Psikolojik Tedavi

Psikolojik Tedavi

Son dakika psikolojik tedavi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan psikolojik tedavi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını psikolojik tedavi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Psikolojik Tedavi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan psikolojik tedavi gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.968 psikolojik tedavi haberi bulunmuştur. Tüm psikolojik tedavi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aldatan kocaya ibretlik ceza: 1 milyon TL tazminat ödeyecek
Aldatan kocaya ibretlik ceza: 1 milyon TL tazminat ödeyecek  Samsun’da Ayşe A. (42), kendisini hem yakın arkadaşı hem de dayısının eşi A.S. (50) ile aldattığını öne sürerek eşi Ahmet A.’ya (48) boşanma davası açtı. Çifti boşayan mahkeme, A.S. ile 326 günde 828 kez telefon görüşmesi yaptığı tespit edilen Ahmet A.’nın 500 bin lira maddi, 500 bin lira da manevi tazminat ödemesine hükmetti.
2.05.2024 Gündem
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili için istenen ceza belli oldu
Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili için istenen ceza belli oldu Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak tanınan Ramazan Pişkin’in öldürülmesine ilişkin soruşturma katil Erkan B. hakkında istenen ceza belli oldu.
29.03.2024 Gündem
Güzellik merkezinde şoke eden olay! Topuklu ayakkabı yüzünden dakikalarca işkence...
Güzellik merkezinde şoke eden olay! Topuklu ayakkabı yüzünden dakikalarca işkence... Tuzla'da Estetisyen Yasemin Er, çalıştığı güzellik merkezinin sahibi Abdulselam G. tarafından şiddete uğradığını iddia etti. Aldığı darbeler nedeniyle çene kemiği kırılan ve vücudunda morluklar oluşan Er, hastanede önce fiziksel, ardından psikolojik tedavi altına alındı. Er'in kardeşi Yeşim Er, "Topuklu ayakkabının sesinden rahatsız olmuş. Bildiğiniz boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş. Utanmadan sadece karşısına oturup sırıtarak dükkanın kapısını kilitlemiş ve 20 dakika boyunca karşısında kahkaha atmış" dedi. Yasemin Er saldırgan hakkında suç duyurusunda bulundu. Abdulselam G. ise kadını suçlayarak sürekli para istediğini öne sürdü.
10.03.2024 Gündem
Anhedoni Nedir, Neden Olur? Anhedoni Tedavisi Nasıl Yapılır?
Anhedoni Nedir, Neden Olur? Anhedoni Tedavisi Nasıl Yapılır? Psikolojik anlamda sorun yaşayan kişilerde çok fazla görülen önceden yaptığı aktiviteleri artık yapmama isteme hastalığı olarak belirtileri nüks etmektedir. Bu gibi durumlar göz önünde bulundurulduğu zaman çok birçok insanda farklı nedenlerden dolayı bu durum görülebilmektedir.
21.01.2024 Sağlık
Ankara'da hareketli saatler! İçişleri Bakanlığı önünde 'dur' ihtarına uymayan şahıs vuruldu
Ankara'da hareketli saatler! İçişleri Bakanlığı önünde 'dur' ihtarına uymayan şahıs vuruldu Ankara'da, İçişleri Bakanlığı önündeki kulübede nöbet tutan polis memurları, 'dur' ihtarına uymayan sırt çantalı şüpheli Y.E.Ş.'yi (29), tabanca ile bacağından vurularak etkisiz hale getirildi. Olayın ardından güvenlik önlemlerinin artırıldığı İçişleri Bakanlığı çevresindeki cadde ve sokaklar, yaya ve araç trafiğine kapatılırken, yaralı şüpheli polis nezaretinde hastanede tedavi altına alındı.
