Büyükşen Cinayeti

Büyükşen Cinayeti

Son dakika Büyükşen cinayeti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Büyükşen cinayeti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Büyükşen cinayeti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyükşen Cinayeti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyükşen cinayeti gelişmeleri de dahil olmak üzere 33 büyükşen cinayeti haberi bulunmuştur. Tüm büyükşen cinayeti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büyükşen cinayetinde son durum ne? Metin ve Necla Büyükşen çifti cinayeti nasıl oldu?
Büyükşen cinayetinde son durum ne? Metin ve Necla Büyükşen çifti cinayeti nasıl oldu? Konya'da Büyükşen cinayeti davası devam ediyor. Metin ve Necla Büyükşen çifti evlerinde maskeli bir kişi tarafından av tüfeğiyle öldürülmüştü. 3'ü tutuklu 4 sanığın yargılandığı Büyükşen davasında tanık dinlendi. Peki, Büyükşen cinayetinde son durum ne? Metin ve Necla Büyükşen çifti cinayeti nasıl oldu? İşte detaylar…
25.10.2022 Gündem
Hakim ve savcının dilini bağlama büyüsü yapmasını istemiş! 'Ölen birinin çenesine bağlanan bezi al...'
Hakim ve savcının dilini bağlama büyüsü yapmasını istemiş! 'Ölen birinin çenesine bağlanan bezi al...' Konya'da 4 yıl önce öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti cinayeti ile ilgili tutuklanan sanıklardan Esra Taş'ın (28) cezaevindeki telefon görüşmesinde annesi D.T.'ye ölen bir kişinin çenesine bağlanan bezi alıp, mahkeme günü 'Hakimin ağzı bağlansın, savcının ağzı bağlansın' diyerek dua etmesini söylediği belirtildi. Esra Taş'ın görüşmenin devamında, '3 kez bağlayıp açacaksın' diyerek annesine batıl inançlar doğrultusunda telkinlerde bulunduğu da aktarıldı.
9.06.2022 Yaşam
Büyükşen çifti cinayetinde duruşma tarihi belli oldu
Büyükşen çifti cinayetinde duruşma tarihi belli oldu Konya'nın Karatay ilçesinde, 4 yıl önce Necla (54) ve Metin (55) Büyükşen çiftinin öldürülmesiyle ilgili tutuklu sanıklar Esra Taş (28), sevgilisi Abdullah Başdemir (47), çifti öldürdüğü öne sürülen Ertuğrul Çelik (47) ile tutuksuz sanık Zekeriya Okşen (40), 21 Eylül'de ilk kez hakim karşına çıkacak.
8.06.2022 Yaşam
Büyükşen cinayeti sonuçlandı mı? Büyükşen cinayetinde son durum ne? Büyükşen çiftinin katillerine verilen ceza belli oldu mu?
Büyükşen cinayeti sonuçlandı mı? Büyükşen cinayetinde son durum ne? Büyükşen çiftinin katillerine verilen ceza belli oldu mu? Büyükşen çifti cinayetinde yeni gelişme! Büyükşen çiftinin katili 3 sanık için istenen cezalar belli oldu! Metin ile Necla Büyükşen çifti cinayetinde av tüfeğiyle öldürdüğü iddia edilen Ertuğrul Ç. ile cinayeti azmettirdikleri ileri sürülen Abdullah B. ve Esra T. hakkında 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Peki, Büyükşen cinayeti çözüldü mü? Büyükşen cinayeti sonuçlandı mı? Büyükşen cinayetinde son durum ne? Büyükşen çiftinin katillerine verilen ceza belli oldu mu? İşte detaylar…
1.06.2022 Gündem
Büyükşen çifti cinayetinde 1 tutuklama daha
Büyükşen çifti cinayetinde 1 tutuklama daha Konya'nın Karatay ilçesinde, 4 yıl önce Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çiftinin öldürülmesi ile ilgili 7 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan 7 kişiden olayla bağlantısı olduğu düşünülen 1 kişi tutuklandı. Tutuklu sayısı böylelikle 3e yükseldi.
22.04.2022 Gündem
Büyükşen cinayetinden son gelişmeler! Büyükşen cinayetinin katili bulundu mu?
