Resmi Tören

Resmi Tören

Son dakika resmi tören haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan resmi tören ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını resmi tören haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Resmi Tören

haberleri sayfasında son dakika yaşanan resmi tören gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.003 resmi tören haberi bulunmuştur. Tüm resmi tören haberleri aşağıda listelenmiştir.
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar
ÇÜTAM’da tarihe yolculuk! Fransız işgali ile ilgili bilinmeyen detaylar Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi ve Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nejla Günay Adana’da verdiği konferansta, “1919-1922 yılları arasında yaşanan Çukurova ve Çevresinde Türklerin Fransız-Ermeni İşgaline Karşı Mücadelesi”ni anlattı.
25.02.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl aradan sonra ziyaret ettiği Mısır’ın başkenti Kahire’de Mısırlı mevkidaşı Abdulfettah es-Sisi tarafından İttihadiye Sarayı'nda resmi törenle karşılandı.
14.02.2024 Gündem
Türkmenistan Başkanı Ankara'da! Erdoğan resmi törenle karşıladı
Türkmenistan Başkanı Ankara'da! Erdoğan resmi törenle karşıladı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek olan Türkmenistan Devlet Başkanı Serdar Berdimuhammedov, Beştepe'de törenle karşılandı
26.10.2023 Gündem
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı Siirt Valiliği, 28 Haziran’dan itibaren kentte 15 gün süreyle basın açıklaması, oturma eylemi, miting, çadır kurma, imza kampanyası, stant açma ve benzeri faaliyetlerin yasaklandığını duyurdu.
27.06.2023 Gündem
Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında? Fevzi Kılıç cenaze töreni ne zaman?
Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında? Fevzi Kılıç cenaze töreni ne zaman? Makamında kalp krizi geçiren Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Peki, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında? Fevzi Kılıç cenaze töreni ne zaman?
21.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından ilk yurt dışı ziyaretini gerçekleştirmek üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gitti. Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü.
12.06.2023 Gündem
23 Nisan kutlu olsun! Kutlamalar hafta geneline yayılacak
23 Nisan kutlu olsun! Kutlamalar hafta geneline yayılacak Ulu Önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bugün tüm yurtta coşkuyla kutlanacak. Pazar günü ve Ramazan Bayramı’na rastlaması nedeniyle bugün başlayan bayram kutlamaları hafta geneline de yayılacak.
23.04.2023 Gündem
Türkiye’nin ilk elektrikli ana hat lokomotifi raylara indi! 100 yıllık hasret sona erdi
Türkiye’nin ilk elektrikli ana hat lokomotifi raylara indi! 100 yıllık hasret sona erdi Türkiye’nin ilk yerli ve milli elektrikli ana hat lokomotifi E5000, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eskişehir’deki toplu açılış töreninde verdiği komutla raylara indi. E5000 ile Türkiye yeni bir kabiliyet daha kazanırken bir alanda daha dışa bağımlılıktan kurtulmuş oldu.
19.04.2023 Ekonomi
Siirt'te toplantı ve gösteri yürüyüşleri 15 gün yasaklandı
Siirt'te toplantı ve gösteri yürüyüşleri 15 gün yasaklandı Siirt genelinde her türlü açık alan toplantıları ile gösteri yürüyüşleri, oturma eylemi ve miting gibi etkinlikler 15 gün yasaklandı.
14.03.2023 Gündem
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı
Siirt'te 15 günlük eylem yasağı Siirt Valiliği, 1 Mart’tan itibaren kentte 15 gün süreyle basın açıklaması, oturma eylemi, miting, çadır kurma, imza kampanyası, stant açma ve benzeri faaliyetlerin yasaklandığını duyurdu.
28.02.2023 Gündem
Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlanacak
Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlanacak Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, son yolculuğuna bugün Ankara'da uğurlanacak. Baykal'ın naaşı, düzenlenecek törenlerin ardından Devlet Mezarlığı'na defnedilecek.
14.02.2023 Gündem
Siirt'te bazı etkinlikler 15 gün süreyle yasaklandı
Siirt'te bazı etkinlikler 15 gün süreyle yasaklandı Siirt'te 14 Şubat’tan itibaren kentte 15 gün süreyle basın açıklaması, oturma eylemi, miting, çadır kurma, imza kampanyası, stant açma ve benzeri faaliyetlere yasak getirildiği bildirildi.
13.02.2023 Gündem
Eylem ve etkinliklere 7 gün yasak! Valilik duyurdu
Eylem ve etkinliklere 7 gün yasak! Valilik duyurdu Gaziantep Valiliği, kent genelinde tüm eylem ve etkinliklerin 7 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.
25.11.2022 Gündem
10 Kasım tatil mi, hangi gün? Üniversiteler, okullar, işyerleri, bankalara 10 Kasım resmi tatil mi?
10 Kasım tatil mi, hangi gün? Üniversiteler, okullar, işyerleri, bankalara 10 Kasım resmi tatil mi? 10 Kasım resmi tatil mi 2022? Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümünün 84. yılı için sayılı gün kaldı. Her yıl olduğu gibi bu yılda 10 Kasım saat 9'u 5 geçe Atatürk anılacak. Peki, 10 Kasım bu yıl hangi güne denk geliyor, Üniversiteler, okullar, işyerleri, bankalara 10 Kasım resmi tatil mi?
24.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hırvatistan’da resmi törenle karşılama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Hırvatistan’da resmi törenle karşılama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balkan turunun son durağı Hırvatistan'da resmi törenle karşılandı.
8.09.2022 Siyaset
Filistin Devlet Başkanı Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile atılan adımlar Filistin davasına desteğimizi azaltmayacak
