Provakasyon

Provakasyon

Son dakika provakasyon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan provakasyon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını provakasyon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Provakasyon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan provakasyon gelişmeleri de dahil olmak üzere 172 provakasyon haberi bulunmuştur. Tüm provakasyon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ermeni provokatörler Türk büyükelçinin katıldığı programı engellemeye çalıştı! Hasan Murat Mercan o anları CNN Türk yayınında anlattı
Ermeni provokatörler Türk büyükelçinin katıldığı programı engellemeye çalıştı! Hasan Murat Mercan o anları CNN Türk yayınında anlattı Ermeni provokatörler ABD’nin Los Angeles kentinde, Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan'ın Güney California Üniversitesinde (USC) konuşmacı olarak katıldığı programı engellemeye çalıştı. Dışarı çıkartılan grup ile polis arasında arbede yaşandı. Mercan, CNN Türk canlı yayınında saldırı anlarını anlattı ve "Bizim konuşma yapmamızı istemiyorlar. Bizden rahatsızlık duyuyorlar. Amaç bizim konuşmamızı ve programımızı engellemekti. Başarılı olamadılar. Biz yolumuzda yürüyeceğiz hiç endişemiz yok" dedi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik olaya tepki gösterirken "Yunus Emre Enstitüsü'müzün Los Angeles'ta düzenlediği ve Washington Büyükelçimiz Sn Murat Mercan'ın da katılımcısı olduğu programa yönelik provokatör Ermeni grupların saldırgan girişimini şiddetle kınıyoruz" mesajını paylaştı.
30.09.2023 Gündem
MHP lideri Bahçeli Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi
MHP lideri Bahçeli Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi Kastamonu’da konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdroğlu, Millet İttifakı'na sert eleştirilerde bulunarak, "Bozgunculuk bugün de vardır, bölücülük bugün de misliyle tedavüldedir. Hatta dünkü gaflet, dünkü delalet, dünkü ihanet bir fazlasıyla bugüne yansımıştır. Tek eksik fiili işgalin olmamasıdır. Kılıçdaroğlu bu alçak göreve taliptir, etnik ve mezhep çatışmacılığına soyunmuştur" dedi.
24.04.2023 Gündem
İsveç'te skandal üstüne skandal! PKK destekçilerinden yeni provokasyon
İsveç'te skandal üstüne skandal! PKK destekçilerinden yeni provokasyon İsveç'in başkenti Stockholm'de terör örgütü PKK destekçileri, Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan yeni bir provokasyon daha yaptı.
21.01.2023 Dünya
Kartal Cemevi Başkanı’na saldırı soruşturmasında 9 gözaltı
Kartal Cemevi Başkanı’na saldırı soruşturmasında 9 gözaltı Cemevi Vakıfları Federasyonu İkinci Başkanı ve Kartal Cemevi Başkanı Selami Sarıtaş'a saldırıyla ilgili 9 kişi gözaltına alındı. Saldırıyı, Sarıtaş ile husumeti bulunduğu belirlenen Alevi Derneği Kurulu üyesi N.D’nin azmettirdiği ortaya çıktı. 
9.08.2022 Gündem
Ordu Valiliği: Suriye için valilikten gönderilen ödenek olmadı
Ordu Valiliği: Suriye için valilikten gönderilen ödenek olmadı Ordu Valiliği, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın sosyal medyadan yaptığı, 'Ordu Valiliği Ordu halkı için harcaması gereken 8 milyon TL'yi Suriye'ye aktardı' paylaşımına yanıt verdi. Yazılı açıklamada, "Valiliğimizden gönderilen ne bir ödenek ne de il bütçesinden yapılan bir harcama söz konusudur" denildi.
