Ramo

Ramo

Son dakika ramo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ramo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ramo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ramo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ramo gelişmeleri de dahil olmak üzere 64 ramo haberi bulunmuştur. Tüm ramo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Atakan Çelik'ten müjdeli haber! Baba oldu
Atakan Çelik'ten müjdeli haber! Baba oldu 'Çok Güzel Hareketler 2'nin oyuncularından Atakan Çelik baba oldu. Atakan Çelik - Zeynep Mızrak Çelik çiftinin kızları dünyaya geldi. İkili, bebeklerine 'Nefes' adını verdi.
23.06.2023 Magazin
Oyuncu Gözde Kaya'dan arkadaşlarına tepki!
Oyuncu Gözde Kaya'dan arkadaşlarına tepki! Son olarak Ramo dizisinde Nadya karakterine hayat veren oyuncu Gözde Kaya sosyal medyadan isyan etti. Geçtiğimiz günlerde, sahilde kedi ve köpeklerin zehirlenmesine dikkat çeken Gözde Kaya, şimdi de sosyal medyadan paylaşım yapan arkadaşlarına tepki gösterdi.
26.02.2023 Magazin
Devrim Özkan'ın babası Lütfi Özkan trafik kazası geçirdi! Durumu...
Devrim Özkan'ın babası Lütfi Özkan trafik kazası geçirdi! Durumu... Son dönemde en çok gündeme gelen isimlerden biri olan ünlü oyuncu Devrim Özkan'ın babası Lütfi Özkan trafik kazası geçirdi. Devrim Özkan, konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. İşte detaylar...
11.01.2023 Magazin
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi?
Cemre Baysel kimdir, kaç yaşında, nereli? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi? O Ses Türkiye programında bu yıl yine birçok sanatçı yer alacak. Yılbaşına özel programına katılan isimlerden biri de Cemre Baysel oldu. Peki, Cemre Baysel kimdir? O Ses Türkiye Yılbaşı Cemre Baysel hangi şarkıyı söyledi?
31.12.2022 Televizyon
Şarkılar Bizi Söyler konuğu Özgür Can Çoban kimdir? Kaç yaşında, nereli? Eğitimi ve müzik kariyeri...
Şarkılar Bizi Söyler konuğu Özgür Can Çoban kimdir? Kaç yaşında, nereli? Eğitimi ve müzik kariyeri... Kanal D’nin sevilen müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler” programının bu haftaki konuklarından biri Özgür Can Çoban oldu. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin sunumuyla ekranlara gelen programa konuk olan Özgür Can Çoban kimdir, kaç yaşında, nereli?
3.12.2022 Televizyon
Muskadan suikast planı çıktı! ‘Büyük bir olayın önüne geçildi’
Muskadan suikast planı çıktı! ‘Büyük bir olayın önüne geçildi’ İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde eylem hazırlığındaki PKK/KCK üyesi 4 teröristin gözaltına alındığını duyurmuştu. Yakalanan 4 PKK'lının suikast hazırlığına ilişkin önemli detaylar ortaya çıktı.
7.09.2022 Gündem
Ramo Muhammed El Hamed eylem hazırlığındayken yakalandı! İçişleri duyurdu
Ramo Muhammed El Hamed eylem hazırlığındayken yakalandı! İçişleri duyurdu İçişleri Bakanlığı, silahlı terör örgütü DEAŞ’ın 31 Ağustos’ta eylem hazırlığındayken yakalanan sözde yargı sorumlusu, ‘Rami Remo’ kod adlı Ramo Muhammed El Hamed’in ifadesi doğrultusunda, Türkiye’de eylem yapma hazırlığında olan 4 DEAŞ’lının Suriye/Cerablus bölgesinde sınırı geçmeye çalışırken yakalandığını duyurdu.
7.09.2022 Gündem
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler? FOX TV'de yayınlanmaya başlayan Tozlu Yaka dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını NTC Medya'nın ve yönetmenliğini Semih Bağcı'nın üstlendiği Tozlu yaka dizisinde Emre Kınay, Nilsu Berfin Aktaş, Tayanç Ayaydın, Dolunay Soysert gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Peki, Tozlu Yaka dizisi konusu ne, Tozlu Yaka uyarlama mı? Oyuncuları kimler?