Büyükşen cinayetinden son gelişmeler! Büyükşen cinayetinin katili bulundu mu? Büyükşen çifti cinayetinden yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. 1 kişi daha tahilye oldu! 4 yıl önce Konya’da öldürülen Necla ve Metin Büyükşen çifti cinayetiyle ilgili 'kasten öldürmeye yardım etme' suçundan tutuklanan Zekeriya Okşen tahliye edildi. Türkiye’nin konuştuğu Büyükşen cinayeti bu gelişmenin ardından yeniden gündem oldu. Peki, Büyükşen cinayetinde son durum ne? Büyükşen cinayeti çözüldü mü? Büyükşen cinayetinin katili bulundu mu? Büyükşen cinayeti nasıl oldu? İşte yeni gelişmeler ve Büyükşen cinayeti ile ilgili tüm detaylar…
6.02.2022 Gündem
Büyükşen cinayetinde flaş gelişme! Fatma Büyükşen çıldırdı! Kadına saldırdı
Büyükşen cinayetinde flaş gelişme! Fatma Büyükşen çıldırdı! Kadına saldırdı Büyükşen cinayetinde flaş gelişme! Türkiye, Müge Anlı'da gündeme gelen Büyükşen cinayetini günlerce konuşmuştu. Bügünkü canlı yayında şok iddialar ortaya atıldı. Osman Büyükşen, telefonla arayıp uyardı. Büşra Büyükşen de yaşlı bir kadına saldırdı! İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
25.10.2021 Gündem
Müge Anlı'da Büyükşen cinayeti ile ilgili flaş detay! İfadesi ortaya çıktı
Müge Anlı'da Büyükşen cinayeti ile ilgili flaş detay! İfadesi ortaya çıktı Büyükşen cinayetinde merak edilenler tek tek ortaya çıkmaya devam ediyor. Müge Anlı Büyükşen cinayetinin detaylarını araştırmaya devam ederken azmettiricinin ifadesi ortaya çıktı.
30.08.2021 Gündem
Müge Anlı ne zaman başlıyor? Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yeni sezon yayın tarihi belli oldu!
Müge Anlı ne zaman başlıyor? Müge Anlı ile Tatlı Sert’in yeni sezon yayın tarihi belli oldu! 3 bin 212 kaybı bulan, 930 aileyi kavuşturan ve 181 faili meçhul cinayeti çözen Müge Anlı, yeni sezonuna Türkiye'nin günlerce konuştuğu Büyükşen cinayeti ile başlayacak. Peki, Müge Anlı ne zaman başlıyor?
28.08.2021 Gündem
Büyükşen cinayetinde flaş gelişme! 'Senin canını sıkanları öldürttüm' demiş
Büyükşen cinayetinde flaş gelişme! 'Senin canını sıkanları öldürttüm' demiş Konya'nın Karatay ilçesinde 3 yıl önce evlerinde cinayete kurban giden Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çiftini, kiralık katilin yanlış adres sonucu öldürdüğünün belirlenmesinin ardından olayın azmettiricisi olduğu iddiasıyla tutuklanan Abdullah Başdemir'in (46), sevgilisi Esra Taş'a (28), piknikte "Senin canını sıkanları hallettirdim. Onları öldürttüm" dediği ortaya çıktı.
28.07.2021 Gündem
Büyükşen cinayetinde flaş gelişme! Afgan çoban tutuklandı
Büyükşen cinayetinde flaş gelişme! Afgan çoban tutuklandı Konya'nın Karatay ilçesinde 3 yıl önce öldürülen Necla ve Metin Büyükşen çifti cinayetiyle ilgili 3 gün önce Ankarada çobanlık yaparken yakalanan Afganistan uyruklu Abdulhamid Uzbek, ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
22.07.2021 Gündem
Büyükşen cinayetinde flaş gelişme! Ankara'da gözaltına alındı
Büyükşen cinayetinde flaş gelişme! Ankara'da gözaltına alındı Konya’da 3 yıl önce öldürülen Metin Büyükşen ve eşi Nejla Büyükşen cinayeti ile ilgili gözaltına alınan şüphelilerden cinayeti azmettirdiğini itiraf ettikleri ileri sürülen Esra Taş ve sevgilisi Abdullah Başdemir ile onlara yardım ettikleri öğrenilen Zeki Okşen ve kuzeni Mustafa Okşen tutuklanmıştı. Çifti öldüren katil zanlısı ise Ankara’da yakalandı. Zanlının Abdullah Başdemir’in yanında çalışan çoban Hamidullah A. olduğu öğrenildi.
18.07.2021 Gündem
Müge Anlı Exxen’e mi geçiyor? Anlı, iddialara yönelik açıklama yaptı!
