Radyocu

Radyocu

Son dakika radyocu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan radyocu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını radyocu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Radyocu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan radyocu gelişmeleri de dahil olmak üzere 196 radyocu haberi bulunmuştur. Tüm radyocu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nişanlısının eski kocasını vurmuştu! Radyocu Ersin Baydamar tutuklandı
Nişanlısının eski kocasını vurmuştu! Radyocu Ersin Baydamar tutuklandı  Bakırköy'de nişanlısı Ebru Manay'ın eski kocası Mithat Şahin'i kendisine hakaret ve tehdit ettiği gerekçesiyle silahla vuran radyocu Ersin Baydamar tutuklandı. 
20.11.2023 Gündem
Kadir Çöpdemir eski sevgilisine seslendi: Elinde maymun olmaya razıyım
Kadir Çöpdemir eski sevgilisine seslendi: Elinde maymun olmaya razıyım Meslek hayatına radyocu olarak başlayan, daha sonra sunuculuk ve talk-show programları yapan Kadir Çöpdemir, 2002-2005 yılları arasında yayınlanan 'Ekmek Teknesi' dizisinde 'Kirli' karakteriyle adından söz ettirdi. 55 yaşındaki ünlü isim, katıldığı programda, "İlişkinin peşinden koşar mısın?" sorusu üzerine eski sevgilisine seslendi.
3.05.2023 Magazin
İrem Derici'den dikkat çeken 'ev' yanıtı!
İrem Derici'den dikkat çeken 'ev' yanıtı! Son olarak "Amerika'ya gittiğimde belki erkeklerle tanışırım diye düşünerek uygulama indirdim" itirafıyla adından söz ettiren İrem Derici, geçtiğimiz gün Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. "İrem Derici ev aldı mı ya?" diye soran bir sosyal medya kullanıcısına cevap veren ünlü isim, takipçilerinden eğlenceli yorumlar aldı.
29.11.2022 Magazin
İrem Derici'yi röportaj sırasında sinirlendiren durum! "Sözümü kesme"
İrem Derici'yi röportaj sırasında sinirlendiren durum! "Sözümü kesme" Son olarak "Amerika'ya gittiğimde belki erkeklerle tanışırım diye düşünerek uygulama indirdim" itirafıyla adından söz ettiren İrem Derici, önceki gün Beyoğlu'nda görüntülendi. Uzun saatler süren klip çekimlerinden dolayı yorgunluğu yüzüne yansıyan ünlü şarkıcı, basın mensuplarına açıklama yaptığı sırada, sokaktaki çocuklardan birinin röportajı bölmesine sert çıktı.
25.11.2022 Magazin
İrem Derici'den ilginç açıklama: Amerika'da erkeklerle tanışmak için uygulama indirdim!
İrem Derici'den ilginç açıklama: Amerika'da erkeklerle tanışmak için uygulama indirdim! Radyocu Rıza Esendemir ile 2014–2016 yılları arasında evli kalan, son olarak meslektaşı Cem Belevi ile ilişkisini ihanete uğradığı gerekçesiyle olaylı şekilde sonlandıran İrem Derici, muhabirlerin özel hayatıyla ilgili sorusuna yanıt verdi. İspanya'nın başlenti Madrid'e tatile gideceğini söyleyen 35 yaşındaki popçu, Amerika'da yaşadığı bir olayı da ilk kez anlattı.
20.11.2022 Magazin
Kelly Brook: Deneme çekiminde bana hamile iç çamaşırı verdiler
Kelly Brook: Deneme çekiminde bana hamile iç çamaşırı verdiler Kısa süre önce evlenen İngiliz model, sunucu ve radyocu Kelly Brook, kıvrımları nedeniyle 'dışlanmış' hissettiğini söyleyerek, her markanın kendisiyle çalışmak istemediğini belirtti. Model bu yıl da seksi takvimi için ekran önüne geçti.
