Referandum Ne Zaman

Referandum Ne Zaman

Son dakika referandum ne zaman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan referandum ne zaman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını referandum ne zaman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Referandum Ne Zaman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan referandum ne zaman gelişmeleri de dahil olmak üzere 941 referandum ne zaman haberi bulunmuştur. Tüm referandum ne zaman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Referandum ne zaman? YSK seçmen sorgulama...
Referandum ne zaman? YSK seçmen sorgulama... Referanduma az bir süre kaldı. Vatandaşlar ise nerede oy kullanacaklarını merak ediyor. YSK seçmen sorgulama listelerini yayınlandı ve bu bilgi kolayca öğrenilebiliyor. Haberimizden Referandum ile ilgili tüm detaylara ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Referandum tarihi ne zaman? Yeni anayasa maddeleri nelerdir?
Referandum tarihi ne zaman? Yeni anayasa maddeleri nelerdir? Anayasadaki bazı maddelere ilişkin değişiklik yapılması TBMM'de oy çokluğuyla kabul edildi. Bundan sonraki süreçte ise anayasa değişikliği halk oylamasına sunulacak yani referandum yapılacak. Peki referandum tarihi ne zaman? Yeni anayasa maddeleri hangi değişiklikleri içeriyor? İşte tüm ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
Referandum ne zaman? Yeni anayasa maddeleri neler?
Referandum ne zaman? Yeni anayasa maddeleri neler? Merakla beklenen referandum tarihi açıklandı. Yeni anayasa değişikliği meclisten geçtikten sonra kararın referanduma sunulmasına karar verildi. Peki herkesin heyecanla açıklanmasını beklediği referandum ne zaman yapılacak?
29.09.2021 Gündem
Elazığ’daki STK’lar referandum kararını açıkladı
Elazığ’daki STK’lar referandum kararını açıkladı Elazığ’daki bazı sivil toplum kuruluşları referandumda “evet” oyu vereceklerini belirtti.
29.09.2021 Gündem
Referandum hangi tarihte yapılacak?
Referandum hangi tarihte yapılacak? 2017 Referandum için geri sayım sürüyor. Başkanlık sistemi ve anayasa değişikliği için yapılacak olan referandum ne zaman gerçekleşecek? İşte 2017 referanduma ilişkin merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
2017 yılı referandumu ne zaman yapılacak?
2017 yılı referandumu ne zaman yapılacak? Anayasa değişikliğinin gündeme gelmesiyle birlikte gözler 2017 referandumunun ne zaman yapılacağına çevrildi. Meclisten geçen yeni anayasa maddeleri için referanduma karar verildi. Peki referandum 2017 yılında ne zaman yapılacak? İşte tüm ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
2017 Referandum ne zaman yapılacak? Değişen anayasa maddeleri neler?
2017 Referandum ne zaman yapılacak? Değişen anayasa maddeleri neler? Anayasa değişikliğinin kabul edilmesinin ardından 2017 yılı içerisinde referandum yapılmasına karar verildi. Anayasanın değişen maddeleri neler, referandum ne zaman gerçekleşecek gibi soruların cevabı merak edilir oldu. Başbakam Binali Yıldırım referandum ile ilgili açıklama yaptı mı? İşte tüm detaylar...
29.09.2021 Gündem
Numan Kurtulmuş'tan son dakika açıklaması
Numan Kurtulmuş'tan son dakika açıklaması Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, döviz kurundaki oynaklıkla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
29.09.2021 Gündem
Referandum ne zaman?
Referandum ne zaman? YSK 120 gün derse 12 Eylül 60 gün derse 18 Temmuz
29.09.2021 Gündem
Referandum ne zaman yapılacak?
Referandum ne zaman yapılacak? Cumhurbaşkanı Sezer, Anayasa değişiklerine ilişkin referandum yasasında değişiklik yapan ve yürürlükteki yasada 120 gün olarak öngörülen süreyi 45 güne çeken yasayı 18 Haziran’da veto etti...
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Atılacak en doğru adım ateşkesin sağlanması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Berlin’de Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü. Erdoğan Almanya ziyareti sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayarak gündeme dair önemli mesajlar verdi.
18.11.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Millet, Türkiye Yüzyılı'na onay verdi
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Millet, Türkiye Yüzyılı'na onay verdi AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu. Seçim sonuçlarını değerlendiren Çelik, "Demokrasi yarışını milletimizin her bir ferdi olgunlukla yönetti. Dünyanın yorumları neticesinde Cumhurbaşkanımız açık ara galibiyetle seçimi sonuçlandırdı. Türkiye Yüzyılı iradesinin milletimizden onay alması anlamına geldi." ifadelerini kullandı.
30.05.2023 Gündem
Yeni kabine ne zaman belli olacak? İbrahim Kalın açıkladı: Erdoğan ile Biden görüşecek
Yeni kabine ne zaman belli olacak? İbrahim Kalın açıkladı: Erdoğan ile Biden görüşecek Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, katıldığı televizyon programında seçim sonuçlarını değerlendiriyor. Erdoğan'ın bu akşam ABD Başkanı Biden ile görüşeceğini söyleyen Sözcü Kalın, 'Kabine ne zaman açıklanacak?' sorusuna da yanıt verdi.