1.01.2024 Gündem
Yaşlı adamı demir çubukla döverek öldürmüştü, "tecavüz" iddiasında bulundu
Yaşlı adamı demir çubukla döverek öldürmüştü, "tecavüz" iddiasında bulundu Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde cezaevinden çıktıktan 4 gün sonra yaşlı adamı demir çubukla vurarak öldüren sanığın yargılanmasına başlandı. Olay tarihinde tinerin etkisinde olduğunu söyleyen sanık, maktulün kendisine henüz 13 yaşındayken tecavüz ettiğini, olay günü de karşılaştıklarında kendisine aynı şeyleri yapacağı korkusuyla olayı gerçekleştirdiğini iddia etti.
21.12.2023 Gündem
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' yalanıyla istismar davasında yeni gelişme! Tanık albay ve sanıklar ifadesi ortaya çıktı
Liseli kıza 'MİT'e alacağız' yalanıyla istismar davasında yeni gelişme! Tanık albay ve sanıklar ifadesi ortaya çıktı Konya'da 'Seni Milli İstihbarat Teşkilatı'na (MİT) memur olarak alacağız' yalanıyla kandırılan lise öğrencisi G.A.'ya (17) cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Ahmet Mandal (35) ile okul müdürleri Harun Avcu (57) ve Asuman Sahar Koleri'nin (48) yargılandığı davada, emekli albay M.D. tanık olarak dinlendi. 16 Kasım 2022'de tutuklu sanıklar ile öğrencilerin bir arada olduğu yemek programını anlatan M.D., "Yemeğe gidince bir sıkıntı olduğunu fark ettim ancak gitmiş bulundum. Harun Avcu'ya, Ahmet Mandal'ın neden eşiyle gelmediğini sordum? O da 'Haberin yok mu? G.A. ile imam nikahı kıydılar' dedi" dedi.
12.10.2023 Gündem
Memurlara kötü haber! Yeni karar verildi, memuriyetiniz yanabilir
Memurlara kötü haber! Yeni karar verildi, memuriyetiniz yanabilir Bir devlet hastanesinde sekreter olarak çalışan genç kadın, mazeret bildirmeden 10 gün mesaiye gitmeyince görevden el çektirildi. İdare Mahkemesi'nin kapısını çalan mağdur memur, psikolojik rahatsızlığı sebebiyle işe gitmediğini dile getirdi. Yıllar süren davaya son noktayı koyan Danıştay, psikolojik rahatsızlığının işe gitmesini engelleyecek nitelikte bir mazeret olmadığı gerekçesiyle görevinden çekilmiş sayılmasına ilişkin dava konusu işlemde hukuka aykırılık bulunmadığına hükmetti.
16.09.2023 Memur
14 yaşındaki Yağmur Avcı günlerdir kayıp: Hayatından endişe ediyorum
14 yaşındaki Yağmur Avcı günlerdir kayıp: Hayatından endişe ediyorum Samsun'un İlkadım ilçesinde 17 gün önce ziyarete gittiği ablasından eve dönmek için ayrılan, bir daha da haber alınamayan Yağmur Avcı (14), aranıyor. Avcı’nın annesi Havva Er, “Kızımın bir an önce bulunmasını istiyorum. Hayatından endişe ediyorum" dedi.
4.08.2023 Yaşam
Konya'da dehşete düşüren olay! 3 yaşındaki kızını alıp uyumaya gitti sonrası korkunç...
Konya'da dehşete düşüren olay! 3 yaşındaki kızını alıp uyumaya gitti sonrası korkunç... Konya'nın Sarayönü ilçesinde kızı Sema Nur K.'yi (3) boğazından bıçaklayarak öldüren Sevda K.'nin eşi Mehmet K., eşinin psikolojik tedavi gördüğünü belirterek, "Olay günü eşim, kızımız Sema'yı da alıp uyumaya gideceklerini söyledi. Onlar eve gitti, ben de koyunları otlatmaya gittim. 45 dakika sonra eve döndüğümde, eşim koşarak bana doğru geliyordu. Kanlar içindeydi, müdahale ettim" dedi.
28.03.2023 Yaşam
Anne, 3 yaşındaki kızını boğazını keserek öldürdü!