6.11.2022 Magazin
“Best of Rumeli” için geri sayım başladı
“Best of Rumeli” için geri sayım başladı RUBAFED (Rumeli Balkan Dernekleri Federasyon) tarafından düzenlenen ve Türkiye’de yaşayan Rumeli, Balkan kökenli sanatçı, akademisyen, gazeteci, yazar, sunucu, radyocu, sosyal medya fenomeni, sporcu, modacı, Rumeli kültür elçisi, dijital içerik üreticisi ve filmin en iyilerinin seçildiği “Best Of Rumeli” için geri sayım başladı.   
29.08.2022 Televizyon
DJ Gezgin kimdir, Müge Anlı DJ Gezgin hangi radyoda? DJ Gezgin cinayeti! Mehmet Karahan nasıl öldü?
DJ Gezgin kimdir, Müge Anlı DJ Gezgin hangi radyoda? DJ Gezgin cinayeti! Mehmet Karahan nasıl öldü? DJ Gezgin kimdir, hangi radyoda, nasıl öldü? Müge Anlı DJ Gezgin cinayeti işleniyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Dj Gezgin olarak tanınan Radyocu Mehmet Karahan'ın ölümü yeniden gündeme alınınca ekran başında programı izleyenler DJ gezgin nasıl ve neden öldü? Müge Anlı DJ Gezgin cinayeti…
29.08.2022 Gündem
Gazeteci ve radyocu Rauf Gerz gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı!
Gazeteci ve radyocu Rauf Gerz gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı! Geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden gazeteci ve radyocu Rauf Gerz (56), son yolculuğuna uğurlandı.
5.04.2022 Gündem
Gazeteci ve radyocu Rauf Gerz hayatını kaybetti!
Gazeteci ve radyocu Rauf Gerz hayatını kaybetti! Gazeteci ve radyocu Rauf Gerz (56), Sultangazi'de Yüksel Çalkam idaresindeki otomobilin kendi kullandığı motosiklete çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti. Başta Hürriyet Gazetesi olmak üzere uzun yıllar havacılık sektöründe hem muhabir olarak, hem de şirketlerin kurumsal iletişiminden sorumlu üst düzey yöneticilik yapan Gerz'in ölümü basın ve havacılık camiasında büyük üzüntü yarattı. Evli ve bir çocuk babası olan Gerz, doğa ve motosiklet tutkunuydu.
4.04.2022 Gündem
Best of Rumeli ödülleri sahiplerini buldu Demirören TV geceden üç ödülle ayrıldı
Best of Rumeli ödülleri sahiplerini buldu Demirören TV geceden üç ödülle ayrıldı Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen ’Best Of Rumeli’, ödülleri dün akşam Cemal Reşit Rey Salonu’nda görkemli bir tören eşliğinde sahiplerini buldu.
14.02.2022 Gündem
DJ gezgin neden öldü, ortaya çıktı mı? Müge Anlı DJ Gezgin cinayeti…
DJ gezgin neden öldü, ortaya çıktı mı? Müge Anlı DJ Gezgin cinayeti… Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Dj Gezgin olarak tanınan Radyocu Mehmet Karahan'ın ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. İddialara göre, cenazenin deforme olması, bir balıkçıdan edinilen buz kalıplarıyla engellendi. Peki, DJ gezgin neden öldü? Müge Anlı DJ Gezgin cinayeti…
9.11.2021 Gündem
DJ Gezgin kimdir, kim öldürdü? Radyocu Mehmet Karahan neden öldü, bulunan kafatası DJ Gezin’e mi ait?
DJ Gezgin kimdir, kim öldürdü? Radyocu Mehmet Karahan neden öldü, bulunan kafatası DJ Gezin’e mi ait? DJ Gezgin olarak bilinen Radyocu Mehmet Karahan 4 yıl önce ortadan kaybolunca, kardeşi, Karahan’ın cinayete kurban gittiğini iddia ederek Müge Anlı’ya başvurdu. Kayıp başvurusunda bulunan Mehmet Karahan’ın ablası Fatma Karadağ anlattıklarıyla tüm Türkiye’yi şok uğratırken, olayın seyrini de değiştirdi. Peki, DJ Gezgin kimdir, Mehmet Karahan neden öldü, öldürüldü mü?
