Büyükşen Çifti

Büyükşen Çifti

Son dakika Büyükşen çifti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Büyükşen çifti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Büyükşen çifti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyükşen Çifti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyükşen çifti gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 büyükşen çifti haberi bulunmuştur. Tüm büyükşen çifti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büyükşen çiftinin cinayet zanlıları hakkındaki gerekçeli karar açıklandı! 'İçin rahat olsun ben onları öldürttüm'
Büyükşen çiftinin cinayet zanlıları hakkındaki gerekçeli karar açıklandı! 'İçin rahat olsun ben onları öldürttüm' Konya’da 2018 yılında cinayete kurban giden Metin ve Necla Büyükşen çiftinin öldürülmesine ilişkin mahkeme tarafından verilen cezaların gerekçeli kararı açıklandı. Kararda, sanık Abdullah Başdemir'in sevgilisi Esra Taş'a ‘için rahat olsun ben onları öldürttüm’ dediğine yer verildi.
6.06.2023 Gündem
Öldürülen Büyükşen çiftinin kızı: Tanıklar jandarmaya iftira atıyor
Öldürülen Büyükşen çiftinin kızı: Tanıklar jandarmaya iftira atıyor Konya'nın Karatay ilçesinde 4 yıl önce yanlış adrese girilerek öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti cinayetinde azmettirici olduğu iddiasıyla tutuklanan Esra Taş (28) ile sevgilisi Abdullah Başdemir (47), cinayeti işlediği öne sürülen Ertuğrul Çelik (47) ve yardım ettiği belirtilen tutuksuz sanık Zekeriya Okşen'in (40) yargılandığı davanın duruşmasında söz alan çiftin kızı Büşra Büyükşen (24), "Tanıklar jandarma tarafından baskı gördüğünü söyledi. Tek kaçış noktaları, jandarmaya iftira atmak" dedi.
26.10.2022 Gündem
Büyükşen cinayetinde son durum ne? Metin ve Necla Büyükşen çifti cinayeti nasıl oldu?
Büyükşen cinayetinde son durum ne? Metin ve Necla Büyükşen çifti cinayeti nasıl oldu? Konya'da Büyükşen cinayeti davası devam ediyor. Metin ve Necla Büyükşen çifti evlerinde maskeli bir kişi tarafından av tüfeğiyle öldürülmüştü. 3'ü tutuklu 4 sanığın yargılandığı Büyükşen davasında tanık dinlendi. Peki, Büyükşen cinayetinde son durum ne? Metin ve Necla Büyükşen çifti cinayeti nasıl oldu? İşte detaylar…
25.10.2022 Gündem
Büyükşen çifti cinayeti davasında yeni gelişme
Büyükşen çifti cinayeti davasında yeni gelişme Konya'da komşularının adresine benzetilerek 4 yıl önce yanlışlıkla öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti cinayetiyle ilgili azmettirici olduğu iddiasıyla tutuklanan Esra Taş (28) ve sevgilisi Abdullah Başdemir (47), cinayeti işlediği öne sürülen Ertuğrul Çelik (47) ile olaya yardım ettiği belirtilen, tutuksuz Zekeriya Okşen'in (40) yargılanmasına devam edildi. Mahkemede tanık olarak dinlenen adres karışıklığı nedeniyle annesi ile babası Büyükşen çiftine benzetilen  Esra Taş'ın eski sevgilisi Hüseyin K., ''Öldürme olayıyla ilgili herhangi bir bilgim yok. Esra ile aramızda çıkan dedikodularla ilgili bir tehdit almadım. Sadece Esra Taş ile birlikteliğim vardı'' dedi.   
24.10.2022 Gündem
Hakim ve savcının dilini bağlama büyüsü yapmasını istemiş! 'Ölen birinin çenesine bağlanan bezi al...'
Hakim ve savcının dilini bağlama büyüsü yapmasını istemiş! 'Ölen birinin çenesine bağlanan bezi al...' Konya'da 4 yıl önce öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti cinayeti ile ilgili tutuklanan sanıklardan Esra Taş'ın (28) cezaevindeki telefon görüşmesinde annesi D.T.'ye ölen bir kişinin çenesine bağlanan bezi alıp, mahkeme günü 'Hakimin ağzı bağlansın, savcının ağzı bağlansın' diyerek dua etmesini söylediği belirtildi. Esra Taş'ın görüşmenin devamında, '3 kez bağlayıp açacaksın' diyerek annesine batıl inançlar doğrultusunda telkinlerde bulunduğu da aktarıldı.
