Gram

Gram

Son dakika gram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gram gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.875 gram haberi bulunmuştur. Tüm gram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çılgın altın senaryosu! ABD'li uzman tek tek açıkladı; tehdit gibi uyarı geldi
Çılgın altın senaryosu! ABD'li uzman tek tek açıkladı; tehdit gibi uyarı geldi Son zamanların favori yatırım aracı altın fiyatlarında çılgın bir senaryo yazıldı. Altın düşer mi, yükselir mi sorusu da bu senaryoya göre şekillenebilir.
19.04.2024 Ekonomi
2024 yılında bekçi alımı olacak mı? Bekçi alımı başvuruları başladı mı, ne zaman 2024? Bekçi alımı 2024 başvuru şartları belli oldu mu?
2024 yılında bekçi alımı olacak mı? Bekçi alımı başvuruları başladı mı, ne zaman 2024? Bekçi alımı 2024 başvuru şartları belli oldu mu? Mayıs ayına kısa bir süre kala Emniyet Genel Müdürlüğü'nün bekçi alımı başvurularına yönelik detaylar da gündeme gelmeye başladı. Çarşı ve mahalle bekçisi istihdamı başvurularına yönelik aramalar artarken Çarşı ve mahalle bekçiliği başvuru ekranı açıldı mı, bekçi alımı başvuru şartları neler olacak? Sorularına da yanıt aranıyor.
19.04.2024 Yaşam
Altın için tarihi fırsat! Altın önce düşecek sonra fırlayacak
Altın için tarihi fırsat! Altın önce düşecek sonra fırlayacak Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın yatırımcısına tarihi fırsat uyarı yapıldı. Altın fiyatları için önce düşüş sonra kademeli yükseliş sinyali verildi. Öte yandan gram altın fiyatları, ons altın tarafındaki güçlü seyrin etkisiyle yeni tarihi zirvesini test etmeye devam ediyor. Peki altında yeni zirveler görülecek mi? İşte altın fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
18.04.2024 Ekonomi
Aracının bagajını açınca gözlerine inanamadı! Hemen polisi arayıp kendini ihbar etti
Aracının bagajını açınca gözlerine inanamadı! Hemen polisi arayıp kendini ihbar etti Hatay’ın İskenderun ilçesinde aracında uyuşturucu olduğunu fark eden vatandaş, polis ekiplerini aradı. Kendini ihbar eden Serol Avcı, uyuşturucu maddenin aracına husumetlileri tarafından konulduğunu iddia etti.
17.04.2024 Gündem
İran- İsrail gerilimi altın fiyatlarını etkileyecek mi? Uzmanlar altın yatırımcılarını uyardı! Yeni zirveler görmek mümkün
İran- İsrail gerilimi altın fiyatlarını etkileyecek mi? Uzmanlar altın yatırımcılarını uyardı! Yeni zirveler görmek mümkün İran’ın İsrail’e yaptığı misilleme jeopolitik anlamda belirsizliklerin artmasına neden olurken piyasaların nasıl bir fiyatlama içerisine gireceği merak konusu haline geldi. Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım, altında yeni zirvelerin oluşabileceğini belirtti.
17.04.2024 Ekonomi
Şeytanın aklına gelmez! otomobil tamponunda 2 kilo 200 gram esrar yakalandı
Şeytanın aklına gelmez! otomobil tamponunda 2 kilo 200 gram esrar yakalandı Adana’da narkotik ekipleri kovalamaca sonucu yakaladığı otomobilin arka tampon ve alt muhafaza korumasında 2 kilo 200 gram esrar ele geçirdi. Olayla ilgili 1 kişi tutuklandı.
16.04.2024 Adana
Altın fiyatlarında tahminler değişti! 16 Nisan gram, çeyrek, ata altın ne kadar?
Altın fiyatlarında tahminler değişti! 16 Nisan gram, çeyrek, ata altın ne kadar? Altın fiyatları, yükseliş ivmesini sürdürüyor. Ortadoğu'da yükselen gerilimin ardından altın fiyatları, rekor seviyelere yükseldi. Ons değeri ve dolar kurundaki son dakika hareketliliğinden etkilenen altın fiyatlarında ibre yukarı yönlü hareket ediyor. gram altın fiyatı bugün 2 bin 488 TL'den satılıyor. İşte, 16 Nisan 2024 canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...
16.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika rekoru! Gram altın alacaklar için büyük fırsat
Altın fiyatlarında son dakika rekoru! Gram altın alacaklar için büyük fırsat Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi... Gram altın alacakları için büyük fırsat. Altın alımı için tarih verildi. Altın fiyatlarında rekorlar yolda. Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarıyla ilgili kritik bir tahminde bulundu. Altın, döviz, borsa ve kripto para gibi yatırım araçlarındaki yaşanan fiyatlanmalar yakından takip ediliyor. İşte altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri...
