Ramazan Solmaz

Ramazan Solmaz

Son dakika ramazan solmaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ramazan solmaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ramazan solmaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ramazan Solmaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ramazan solmaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 125 ramazan solmaz haberi bulunmuştur. Tüm ramazan solmaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursa'daki yangın faciasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı
Bursa'daki yangın faciasında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı Bursa'da yaşanan yangın faciasında hayatını kaybeden Suriye uyruklu anne Amina ile yaşları 1- 11 arasında değişen 6 çocuğu ve 2 yeğeni için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katıldığı cenaze törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
9.11.2022 Gündem
HSK 2022 yaz kararnamesi tam liste! HSK yaz kararnamesi 2022 listesi yayımlandı! İşte HSK atama listesi 2022
HSK 2022 yaz kararnamesi tam liste! HSK yaz kararnamesi 2022 listesi yayımlandı! İşte HSK atama listesi 2022 HSK 2022 yaz kararnamesi yayınlandı. Yayımlanan kararnameye göre Eskişehir, Bursa, Antalya, Konya, Kocaeli ve Kayseri'nin de arasında bulunduğu 33 ile yeni başsavcı atanırken, 5 bin 426 hakim ve savcının görev yeri değişti. 2022 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana kararnamesinin, HSK internet sitesinden görüntülenecek. HSK 1. Daire Başkanı Halil Koç, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi olarak, 2022 Yılı Adli ve İdari Yargı Ana kararname çalışmalarını tamamlamış olup birazdan HSK internet sitemizde yayımlanacaktır." ifadelerini kullandı. İşte HSK yaz kararnamesi listesi…
20.06.2022 Gündem
Türkiye'de bir ilk! O ilimize atandı
Türkiye'de bir ilk! O ilimize atandı Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi Adli ve İdari Yargı 2022 Yılı Ana Kararnamelerine ilişkin çalışmaları tamamladı. Kararname ile 33 ilin başsavcısı değiştirilirken Türkiye’de ilk kez başörtülü İl Cumhuriyet Başsavcısı Tuba Ersöz Ünver Gümüşhane’ye atandı.
19.06.2022 Gündem
HSK'dan yaz kararnamesi! 33 ilin başsavcıları değişti
HSK'dan yaz kararnamesi! 33 ilin başsavcıları değişti HSK, 5 bin 75 adli ve 351 idari hakim ve savcıyı kapsayan yaz kararnamesini tamamladı. Eskişehir, Kocaeli, Kayseri'nin de arasında bulunduğu 33 ilin başsavcıları değişti.
19.06.2022 Gündem
Büyükşen çifti cinayetinde sanıklar için istenen ceza belli oldu!
Büyükşen çifti cinayetinde sanıklar için istenen ceza belli oldu! Konya'nın Karatay ilçesinde 4 yıl önce öldürülen Necla (54) ve Metin (55) Büyükşen çifti cinayetiyle ilgili iddianame tamamlandı. İddianamede tutuklu sanıklar Abdullah Başdemir ve sevgilisi Esra Taş hakkında iki kez 'tasarlayarak adam öldürmeye azmettirme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, Ertuğrul Çelik hakkında yine iki kez 'tasarlayarak adam öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, Zekeriya Okşen için ise iki kez 'tasarlayarak adam öldürmeye yardım etme' suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
31.05.2022 Gündem
Büyükşen çifti cinayeti ile ilgili yeni gelişme! Gözaltına alındılar
Büyükşen çifti cinayeti ile ilgili yeni gelişme! Gözaltına alındılar Konya'nın Karatay ilçesinde 4 yıl önce Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çiftinin öldürülmesiyle ilgili 5 şüpheli daha gözaltına alındı.
5.04.2022 Yaşam
Büyükşen çifti cinayetinde flaş gelişme! Gözaltına alınan 7 kişi serbest
Büyükşen çifti cinayetinde flaş gelişme! Gözaltına alınan 7 kişi serbest Konya'nın Karatay ilçesinde 4 yıl önce öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti cinayetiyle ilgili salı günü gözaltına alınan 7 kişi, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Soruşturma kapsamında 2 kişi ise cezaevinde tutuklu bulunuyor. 
25.03.2022 Gündem
Büyükşen cinayetinden son gelişmeler! Büyükşen cinayetinin katili bulundu mu?