27.06.2022 Televizyon
Görkem Sevindik'ten dikkat çeken yanıt: Taklit yapma konusunda fena değilim
Görkem Sevindik'ten dikkat çeken yanıt: Taklit yapma konusunda fena değilim Oyuncu Görkem Sevindik, eşi Kübra Siyahdemir'le önceki gün Yeniköy'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Sevindik, yaptığı bir taklidi eşinin sosyal medya hesbından paylaştığı hatırlatılınca, dikkat çeken bir cevap verdi.
2.04.2022 Magazin
Esra Bilgiç ile ilgili şok iddia! 'Yine Esra yine krizi'
Esra Bilgiç ile ilgili şok iddia! 'Yine Esra yine krizi' Esra Bilgiç, geçtiğimiz yıl final yapan 'Ramo' dizisinin setinde yaşanan gerginliklerle gündeme gelmişti. 'Süslü Korkuluk' dizisinde Çağatay Ulusoy’un partneri olan oyuncunun, yapım şirketiyle anlaştığı şartlardan farklı talepleri ve kaprisleri nedeniyle kadrodan çıkartıldığı öğrenildi.
1.04.2022 Magazin
Murat Yıldırım'dan romantik paylaşım: Hep sen gibi birini istedim
Murat Yıldırım'dan romantik paylaşım: Hep sen gibi birini istedim 'Aziz' adlı diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan Murat Yıldırım'ın eşi Iman Elbani, 39 yaşına bastı. Kutlamalar için Kapadokya'ya giden çiftten ünlü oyuncu, eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.
23.10.2021 Magazin
Elif Sönmez, 'Aziz' kadrosuna katıldı
Elif Sönmez, 'Aziz' kadrosuna katıldı 'Ramo'nun ardından bir süre dinlenen Murat Yıldırım, 'Aziz' isimli dizinin başrol oyuncusu olarak boy gösterecek. Dizinin kadrosuna, son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir'de 'Cemile' rolüyle izlediğimiz Elif Sönmez de dahil oldu.
26.09.2021 Magazin
Sitare Akbaş kimdir, nereli? Sitare Akbaş kaç yaşında, boyu kaç, hangi dizilerde oynadı, isminin anlamı ne?
Sitare Akbaş kimdir, nereli? Sitare Akbaş kaç yaşında, boyu kaç, hangi dizilerde oynadı, isminin anlamı ne? Şarkıcı Murat Dalkılıç ile aşk yaşadığı belgelendikten sonra Sitare Akbaş’ın hayatı sorgulanmaya başladı. Peki, Sitare Akbaş kimdir, kaç yaşında, nereli ve Sitare Akbaş hangi dizilerde oynadı?
10.08.2021 Gündem
Murat Yıldırım, 'Aziz' dizisiyle ekranlara dönüyor
Murat Yıldırım, 'Aziz' dizisiyle ekranlara dönüyor En son Ramo dizisi ile seyirciyle buluşan ve performansıyla beğeni toplayan Murat Yıldırım'ın ekrana hangi projeyle döneceği merak konusuydu.
20.06.2021 Televizyon
Uğur Güneş'in partneri belli oldu!
Uğur Güneş'in partneri belli oldu! Ramo'nun başrol oyuncusu Esra Bilgiç, dizi final yapar yapmaz yeni projesiyle gündeme geldi. Bilgiç'in Kanunsuz Topraklar dizisinde başrol olarak yer alacağı ve Uğur Güneş ile partner olacağı öğrenildi.
18.04.2021 Magazin
Ramo final mi yapıyor, neden? Ramo 40. Bölümüyle final yapıyor 16 Nisan 2021!