9.06.2022 Yaşam
'Cin çıkarma' seansı korkunç bitmişti! 'Oklava' savunması dehşete düşürdü
'Cin çıkarma' seansı korkunç bitmişti! 'Oklava' savunması dehşete düşürdü Ankara'nın Keçiören ilçesinde, 'cin çıkarma' seansının ardından Özge Nur Tekin'in (30) yaşamını yitirmesiyle ilgili davada, aralarında sözde 'cinci hoca' Erdal Kaya'nın da bulunduğu 6 sanıktan anne Hatun Efe, savunma yaptı. Efe, kızının psikolojik sorunları olduğunu savunarak, "Kızımın kayınvalidesi Zöhre Tekin, Kayseri'de hocalık yaptığı söylenen Erdal Kaya’ya ulaştı. Erdal Kaya, oklava ile kızıma vurmasını istemiş. Bunun üzerine damadım Selçuk Tekin de kızıma oklava ile vurdu" dedi.
8.06.2022 Yaşam
Büyükşen çifti cinayetinde duruşma tarihi belli oldu
Büyükşen çifti cinayetinde duruşma tarihi belli oldu Konya'nın Karatay ilçesinde, 4 yıl önce Necla (54) ve Metin (55) Büyükşen çiftinin öldürülmesiyle ilgili tutuklu sanıklar Esra Taş (28), sevgilisi Abdullah Başdemir (47), çifti öldürdüğü öne sürülen Ertuğrul Çelik (47) ile tutuksuz sanık Zekeriya Okşen (40), 21 Eylül'de ilk kez hakim karşına çıkacak.
8.06.2022 Yaşam
Büyükşen cinayeti sonuçlandı mı? Büyükşen cinayetinde son durum ne? Büyükşen çiftinin katillerine verilen ceza belli oldu mu?
Büyükşen cinayeti sonuçlandı mı? Büyükşen cinayetinde son durum ne? Büyükşen çiftinin katillerine verilen ceza belli oldu mu? Büyükşen çifti cinayetinde yeni gelişme! Büyükşen çiftinin katili 3 sanık için istenen cezalar belli oldu! Metin ile Necla Büyükşen çifti cinayetinde av tüfeğiyle öldürdüğü iddia edilen Ertuğrul Ç. ile cinayeti azmettirdikleri ileri sürülen Abdullah B. ve Esra T. hakkında 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. Peki, Büyükşen cinayeti çözüldü mü? Büyükşen cinayeti sonuçlandı mı? Büyükşen cinayetinde son durum ne? Büyükşen çiftinin katillerine verilen ceza belli oldu mu? İşte detaylar…
1.06.2022 Gündem
Büyükşen çifti cinayetinde sanıklar için istenen ceza belli oldu!
Büyükşen çifti cinayetinde sanıklar için istenen ceza belli oldu! Konya'nın Karatay ilçesinde 4 yıl önce öldürülen Necla (54) ve Metin (55) Büyükşen çifti cinayetiyle ilgili iddianame tamamlandı. İddianamede tutuklu sanıklar Abdullah Başdemir ve sevgilisi Esra Taş hakkında iki kez 'tasarlayarak adam öldürmeye azmettirme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, Ertuğrul Çelik hakkında yine iki kez 'tasarlayarak adam öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, Zekeriya Okşen için ise iki kez 'tasarlayarak adam öldürmeye yardım etme' suçundan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
31.05.2022 Gündem
Büyükşen çifti cinayetinde 1 tutuklama daha
Büyükşen çifti cinayetinde 1 tutuklama daha Konya'nın Karatay ilçesinde, 4 yıl önce Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çiftinin öldürülmesi ile ilgili 7 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan 7 kişiden olayla bağlantısı olduğu düşünülen 1 kişi tutuklandı. Tutuklu sayısı böylelikle 3e yükseldi.
22.04.2022 Gündem
Kars'ta karlar eridi, evleri su bastı! 15 ev ve eklentileri zarar gördü
Kars'ta karlar eridi, evleri su bastı! 15 ev ve eklentileri zarar gördü Kars'ta havaların ani ısınmasıyla birlikte karların erimesi sonucu su kanalları taştı. Taşkında, iki mahallede 15 ev ve eklentileri zarar gördü.
5.04.2022 Yaşam
Şakalaştığı sınıf arkadaşını çakıyla yaraladı
Şakalaştığı sınıf arkadaşını çakıyla yaraladı Kayseri'de, lise öğrencisi H.M. (15), okul bahçesinde şakalaştığı sınıf arkadaşı M.A.'yı (15) çakıyla bacağından yaraladı.
5.04.2022 Yaşam
Doktor eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi
Doktor eşini öldüren sanığa ağırlaştırılmış müebbet talebi Ankara'da, 9 aylık eşi kadın doğum uzmanı Opr. Dr. Zeynep Erdoğan'ı (47) bıçaklayarak öldüren, oğlu A.A.'yı (16) da darbedip, bodrum kata kilitleyen Mehmet Erdoğan'ın (45) tutuklu yargılandığı davada savcı, mütalaa verdi. Erdoğan'ın 'eşi kasten öldürme'den ağırlaştırılmış ömür boyu, 2 suçtan da 34 yıla kadar hapsi istendi.