6.08.2022 Gündem
Rusya-Ukrayna arasında siber savaş! Zelenski'nin ‘teslim olun’ çağrısı ortalığı karıştırdı
Rusya-Ukrayna arasında siber savaş! Zelenski'nin ‘teslim olun’ çağrısı ortalığı karıştırdı Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinde iki ülke arasındaki savaş giderek şiddetleniyor, can kayıpları katlanarak artıyor. Gerilim sahalara olduğu gibi internet ortamına da yansıdı. Zelenski'nin Ukrayna'da devlet televizyonunda ülkeye teslim olma çağrısı yapması şok etkisi yarattı. Ülkede kısa süreli paniğe neden olan video mesajın, bir siber saldırı olduğu ortaya çıktı.
17.03.2022 Dünya
Orman yangınlarında son dakika haberleri! Kritik bölgelerde son durum: Marmaris, Milas, Manavgat, Karacasu...
Orman yangınlarında son dakika haberleri! Kritik bölgelerde son durum: Marmaris, Milas, Manavgat, Karacasu... Türkiye'de orman yangınlarıyla mücadele 10 gündür sürüyor. Türkiye genelinde şimdiye kadar 44 ilde çıkan 208 yangından 196'sı kontrol altına alındı. Antalya, Muğla, Aydın, Isparta ve Denizli'nin ilçelerindeki süren yangınları söndürmek için mücadele sürüyor. Günlerdir ekiplerin, canla başla mücadele ettiği Manavgat'taki yangın ise sabah saatlerinde kontrol altına alındı. DHA muhabiri Alparslan Çınar gelişmeyi "Sevindirici haberi paylaşalım, artık kontrol altına alındı" sözleriyle duyurdu. Öte yandan, Aydın'ın Bozdoğan ilçesinin Başalan Mahallesi’nde çıkan yangına müdahale sürüyor. Alevlerin Kavaklıdere Göktepe Dağı'nın zirvesinde bulunan TRT verici istasyonuna sıçramaması için ekipler yoğun mücadele veriyor
6.08.2021 Gündem
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Konya'daki katliamla ilgili provokasyon uyarısı
Konya'daki katliamla ilgili provokasyon uyarısı Konya'nın Meram ilçesinde aynı aileden 7 kişi silahla vurularak öldürüldü. Siyasilerden peş peşe başsağlığı mesajları geldi ve provakasyon uyarısı yapıldı. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, olayın yakından takip edildiğini ve çok yönlü soruşturulduğunu bildirdi.
30.07.2021 Gündem
Terör örgütlerinin hain planı bozuldu
Terör örgütlerinin hain planı bozuldu Son dakika haberine göre; Terör örgütleri DHKP-C, TKPL-M Tikko ve PKK'nın sokak eylemlerini tırmandırmak için gösteri ve yürüyüşler ile anma törenlerine sızma girişiminde bulunduğu tespit edildi.
6.04.2021 Gündem
Azerbaycan provokasyonu ifşa etti! 'Başarısız Ermeni sahteciliği'
Azerbaycan provokasyonu ifşa etti! 'Başarısız Ermeni sahteciliği' Azerbaycan Cumhurbaşkanı Hikmet Hacıyev, Ermenistan'ın provakasyonunu ortaya çıkardı. Haciyev, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafta, Erivan yönetiminin Azerbaycan ordusu tarafından Ermeni halkının yaşadığı sivil yaşam alanlarına attığı yalanını ortaya çıkardı.
2.11.2020 Dünya
Tiyatro oyunu 'BERU' için flaş açıklamalar: Yasal işlemler başlatılmıştır
Tiyatro oyunu 'BERU' için flaş açıklamalar: Yasal işlemler başlatılmıştır İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 'Beru' adlı tiyatro oyununun Kürtçe olduğu için değil, PKK propagandası içermesi nedeniyle yasaklandığını bildirdi. Öte yandan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, terör örgütü PKK'nın propagandasını içeren oyuna hangi dilde olursa olsun müsaade edilemeyeceğini belirterek, "Buna izin verenlerle ilgili gerekli yasal işlemler başlatılmıştır." açıklamasında bulundu.
