Gazete Vatan Logo

DJ Gezgin kimdir, Müge Anlı DJ Gezgin hangi radyoda? DJ Gezgin cinayeti! Mehmet Karahan nasıl öldü?

DJ Gezgin kimdir, hangi radyoda, nasıl öldü? Müge Anlı DJ Gezgin cinayeti işleniyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen Dj Gezgin olarak tanınan Radyocu Mehmet Karahan'ın ölümü yeniden gündeme alınınca ekran başında programı izleyenler DJ gezgin nasıl ve neden öldü? Müge Anlı DJ Gezgin cinayeti…

DJ Gezgin kimdir, Müge Anlı DJ Gezgin hangi radyoda? DJ Gezgin cinayeti! Mehmet Karahan nasıl öldü?

Müge Anlı yeni sezona Manisa cinayetiyle başladı. 2017 yılından beri haber alınamayan DJ Gezgin lakaplı Radyocu Mehmet Karahan cinayeti ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu. Fatma Karadağ kardeşini bulmak için Müge Anlı’ya başvurdu. Karahan'ın öldürüldüğü düşünülen bölgede bir kafatası bulunması olayları daha da derinleştirdi. Kardeşinin para mevzusu yüzünden dövülerek öldürüldüğünü iddia eden Fatma Karadağ, bunu yapan kişinin ise bir dönem birlikte yaşadığı eski sevgilisi olduğunu öne sürdü. Peki, DJ Gezgin kimdir, Müge Anlı DJ Gezgin hangi radyoda? DJ Gezgin cinayeti! Mehmet Karahan nasıl öldü?

DJ Gezgin kimdir, Müge Anlı DJ Gezgin nasıl öldü?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yeni sezon DJ Gezgin cinayetiyle başladı. DJ Gezgin lakaplı Radyocu Mehmet Karahan'dan 2017 yılından beri haber alınamıyor.

Müge Anlı'nın kapısını abla Fatma Karadağ çalmıştı. Karadağ, eski sevgilisi Cemal Durmaz'ı suçladı. İşkenceyle ilgili çelişkili ifadeler yeğen Alim Karadağ'ı cinayetin kilit ismi haline getirdi. Cinayetin kokmaması için buz kalıpları kullanıldığı iddiası da tüyler ürpertti.

Haberin Devamı

Fatma Hanım, 6 Şubat'ta sevgilisi Cemal Bey'in kardeşini dövdüğünü, aralarında ne olduğunu bilmediğini, mutfağın kapısını kapatıp öyle konuştuklarını, sevgilisinin başında korumalar olduğu için kardeşinin şikayetçi olamadığını iddia etti. Fatma Hanım, sevgilisinin kardeşine çok kötü vurduğunu, kardeşinin komaya girdiğini ve sonra da komadan çıkamadığını, sonra öldüğünü, polise falan da haber veremediğini zira evden çıkamadığını, sevgilisinden korktuğunu söyledi. Radyocu Mehmet Karahan ile ilgili iddialar... Kızı konuştu. Rukiye Hanım, dayısı fenalık geçirdiğinde annesinin "Teni sıcaktı, su verdim ağzına su geri çıktı" dediğini, annesinin bir kadına halıya sarıp götürdüler dediğini, annesi işin içinde olmasa dayısının öldürüldüğünü nereden bileceğini sordu. Hanımefendi, hastanede Fatma Hanımlarla tanıştığını, kendi odalarında bir süre kaldıklarını sonra özel bir odaya gittiklerini, Fatma Hanım'ın annesinin "Benim oğlum kayboldu" deyip ağladığını, Cemal Bey'in sürekli aradığını odada kim varsa konuşmak istediğini, Fatma Hanım'ın da odada kim varsa onlara telefonu uzattığını dile getirdi. Hanımefendi, Fatma Hanım'ın sürekli kendisini acındırdığını, kendisini de kandırdıklarını, tuzağa düşürdüklerini, kendisinin o dönem kayıpları olduğundan aklının başında olmadığını, onların da kendisini olayın içine çekmeye çalıştığını belirtti.

Haberin Devamı

Müge Anlı, Mehmet Karahan evdeyken Fatma Karadağ'ın e-nabız kayıtlarında hastanede olduğunu açıkladı. Fatma Karadağ, kardeşinin ölüm gününde hastanede olmadığını söyledi.