Müge Anlı Exxen’e mi geçiyor? Anlı, iddialara yönelik açıklama yaptı! Müge Anlı'nın sunumuyla 13 sezondur ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla ilgili, Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen'e geçeceği iddiaları konuşulmaya başlandı. Müge Anlı, iddialara yönelik açıklama yaptı. Peki, Müge Anlı Exxen’e mi geçiyor?
6.07.2021 Gündem
Hipnoz nedir, hipnoz ile itiraf mümkün mü? Müge Anlı, Büşra Büyükşen'in hipnozla konuşturulacağını söyledi!
Hipnoz nedir, hipnoz ile itiraf mümkün mü? Müge Anlı, Büşra Büyükşen'in hipnozla konuşturulacağını söyledi! Müge Anlı ise Tatlı Sert programında masaya yatırılan 3 yıldır çözülemeyen Necla-Metin Büyükşen çiftinin cinayeti Türkiye’nin gündemin olmayı sürdürüyor. Şüpheli olan Büşra Büyükşen'in çelişkili ifadelerinin ardından Müge Anlı, Büşra'nın hipnozla konuşturularak ifadesinin alınacağını duyurdu. Söz konusu açıklamanın ardından hipnoz ile ilgili araştırmalar hızlandı.
3.07.2021 Gündem
Swap testi nedir? Swap raporu nedir? Swap testi nasıl yapılır? Müge Anlı'da gündem oldu!
Swap testi nedir? Swap raporu nedir? Swap testi nasıl yapılır? Müge Anlı'da gündem oldu! Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla gündeme gelen Swap testi pek çok izleyen tarafından merak ediliyor. Gündeme 'Mehir cinayeti" olarak gündeme gelen Metin ve Necla Büyükşen cinayeti gizemini koruyor. Metin ve Necla Büyükşen cinayeti sonrasında swap testi ile ilgili görüş bildiren raporda Betül Büyükşen ve Uğur Büyükşen ellerinde ve yüzlerinde atış artıklarının tespit edilmesi gözleri iki kardeşe çevirmişti. Müge Anlı'nın programında swap testi gündem olmaya devam ediyor. Peki, Swap testi nedir? Swap raporu nedir? Swap testi nasıl yapılır? Swap testini kim yapar? İşte swap testi ile ilgili merak edilenler...
29.06.2021 Gündem
Necla ve Metin Büyükşen cinayeti çözüldü mü, ne oldu? Müge Anlı Büyükşen cinayeti son durum, Büyükşen ailesinin katili kim?
Necla ve Metin Büyükşen cinayeti çözüldü mü, ne oldu? Müge Anlı Büyükşen cinayeti son durum, Büyükşen ailesinin katili kim? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Büyükşen cinayeti soruşturulmaya devam ediliyor. 3 yılın ardından yeniden Müge Anlı’da gündeme gelen Necla-Büyükşen cinayeti tüm Türkiye’nin gündemine oturdu. Büyüklen çiftinin en küçük oğlu Osman Büyükşen ailesinin katilini bulmak için Müge Anlı'ya başvururken, çiftin kızı Büşra, büyük oğlu Uğur ve gelinleri Betül ise şüpheliler arasında yer alıyor. Peki, Necla ve Metin Büyükşen cinayeti çözüldü mü, ne oldu? Müge Anlı Büyükşen cinayeti son durum, Büyükşen ailesinin katili kim?
28.06.2021 Gündem
Metin Necla Büyükşen cinayeti çözüldü mü, katili kim? Büyükşen cinayeti Yılmaz kimdir, cinayet itirafı geldi mi? Yeni iddialar ortaya atıldı!
Metin Necla Büyükşen cinayeti çözüldü mü, katili kim? Büyükşen cinayeti Yılmaz kimdir, cinayet itirafı geldi mi? Yeni iddialar ortaya atıldı! Metin Necla Büyükşen cinayeti çözüldü mü, katili kim? Büyükşen cinayetinin detaylar ve yeni gelişmeleri hala Türkiye’nin gündemini sarsıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bu kez 3 yıldır çözülemeyen cinayetle konuşuluyor. Olayın tek görgü tanığı Büşra Büyükşen'in konuşmaması ve çelişik ifadeler kullanması tüm okları ona çevirdi. Gerçekleri sürekli saptıran Büşra için Müge Anlı en sonunda 'Yemin ediyorum tam ajan tipi var' yorumunda bulundu. Öte yandan Büşra ile yengesi Betül’ün kardeşi Yılmaz arasında da bir aşk olacağı ima edildi. Peki, Büyükşen cinayeti Yılmaz kimdir? Tek görgü tanığı Büşra itiraf etti mi bir şey?