15.04.2024 Ekonomi
Bir avucu altın kadar! 4 gram safran ile 1 gram altının fiyatı aynı
Bir avucu altın kadar! 4 gram safran ile 1 gram altının fiyatı aynı Dünyanın en değerli baharatlarından olan ve değeri nedeniyle gram ile satılan safranın kilogram fiyatı 600 bin liraya ulaştı. Bir avuç içerisine sığan 4 gram safran ile 1 gram altının fiyatı, aynı seviyeye geldi.
15.04.2024 Gündem
Savaş kapıda, altın YÜKSELİYOR! 15 Nisan Pazartesi güncel altın fiyatları
Savaş kapıda, altın YÜKSELİYOR! 15 Nisan Pazartesi güncel altın fiyatları Altın fiyatları yeni haftaya yükseliş trendinde başladı. Orta Doğu'daki gerilim kaynaklı jeopolitik risklerden dolayı 2 bin 431,5 dolarla rekor seviyeyi gören altının ons fiyatı geçtiğimiz haftayı yüzde 0,5 artışla tamamladı. 15 Nisan Pazartesi günü gram altın fiyatı bugün 2 bin 455 TL'den alıcı buluyor. İşte, 15 Nisan 2024 canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...
15.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında tarihi rekor! Gram ve çeyrek altın alacaklar dikkat
Altın fiyatlarında tarihi rekor! Gram ve çeyrek altın alacaklar dikkat Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yaşanıyor. Gram ve çeyrek altın alacaklar dikkat. Ons altının 2395 dolara çıkmasıyla birlikte gram altın tarafında da yeni rekorlar kırıldı.
12.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında düşüş başladı! Gram ve çeyrek altın alacaklar dikkat, daha da düşecek
Altın fiyatlarında düşüş başladı! Gram ve çeyrek altın alacaklar dikkat, daha da düşecek ABD enflasyon verisinin yüksek gelmesiyle birlikte faiz indirme ihtimalinin azalmaya başlaması altın üzerinde olumsuz etki yarattı. Altın fiyatları ABD Mart ayı enflasyonuyla birlikte gerilemeye başladı.
11.04.2024 Ekonomi
NARKOÇELİK-11 operasyonu: 608 kilogram kokain ele geçirildi
NARKOÇELİK-11 operasyonu: 608 kilogram kokain ele geçirildi Kocaeli merkezli 3 ilde düzenlenen NARKOÇELİK-11 operasyonunda 608 kilogram kokain ve 827 kilogram uyuşturucu madde yapımında kullanılan kimyasal madde ele geçirildi. Operasyonda organize suç örgütü elebaşının da aralarında bulunduğu örgüt üyesi 13 kişi yakalandı.
11.04.2024 Gündem
Altın rekora koşuyor! Yatırımcıya büyük kâr fırsatı geliyor
Altın rekora koşuyor! Yatırımcıya büyük kâr fırsatı geliyor Haftanın üçüncü işlem gününde altın tarafından yeni rekor geldi. Ons altın 2350 dolar psikolojik direnci üzerine çıktı. Buradan esen rüzgarla yönünü bulan altın gram fiyatı 2450 TL'ye yaklaştı. Piyasalardaki hareketlilik sonrası altın yorumu yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, alım fırsatını rakam vererek duyurdu.
10.04.2024 Ekonomi
Borsa İstanbul'dan yeni rekor! Yükseliş sürüyor
Borsa İstanbul'dan yeni rekor! Yükseliş sürüyor BİST 100 endeksi güne 9807 puandan başladı.
9.04.2024 Ekonomi
Bayram öncesi altın fiyatları uçuşa geçti! Yatırımcıya altında son alım fırsatı uyarısı yapıldı
Bayram öncesi altın fiyatları uçuşa geçti! Yatırımcıya altında son alım fırsatı uyarısı yapıldı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Bayram öncesi altın fiyatları uçuşa geçti. Gram altın, 2,425 TL seviyesiyle rekor seviyeye yükselirken, çeyrek, yarım ve Cumhuriyet altını da yükseliş eğiliminde. Öte yandan yatırımcıya altın alımı için son fırsat uyarısı yapıldı. Uzmandan bayram sonrası ilk pazartesi gününe dikkat çekti. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
9.04.2024 Ekonomi
Ucuz baklavada yüksek şeker tehlikesi uyarısı geldi! Fıstıklı baklavanın maliyeti 600 lira
Ucuz baklavada yüksek şeker tehlikesi uyarısı geldi! Fıstıklı baklavanın maliyeti 600 lira Bayram baklavasız; baklava da cevizsiz, fıstıksız, tereyağsız olmaz. Bir kilo baklavada 150 gram fıstık, 250 gram da tereyağı kullanıldığını söyleyen BAKTAD Başkanı Mehmet Yıldırım’ın ortaya koyduğu baklava hesabı net: “150 gram fıstık 142.5 TL, 250 gram yağ ise 125 TL. Yani sadece iki kalemdeki maliyet 267.5 TL. Kilosu 150-200 liradan satılan baklavaların içeriğine dikkat etmek şart.”
