Tarihi Rekor

Tarihi Rekor

Son dakika Tarihi rekor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tarihi rekor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tarihi rekor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarihi Rekor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarihi rekor gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.645 tarihi rekor haberi bulunmuştur. Tüm tarihi rekor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Borsa ve altında sürpriz gelişme! Her şey bir anda değişti, işte en çok kazandıracak yatırım aracı
Borsa ve altında sürpriz gelişme! Her şey bir anda değişti, işte en çok kazandıracak yatırım aracı Borsa ve altın fiyatlarıyla ilgili sürpriz gelişme yaşandı. Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi cuma günü 9849 puan ile tarihi rekor kırdıktan Orta Doğu’da İran ile İsrail arasında yaşanan çatışmanın ardından yeni haftada düşüşe geçti. Peki endekste temkinli duruş devam edecek mi, BIST 100’de 10 bin puan hedefi kısa vadede gerçekleşir mi?
19.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında tarihi rekor! Gram ve çeyrek altın alacaklar dikkat
Altın fiyatlarında tarihi rekor! Gram ve çeyrek altın alacaklar dikkat Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yaşanıyor. Gram ve çeyrek altın alacaklar dikkat. Ons altının 2395 dolara çıkmasıyla birlikte gram altın tarafında da yeni rekorlar kırıldı.
12.04.2024 Ekonomi
Araç satışlarında rekor! İkinci el fiyatlarını etkileyecek, uygulama değişti, işte en en çok satılan modeller
Araç satışlarında rekor! İkinci el fiyatlarını etkileyecek, uygulama değişti, işte en en çok satılan modeller Araç almak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Yerel seçimden önce bayilerde adeta otomobil kapma yarışı vardı. Neredeyse dört yıldır liste fiyatının altında araç satmayan markalar bazı araç modellerinde yüzde 10’u bulan indirimler yaparken, vatandaşlar belki de 2024 yılının son kredi kampanyalarını kullanmak için zamanla yarıştı. Geçen yıl dayatılan aksesuarlar bu kez hediye olarak verildi. Mart ayında tarihi rekor getirmesi beklenen talebin arkasında 31 Mart seçimlerden sonra enflasyonla mücadele için uygulanması beklenen sıkı para politikası bulunuyordu. Öte yandan Mart ayına ilişkin otomobil satış rakamları belli oldu. Toplamda 110 bin satışla tüm zamanların mart ayı rekoruna imza atıldı. İşte en çok tercih edilen modeller...
2.04.2024 Ekonomi
Sıfır, ikinci el araç fiyatlarını etkileyecek! Uygulama değişti, 0 faizlerin sonu
Sıfır, ikinci el araç fiyatlarını etkileyecek! Uygulama değişti, 0 faizlerin sonu Araç almak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Yerel seçimden önce bayilerde adeta otomobil kapma yarışı vardı. Neredeyse dört yıldır liste fiyatının altında araç satmayan markalar bazı araç modellerinde yüzde 10’u bulan indirimler yaparken, vatandaşlar belki de 2024 yılının son kredi kampanyalarını kullanmak için zamanla yarıştı. Geçen yıl dayatılan aksesuarlar bu kez hediye olarak verildi. Mart ayında tarihi rekor getirmesi beklenen talebin arkasında 31 Mart seçimlerden sonra enflasyonla mücadele için uygulanması beklenen sıkı para politikası bulunuyordu.
1.04.2024 Ekonomi
Gram altında sürpriz gelişme! Tarihi rekor kırdı! Bu fiyattan altın alınır mı?
Gram altında sürpriz gelişme! Tarihi rekor kırdı! Bu fiyattan altın alınır mı? Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları tırmanışa geçti. Ons altın fiyatı 2233 dolara yükselerek son bir haftada 73 dolarlık değer kazandı. Gram altın ise altın piyasasındaki işçilik maliyetlerinin azalmasıyla yükselişini ons kadar artırmadı. Piyasalardaki hareketlilik sonrası Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, yükselişini güçlendiren altın için alım fırsatı seviyelerini duyurdu. Peki altın daha yükselecek mi? Bu fiyatlardan altın alınır mı? Altında son durum ne?
