Rekor Kıran İller

Rekor Kıran İller

Son dakika rekor kıran iller haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan rekor kıran iller ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını rekor kıran iller haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Rekor Kıran İller

haberleri sayfasında son dakika yaşanan rekor kıran iller gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 rekor kıran iller haberi bulunmuştur. Tüm rekor kıran iller haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rekor şehirler belli oldu! Erdoğan bu illerde açık ara fark attı
Rekor şehirler belli oldu! Erdoğan bu illerde açık ara fark attı Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez bir seçimde ikinci tur yapıldı. Seçimde, Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu yarıştı.
28.05.2023 Gündem
Türkiye rekorları peş peşe kırdı! İşte il il temmuz ayı dış ticaret rakamları...
Türkiye rekorları peş peşe kırdı! İşte il il temmuz ayı dış ticaret rakamları... Türkiye tarihi rekorlar peş peşe kırıyor. Temmuz ayı dış ticaret rakamlarını Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) açıkladı. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, ihracatta Temmuz ayı rekorunun gerçekleştiğini açıklarken, Temmuz ayında ihracatın 18.6 milyar Dolar seviyesine çıktığını duyurdu.
5.08.2022 Ekonomi
Tarihi rekor kıran iller belli oldu! Mayıs 2022 listesi resmen açıklandı: İşte Türkiye'yi uçuran rakamlar...
Tarihi rekor kıran iller belli oldu! Mayıs 2022 listesi resmen açıklandı: İşte Türkiye'yi uçuran rakamlar... Türkiye ihracatta peş peşe rekorlar kırıyor. 2022 yılı Mayıs ayında geçen yılın aynı ayına göre; ihracat %15,2 oranında artışla 18 milyar 973 milyon dolar oldu. 2022 yılı Ocak-Mayıs döneminde ise geçen yılın aynı dönemine göre, ihracat %20,4 oranında artışla 102 milyar 504 milyon dolar olarak gerçekleşti.
6.06.2022 Ekonomi
Türkiye'de en çok bebek o ilimizde dünyaya geldi! İstanbul'u geçen kent...
Türkiye'de en çok bebek o ilimizde dünyaya geldi! İstanbul'u geçen kent... Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verileri açıkladı. Sürpriz sonuçlar ortaya çıktı. 2021 yılında canlı doğan bebek sayısı 1 milyon 79 bin 842 oldu. Toplam doğurganlık hızı, 2001 yılında 2,38 çocuk iken 2021 yılında 1,70 çocuk olarak gerçekleşti. Doğurganlık hızının en yüksek en düşük olduğu iller de belli oldu.Türkiye'de en çok bebek hangi ilimizde dünyaya geldi? Erkek bebeklerin kız bebeklere oranı ne oldu? İşte dikkat çeken detaylar.
13.05.2022 Yaşam
Türkiye tarihi rekor kırdı! En çok ihracat yapan iller belli oldu...
Türkiye tarihi rekor kırdı! En çok ihracat yapan iller belli oldu... İllerin ihracat rakamları Türkiye'yi yeni bir rekora taşıdı. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Nisan ayı ihracat rakamlarını açıkladı. Bakan Muş bakanlık binasında düzenlenen basın toplantısında, nisan ayı dış ticaret rakamlarını açıkladı. Bakan Muş, "Nisan ayında ihracatımız geçtiğimiz yılın aynı ayına göre %24,6 artışla 23,4 milyar dolar olmuştur. Bu, tüm zamanların en yüksek aylık ihracat rakamıdır. Nisan ayı karşılama oranı enerji hariç %101 olmuş, son 12 aylık ihracatımız ise 240 milyar dolar eşiğini aşmıştır." dedi.
5.05.2022 Ekonomi
Dünya medyası Türkiye seçimini manşetten verdi
Dünya medyası Türkiye seçimini manşetten verdi CNN International'dan BBC'ye, Al Jazeera'dan The New York Times ve The Guardian'a uluslararası medya sonuçları ilk sayfasına taşıdı, BBC'deki analizin başlığı 'Gerilimli gecenin ardından Erdoğan'ın büyük avantajı ortaya çıktı' oldu.
15.05.2023 Dünya
TBMM'de ilk kez 9 partili tablo: Meclis’te çoğunluk Cumhur İttifakı'nın