Büyükşen cinayetinden son gelişmeler! Büyükşen cinayetinin katili bulundu mu? Büyükşen çifti cinayetinden yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. 1 kişi daha tahilye oldu! 4 yıl önce Konya’da öldürülen Necla ve Metin Büyükşen çifti cinayetiyle ilgili 'kasten öldürmeye yardım etme' suçundan tutuklanan Zekeriya Okşen tahliye edildi. Türkiye’nin konuştuğu Büyükşen cinayeti bu gelişmenin ardından yeniden gündem oldu. Peki, Büyükşen cinayetinde son durum ne? Büyükşen cinayeti çözüldü mü? Büyükşen cinayetinin katili bulundu mu? Büyükşen cinayeti nasıl oldu? İşte yeni gelişmeler ve Büyükşen cinayeti ile ilgili tüm detaylar…
6.02.2022 Gündem
Büyükşen çifti cinayetinde flaş gelişme!
Büyükşen çifti cinayetinde flaş gelişme! Konya'nın Karatay ilçesinde 4 yıl önce öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti cinayetiyle ilgili 'kasten öldürmeye yardım etme' suçundan tutuklanan Zekeriya Okşen, tutukluk süresine yapılan itiraz sonucu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tahliye edildi.
4.02.2022 Gündem
7 kişinin öldüğü Konya katliamı ile ilgili flaş gelişme! 10 kişi gözaltında
7 kişinin öldüğü Konya katliamı ile ilgili flaş gelişme! 10 kişi gözaltında Konya'da 2010 yılından bu yana aralarında 'kedi' nedeniyle husumet bulunan K. ailesinden bir kişinin silahlı saldırısı sonucu 7 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili 10 kişi gözaltına alındı.
31.07.2021 Gündem
Konya'da eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi öldü
Konya'da eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi öldü Konya'da bir eve düzenlenen silahlı saldırıda 7 kişi hayatını kaybetti. Saldırının ardından ateşe verildiği belirtilen ev ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, olayın faillerinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili konuşan Bakan Soylu, "Bunun Kürt-Türk meselesiyle ilgili herhangi bir alakası yoktur" dedi.
30.07.2021 Yaşam
Büyükşen cinayetinde flaş gelişme! 'Senin canını sıkanları öldürttüm' demiş
Büyükşen cinayetinde flaş gelişme! 'Senin canını sıkanları öldürttüm' demiş Konya'nın Karatay ilçesinde 3 yıl önce evlerinde cinayete kurban giden Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çiftini, kiralık katilin yanlış adres sonucu öldürdüğünün belirlenmesinin ardından olayın azmettiricisi olduğu iddiasıyla tutuklanan Abdullah Başdemir'in (46), sevgilisi Esra Taş'a (28), piknikte "Senin canını sıkanları hallettirdim. Onları öldürttüm" dediği ortaya çıktı.
28.07.2021 Gündem
Büyükşen cinayetinde flaş gelişme! Afgan çoban tutuklandı
Büyükşen cinayetinde flaş gelişme! Afgan çoban tutuklandı Konya'nın Karatay ilçesinde 3 yıl önce öldürülen Necla ve Metin Büyükşen çifti cinayetiyle ilgili 3 gün önce Ankarada çobanlık yaparken yakalanan Afganistan uyruklu Abdulhamid Uzbek, ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
22.07.2021 Gündem
HSK kararnamesi 2020 Haziran listesi yayımlandı! HSK kararnamesi listesi
HSK kararnamesi 2020 Haziran listesi yayımlandı! HSK kararnamesi listesi Hakimler ve Savcılar Kurulu 1. Dairesi, adli ve idari yargı ana kararname çalışmalarını tamamladı. Sonuçlar HSK'nın internet sitesinde yayımlandı. HSK Kararnamesi ile adli yargıda 4 bin 261, idari yargıda 465 hakim ve savcı ile 18 ilin başsavcısının görev yeri değişti. İşte HSK kararname 2020 listesi
18.06.2020 Gündem
İstifa eden DSP İzmir İl Başkanı, geri döndü
İstifa eden DSP İzmir İl Başkanı, geri döndü İzmir'de geçen salı günü il başkanlığı görevinden istifa eden DSP İzmir İl Başkanı Ramazan Solmaz, genel merkezin devreye girmesinin ardından görevine geri döndü. DSP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Karakülçe, "Biz genel merkez olarak diğer çalışmalarımız nedeniyle muhtemelen Ramazan Solmaz'a yeterince yardımcı olamadık. Oturduk, bunları karşılıklı konuştuk. İknaya zorladık" dedi.