29.03.2024 Ekonomi
Seçim sonrası borsada yön ne olacak? Çarpıcı analiz
Seçim sonrası borsada yön ne olacak? Çarpıcı analiz Borsa son 1 aylık süre içerisinde kararsız seyrini koruyor. Şubatın sonuna doğru endeks 9450 puan ile tarihi rekor seviyeyi gördükten sonra geri çekilmişti. Endeks 9000 puan seviyesi civarında yön bulmaya çalışıyor. Peki şu anda borsadaki yükselişi engelleyen unsurlar ne? Seçim sonrası piyasada beklentiler neler?
29.03.2024 Gündem
Gram altında son dakika! Tarihi rekor geliyor, İslam Memiş 'alım fırsatı' dedi ve tarihi açıkladı
Gram altında son dakika! Tarihi rekor geliyor, İslam Memiş 'alım fırsatı' dedi ve tarihi açıkladı Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Gram altın için kritik seviye verildi. Altın fiyatları dalgalı bir seyir izliyor. Geçtiğimiz hafta rekorlara imza atan ons altın şu sıralarda 2170 dolar seyrinde işlem görüyor. Ons tarafından esen rüzgarlarla yön bulan gram altın fiyatı ise yeniden 2250 TL üzerine yükseldi. Peki altın fiyatları artacak mı düşecek mi? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kritik altın yorumunu 4 farklı rakam vererek açıkladı.
26.03.2024 Ekonomi
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üst tarihi rekor kırdı
Bitcoin durdurulamıyor! Üst üst tarihi rekor kırdı Dijital Para birimi Bitcoin, İngiltere'nin kripto para bağlantılı borsada işlem gören ürünler için kurumlara başvuruda bulunmalarına izin vereceğini açıklamasının ardından 72 bin dolar seviyesini geçerek rekor tazeledi.
11.03.2024 Ekonomi
Altın alacaklar dikkat! Tarihi rekor sonrası hesap değişti, birkaç ay daha sürecek
Altın alacaklar dikkat! Tarihi rekor sonrası hesap değişti, birkaç ay daha sürecek Altın yatırımı olanları yakından ilgilendiriyor. Geçtiğimiz gün 2250 lira seviyesini aşarak önemli bir eşiğin üzerine çıkan gram altın fiyatı rekor üstüne rekor kırdı. Peki altında yükseliş devam eder mi? İşte detaylar...
9.03.2024 Ekonomi
IP TV ve kaçak yayın kullananlar yandı! 2 yıla kadar hapis cezası var
IP TV ve kaçak yayın kullananlar yandı! 2 yıla kadar hapis cezası var Dizi, film ya da maç izleme hizmeti veren yasal platformları kaçak bir şekilde sunan bazı mecralar bulunuyor. Uzmanlar, kaçak yayınların izlendiğinin tespiti halinde, 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası ile karşı karşıya kalınabileceği konusunda uyarıyor.
9.03.2024 Gündem
Bitcoin tarihi zirveye koşuyor! ETF onayları yükselişi tetikledi
Bitcoin tarihi zirveye koşuyor! ETF onayları yükselişi tetikledi Kripto para piyasasında hareketli günler yaşanıyor. Yatırımcıları tarafından sıkı takibe alınan kripto paranın atası Bitcoin (BTC) tarihi rekor seviyesi olan 69 bin dolara yaklaştı.
5.03.2024 Ekonomi
Gram altın alanlar dikkat! Tarihi rekor kırılınca uzman isim kötü haberi verdi
Gram altın alanlar dikkat! Tarihi rekor kırılınca uzman isim kötü haberi verdi Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımı olanlar için önemli açıklamalarda bulundu. Memiş, 3 kademeli "gram altında rekor" uyarısında da bulundu. İşte detaylar...
2.03.2024 Ekonomi
Borsa İstanbul'da tarihi rekor! İşte yeni hedef
Borsa İstanbul'da tarihi rekor! İşte yeni hedef Borsa İstanbul son 1 ayda yüzde 16.9, yıl başından bu yana ise yüzde 21’le getiride dünyanın zirvesine çıktı. Artan yabancı girişinin etkisiyle yükselişin devamı ve kısa vadede 10 bin puanın görülmesi bekleniyor
12.02.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama: Açık bir sabotaj girişimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Süper Kupa kriziyle ilgili açıklama: Açık bir sabotaj girişimi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılı ihracat rakamlarını açıkladı. Süper Kupa maçındaki krizle ilgili de konuşan Erdoğan, "Türkiye'nin çıkarlarına yönelik açık bir sabotaj girişimi vardır. Nasıl daha önceki kirli senaryoları yırtıp attıysak bu oyunu da mutlaka boşa çıkaracağız" ifadelerini kullandı.