2.11.2021 Gündem
Demirören TV geceden üç ödülle ayrıldı!
Demirören TV geceden üç ödülle ayrıldı! Rumeli Balkan Dernekleri Federasyonu tarafından düzenlenen ’Best Of Rumeli’, ödülleri dün akşam Cemal Reşit Rey Salonu’nda görkemli bir tören eşliğinde sahiplerini buldu.
26.10.2021 Televizyon
DJ Gezgin kimdir? Müge Anlı radyocu DJ Gezgin Mehmet Karahan olayı nedir, DJ Gezgin öldü mü?
DJ Gezgin kimdir? Müge Anlı radyocu DJ Gezgin Mehmet Karahan olayı nedir, DJ Gezgin öldü mü? DJ Gezgin kimdir, öldü mü? ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert, haftaya yine damgasını vurdu. DJ Gezgin olarak bilinen Mehmet Karahan'ın kaybolması olayı işlenirken, önemli detaylar ortaya çıktı. Müge Anlı ve izleyiciler söz konusu gelişmeler nedeniyle şokey oldu. Peki, Müge Anlı DJ Gezgin olayı nedir? DJ Gezgin kimdir, DJ Gezgin Mehmet Karahan öldü mü, katili kim?
21.10.2021 Gündem
DJ gezgin kimdir, hangi radyoda? DJ gezgin Mehmet Karahan cinayeti nedir?
DJ gezgin kimdir, hangi radyoda? DJ gezgin Mehmet Karahan cinayeti nedir? Dj Gezgin olarak tanınan Mehmet Karahan’dan bir süredir haber alınamayınca, kardeşi Fatma Karadağ kardeşi Mehmet Karahan için Müge Anlı’ya başvurdu. Fatma Karadağ, sevgili olduğu kişi tarafından kardeşinin dövülerek öldürüldüğünü iddia etmişti. Karahan'ın öldürüldüğü bölgede bir kafatası bulundu. Kafatasının Mehmet Karahan'a ait olup olmadığı araştırılıyor. Söz konusu gelişmenin ardından DJ gezgin kimdir, hangi radyoda? DJ gezgin Mehmet Karahan cinayeti nedir? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
20.10.2021 Gündem
Okan Karacan kimdir, kaç yaşında? Okan Karacan nereli? İşte kariyeri!
Okan Karacan kimdir, kaç yaşında? Okan Karacan nereli? İşte kariyeri! Oyuncu ve şovmen Okan Karacan sosyal medyada gündem oldu. Bir dönem verdiği kilolarla adından söz ettiren Okan Karacan'ın kariyeri ve hayatı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Okan Karacan kimdir? Okan Karacan nereli ve kaç yaşında? İşte Okan Karacan'ın hayatı ve kariyeri...
22.08.2021 Gündem
Erol Demiröz kimdir? Erol Demiröz kaç yaşında ve nereli? İşte Erol Demiröz hayatı ve filmleri
Erol Demiröz kimdir? Erol Demiröz kaç yaşında ve nereli? İşte Erol Demiröz hayatı ve filmleri Sürü, Mucize ve Güneşi Gördüm gibi filmlerde rol alan oyuncu usta oyuncu Erol Demiröz, 70 yaşında hayata veda etti. Demiröz'ün vefat haberini Oyuncular Sendikası duyurdu. Açı haberin ardından pek çok kişi 'Erol Demiröz kimdir?' sorusunu araştırıyor. Peki, Erol Demiröz kimdir? Erol Demiröz kaç yaşında ve nereli? İşte Erol Demiröz hayatı, filmleri
18.04.2021 Gündem
Radyocu Hazım Özsu öldürülmüştü! Yeğeni konuştu: Annesinin gözü önünde...