25.06.2021 Gündem
Büyükşen cinayeti nedir, çözüldü mü? Necla Metin Büyükşen’in katili bulundu mu, katil kim? Osman Büyükşen’in feryadı tüm Türkiye’yi ağlattı!
Büyükşen cinayeti nedir, çözüldü mü? Necla Metin Büyükşen’in katili bulundu mu, katil kim? Osman Büyükşen’in feryadı tüm Türkiye’yi ağlattı! Müge Anlı Büyükşen cinayeti çözüldü mü, katil kim? Osman Büyükşen’in Müge Anlı’ya sarılarak ağlaması tüm Türkiye’yi ağlattı. Metin Büyükşen ve Necla Büyükşen cinayetinin detaylarının yeniden ele alındığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yine gündem oldu. Konya'nın Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesi'ndeki evlerinde kar maskeli bir saldırgan tarafından pompalı tüfekle öldürülen Necla (56) ve Metin Büyükşen (55) çiftinin katil zanlısı 3 yıldır aranıyor. Peki, Büyükşen cinayeti nedir? Necla Metin Büyükşen’in katili bulundu mu?
24.06.2021 Gündem
Mehir nedir? Mehir kime, ne zaman verilir?
Mehir nedir? Mehir kime, ne zaman verilir? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında konuşulan Necla ve Metin Büyükşen cinayeti ile gündeme gelen "mehir" pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Mehir nedir, ne zaman verilir? Mehir ne demek, kim tarafından verilir? İşte mehir ile ilgili merak edilenler...
23.06.2021 Gündem
Swap izi nedir, swap testi nasıl yapılır? Swap izi nasıl alınır, kaç gün kalır?
Swap izi nedir, swap testi nasıl yapılır? Swap izi nasıl alınır, kaç gün kalır? Swap nedir, ne demektir? Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert olayı yine izleyenleri şokey etti. Türkiye Mehir cinayetini konuşuyor. Metin ve Necla Büyükşen cinayetinin işlenirken programda gündeme gelen swap izi, swap testi, swap analizi konu başlıkları araştırma konusu oldu. Peki, “Swap nedir, ne demektir? Swap testi nasıl yapılır, kaç gün kalır, swap analizi nasıl alınır?”
23.06.2021 Gündem
Nejla ve Metin Büyükşen olayı nedir? Katilleri bulundu mu?
Nejla ve Metin Büyükşen olayı nedir? Katilleri bulundu mu? Müge Anlı’nın programında gündeme gelen Necla ve Metin Büyükşen cinayeti ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Konya’da katledilen karı kocanın katili aradan geçen 3 yıla rağmen bulunamayınca yakınları Müge Anlı ve ekibine başvurdu. Canlı yayında olayın sır perdesini araştırılıyor. Peki, Nejla ve Metin Büyükşen olayı nedir? Nejla ve Metin Büyükşen'in katilleri kim? Katiller bulundu mu? İşte detaylar...
23.06.2021 Gündem
Büyükşen çiftinin cinayet zanlıları hakkındaki gerekçeli karar açıklandı! 'İçin rahat olsun ben onları öldürttüm'
Büyükşen çiftinin cinayet zanlıları hakkındaki gerekçeli karar açıklandı! 'İçin rahat olsun ben onları öldürttüm' Konya’da 2018 yılında cinayete kurban giden Metin ve Necla Büyükşen çiftinin öldürülmesine ilişkin mahkeme tarafından verilen cezaların gerekçeli kararı açıklandı. Kararda, sanık Abdullah Başdemir'in sevgilisi Esra Taş'a ‘için rahat olsun ben onları öldürttüm’ dediğine yer verildi.
6.06.2023 Gündem
Öldürülen Büyükşen çiftinin kızı: Tanıklar jandarmaya iftira atıyor
Öldürülen Büyükşen çiftinin kızı: Tanıklar jandarmaya iftira atıyor Konya'nın Karatay ilçesinde 4 yıl önce yanlış adrese girilerek öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti cinayetinde azmettirici olduğu iddiasıyla tutuklanan Esra Taş (28) ile sevgilisi Abdullah Başdemir (47), cinayeti işlediği öne sürülen Ertuğrul Çelik (47) ve yardım ettiği belirtilen tutuksuz sanık Zekeriya Okşen'in (40) yargılandığı davanın duruşmasında söz alan çiftin kızı Büşra Büyükşen (24), "Tanıklar jandarma tarafından baskı gördüğünü söyledi. Tek kaçış noktaları, jandarmaya iftira atmak" dedi.
26.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Büyükşen Cinayeti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyükşen cinayeti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.