13.10.2020 Yaşam
Türkiye'den sert tepki! 'Provokasyondur'
Türkiye'den sert tepki! 'Provokasyondur' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yunan Cumhurbaşkanının 'işgalci' suçlamasına ilişkin, "Söyledikleri komik ve nafile bir propaganda çabası ve provokasyondur." dedi.
22.09.2020 Siyaset
Tuzla Camisi'ne Bizans bayrağı astılar
Tuzla Camisi'ne Bizans bayrağı astılar Güney Kıbrıs'ta son bir haftadır camilere yönelik provokasyon saldırıları devam ediyor. Larnaka'da bulunan Tuzla Camisi'nin duvarına Bizans bayrağı asıldı.
7.06.2020 Gündem
Ceren Damar Şenel davasında yeni gelişme!
Ceren Damar Şenel davasında yeni gelişme! Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi Araştırma Görevlisi Ceren Damar Şenel'i (27), kopya çekerken yakaladığı için öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Hasan İsmail Hikmet için savcı, ağırlaştırılmış müebbet ve 8 yıla kadar hapis cezası talep etti. Gelen son haberlere göre, dava 24 Ocak'a ertelendi.
29.11.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'daki tarihi törende açıkladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'daki tarihi törende açıkladı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yenilenerek dev bir opera binasına dönüşecek olan Atatürk Kültür Merkezi'nin temel atma töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Temelini atacağımız bina sadece bir kültür merkezi değil milli iradeye kastedenlere verilen en güzel cevaptır. Yeni AKM tamamlandığında jakoben zihniyete karşı dikilmiş bir zafer anıtı olacaktır" dedi. Artık kitapta, dergide, gazetede KDV'nin olmayacağının müjdesini veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Amacımız daha çok okuyan bir toplumun inşasına katkıda bulunmaktır" ifadelerine yer verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezinin açılış tarihinin 24 aydan 20 aya düşürüldüğünü ve bedelinin de 860 milyondan 850 milyona indirildiğini bildirdi.
10.02.2019 Siyaset
Soylu'dan adres değişikliği açıklaması
Soylu'dan adres değişikliği açıklaması İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi. Bakan Soylu, "26 doğu ve güneydoğu ilimizde 37 bin 710 adres değişikliği haksız, gerçeğe uygun olmayan şekilde yapılmıştır" dedi. İçişleri Soylu, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.
20.01.2019 Siyaset
Türkiye'nin zafer anıtı
Türkiye'nin zafer anıtı Dünyanın kıskanarak takip ettiği 3. Havalimanının açılışı dünya liderlerinin katıldığı görkemli törende Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından yapıldı. “Zafer anıtı dikiyoruz” benzetmesi yapan Erdoğan, muhteşem eserin ismini de açıkladı: Paha biçilmez bu şehre yaptığımız bu büyük eserin adını İstanbul verdik.
29.10.2018 Gündem
Son dakika! Tarihi zirve sona erdi! Erdoğan dünyaya ilan etti...
Son dakika! Tarihi zirve sona erdi! Erdoğan dünyaya ilan etti... İdlib'den son dakika haberleri peş peşe gelirken cumhurbaşkanları düzeyinde ilk kez Kasım 2017'de bir araya gelen garantör ülkeler bugün 3. kez Tahran'da buluştular ve Astana Süreci'nin belki de en önemli toplantısını gerçekleştirdiler. Zirve öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ve Rusya Devlet Başkanı Putin ile baş başa görüşmeler yaptı. Daha sonra Erdoğan, Ruhani ve Putin "Suriye" meselesi için gerçekleştirdikleri Türkiye-Rusya-İran Üçlü Zirvesi'nde bir araya geldi.Zirvenin başında 3 lider açıklama yaptı. Suriye'nin toprak bütünlüğü ve milli güvenliğe vurgu yapılırken ABD'nin bölgedeki varlığından rahatsızlık dile getirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirveye ilişkin bildirinin onaylanmasından önce ateşkes çağrısı yapılması gerektiğini vurguladı. Liderlerin ortak toplantısında konuşan Rusya Devlet Başkanı Putin, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teklifiyle bütün taraflara silahları bırakma çağrısında bulunduk" ifadesini kullandı. Türkiye-İran-Rusya Üçlü Zirvesi'nin ardından ortak bildiri yayımlandı. Bildiriye göre, bir sonraki zirvenin Rusya'da yapılması kararlaştırıldı.