29.05.2023 Gündem
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den seçim sonrası ilk açıklama
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den seçim sonrası ilk açıklama İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs seçimleri sonrası ilk kez açıklama yaptı. Akşener, Sinan Oğan'la ilgili soruya "Ben görüşme yapmadım. Cumhurbaşkanı adayı olarak Kılıçdaroğlu'nu gösterdik ve arkasındayız. Seçim gününe kadar da elimizden ne geliyorsa yapacağız. Kendisine, sayın Oğan ve bir başka arkadaşımız dahil olmak üzere, İnce de dahil, her türlü görüşme yetkisini, talepleri varsa o talepleri yerine getirme yetkisini, genel başkanlar olarak kendisine yetki olarak verdik" yanıtını verdi.
20.05.2023 Gündem
Ömer Çelik'ten İsveç'teki skandala tepki: En tepede Erdoğan ve Türkiye düşmanlığı var
Ömer Çelik'ten İsveç'teki skandala tepki: En tepede Erdoğan ve Türkiye düşmanlığı var AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, canlı yayında CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. İsveç'te yaşanan skandallara tepki gösteren Çelik, "Bunların hepsi Nazi aslında. Bu durum son derece tehlikeli. En tepede bir Erdoğan düşmanlığı var, onu kaldırdığınızda Türkiye, İslam göçmen düşmanlığı var." dedi.
25.01.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Başörtüsü için Anayasa'nın 24. maddesi değişecek
Bakan Bozdağ: Başörtüsü için Anayasa'nın 24. maddesi değişecek Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, katıldığı canlı yayında "Başörtüsü için tek maddede ek maddede 24. maddede değişiklik yapılmasına karar verildi." dedi. Bakan Bozdağ, "CHP'nin de destek vermemek için fazlaca bir bahane bulacağını düşünmüyorum. İki maddelik bir düzenleme yapılacak. İkincisi de 41. madde. Aile Türk toplumunun temelidir. Türk toplumunun, devletinin güçlü olmasını istiyorsak ailenin güçlü olması gerekir." dedi.
24.10.2022 Siyaset
Azerbaycan Bağımsızlık Günü ne zaman, Azerbaycan bağımsızlığını nasıl kazanıldı?
Azerbaycan Bağımsızlık Günü ne zaman, Azerbaycan bağımsızlığını nasıl kazanıldı? Azerbaycan’da, bağımsızlığın ilan edilmesinin 31. yıl dönümü kutlanıyor. Azerbaycan'ın Bağımsızlığın Yeniden Sağlanması Günü Azerbaycan'ın ana devlet bayramıdır. Bu tarih 18 Ekim'de her yıl kutlanmaktadır. Peki, Azerbaycan Bağımsızlık Günü ne zaman, bağımsızlık nasıl kazanıldı?
18.10.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu: Elimiz kolumuz bağlı kalmayız
Bakan Çavuşoğlu: Elimiz kolumuz bağlı kalmayız Denizli'de basın toplantısı gerçekleştiren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan'ın uluslararası hukuka aykırı şekilde silahsızlandırılmış adaların statüsünü ihlal etmesiyle ilgili, "Biz de elimiz kolumuz bağlı kalmayız, tedbirleri alacağız. ABD tarafsızlık politikasını bozarak Yunanistan lehine adımlar atıyor. Gerek Ege'de, gerek Kıbrıs'ta biz de kendi güvenliğimizi tesis etmek için ve Kıbrıs Türkü'nün güvenliğini korumak için gerekli adımları kararlılıkla atacağız" dedi.
29.09.2022 Siyaset
CNN Türk-Kanal D ortak yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan faiz, asgari ücret ve EYT açıklaması
CNN Türk-Kanal D ortak yayınında Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan faiz, asgari ücret ve EYT açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dış siyasetteki mücadele alanlarından, iç politikadaki sıcak tartışmalara, gündeme dair bütün gelişmeleri CNN TÜRK ve Kanal D Ortak yayınında değerlendiriyor. Fulya Kalfa moderatörlüğünde gazeteciler Ahmet Hakan, Hande Fırat, Abdulkadir Selvi ve Zafer Şahin soruyor; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yanıtladı. "CHP milli güvenlik sorunudur" diyerek Mersin'deki saldırıyı düzenleyen teröristin CHP'nin raporunda yer almasına sert tepki gösteren Erdoğan, "Terör örgütü ve siyasi uzantısı malum parti yerine devletin söylediklerine kulak verselerdi, böyle utanılacak hale düşmezlerdi" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, ABD ile F-16 meselesiyle ilgili olarak ise "Biden'ın bize vermiş olduğu sözden netice bekliyoruz" dedi. Ege'deki adalara zırhlı araçların yerleştirilmesi konusunda ABD ve Yunanistan'ı uyardıklarını belirten Erdoğan, "Biz burada uluslararası yargı yolunu kapadıklarını görüyoruz. Lozan'a göre buralar özel bir statüye tabi. ABD maalesef, ne Lozan'ı ne Paris'i dinliyor" dedi.