Anne, 3 yaşındaki kızını boğazını keserek öldürdü! Konya'nın Sarayönü ilçesinde Sevda K., kızı Sema Nur K.'yi  (3) boğazından bıçakla keserek öldürdü. Ardından bıçakla kendini yaralayan Sevda K., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kayseri Yüksek Güvenlikli Psikiyatri Hastanesi'ne gönderildi.
26.03.2023 Yaşam
Enkaz altında 3 gün! ' El ele tutuşup bekledik'
Enkaz altında 3 gün! ' El ele tutuşup bekledik' Hatay’da deprem sırasında yıkılan evlerinin enkazından 3 gün sonra kurtarılan Kahraman çifti, tedavi gördükleri İstanbul’daki hastane odasında yaşadıklarını anlattı: El ele tutuşup kaçmaya çalışırken duvarlar üzerimize yıkıldı. Umudumuzu hiç kaybetmedik ve kurtulduk
23.02.2023 Yaşam
Danıştay saldırganı Alparslan Arslan koğuşunda ölü bulundu
Danıştay saldırganı Alparslan Arslan koğuşunda ölü bulundu Danıştay saldırısının faili avukat Alparslan Arslan, Maltepe Cezaevi'ndeki koğuşunda ölü bulundu. Arslan'ın intihar ettiği belirtilirken cenazesi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.
17.02.2023 Gündem
6 yaşındaki kızını boğarak öldüren annenin ifadesi ortaya çıktı! Cinayet nedeni kan dondurdu...
6 yaşındaki kızını boğarak öldüren annenin ifadesi ortaya çıktı! Cinayet nedeni kan dondurdu... 6 yaşındaki küçük kızın cansız bedeni Gaziantep’te, boş arsada bulunmuştu. Suriye uyruklu Aya Necmi'yi (6), boğarak öldüren annesi Nuhha Cemmel'in (23), savcılık ifadesinde; psikolojik tedavi gördüğünü ve bir süredir Suriye uyruklu doktorun verdiği ilaçların etkisiyle kızını öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Anne Cemmel, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
3.02.2023 Yaşam
Anne vahşeti! 6 yaşındaki kızını boş arsaya götürüp öldürdü
Anne vahşeti! 6 yaşındaki kızını boş arsaya götürüp öldürdü Gaziantep’te, boş arsada 6 yaşındaki Suriye uyruklu Aya Necmi'nin cansız bedeni bulundu. Annesi cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. Kızını boş arsaya götürerek boğduğunu söyledi. Küçük kızın, annesi Nuhha Cemmel ile yürüdüğü son anlar kameralara yansıdı.
2.02.2023 Yaşam
Polislere müjde! Bakan Soylu canlı yayında açıkladı
Polislere müjde! Bakan Soylu canlı yayında açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündeme ilişkin önemli konularla ilgili açıklamalarda bulundu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “12-36 çalışan polisimiz 4 grup çalışacak ve polisimiz istirahatinden fedakarlık etmeyecek. Şark görevi sürelerini düşürmüştük daha da düşürüyoruz. Polislerimiz şark görevinden döndükten sonra istediği vilayete gidebilecek.” dedi.
10.01.2023 Gündem
Hastanede uygunsuz ilişki iddiası sonrası işten çıkarıldı! Yargıtay'dan flaş karar
Hastanede uygunsuz ilişki iddiası sonrası işten çıkarıldı! Yargıtay'dan flaş karar Temizlik görevlisi olarak çalıştığı hastanede bir kadınla evlilik dışı ilişki yaşadığı iddia edilen gencin uygunsuz görüntüleri odadaki gizli kameraya takıldı. Yıllar süren davada son noktayı koyan Yargıtay, gizli kamera takarak temizlikçinin kişilik haklarına saldırıda bulunduğu öne sürülen hastane yöneticilerini manevi tazminata mahkum etti.
