Ptt İndirim Kampanyası

Ptt İndirim Kampanyası

Son dakika PTT indirim kampanyası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan PTT indirim kampanyası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını PTT indirim kampanyası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ptt İndirim Kampanyası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ptt indirim kampanyası gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 ptt indirim kampanyası haberi bulunmuştur. Tüm ptt indirim kampanyası haberleri aşağıda listelenmiştir.
PTT indirimi duyurdu! Günlerce sürecek, yüzde 25...
PTT indirimi duyurdu! Günlerce sürecek, yüzde 25... PTT'den flaş indirim kararı! 14 Haziran'dan itibaren geçerli olacak. Günlerce devam edecek. Yüzde 25 indirim kampanyası yapıldı. Posta ve Telgraf Teşkilatı AŞ (PTT AŞ) açıkladı. Babalar Günü'ne özel kargo gönderimlerinde yüzde 25 indirim kampanyası başlatıldı.
10.06.2021 Ekonomi
PTT üzerinden indirimli satılacak! Yarın başlıyor, 4 gün sürecek
PTT üzerinden indirimli satılacak! Yarın başlıyor, 4 gün sürecek İndirim fırsatı yarın başlıyor. 4 gün sürecek kampanyada beyaz eşyadan, cep telefonlarına, altından, bakım ürünlerine kadar pek çok ürün bulunuyor. Türkiye'nin yerli ve milli yatırımlarıyla kurulan PttAVM.com, farklı ihtiyaç ve tarza hitap eden ürünleri 16, 17, 18 ve 19 Şubat tarihleri arasında büyük indirim fırsatlarıyla vatandaşlarla buluşturacak.
15.02.2021 Ekonomi
İndirim başladı! Sadece bir gün sürecek
İndirim başladı! Sadece bir gün sürecek Yılbaşı öncesi büyük indirim başladı. Yapılan açıklamada 'büyük indirim günü' duyuruldu. Vatandaşlara, KOBİ'lere ve e-ticaret sektöründe faaliyetlerini sürdüren kurum ve kuruluşlara destek vermek amacıyla gerçekleştirilen indirim kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar PttAVM.com'dan üzerinden alışverişlerini gerçekleştirebiliyor.
27.12.2020 Ekonomi
İndirim fırsatı! Sadece o gün geçerli...
İndirim fırsatı! Sadece o gün geçerli... Yılbaşı öncesi güzel haber geldi. Büyük indirim başlıyor. Yapılan açıklamada 'büyük indirim günü' duyuruldu. Vatandaşlara, KOBİ'lere ve e-ticaret sektöründe faaliyetlerini sürdüren kurum ve kuruluşlara destek vermek amacıyla gerçekleştirilen indirim kampanyasından faydalanmak isteyenlerin 27 Aralık Pazar gününü beklemesi gerekiyor. PTT AŞ'den yapılan açıklamada indirim kampanyasının detayları paylaşıldı. PttAVM.com'dan 27 Aralık'ta alışveriş yapanlar karlı çıkıyor.
24.12.2020 Ekonomi
PTT indirim kampanyasını uzattı
PTT indirim kampanyasını uzattı PTT AŞ, bireysel göndericiler tarafından postaya verilecek tüm APS kurye, posta kargosu ve kargo gönderilerine yüzde 25 indirim kampanyasını yıl sonuna kadar uzattı.
6.09.2018 Ekonomi
Bakanlık müjdeli haberi verdi! Yüzde 50 indirim geliyor, hepsi için geçerli...
Bakanlık müjdeli haberi verdi! Yüzde 50 indirim geliyor, hepsi için geçerli... Müjdeli haber geldi. Yüzde 50 indirim geliyor. Tüm öğretmenler için geçerli olacak. Bakanlık resmen açıkldı. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi okullarda, Bakanlıkça onaylanan özel okullarda ve yüksek eğitim kurumlarında görevli öğretmenler, YHT ve ana hat tren biletlerindeki yüzde 50 indirimden 24-30 Kasım döneminde yararlanabilecek. PTT AŞ tarafından da "PTT'nin yurt içi varışlı APS kurye ve posta kargosu" ücretlerinde 24 Kasım'da yüzde 24 indirim uygulanacak.
12.11.2021 Ekonomi
PTT'den büyük kampanya! Yüzde 25 indirim
PTT'den büyük kampanya! Yüzde 25 indirim PTT ve TCDD milyonlarca öğretmen için büyük indirim kampanyası başlattı. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tren bileti ücreti ve kargo ücreti üzerinden indirimli indirimli olacak. PTT kargo ücretlerinde öğretmenlere yüzde 25 indirim yaparken, TCDD ise hızlı tren ve ana hat tren biletlerinde yüzde 50 oranında indirime gitti.
23.11.2020 Memur
PTT'den posta kargosu ücretlerine yüzde 25 yılbaşı indirimi
PTT'den posta kargosu ücretlerine yüzde 25 yılbaşı indirimi PTT AŞ, 25-31 Aralık tarihlerinde bireysel müşterilerce postaya verilecek yurt içi APS kurye ve posta kargosu gönderi ücretlerine yüzde 25 indirim uygulayacak.
24.12.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ptt İndirim Kampanyası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ptt indirim kampanyası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.