9.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında alım fırsatı var mı? İslam Memiş açıkladı
Altın fiyatlarında alım fırsatı var mı? İslam Memiş açıkladı Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi... Altında hareketlilik devam ediyor. Seçimlerin ardından piyasalarda fiyatlamalarda iyimserlik hakim olurken bayram öncesi son durumu ve bayram sonrasındaki beklentileri Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş değerlendirdi. İşte son dakika altın fiyatları ve son gelişmeler...
8.04.2024 Ekonomi
8 Nisan canlı altın fiyatları ile gram ve çeyrek altın ne kadar oldu?
8 Nisan canlı altın fiyatları ile gram ve çeyrek altın ne kadar oldu? Altın fiyatları son dakika hareketliliği yakından takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını en çok takip edilenler arasında yerini alırken altın fiyatları ne kadar oldu sorusuna yanıt aranıyor. Bugün gram altın 2.458 TL'den alıcı bulurken, çeyrek altın ise 3.857 TL'den işlem görüyor. İşte, 8 Nisan 2024 Pazartesi günü canlı altın fiyatları alış-satış rakamları
8.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında yeni rekor! İslam Memiş açıkladı, 3500 lira seviyesi geliyor
Altın fiyatlarında yeni rekor! İslam Memiş açıkladı, 3500 lira seviyesi geliyor Altın fiyatlarında son dakika... Altın fiyatlarında yeni rekor belli oldu. Gram altında rekor kıracak seviyeyi açıkladılar. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarında son dakika tahminini açıkladı. Gram altın fiyatları, haftanın son işlem gününde ONS rüzgarının etkisiyle 2330 TL görmesinin ardından 70 TL birden yükselerek 2400 TL psikolojik bandını aştı. Öte yandan önümüzdeki günlerde yeni rekorlar gelecek. İşte son dakika altın fiyatları ve altın tahminleri...
7.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatları rekora hazırlanıyor! Tarih belli oldu, İslam Memiş rekoru açıkladı
Altın fiyatları rekora hazırlanıyor! Tarih belli oldu, İslam Memiş rekoru açıkladı Altın fiyatları ile ilgili son dakika... Altın fiyatları rekora doymuyor. Yeni rekorlar yolda. İslam Memiş son dakika açıkladı. Altın yatırımcısını heyecanlandıran flaş gelişme. Altın fiyatları haftayı hızlı yükselerek kapadı. Ons altın 2300 dolar psikolojik direnci üzerinde seyrederken altın gram fiyatı iç piyasada 2400 TL civarında işlem görüyor. Piyasalarda rekor seviyeler sonrası Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kritik 2 seviye vererek altın yorumlarında bulundu. Öte yandan Memiş, altının kar satışı yiyebileceğine dikkat çekti. İşte son dakika altın fiyatları...
6.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatları Yaz mevsimine erken giriyor: 3500 TL için saatler geri alındı! Çeyrek, gram altında ibre yukarı yönde
Altın fiyatları Yaz mevsimine erken giriyor: 3500 TL için saatler geri alındı! Çeyrek, gram altında ibre yukarı yönde Altın fiyatlarında son dakika hareketliliği gözleniyor. Yatırım yapmak isteyenler ya da yaza düğün planlaryan için altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu sorusuna yanıt aradık. Canlı altın piyasalarında Nisan ayı itibariyle ons altın 2325 dolar seviyesinde geziyor. Değişim oranı yüzde 1,51 oldu. Gram altında 2 bin 440 TL fiyat var ancak yaza doğru bu 3 bin TL sularına olabilir. Gelin 6 Nisan altın fiyatlarına birlikte bakalım.
6.04.2024 Ekonomi
Adana’da bin 664 polis ile “Huzur ve Güven” uygulaması! Her yer arandı
Adana’da bin 664 polis ile “Huzur ve Güven” uygulaması! Her yer arandı Adana’da bin 664 polis ile gerçekleştirilen “Huzur ve Güven” uygulamasında çeşitli suçlardan aranan 61 kişi yakalanırken 14 ruhsatsız silah ele geçirildi.
6.04.2024 Adana
Dolar, borsa ve gram altın için sürpriz tahmin! Yıl sonu için rakamlar verildi
Dolar, borsa ve gram altın için sürpriz tahmin! Yıl sonu için rakamlar verildi Bu hafta altın, döviz ve borsa için oldukça hareketli geçti. Gram altın fiyatı rekor kırarken, dolar/TL 32’nin altını gördü. Borsada ise haftanın son işlem gününde önemli yükselişler dikkat çekti. Ekonomist Hikmet Baydar, gram altın ve dolar için rakam verdi ve yıl sonu beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
6.04.2024 Ekonomi
Gram altın, çeyrek altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı! Uzmanlardan flaş tahmin ve rakakm geldi
Gram altın, çeyrek altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı! Uzmanlardan flaş tahmin ve rakakm geldi Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bir süredir yükselişini sürdüren altının onsu 2300 doları aşarak rekor kırdı. Peki altın fiyatları neden yükseliyor? Altın fiyatları hangi seviyelere kadar çıkacak? Uzmanlar artışın nedenini ABD Merkez Bankası Fed'in faiz indirimi beklentisine, jeopolitik gerginliklere ve merkez bankalarının altın alımına bağlıyor.
5.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.