Ptt İndirim

Ptt İndirim

Son dakika PTT indirim haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PTT indirim ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PTT indirim haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ptt İndirim

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ptt indirim gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 ptt indirim haberi bulunmuştur. Tüm ptt indirim haberleri aşağıda listelenmiştir.
PTT bayram indirimini duyurdu! Yüzde 25...
PTT bayram indirimini duyurdu! Yüzde 25... PTT'den bayram indirimi açıklaması geldi, kampanyalara bir yenisi daha eklendi. PTT AŞ, Kurban Bayramı'na özel düzenlediği kampanya kapsamında yüzde 25 indirim uygulayacak.
8.07.2021 Ekonomi
PTT indirimi duyurdu! Günlerce sürecek, yüzde 25...
PTT indirimi duyurdu! Günlerce sürecek, yüzde 25... PTT'den flaş indirim kararı! 14 Haziran'dan itibaren geçerli olacak. Günlerce devam edecek. Yüzde 25 indirim kampanyası yapıldı. Posta ve Telgraf Teşkilatı AŞ (PTT AŞ) açıkladı. Babalar Günü'ne özel kargo gönderimlerinde yüzde 25 indirim kampanyası başlatıldı.
10.06.2021 Ekonomi
PttAVM'den yüzde 50 indirim!
PttAVM'den yüzde 50 indirim! İndirim fırsatı. Yarın başlıyor. 3 ay sürecek. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla pttAVM, mevcut kadın mağaza sahipleri ile mart ayı boyunca yeni mağaza açacak kadınlara, komisyonlarda yüzde 50 indirim yapacak. İndirimler 3 ay süreyle geçerli olacak.
7.03.2021 Ekonomi
PTT üzerinden indirimli satılacak! Yarın başlıyor, 4 gün sürecek
PTT üzerinden indirimli satılacak! Yarın başlıyor, 4 gün sürecek İndirim fırsatı yarın başlıyor. 4 gün sürecek kampanyada beyaz eşyadan, cep telefonlarına, altından, bakım ürünlerine kadar pek çok ürün bulunuyor. Türkiye'nin yerli ve milli yatırımlarıyla kurulan PttAVM.com, farklı ihtiyaç ve tarza hitap eden ürünleri 16, 17, 18 ve 19 Şubat tarihleri arasında büyük indirim fırsatlarıyla vatandaşlarla buluşturacak.
15.02.2021 Ekonomi
İndirim başladı! Sadece bir gün sürecek
İndirim başladı! Sadece bir gün sürecek Yılbaşı öncesi büyük indirim başladı. Yapılan açıklamada 'büyük indirim günü' duyuruldu. Vatandaşlara, KOBİ'lere ve e-ticaret sektöründe faaliyetlerini sürdüren kurum ve kuruluşlara destek vermek amacıyla gerçekleştirilen indirim kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar PttAVM.com'dan üzerinden alışverişlerini gerçekleştirebiliyor.
27.12.2020 Ekonomi
İndirim fırsatı! Sadece o gün geçerli...
İndirim fırsatı! Sadece o gün geçerli... Yılbaşı öncesi güzel haber geldi. Büyük indirim başlıyor. Yapılan açıklamada 'büyük indirim günü' duyuruldu. Vatandaşlara, KOBİ'lere ve e-ticaret sektöründe faaliyetlerini sürdüren kurum ve kuruluşlara destek vermek amacıyla gerçekleştirilen indirim kampanyasından faydalanmak isteyenlerin 27 Aralık Pazar gününü beklemesi gerekiyor. PTT AŞ'den yapılan açıklamada indirim kampanyasının detayları paylaşıldı. PttAVM.com'dan 27 Aralık'ta alışveriş yapanlar karlı çıkıyor.