TBMM'de ilk kez 9 partili tablo: Meclis’te çoğunluk Cumhur İttifakı'nın AK Parti, yüzde 35.4’lük oy oranıyla 267 milletvekili ile Meclis’in en çok sandalyeye sahip partisi olmayı sürdürdü.
15.05.2023 Gündem
Anketçilerin tahmini tutmadı: En yakın sonucu kim bildi?
Anketçilerin tahmini tutmadı: En yakın sonucu kim bildi? Seçim öncesi anket sonuçlarını açıklayan kamuoyu araştırma şirketleri, öngörülerinde yanıldı. İşte kamuoyu araştırma şirketlerinin seçimden önceki son günlerde yayımladığı anket sonuçları
15.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 milyon 600 bin fark attık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2 milyon 600 bin fark attık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde balkon konuşmasını yaptı. Seçim sonuçlarını 'Açık ara öndeyiz' diyerek değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yurt dışı oylar tamamıyla ülkemize intikal etmiş değil, sayımlar sürüyor. İlk turda biteceğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, muhalefetin resmi seçim sonuçları gelmeden yaptıkları açıklara tepki göstererek, "Fersah fersah geride olduklarını kendilerinin de bildiği bir tabloyu, 'öndeyiz' diye bir kez daha muhtemelen son kez kandırmaya çalışanlardan değiliz" dedi.
15.05.2023 Gündem
Türkiye tüm zamanların rekorunu kırdı! Tarihi başarıda il il rakamlar açıklandı...
Türkiye tüm zamanların rekorunu kırdı! Tarihi başarıda il il rakamlar açıklandı... Türkiye peş peşe tarihi rekorlar kırmaya devam ediyor. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, haziran ayı ihracatının geçen yılın aynı ayına göre yüzde 18,5 artarak 23,4 milyar dolar olduğunu söyledi. Bakan Muş, "Memnuniyetle belirtmek isterim ki bu rakam, tüm zamanların en yüksek aylık ihracat rakamıdır. Böylelikle, 2022 yılının ilk altı ayının tamamında, en yüksek aylık ihracat değerine ulaştık ve altıda altı yaptık" dedi.
3.07.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu davanın saflarında yer alamazlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu davanın saflarında yer alamazlar Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Adıyaman'da düzenlenen mitingde halka hitap etti.
26.03.2019 Siyaset
Salon arttı seyirci azaldı
Salon arttı seyirci azaldı Sinema salonlarının sayısı, yeni alışveriş merkezleri sayesinde 2016’da yüzde 5.4 artarak 2 bin 483’e çıktı. Koltuktaki artışa rağmen seyirci sayısı yüzde 3.3 azaldı, bu yıl yeniden yükseliş başladı
28.06.2017 Ekonomi
Güneydoğu’nun yarısı “Evet” yarısı “Hayır” dedi
Güneydoğu’nun yarısı “Evet” yarısı “Hayır” dedi 2010 Anayasa Referandumu’nda yüzde 94.74 gibi oranlarda tam destek veren Güneydoğu’da 4 il “Evet” derken, 5 il “hayır” seçeneğini kullandı.
29.09.2021 Gündem
Son ankette sürpriz sonuç! MHP Akdeniz'de...
Son ankette sürpriz sonuç! MHP Akdeniz'de... Referanduma 11 gün kala anketler gelmeye devam ediyor. GENAR, elindeki son anket rakamlarını kamuoyuyla paylaştı. Yapılan son anket çalışmasına göre kararsızların oranı yüzde 4'e geriledi.
5.04.2017 Siyaset
Fark yüzde 25! Harita ortaya çıktı
Fark yüzde 25! Harita ortaya çıktı Referandum için geriye sayım başladı. Anketlerin birçoğunda evet oylarının önde gittiği belirtiliyor. Peki önceki seçimlerde durum nasıldı? Harita üzerinde oy renklerini görebilirsiniz
29.09.2021 Gündem
Yılın yükseleni Yalova
Yılın yükseleni Yalova Gayrimenkul satışlarında yılın yükseleni Yalova oldu.
31.07.2015 Arşiv
Gezi'ye rağmen turist sayısı 35 milyona çıktı!
Gezi'ye rağmen turist sayısı 35 milyona çıktı! Gezi olayları sırasında turizmde yaşanan şok çabuk atlatıldı...
24.01.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Rekor Kıran İller ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki rekor kıran iller haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.