Ramo final mi yapıyor, neden? Ramo 40. Bölümüyle final yapıyor 16 Nisan 2021! Ramo final bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. 14 Ocak 2020 tarihinden beri yayınlanan Ramo dizisi 16 Nisan 2021 akşamı 40. bölümüyle final yapacak. Ramo dizisinin hayranları Ramo neden final yaptı, diye merak ediliyor. İşte Ramo'nun final bölümü detayları…
16.04.2021 Gündem
Murat Yıldırım koronavirüse yakalandı
Murat Yıldırım koronavirüse yakalandı Ramo'da oynayan Murat Yıldırım da koronavirüse yakalandı. Yıldırım'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
6.04.2021 Magazin
Ramo final mi yapacak? Ramo bitiyor mu? Ramo ne zaman final yapacak?
Ramo final mi yapacak? Ramo bitiyor mu? Ramo ne zaman final yapacak? Ekranların sevilen dizisi Ramo'dan izleyicilerine kötü haber... Dizilerden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Sevilen diziler final yapıyor. Ramo'nun final yapacağı da gelen iddialar arasında. Ramo'nun 5 bölüm sonra ekranlara veda edeceği konuşuluyor. Peki, Ramo final mi yapacak? Ramo bitiyor mu? Ramo ne zaman final yapacak? İşte Ramo dizisi ile ilgili yeni gelişmeler...
3.04.2021 Gündem
Seni Çok Bekledim final mi yapacak? Seni Çok Bekledim ne zaman final yapacak?
Seni Çok Bekledim final mi yapacak? Seni Çok Bekledim ne zaman final yapacak? Dizi sektöründe yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrolünü paylaştığı Seni Çok Bekledim dizisi ile ilgili önemli bir karar alındı. Peki, Seni Çok Bekledim final mi yapacak? Seni Çok Bekledim dizisi bitiyor mu? Seni Çok Bekledim ne zaman final yapacak? İşte detaylar...
3.04.2021 Gündem
Ramo dizisi final mi yapıyor? Ramo dizisi bitiyor mu?
Ramo dizisi final mi yapıyor? Ramo dizisi bitiyor mu? Ramo final mi yapıyor 2021? Ekranların aksiyon dolu dizisi Ramo, final kararı aldığı iddia edildi.
1.04.2021 Gündem
Ramo bu akşam var mı? Bugün Ramo var mı, yok mu? Ramo 36. bölüm neden yok, final mi yaptı? 12 Mart Show TV yayın akışı…
Ramo bu akşam var mı? Bugün Ramo var mı, yok mu? Ramo 36. bölüm neden yok, final mi yaptı? 12 Mart Show TV yayın akışı… Ramo bu akşam var mı, sorusunun yanıtı merak ediliyor. Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden Ramo dizisinin 36. Bölüm fragmanı yayınlanmayınca, dizi hakkında yapılan araştırmalar arttı. Show TV 12 Mart yayın akışında Ramo dizisi yer almıyor. Peki, Ramo neden yok, yayından mı kaldırıldı?
12.03.2021 Gündem
Ramo fragman neden yok, yayınlanmadı? Yarın Ramo var mı, yayından kaldırıldı mı, 36. Bölüm fragmanı neden yok?
Ramo fragman neden yok, yayınlanmadı? Yarın Ramo var mı, yayından kaldırıldı mı, 36. Bölüm fragmanı neden yok? Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Ramo dizisinin hayranları 36. Bölüm fragmanının yayınlanmamasıyla dizi hakkında araştırma yapamaya başladılar. Show TV 12 Mart yayın akışında Ramo’nun yer almaması dizinin akıbetinin araştırılmasına neden olarak, Ramo fragman neden yok? Yarın Ramo var mı, yayından kaldırıldı mı? gibi soruların sorulmasını beraberinde getirdi. İşte detaylar…
11.03.2021 Gündem
Ramo bu hafta yayınlanacak mı? Ramo bu hafta neden yok?
Ramo bu hafta yayınlanacak mı? Ramo bu hafta neden yok? Show TV ekranlarında yayınlanan, büyük bir hayran kitlesine sahip olan Ramo dizisinin hayranları merak ediyor. Show TV 12 Mart yayın akışında Ramo’nun yer almaması dizinin akıbetinin araştırılmasına neden oldu. Arama motorları üzerinden Ramo bu hafta yayınlanacak mı? Ramo bu hafta neden yok? sorularına yanıt aranıyor.
10.03.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ramo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ramo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.