Resmî Gazete

Resmî Gazete

Son dakika Resmî Gazete haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Resmî Gazete ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Resmî Gazete haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Resmî Gazete

haberleri sayfasında son dakika yaşanan resmî gazete gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 resmî gazete haberi bulunmuştur. Tüm resmî gazete haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ev sahibi-kiracı milyonları ilgilendiren gelişme! 1 Eylül’de başlıyor
Ev sahibi-kiracı milyonları ilgilendiren gelişme! 1 Eylül’de başlıyor Ev sahipleriyle kiracıları karşı karşıya getiren fahiş kiralar, mahkemelerin de yükünü artırdı. Artık, kira anlaşmazlıkları 1 Eylül’den itibaren önce arabulucuya gidecek, anlaşma olmazsa mahkeme yolu açılacak. İşte detaylar...
25.04.2023 Ekonomi
Doğal sit alanlarının koruma ve kullanma koşullarına ilişkin ilke kararı yayımlandı
Doğal sit alanlarının koruma ve kullanma koşullarına ilişkin ilke kararı yayımlandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından doğal sit alanlarını korumaya yönelik ilke kararı güncellendi. Kararla ilgili kesin korunacak hassas alanların tanımı yapılırken bu alanlardaki kesin yapı yasağı vurgulandı.
20.07.2022 Ekonomi
Karabük Üniversitesi en az lise mezunu 50 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Karabük Üniversitesi en az lise mezunu 50 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Karabük Üniversitesi duyurdu! 50 personel alınacak! İlan Resmî Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, 30 büro personeli, 1 mühendis, 12 teknisyen, 7 destek personeli alınacak. Başvurular 14 Temmuz’da sona erecek. Peki, Karabük Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Karabük Üniversitesi personel alımı şartları!
27.06.2022 Personel Alımı
Adıyaman Üniversitesi KPSS’den en az 50 puanla 4/B sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Adıyaman Üniversitesi KPSS’den en az 50 puanla 4/B sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Adıyaman Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanı yayınlandı. Yayımlanan ilana göre, KPSS’den en az 50 puanla, büro personeli, destek personeli, tekniker ve sağlık personeli kadrolarında 38 sözleşmeli personel alınacak. Peki, Adıyaman Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Adıyaman Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru şartları ne? İşte 4/B sözleşmeli personel alımı detayları!
23.03.2022 Personel Alımı
Dolar, euro, sterlin ile ilgili flaş karar! Resmi Gazete'de yayımlandı
Dolar, euro, sterlin ile ilgili flaş karar! Resmi Gazete'de yayımlandı Dolar, euro, sterlin ile ilgili son dakika kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı! Kur korumalı mevduat sisteminde kapsam genişletildi. Resm Gazete'de yayımlanan karara göre; yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının sermayedarı olduğu şirketler, kur korumalı mevduat sistemine dahil olabilecek. Değişiklikle; yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarının talep etmesi halinde, sermayedar olduğu şirketler üzerinden, ABD doları, Euro ve İngiliz sterlini cinsinden döviz tevdiat hesabı ve döviz cinsinden katılım fonu hesabı bakiyeleri dönüşüm kuru üzerinden TL'ye çevrilerek YUVAM hesabı açabileceği aktarıldı.
18.02.2022 Ekonomi
Uzman ve başöğretmenlik eğitimleri ücretli mi? Özel okul öğretmenleri başvurabilecek mi?
Uzman ve başöğretmenlik eğitimleri ücretli mi? Özel okul öğretmenleri başvurabilecek mi? Öğretmenlik Meslek Kanunu'nun Resmî Gazete'nin 14 Şubat 2022 tarihli sayısında yayımlandı. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Aday Öğretmenlik ve Öğretmenlik Kariyer Basamakları Yönetmeliği" taslağına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki, Uzman ve başöğretmenlik eğitimleri ücretli mi? Özel okul öğretmenleri başvurbilecek mi? İşte Uzman ve başöğretmenlik eğitimleri hakkında merak edilenler…
14.02.2022 Eğitim
Son dakika | Yerli otomobilin üretileceği il belli oldu!
Son dakika | Yerli otomobilin üretileceği il belli oldu! Yerli elektrikli otomobil üretimiyle ilgili ayrıntılar Resm Gazete'de yayımlandı. Açıklamaya göre fabrikada 4 bin 323 kişi istihdam edilecek. Bu kişilerin 300'ü nitelikli personel olacak. Yerli otomobil 5 ayrı modelde üretilecek.
27.12.2019 Ekonomi
AYM'den kritik açıklama: 'Cinsel istismarın...'
AYM'den kritik açıklama: 'Cinsel istismarın...' ANAYASA Mahkemesi (AYM), son günlerde dış basında da yer bulan ve 15 yaşından küçük çocuklara cinsel istismarın suç olmaktan çıkarıldığı iddialarına ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
11 bin kişiye daha ödeme yapılacak!
29.09.2021 Gündem
Büyükelçi Atamaları Kararnamesi Resmi Gazete'de
Büyükelçi Atamaları Kararnamesi Resmi Gazete'de Bazı büyükelçilerin merkeze alınması ve kimi büyükelçiliklere de atama yapılmasına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
29.09.2021 Gündem
Hesapları bloke edilecek
Hesapları bloke edilecek OHAL kapsamında kapatılan kurum ve kuruluşların mülkiyetindeki binalardaki taşınırlar, güvenlik önlemleri alınarak aynen muhafaza edilecek.
25.07.2016 Ekonomi
Hem dindarlık hem dinsizlik artıyor
Hem dindarlık hem dinsizlik artıyor M.Şevket Eygi'den Türkiye analizi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Resmî Gazete ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki resmî gazete haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.