Radyocu Hazım Özsu öldürülmüştü! Yeğeni konuştu: Annesinin gözü önünde... Bursa'da Osmangazi’deki bir yerel radyoda dini içerikli program yapan Hazım Özsu (46), evinin kapısında Halil Nalçacı (45) tarafından tabancayla vurularak öldürülmüştü. Hazım Özsu’nun yeğeni Mersiye Sülün (32), "Sen adamı evine kadar takip et, gel burada annesinin gözü önünde öldür. Hiçbir şey bu acıyı hafifletmez" dedi.
17.03.2021 Gündem
Bay J Kerem Bürsin olayı... Bay J kimdir, biyografisi? Bay J kaç yaşında, gerçek adı ne?
Bay J Kerem Bürsin olayı... Bay J kimdir, biyografisi? Bay J kaç yaşında, gerçek adı ne? Bay J Kerem Bürsin olayı merak içinde araştırılmaya başlandı. Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Kerem Bürsin, katıldığı ödül töreninde sunucu Bay J'nin "Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti" sözlerinden sonra salonu terk etti. Bay J kimdir? Bay J kaç yaşında, gerçek adı ne, nereli, mesleği nedir? İşte Bay J biyografisi…
12.03.2021 Gündem
Trump günler sonra sessizliğini bozdu: Utanç verici
Trump günler sonra sessizliğini bozdu: Utanç verici ABD eski Başkanı Donald Trump, hayatını kaybeden muhafazakar radyocu Rush Limbaugh'u anmak için 20 Ocak'tan sonraki "medya sessizliğini" bozdu
17.02.2021 Dünya
Ünlü televizyon sunucusu Larry King hayatını kaybetti!
Ünlü televizyon sunucusu Larry King hayatını kaybetti! ABD'nin en uzun süre televizyonda görev yapan ünlü talk şov sunucusu Larry King 87 yaşında hayatını kaybetti.
23.01.2021 Yaşam
Kader sayısı nasıl hesaplanır? Numeroloji hesaplama ve sayıların anlamları...
Kader sayısı nasıl hesaplanır? Numeroloji hesaplama ve sayıların anlamları... Her insanın doğum tarihi, adı ve soyadına göre yaşamın kadersel etkileriyle betimlenen sayılar bulunuyor. Belirli yöntemlerle bu sayılar bulunarak, insanın şifresinin çözülmesi amaçlanıyor. Sayılar ve ortaya çıkardıkları geometrik ilişkiler hayatın içinde yer alıyor. Numeroloji ile hayat şekillendirilip, buna göre yollar çizilebiliyor. Hayatın kırılma noktaları, kişisel yıl ve özellikleri numeroloji sayesinde çözülebiliyor. Numerolojik sistemde 1'den 9'a kadar sayılara anlamlar yüklenmiştir. Bu rakamlara ek olarak “değişmez sayı” olarak adlandırılan 11 ve 22 sayıları buluyor. Sayılara yüklenen anlamlar sabittir. Hesaplama sonunda bulunan sayının karşısındaki anlam sizin karakterinizi ve yaşam yolunuzu çiziyor. Peki, Kader sayısı nasıl hesaplanır? Numeroloji hesaplama ve sayıların anlamları...
6.12.2020 Gündem
Ünlü radyocu corona virüse yakalandı: Böyle ölmek istemezsiniz!
Ünlü radyocu corona virüse yakalandı: Böyle ölmek istemezsiniz! İstanbul’da radyo programcılığı yapan İzmirli Caner Bulut (37), corona virüse yakalandı. Evinde çektiği videoyla yaşadıklarını anlatan Bulut, "Herkesin ağzında şu var; ‘zaten bir gün öleceğiz.’ Emin olun böyle ölmek istemezsiniz" dedi.
6.04.2020 Gündem
Keremcem: Müzikten defalarca özür dilerim
Keremcem: Müzikten defalarca özür dilerim Oyuncu ve şarkıcı Keremcem, geçtiğimiz gün İstMarina AVM içerisinde bulunan Hop Dedik Ayhan'ın sunduğu radyo programının konuğu oldu.
12.02.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Radyocu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki radyocu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.