5.04.2022 Yaşam
Büyükşen çifti cinayeti ile ilgili yeni gelişme! Gözaltına alındılar
Büyükşen çifti cinayeti ile ilgili yeni gelişme! Gözaltına alındılar Konya'nın Karatay ilçesinde 4 yıl önce Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çiftinin öldürülmesiyle ilgili 5 şüpheli daha gözaltına alındı.
5.04.2022 Yaşam
Büyükşen çifti cinayetinde flaş gelişme! Gözaltına alınan 7 kişi serbest
Büyükşen çifti cinayetinde flaş gelişme! Gözaltına alınan 7 kişi serbest Konya'nın Karatay ilçesinde 4 yıl önce öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti cinayetiyle ilgili salı günü gözaltına alınan 7 kişi, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Soruşturma kapsamında 2 kişi ise cezaevinde tutuklu bulunuyor. 
25.03.2022 Gündem
Büyükşen cinayetinden son gelişmeler! Büyükşen cinayetinin katili bulundu mu?
Büyükşen cinayetinden son gelişmeler! Büyükşen cinayetinin katili bulundu mu? Büyükşen çifti cinayetinden yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. 1 kişi daha tahilye oldu! 4 yıl önce Konya’da öldürülen Necla ve Metin Büyükşen çifti cinayetiyle ilgili 'kasten öldürmeye yardım etme' suçundan tutuklanan Zekeriya Okşen tahliye edildi. Türkiye’nin konuştuğu Büyükşen cinayeti bu gelişmenin ardından yeniden gündem oldu. Peki, Büyükşen cinayetinde son durum ne? Büyükşen cinayeti çözüldü mü? Büyükşen cinayetinin katili bulundu mu? Büyükşen cinayeti nasıl oldu? İşte yeni gelişmeler ve Büyükşen cinayeti ile ilgili tüm detaylar…
6.02.2022 Gündem
Büyükşen çifti cinayetinde flaş gelişme!
Büyükşen çifti cinayetinde flaş gelişme! Konya'nın Karatay ilçesinde 4 yıl önce öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti cinayetiyle ilgili 'kasten öldürmeye yardım etme' suçundan tutuklanan Zekeriya Okşen, tutukluk süresine yapılan itiraz sonucu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tahliye edildi.
4.02.2022 Gündem
Büyükşen cinayetinde flaş gelişme! Kilit ismin ölüm nedeni belli oldu
Büyükşen cinayetinde flaş gelişme! Kilit ismin ölüm nedeni belli oldu Son dakika haberi... Konya'da Metin ve Necla Büyükşen çiftinin 3 yıl önce maskeli bir kişi tarafından av tüfeğiyle öldürülmesine ilişkin soruşturmada flaş bir gelişme yaşandı. "Cinayete yardım ve yataklık" suçlamasıyla tutuklanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Mustafa Okşen’in ölüm nedeni belli oldu.
18.08.2021 Gündem
Büyükşen çifti cinayetindeki kilit isim hayatını kaybetti!
Büyükşen çifti cinayetindeki kilit isim hayatını kaybetti! Büyükşen çifti cinayetinde "yardım ve yataklık" suçlamasıyla tutuklanan Mustafa Okşen, hayatını kaybetti.
17.08.2021 Yaşam
Büyükşen çifti cinayetinde sır perdesi aralandı! Hedefteki isim ilk kez konuştu
Büyükşen çifti cinayetinde sır perdesi aralandı! Hedefteki isim ilk kez konuştu Son dakika haberi... Konya'da 3 yıl önce meydana gelen Büyükşen çifti cinayetinde sır perdesi aralandı. Çiftin kiralık katil tarafından yanlışlıkla öldürülmesinin ardından katillerin asıl hedefindeki Hüseyin K. sessizliğini bozdu. Hüseyin K., 'Olay gecesi benim evimde de ailemden 5 kişi vardı. Ben de ailemi kaybedebilirdim. Metin amca ve Nejla teyze için çok üzgünüm' dedi.
24.07.2021 Gündem
Büyükşen cinayetinde flaş gelişme! Afgan çoban tutuklandı
Büyükşen cinayetinde flaş gelişme! Afgan çoban tutuklandı Konya'nın Karatay ilçesinde 3 yıl önce öldürülen Necla ve Metin Büyükşen çifti cinayetiyle ilgili 3 gün önce Ankarada çobanlık yaparken yakalanan Afganistan uyruklu Abdulhamid Uzbek, ifadesinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.
22.07.2021 Gündem
Müge Anlı araştırıyordu! Şok gelişme! Gözaltına alındı! Yasak aşk...
Müge Anlı araştırıyordu! Şok gelişme! Gözaltına alındı! Yasak aşk... Müge Anlı'nın programında araştırılan Büyükşen çiftinin ölümüyle ilgili son dakika gelişmesi! Gözaltına alındılar. Yasak aşk iddiası herkesi şaşkına çevirdi. İşte Büyükşen çifti cinayeti ile ilgili son dakika gelişmeleri...
15.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Büyükşen Çifti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyükşen çifti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.