sıra Dışı Yarışma: "Uzak Ara Eğlence"
Sıra Dışı Yarışma: "Uzak Ara Eğlence" Kanal D’nin birbirinden ünlü jüri üyeleri ile fark yaratacak yeni yarışma programı “Uzak Ara Eğlence”, 26 Temmuz Pazar akşamı ilk bölümüyle ekranda.
20.07.2020 Televizyon
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Ayşegül Atik hayatını kaybetti Türk tiyatrosunun ünlü oyuncularından Ayşegül Atik hayatını kaybetti. Atik 'En Son Babalar Duyar' dizisindeki rolüyle hafızalara kazınmıştı.
9.06.2020 Yaşam
Sahte sandılar
Sahte sandılar Alper Kul, başına gelen komik bir hikayeyi Instagram’dan anlattı.
7.05.2020 Magazin
Moskova'nın Şifresi Temel'in oyuncuları kimler? Konusu nedir?
Moskova'nın Şifresi Temel'in oyuncuları kimler? Konusu nedir? 2012 yılında vizyona giren, Sümela’nın Şifresi: Temel filminin devam filmi olan Moskova’nın Şifresi Temel filmi, bu akşam televizyon izleyiciyle buluşacak. Komedi ve macera türünde olan filmin yönetmen koltuğunda ise, Adem Kılıç oturuyor. Peki, Moskova’nın Şifresi Temel’in oyuncuları kimler? Filmin konusu nedir?
19.11.2019 Yaşam
Nurgül Yeşilçay 20 kiloyu nasıl aldı?
Nurgül Yeşilçay 20 kiloyu nasıl aldı? Nurgül Yeşilçay, 27 Mart 2020’da vizyona girecek ‘Mahalleden Arkadaşlar’ filminde başrolde
17.08.2019 Magazin
Nurgül Yeşilçay tanınmaz halde!
Nurgül Yeşilçay tanınmaz halde! Selçuk Aydemir'in, 2015'te çıkan ve uzun süre çok satanlar listesinde yer alan kitabı 'Mahalleden Arkadaşlar'la aynı ismi taşıyan filminde, bambaşka bir tipe giren Nurgül Yeşilçay, 90'lı yılların mahalledeki teyzelerini hatırlatacak
1.08.2019 Magazin
Oyuncu Özgür Aydın'a taksi şoförüne darp iddiasıyla gözaltı
Oyuncu Özgür Aydın'a taksi şoförüne darp iddiasıyla gözaltı Ünlü oyuncu Özgür Aydın bindiği taksinin sürücüsünü darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.
11.02.2019 Magazin
Büyük aşkı sosyal medya ele verdi!
Büyük aşkı sosyal medya ele verdi! Oyuncu Hazal Kaya ile yönetmen-oyuncu Ali Atay, 5 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı.
7.02.2019 Magazin
Alper Kul'dan suç duyurusu
Alper Kul'dan suç duyurusu Oyuncu Alper Kul, rol aldığı Osmanlı Tokadı dizisinde 130 bin liralık oyunculuk bedelinin ödenmediği iddiasıyla yapımcı şirketin sahipleri hakkında suç duyurusunda bulundu
24.12.2018 Magazin
Komedi festivali başlıyor
Komedi festivali başlıyor BKM, bu yıl kasım ayında üçüncü kez uluslararası komedi festivaline ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
28.09.2018 Magazin
Aylin Kontente kimdir?
Aylin Kontente kimdir? Aylin Kontente kimdir? Sorusunun yanıtı merak ediliyor ve gündemde sıkça araştırılıyor. Güldür Güldür'ün başarılı oyuncusu Aylin Kontente Instagram hesabından hamile olduğunu açıkladı. İşte gündeme bomba gibi düşen haberin ayrıntıları...
16.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Alper Kul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alper kul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.