24.09.2018 Siyaset
DSP İl Başkanı Ramazan Solmaz, istifa etti
DSP İl Başkanı Ramazan Solmaz, istifa etti DSP İzmir İl Başkanı Ramazan Solmaz, görevinden istifa etti. Solmaz, partisinin genel seçimlere girememesinin teşkilatlarda sorun yarattığını, bunun da partililere yansıdığını söyledi. Solmaz'ın yerine görevi vekaleten İl Sekreteri Güven Artuş yürütecek.
18.09.2018 Siyaset
3 bin 320 hakim ve savcının görev yeri değişti
3 bin 320 hakim ve savcının görev yeri değişti Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesinin 2018 Yılı Ana Kararnameleriyle, 3 bin 19'u adli, 301'i idari yargıda görevli 3 bin 320 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi
26.07.2018 Gündem
Cumhuriyet Savcısı'na silahlı saldırı!
Cumhuriyet Savcısı'na silahlı saldırı! Antalya'nın Korkuteli İlçesi Cumhuriyet Savcısı Kadir Küçüköner, makamında silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Küçüköner, ambulans helikopterle Antalya'daki hastaneye sevk edildi.
29.09.2021 Gündem
Çavuşoğlu'ndan Barzani'ye sert tepki: Bu saatten sonra...
Çavuşoğlu'ndan Barzani'ye sert tepki: Bu saatten sonra... DIŞİŞLERİ Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani'yi sert tepki gösterdi, "Görevinin başında kalmak için bölgenin ve Kürtlerin geleceğini riske ediyor. Bizim muhatabımız Bağdat yönetimidir. Onlardan gelen talebi dikkate alırız. Henüz geç değil. Vahim hatadan geri dönmeleri gerekiyor. Bu hırs, mevki, makam ve rant hırsı, aklın önüne geçiyor" dedi
29.09.2017 Siyaset
Türkiye'de 2 bin 997 kişi elektronik denetim altında
Türkiye'de 2 bin 997 kişi elektronik denetim altında Antalya Denetimli Serbestlik Müdürü Şefik Demirkol, Türkiye'de şu an 2 bin 997 kişinin elektronik sistemle denetim altında tutulduğunu açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Bozdağ açıkladı! Yasa değişikliği geliyor
Bozdağ açıkladı! Yasa değişikliği geliyor Yasa değişikliğiyle ilgili son dakika haberi ulaştı. Bekir Bozdağ, istinaf mahkemeleri için yasa değişikliği geleceğini açıkladı.
22.02.2017 Siyaset
4700 hükümlü denetimli serbestlikle çalışacak
4700 hükümlü denetimli serbestlikle çalışacak ANTALYA Cumhuriyet Başsavcılığı ile Büyükşehir Belediyesi arasında imzalanan protokolle 2017 yılında 300 hükümlü belediyede çalışacak. Antalya genelinde bu yöntemle 4 bin 700 hükümlü farklı işlerde çalışacak.
28.12.2016 Yaşam
Adliyeye ihbarda FETÖ şüphesi
Adliyeye ihbarda FETÖ şüphesi FETÖ’cü polislerin duruşmasının başlayacağı saatlerde Antalya Adliyesi’ne yurtdışından yapılan asılsız bomba ihbarı panik yarattı
29.09.2021 Gündem
Bomba ihbarı FETÖ işi mi?
Bomba ihbarı FETÖ işi mi? Antalya Adliyesi’nde dün sabah saatlerinde hareketli anlar yaşandı...
29.09.2021 Gündem
Antalya Adliyesi'nde canlı bomba ihbarı asılsız çıktı
Antalya Adliyesi'nde canlı bomba ihbarı asılsız çıktı Antalya Adliyesi'nden flaş bir son dakika haberi geldi. Antalya Adliyesi içeride 'bomba’ olduğu ihbarı üzerine saat 09.00’da boşaltıldı. Adliyede polisin yaptığı arama saat 10:30 sıralarında sona erdi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ramazan Solmaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ramazan solmaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.