2.01.2024 Gündem
Altın fiyatlarında sabaha karşı yeni rekor! Tarihi rekor için 2024 yılı işaret edildi
Altın fiyatlarında sabaha karşı yeni rekor! Tarihi rekor için 2024 yılı işaret edildi Altın gram fiyatı yılın son çeyreğinde test ettiği seviyelerle rekorlar silsilesine imza attı. Altın fiyatları tarafındaki yükseliş trendi devam ediyor. Ons altın psikolojik direnci olan 2000 dolar üzerine yerleşti. Altın gram fiyatı ons tarafından bulduğu destekle fiyatlandı. Yılın son günlerinde ise '2024 yılında gram altın yeni rekorlar görecek mi' sorusu yanıt aramaya başladı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş '2250 TL' seviyesine dikkat çekerek altın yorumlarında bulundu. İşte piyasadaki fiyatlamalarda öne çıkanlar...
27.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! 'Güven ortamını pekiştiriyoruz'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı! 'Güven ortamını pekiştiriyoruz' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İstanbul Ekonomi Zirvesi'nde konuşma yaptı. Yılmaz, "Ekonomide öngörülebilirliği artırmayı hızlandırıyoruz. Güven ortamını pekiştiriyoruz" dedi.
8.12.2023 Ekonomi
Sıfır arabada büyük indirim ve kampanya müjdesi! 500 bin lira faizsiz kredi veriliyor
Sıfır arabada büyük indirim ve kampanya müjdesi! 500 bin lira faizsiz kredi veriliyor Sıfır araba satışları tarihi rekor kırdı. Yılın ilk 11 ayında 1 milyon 74 bin araç satışı gerçekleşti. Yıl sonunun gelmesiyle birlikte araba markaları da yeni kampanyalarını duyurdu. Bazı markalar 500 bin liraya kadar sıfır faizli kredi imkanı sunuyor. Öte yandan sıfır araba alımında da pazarlık yapılabiliyor. Bayilerin kısıtlı zamanları kaldığı için ellerindeki stokları eritmeye çalışıyor ve fiyatlarda değişiklik yapabiliyorlar. Fiyat düşürmeyen bayilerden ise ekstra aksesuar talep edebilirsiniz. Ayrıca tek bir bayiye bağlı kalmayıp şehrinizdeki diğer bayilerle de irtibat kurarak kıyaslama yapabilirsiniz. Böylece en uygun fiyata otomobil sahibi olabilirsiniz. İşte tüm markaların kredi, takas desteği ve indirim kampanyaları…
7.12.2023 Ekonomi
Bacasız sanayiden ekonomiye büyük katkı! Turizmde tarihi rekor yılbaşıyla birlikte gelecek
Bacasız sanayiden ekonomiye büyük katkı! Turizmde tarihi rekor yılbaşıyla birlikte gelecek Turizmde en iyi yıl olarak kabul edilen 2019 rakamlarını 2023 yılı Ekim ayı sonunda yakalayan Türkiye, Avrupa ve Rus pazarından gelecek yılbaşı rezervasyonlarıyla bu rekoru kıracak. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkan Başdanışmanı Hamit Kuk, “2019 yılı rakamlarını hemen hemen yakaladık hatta yılsonu itibarıyla üzerine bir miktar çıkmamız söz konusu. Kasım ve Aralık aylarının verileri çıktıktan sonra biz 2019’daki 51 milyon 700 bin rakamına çok rahat ulaşacağımızı düşünüyorum” dedi.
4.12.2023 Ekonomi
Enflasyon rakamları açıklandı
Enflasyon rakamları açıklandı Kasım ayında aylık enflasyon yüzde 3,28 olarak gerçekleşirken, yıllık enflasyon yüzde 61,98 olarak gerçekleşti.