7.09.2018 Dünya
Tehlikeli gerginlik: Mahalleli sokağa döküldü
Tehlikeli gerginlik: Mahalleli sokağa döküldü Gaziantep’te, Suriye uyruklu 60 yaşlarında ismi açıklanmayan kişinin parkta Down sendromlu 5 yaşlarındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiası, mahalleyi ayağa kaldırdı. Suriyeli’nin evinin önünde toplanıp taş atarak linç girişiminde bulunan kalabalığa, polis biber gazıyla müdahale etti. Suriyeli aile, güçlükle mahalleden tahliye edildi. Valilik taciz edildiği ileri sürülen çocuğun tespiti için çalışmaların sürdüğünü duyurdu. Öte yandan sosyal medya yoluyla provakasyon yaptığı belirlenen 16 kişi için işlem başlatıldı.
6.07.2018 Yaşam
Yunanistan'dan skandal! Osmanlı gemilerini yakanların...
Yunanistan'dan skandal! Osmanlı gemilerini yakanların... Yunanistan dün 12 Adalar bölgesinde ve Doğu Akdeniz bölgesinde 'ani müdahale tatbikatı' adı altında deniz tatbikatı yaptı. Tatbikata Osmanlı gemilerini yakanların isimlerini verilmesi tepkilere neden oldu.
30.03.2018 Dünya
DAEŞ planı keşif aşamasında çöktü
DAEŞ planı keşif aşamasında çöktü Gözlük kamerayla Ümraniye’deki Anadolu Bilim, Kültür ve Cem Vakfı ile Kazım Karabekir Cemevi’nin etrafını keşfe çıkan 2 DAEŞ üyesi Türk yakalandı. Şüpheliler ‘mezhep çatışması’ çıkaracağını itiraf etti
29.09.2021 Gündem
TSK'dan birliklere 'Afrin için hazır ol' emri
TSK'dan birliklere 'Afrin için hazır ol' emri PYD’nin Soçi zirvesine davet edilmesiyle ilgili son nokta konmaya hazırlanırken, TSK’nın bölgedeki birliklerine “Afrin’e 1-2 ay içinde operasyon yapılacak şekilde hazırlık yapın” talimatı verdiği öğrenildi. İdlib’in kuzeyinden ve sınırdan eş zamanlı operasyon planları yapıldığı belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Belçika'da büyük provokasyon! PKK yandaşları Türklere saldırdı
Belçika'da büyük provokasyon! PKK yandaşları Türklere saldırdı Belçika'nın Anvers kentinde terör örgütü PKK yandaşları Türklere saldırdı, 50'den fazla kişi gözaltına alındı
27.10.2017 Dünya
Kirli plan haberi! 'Bombalayın, Türkiye yapmış gibi gösterin!'
Kirli plan haberi! 'Bombalayın, Türkiye yapmış gibi gösterin!' Türkiye'nin Afrin'e yönelik artan askeri müdahale hazırlığı terör cephesini provakasyon haberlerine sevk etti. Afrin, Kamışlı ve Ayn el Arab'da 12 terör destekçisi dernekle toplantılar yapan PKK, "Köyleri bombalayarak, sivil katliam var, deyin. Katliamı Türk askeri yapıyormuş gibi yayınlayın" talimatını verdi.
13.07.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Provakasyon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki provakasyon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.