28.09.2022 Siyaset
Rusya referandumu ne zaman, Donetsk, Luhansk ve Herson referandumunun konusu ne?
Rusya referandumu ne zaman, Donetsk, Luhansk ve Herson referandumunun konusu ne? Donetsk, Luhansk ve Herson referandumu ne zaman, Rusya referandumun konusu ne? Ukrayna'nın Rus işgali altında olan bölgelerinde referandum kararı alındı. Ukrayna'nın doğusundaki ayrılıkçı bölgeler Donetsk ve Luhansk ile ülkenin güneyinde yer alan Herson bölgeleri Rusya'ya katılmak için referanduma gideceklerini duyurdu. Peki, Rusya referandumu ne zaman?
21.09.2022 Dünya
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile Çavuşoğlu arasında kritik görüşme
Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov ile Çavuşoğlu arasında kritik görüşme Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile düzenlediği ortak basın toplantısında çok önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Çavuşoğlu "Karadeniz’de tahıl koridoru açılacak mı? sorusuna "Bu planı uygulanabilir olarak görüyoruz" cevabını verdi. Sergey Lavrov ise "Biz bu limanların açık olması konusunda söz verdik. Ukraynalılar mayınları temizlerse biz de askeri gücümüzü bu anlamda kullanmayacağız." açıklamasında bulundu. Lavrov ayrıca 'Türk dostlarımızın, dış güçler tarafından Suriye sınırlarında oluşturulan tehditlerle ilgili hassasiyetlerini dikkate alıyoruz' dedi.
8.06.2022 Siyaset
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu
Rusya - Ukrayna savaşında son dakika gelişmeleri! Yaptığı eylemle Rusya'ya damga vurmuştu cezası belli oldu Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşta 20. güne girildi. İşgal edilen Ukrayna topraklarında çatışmalar ve bombalamalar devam ediyor. Rusya'dan ABD'ye üst düzey misilleme geldi. Joe Biden, Dışişleri Bakanı Antony Blinken ve CIA Direktörü William Burns dahil 13 ABD'li yetkilinin yaptırım listesine alındığını açıklandı. Ukrayna'nın güney komşusu Romanya'ya bir Orlan-10 drone'u düştü. Ukrayna'ya işgalin başlangıcından bu yana en üst düzey ziyaret gerçekleşiyor, Çekya, Polonya ve Slovenya başbakanları Kiev'de Zelenskiy ile buluşacak. Ukrayna lideri, Kiev'in muhtemel NATO üyeliğine ilişkin en karamsar açıklamasını yaptı. Rusya’da yayın yapan Kanal 1’de canlı yayın sırasında savaş karşıtı pankart açan editör Marina Ovsyannikov, gözaltına alınmasının ardından sorgusunun 14 saatten fazla sürdüğünü ifade ederken, editörün 30 bin ruble para cezasına çarptırıldığı aktarıldı.
15.03.2022 Dünya
Erken seçim ile ilgili son dakika açıklaması! TBMM Başkanı duyurdu
Erken seçim ile ilgili son dakika açıklaması! TBMM Başkanı duyurdu TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, CNN Türk'te Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Erken seçim tartışmalarının eski hükümet sisteminin alışkanlıkları olduğunu belirten Şentop, 'O dönemde parlamento herhangi bir çoğunlukla seçim kararı alabiliyordu. Seçime gitmek için de birçok sebep vardı. Bunlardan hareketle seçim tartışmaları olurdu eskiden. Yeni anayasa değişikliği sonrası yeni hükümet sisteminin erken seçimi içinde bulundurmadığını belirtmek isterim.' dedi. Muhalefetin 'parlamenter sisteme geçilecek' tartışmasıyla ilgili ise Şentop, 'Seçimden önce mümkün değil. Seçime bununla girilecek. Seçilen Cumhurbaşkanı bu sisteme göre ülkeyi yönetecek.' ifadelerine yer verdi.
29.01.2022 Siyaset
Avrupa haritası değişebilir! İki ülkeden birleşme sinyali
Avrupa haritası değişebilir! İki ülkeden birleşme sinyali Avrupa haritası değişebilir. Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Arnavutluk ve Kosova’nın birleşmesi için yapılacak olan bir referandumda “evet” oyu vereceğini açıkladı.
26.11.2021 Dünya
Memur-Sen Başkanı Yalçın: 4688, evrensel normlara uygun hale getirilmeli
Memur-Sen Başkanı Yalçın: 4688, evrensel normlara uygun hale getirilmeli Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Genel Başkanı Ali Yalçın, 4688 sayılı 'Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu'nda halen eksikler olduğunu ve reforma ihtiyaç duyulduğunu belirterek, "Mücadelemizde bir yandan kazanım skalasını artırmaya çalışırken, bir taraftan da geldiğimiz nokta itibarıyla memur sendikacılığında 4688'i değiştirme noktasında mücadelemizi sürdürüyoruz çünkü sendika yasamızın evrensel normlara uygun hale getirilmesi lazım" dedi.
20.11.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Referandum Ne Zaman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki referandum ne zaman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.