Filistin Devlet Başkanı Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail ile atılan adımlar Filistin davasına desteğimizi azaltmayacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ı resmi törenle karşıladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısında konuştu. Erdoğan, "İsrail ile ilişkilerimizde atılan adımlar Filistin davasına desteğimizi hiçbir şekilde azaltmayacaktır" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Aksine bu adımların Filistin meselesinin çözümüne ve Filistin halkının durumunun iyileştirilmesine katkı sağlayacağını, Filistinli kardeşlerimiz de ifade ediyorlar" ifadelerini kullandı.
23.08.2022 Siyaset
Shinzo Abe'nin cenaze töreni Japonya'yı ikiye böldü!
Shinzo Abe'nin cenaze töreni Japonya'yı ikiye böldü! Shinzo Abe seçim konuşması yaptığı sırada tüm dünyanın gözleri önünde suikasta uğramış ve vurularak öldürülmüştü. Japonya'da hükümet, suikasta uğrayan Eski Başbakan Shinzo Abe için 27 Eylül'de Tokyo'da resmi tören düzenleneceğini açıkladı. Tören masraflarının tamamının devlet bütçesinden karşılanacak olması ise muhaliflerin tepkisini çekti ve siyasi krize yol açtı.
22.07.2022 Dünya
Dünyanın gözü Tahran’daki üçlü zirvede! Rusya-Ukrayna savaşı sonrası ilk toplantı
Dünyanın gözü Tahran’daki üçlü zirvede! Rusya-Ukrayna savaşı sonrası ilk toplantı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gece İran’ın başkenti Tahran’a gitti. Dünya basını, Erdoğan’ın bugün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile gerçekleştireceği zirveye odaklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu sabah 08.30 sıralarında İran'ın başkenti Tahran'da resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği İran’da Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile görüştü.
19.07.2022 Siyaset
Anıtkabir bugün saat kaça kadar açık? 10 Kasım Anıtkabir ziyaret saatleri!
Anıtkabir bugün saat kaça kadar açık? 10 Kasım Anıtkabir ziyaret saatleri! Bugün Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 83. yıldönümü. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla Türkiye'nin her yerinden binlerce kişi Anıtkabir'e akın ediyor. Pekçok kişi de Anıtkabir ziyaret saatlerini araştırıyor. Peki, Anıtkabir bugün saat kaça kadar açık? İşte 10 Kasım Anıtkabir ziyaret saatleri!
10.11.2021 Gündem
10 Kasım üniversiteler tatil mi? Kasım ayında resmi tatil var mı, 10 Kasım tatil mi?
10 Kasım üniversiteler tatil mi? Kasım ayında resmi tatil var mı, 10 Kasım tatil mi? Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 83. ölüm yıl dönümünde saygıyla anılacak. 10 Kasım günü saat 9'u 5 geçe Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete uğurlanmasının yıl dönümü. Peki, 10 Kasım üniversiteler tatil mi? Kasım ayında resmi tatil var mı?
8.11.2021 Gündem
10 Kasım okullar tatil mi? 10 Kasım resmi tatil mi, kamu kurumları açık mı?
10 Kasım okullar tatil mi? 10 Kasım resmi tatil mi, kamu kurumları açık mı? 10 Kasım tatil mi, okul ve üniversiteler açık mı? Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 83'üncü yılında saygıyla ve özlemle anılacak. 10 Kasım'a az bir süre kala öğrenciler ve veliler okulların tatil olup olmadığını sorgulamaya başladı.
6.11.2021 Gündem
10 Kasım tatil mi? 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü okullar tatil mi 2021, özel sektör ve kamuda resmi tatil mi?
10 Kasım tatil mi? 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü okullar tatil mi 2021, özel sektör ve kamuda resmi tatil mi? 10 Kasım resmi tatil mi,10 Kasım'da okullar açık mı? 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günün yaklaştıkça 10 Kasım günü hakkında yapılan aramalar da arıyor. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 83. yılı çeşitli programlarla anılırken, bu yas gününün resmi tatil olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, 10 Kasım tatil mi? 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü okullar tatil mi?
2.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan ile normalleşme şartını açıkladı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan ile normalleşme şartını açıkladı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Fuzuli'de ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ermenistan'la normalleşme şartını açıklarken Aliyev de elçilerin açıklamalarına karışı Türkiye'nin yanında durdu ve "Dünya çapında Türkiye-Azerbaycan kardeşliği işbirliği önemlidir. Hiç kimse Türkiye'nin öz iradesine dikte edemez. Türk halkının çıkarlarını gururunu koruyan lider buradadır. Hiç kimse Türkiye'nin öz iradesine dikte edemez" diye konuştu.
26.10.2021 Gündem
Muş'ta toplantı ve gösteri yürüyüşleri 15 gün süreyle yasaklandı
Muş'ta toplantı ve gösteri yürüyüşleri 15 gün süreyle yasaklandı Muş Valiliği, toplantı, basın açıklaması ve gösteri yürüyüşlerinin 15 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.
2.10.2021 Gündem
Fransa'yı ziyaretinde Sisi'ye "onur nişanı" verildiği  ortaya  çıktı
Fransa'yı ziyaretinde Sisi'ye "onur nişanı" verildiği ortaya çıktı Darbeyle yönetime gelen Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es-Sisi'ye, resmi ziyarette bulunmak üzere geldiği Fransa'da Elysee Sarayı'nda Fransız Legion d'Honneur onur nişanı takdim edildiği ve bunun Fransız basınından gizlendiği ortaya çıktı.
9.12.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Resmi Tören ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki resmi tören haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.