24.12.2020 Ekonomi
Fatura desteğinde flaş değişiklik! Limit yükseldi, yüz binlerce yeni abone alacak, 216 lira PTT hesaplarına yatırılacak
Fatura desteğinde flaş değişiklik! Limit yükseldi, yüz binlerce yeni abone alacak, 216 lira PTT hesaplarına yatırılacak Elektrik faturasına devlet desteğinde yeni dönem başldı. Limit değişti, artık yüz binlerce abone fatura desteğinden yararlanabilecek. Destek ödemelerinde başvuru şartı bulunuyor. Devletin dar gelirliye yönelik 1 Mart 2019’da başlattığı ‘elektrik tüketim desteği’ devam ediyor. Elektrik yardımından daha önce 2.1 milyon abone faydalanıyordu, şubat itibarıyla bu sayı 4 milyona çıkarıldı. Peki fatura desteğinden kimler yararlanabilir? Elektrik desteği başvurusu nereye yapılır? İşte konun ayrıntıları...
13.07.2022 Ekonomi
Akaryakıt fiyatlarına indirim geliyor! Bugünden itibaren pompaya yansıyacak
Akaryakıt fiyatlarına indirim geliyor! Bugünden itibaren pompaya yansıyacak Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Açıklama geldi. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle gündeme geliyor. Bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 30 Mart 2022 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para? gibi sorular vatandaşlar tarafından sıklıkla araştırılıyor. Petrol fiyatlarında iki gündür görülen düşüş ivmesi, Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarına yansıdı. Bugünden geçerli olmak üzere motorine indirim yapıldı. Peki yaşanan bu düşüşün nedeni ne? İşte detaylar...
30.03.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteği başvuruları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Yanık duyurdu
Doğal gaz desteği başvuruları ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Yanık duyurdu Doğal gaz desteği ile ilgili son dakika gelişmesi! Doğal gaz tüketim desteğine başvurular e-Devlet üzerinden yapılmaya başlanmıştı. 3 gün önce alınmaya başlanan başvurular ile ilgili Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'tan açıklama geldi. Bakan Yanık, "Doğal gaz yardımı kapsamında son üç günde e-Devlet üzerinden 216 bin başvuru aldık. Daha fazla vatandaşımıza ulaşmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz." ifadelerini kullandı. Destek ödemeleri hane başına 450 ile bin 150 lira arasında değişiyor. Yılda iki kez olmak üzere mart ve ekim aylarında verilecek.
21.02.2022 Ekonomi
Doğal gaz desteği ile ilgili kritik detay! Doğal gazda 1150 lira yardımı kimler, nasıl alacak?
Doğal gaz desteği ile ilgili kritik detay! Doğal gazda 1150 lira yardımı kimler, nasıl alacak? Doğal gaz faturaları ile ilgili milyonları sevindiren karar! Destek veriliyor, 1.150 TL ödeme yapılacak. Başvuran vatandaşlar yılda iki kez alabilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu, 4 milyon hane için 450-1150 TL arasında doğal gaz desteği geliyor. Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor. Peki doğal gaz yardımından kimler, nasıl bu yardımdan yararlanabilecek? Doğal gaz yardımında kriterler ne olacak? Detaylar belli oldu...
17.02.2022 Ekonomi
E-ticarette indirim oyunu! Ptt-AVM sahte indirimlere savaş açtı, çifte denetim...
E-ticarette indirim oyunu! Ptt-AVM sahte indirimlere savaş açtı, çifte denetim... Ticaret Bakanlığı'nın yaklaşan yılsonu ile birlikte e-ticaret sektöründe gerçek ve sahte indirimleri ayırt etmek için başlattığı çalışmanın ardından, yerli ve milli e-ticaret platformu PttAVM.com da e-ticarette sahte indirimlere karşı savaş açtı. Kamu iştiraki PttAVM.com'un Genel Müdürü Hakan Çevikoğlu, ekonomik ve indirimli satışların yapılması için çalışma başlattıklarını belirterek, ürün-fiyat kıyaslaması yaparak indirimlerin gerçekliğinin teyit edildiğini söyledi. Tüketiciye tüm sektörlerde gerçek indirimlerle ürün ulaştırıldığını vurgulayan Çevikoğlu, "Pandeminin başında vatandaşı mağdur etmeye yönelik fiyat belirleyen 40'ın üzerinde satıcı hakkında inceleme başlatmıştık. Şimdi de kamu sorumluluğumuzun bilinciyle sahte indirimlere savaş açıyoruz" dedi.