7.01.2023 Gündem
Şule Çet davasında yeni gelişme! Çağatay Aksu ve  Berk Akand hakkında flaş karar
Şule Çet davasında yeni gelişme! Çağatay Aksu ve Berk Akand hakkında flaş karar Son dakika haberi... Korkunç olay 2018 yılında Ankara'da yaşandı. Üniversite öğrencisi Şule Çet, bir plazada cinsel saldırıya uğradıktan sonra 20. Kattan atılarak öldürüldü. Kan donduran cinayet sonrası tutuklanan Çağatay Aksu ve Berk Akand’a hapis cezası verildi. Dava sürecinde ilginç olaylar silsilesi devam ederken, Yargıtay’dan flaş bir karar daha geldi.
23.12.2022 Yaşam
Sokakta kadınların başına odunla vuran şüpheli tutuklandı
Sokakta kadınların başına odunla vuran şüpheli tutuklandı Karaman'da, sokakta yalnız gördüğü kadınların başına odunla vurduğu suçlamasıyla gözaltına alınan fabrika işçisi Adnan Tartan (33), tutuklandı.
21.12.2022 Yaşam
Silivri'de saplantılı aşık  dehşeti
Silivri'de saplantılı aşık  dehşeti Silivri'de Murat Özkazan (20), eski kız arkadaşının babası Ayhan Ergün'ü (46) anaokulu önünde bıçaklayarak öldürdü.
15.12.2022 Yaşam
Yolda yürürken arkasından yaklaştığı ablasını tüfekle öldürdü
Yolda yürürken arkasından yaklaştığı ablasını tüfekle öldürdü Şanlıurfa'da Bahar Hezer (26), yolda yürüdüğü sırada arkasından yaklaşan kardeşi Yekta Hezer (24) tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. 
3.12.2022 Yaşam
4 yaşındaki kızını pencereden attı! Diğer çocuğu da yıllar önce bu şekilde ölmüş
4 yaşındaki kızını pencereden attı! Diğer çocuğu da yıllar önce bu şekilde ölmüş Rize'de 4 yaşındaki kızı Fatma Nur'u, 6'ncı kattaki evlerinin penceresinden atarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan 36 yaşındaki Emine Havuz'un cezası belli oldu.
8.11.2022 Yaşam
Şarkıcı Kurtuluş Kuş'un yargılandığı davada ilk duruşma görüldü!
Şarkıcı Kurtuluş Kuş'un yargılandığı davada ilk duruşma görüldü! Aydın'ın Efeler ilçesinde, otel odasında hayranı olan B.B.'ye (19) nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla hakkında 12 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan şarkıcı Kurtuluş Kuş (25), duruşmadaki savunmasında iftira atıldığını söyledi. Mağdur B.B. ise "Bakire olduğumu söyledim. Çığlık attım ama durmadı" dedi.
1.11.2022 Magazin
4 yaşındaki kızını camdan atarak öldürmüştü! Şoke eden rapor ortaya çıktı
4 yaşındaki kızını camdan atarak öldürmüştü! Şoke eden rapor ortaya çıktı Kan donduran olay Rize’de yaşandı. Annesi Emine Havuz tarafından altıncı kattaki evin penceresinden atılan 4 yaşındaki kızı Fatma Nur, hayatını kaybetti. Olay sonrası Havuz’un 4 yaşında ölen oğlu ile ilgili de dehşete düşüren gerçek ortaya çıktı. Yaklaşık 3 yıldır görülen dava sonrası Adli Tıp Kurumu'nca hazırlanan rapor ise şaşırttı. İşte detaylar...
27.10.2022 Yaşam
Otel odasında eski nişanlısını öldürdü! Cezası belli oldu
Otel odasında eski nişanlısını öldürdü! Cezası belli oldu Antalya'da, otel odasında tartıştığı 17 yaşındaki eski nişanlısı Nuray Demir'i öldüren 30 yaşındaki Taner Bektaş'ın cezası belli oldu.
19.10.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Psikolojik Tedavi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki psikolojik tedavi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.