4.12.2023 Ekonomi
Altında tarihi rekor kırıldı! Yatırımcıya büyük kazanç sağladı, uzmanlardan uyarı geldi
Altında tarihi rekor kırıldı! Yatırımcıya büyük kazanç sağladı, uzmanlardan uyarı geldi Altın fiyatları tarihin en yüksek seviyesine ulaştı. Uzun süredir yatırımcısını bekleten altın 2148 dolar ile tarihi rekor kırdı. Fed'in faiz indirimi patikasına ilerlediği yolda ons altındaki yükselişin devam etmesi bekleniyor. Gram altın ise güne 1924 liradan güne başladı. Şu sıralar gram altın 1940 liradan alıcı buluyor. Öte yandan gram altının 2700 lira seviyelerine ne zaman geleceği açıklandı. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
4.12.2023 Ekonomi
Altında tarihi rekor! Dolar, euro değiştirdi, gram, çeyrek altında yeni zirve verildi
Altında tarihi rekor! Dolar, euro değiştirdi, gram, çeyrek altında yeni zirve verildi Altında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Altın fiyatlarında, gram ve çeyrek altında tüm zamanların rekoru kırıldı. Altın fiyatlarında yaşanan fiyat hareketliliği nedeniyle gram altın bu hafta zirveyi test etti. Ons altın 2000 dolar seviyesinin üzerine çıktı. Peki altında yükseliş devam eder mi? İşte detaylar...
2.12.2023 Ekonomi
Altında tarihi zirve geliyor! Gram altına yatırım yapan büyük kazanacak
Altında tarihi zirve geliyor! Gram altına yatırım yapan büyük kazanacak Altın fiyatlarında bomba yükseliş gerçekleşti. Altın rekor üstüne rekor kırdı, yatırımcısına büyük kazanç sağladı. Öte yandan ABD'den gelen beklentilerle güçlenen ons altın fiyatı 2000 dolar seviyesine yerleşti. Ons altın fiyatından esen rüzgarla hafta başında rekor seviyeleri yakalayan altın gram fiyatı bugün 1907 TL ile tüm zamanların rekorunu kırdı. Altın fiyatları tarafında yaşanan hareketlilik sonrası Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını fiyatları öne çıkanlar arasına girdi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dikkat çeken altın yorumları yaparak 'Son bir alım fırsatı doğacak' dedi ve tarih verdi.
30.11.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika! Tarihi rekor kırdı, gram, çeyrek altın için yeni tarih verildi
Altın fiyatlarında son dakika! Tarihi rekor kırdı, gram, çeyrek altın için yeni tarih verildi Gram altın ve ONS altında son dakika gelişmesi. Son dönemde Orta Doğu'daki İsrail-Filistin çatışması, global ekonomik dengeleri etkilemeye devam ediyor. Altın fiyatları dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarıyla yükselişe geçti. ABD'de enflasyon yıllık bazda düşüş gösterince Fed'in faiz indirimine gitmesine yönelik adımların erkene çekilebileceği ihtimali de ortaya çıktı.
15.11.2023 Finans
Bakanlıktan evlilik kredisi açıklaması: İtibar etmeyin
Bakanlıktan evlilik kredisi açıklaması: İtibar etmeyin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, evlilik kredisi vaadiyle Aile ve Gençlik Bankası adı altında sahte internet sitelerinin para topladığını ve bunlara itibar edilmemesi gerektiğini açıkladı.
6.11.2023 Ekonomi
Tarihi rekor sonrası kritik altın uyarısı geldi! İslam Memiş yatırımcıların beklediği açıklamayı yaptı
Tarihi rekor sonrası kritik altın uyarısı geldi! İslam Memiş yatırımcıların beklediği açıklamayı yaptı Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta tarihi yükseliş ile yatırımcıyı heyecanlandıran altın yeni haftaya düşüşle başladı. Geçtiğimiz hafta tüm zamanların rekorunu kıran gram altın bugün 1815 TL seviyesinden işlem görüyor. Ons altın kanadında ise Fed yetkililerinin yapacağı açıklamalar bekleniyor. Peki haftanın ilk iş gününde altın fiyatları nasıl seyrediyor? Gram altın tarafında yeni gelişmeler var mı? İşte altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmelerinin ayrıntıları...
6.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tarihi Rekor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarihi rekor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.