9.12.2021 Ekonomi
Bakanlık müjdeli haberi verdi! Yüzde 50 indirim geliyor, hepsi için geçerli...
Bakanlık müjdeli haberi verdi! Yüzde 50 indirim geliyor, hepsi için geçerli... Müjdeli haber geldi. Yüzde 50 indirim geliyor. Tüm öğretmenler için geçerli olacak. Bakanlık resmen açıkldı. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okullarda, Bakanlıkça onaylanan özel okullarda ve yüksek eğitim kurumlarında görevli öğretmenler, YHT ve ana hat tren biletlerindeki yüzde 50 indirimden 24-30 Kasım döneminde yararlanabilecek. PTT AŞ tarafından da "PTT'nin yurt içi varışlı APS kurye ve posta kargosu" ücretlerinde 24 Kasım'da yüzde 24 indirim uygulanacak.
12.11.2021 Ekonomi
Borcu olan yüz binleri kapsıyor! Hafta sonu açık olacak
Borcu olan yüz binleri kapsıyor! Hafta sonu açık olacak Trafik cezası, vergi borcu, KYK borcu, olan vatandaşlar için güzel haber geldi. Borcu olan vatandaşların yapılandırmadan azami ölçüde yararlanılabilmesi için ödemelerin 1 Mart gün sonuna kadar vergi dairelerine, yetkili bankalara (vezne, internet bankacılığı, mobil uygulama, banka kartı ile kredi kartı) ve PTT’ye yapılması gerekiyor. Bu amaçla bu hafta sonu vergi daireleri açık olacak. Ödeme yapacaklar, kısıtlamaya rağmen belgelerini ibraz ederek dışarı çıkabilecek.
27.02.2021 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Son tarihi 1 Mart...
Borçlar siliniyor! Son tarihi 1 Mart... Vergi borçları, trafik cezaları, kamuya olan borçlar siliniyor. Yüz binlerce vatandaş borçlarını yapılandırarak büyük avantaj sağladı. Fakat yapılandırılan borçların son taksit süresi 1 Mart'ta doluyor. Vatandaşların 1 Mart'a kadar borçlarının ilk taksitini ödemesi gerekiyor.
26.02.2021 Gündem
PTT indirimi duyurdu! Yüzde 25...
PTT indirimi duyurdu! Yüzde 25... PTT indirimi resmen duyurdu. PTT'den yapılan açıklamada 14 Şubat Sevgililer Günü'ne yönelik düzenlediği kampanya kapsamında, 8-13 Şubat tarihlerinde yurt içi varışlı APS kurye ve posta kargosu gönderileri bedellerinde yüzde 25 indirim uygulayacak.
5.02.2021 Ekonomi
PTT duyurdu! İndirim yapıldı, 25 Aralık ve...
PTT duyurdu! İndirim yapıldı, 25 Aralık ve... PTT'den yılbaşı öncesi güzel haber geldi. PTT tarafından yapılan açıklamada yüzde 25 indirim uygulanacağı duyuruldu. PTT AŞ, yılbaşına özel düzenlediği kampanya kapsamında, 25-31 Aralık dönemindeki iş günlerinde, bireysel müşteriler tarafından postaya verilecek yurt içi varışlı acele posta servisi (APS) kurye ve posta kargosu gönderilerine yüzde 25 indirim yapacak.
22.12.2020 Ekonomi
PTT'den büyük kampanya! Yüzde 25 indirim
PTT'den büyük kampanya! Yüzde 25 indirim PTT ve TCDD milyonlarca öğretmen için büyük indirim kampanyası başlattı. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tren bileti ücreti ve kargo ücreti üzerinden indirimli indirimli olacak. PTT kargo ücretlerinde öğretmenlere yüzde 25 indirim yaparken, TCDD ise hızlı tren ve ana hat tren biletlerinde yüzde 50 oranında indirime gitti.
23.11.2020 Memur
PTT 2020 emekli promosyonu başladı mı? Emekli promosyonunda PTT promosyonu ne kadar?
PTT 2020 emekli promosyonu başladı mı? Emekli promosyonunda PTT promosyonu ne kadar? SGK ile Ziraat Bankası’nın imzaladığı protokolden sonra emekliler en yüksek emekli promosyonunu almak için tek tek bankaların promosyon ücretlerini araştırıyor. Emekli maaşını PTT’den alan emekliler de PTT banka promosyonu ücretlerini merak ediyor. İşte PTT promosyon ücreti 2020…
10.03.2020 Gündem
PTT'den posta kargosu ücretlerine yüzde 25 yılbaşı indirimi
PTT'den posta kargosu ücretlerine yüzde 25 yılbaşı indirimi PTT AŞ, 25-31 Aralık tarihlerinde bireysel müşterilerce postaya verilecek yurt içi APS kurye ve posta kargosu gönderi ücretlerine yüzde 25 indirim uygulayacak.
24.12.2019 Ekonomi
Bakan açıkladı! Yüzde 50 indirim uygulanacak...
Bakan açıkladı! Yüzde 50 indirim uygulanacak... Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren müjde geldi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla o hafta hızlı tren ve ana hat tren fiyatlarında öğretmenlerimize yüzde 50 indirim yapılacak. "PTT'nin APS kurye ve posta kargosu fiyatlarında da 24 Kasım'dan önceki 5 iş günü özel olarak öğretmenlerimize yüzde 25 indirim uygulanacak" diye konuştu.
12.11.2019 Gündem
Yarın son gün! Ceza ödememek için...
Yarın son gün! Ceza ödememek için... 2 milyon ev ve iş yeri sahibi, elde ettiği kira geliri için 1 Mart’tan itibaren gelirlerini beyan etmeye başladı. Halen işlemlerini yapmayan varsa acele etsin. Çünkü yarın son gün. Gecikenlere sürpriz cezalar çıkabilir...
24.03.2019 Ekonomi
Kira gelir beyanı dönemi başladı! Kimler beyan verecek, ne zaman bitiyor?
Kira gelir beyanı dönemi başladı! Kimler beyan verecek, ne zaman bitiyor? Milyonlarca ev ve iş yeri sahibini ilgilendiren kira geliri beyan dönemi bugün başladı. 2018'de, kiraladığı konuttan 4 bin 400 TL'nin, iş yerinden ise 34 bin liranın üzerinde kira geliri olanlar 26 Mart'a kadar beyan vermek zorunda.
1.03.2019 Ekonomi
Yapılandırmanın ilk taksitini kaçırmayın
Yapılandırmanın ilk taksitini kaçırmayın Ankara Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan, mükelleflerin yapılandırmanın sağladığı avantajlardan yararlanması için son ödeme süresini kaçırmaması gerektiğini söyledi
15.10.2018 Ekonomi
PTT indirim kampanyasını uzattı
PTT indirim kampanyasını uzattı PTT AŞ, bireysel göndericiler tarafından postaya verilecek tüm APS kurye, posta kargosu ve kargo gönderilerine yüzde 25 indirim kampanyasını yıl sonuna kadar uzattı.
6.09.2018 Ekonomi
Esnafa çok özel faiz 22 ülkeye satış kartı
Esnafa çok özel faiz 22 ülkeye satış kartı 1.7 milyon esnafa yönelik düşük oranlarda kredi, indirim ve ePttAVM aracılığıyla 22 ülkeye devlet güvencesinde ihracat yapma imkanı tanıyan Esnaf Kart faaliyete geçti. Ulaştırma Bakanı Arslan, “Esnafımız artık PTT’nin desteğiyle daha da güçlü” dedi.
14.05.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ptt İndirim ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ptt indirim haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.