Protein Tozu

Protein Tozu

Son dakika protein tozu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan protein tozu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını protein tozu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Protein Tozu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan protein tozu gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 protein tozu haberi bulunmuştur. Tüm protein tozu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aynı aileden 5 kişiyi çarparak öldürdü ifadesi ortaya çıktı! Kaza yerinde 89 metre fren izi tespit edildi
Aynı aileden 5 kişiyi çarparak öldürdü ifadesi ortaya çıktı! Kaza yerinde 89 metre fren izi tespit edildi Cumartesi günü meydana gelen korkunç kazada aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetmişti. Kaza yerinde yapılan incelemede, 89 metre fren izine rastlandı. 82 kilometre hız limitinin olduğu yolda aracın süratinin 117 kilometre olduğu değerlendirilirken, tutuklanan sürücü Sefa Selvi'nin (19) ifadesinde, ''Seyir halinde iken bir anda karşıma kalabalık grup çıktı. Direksiyonu refüje doğru kırdım, frene bastım ancak duramadım" dediği öğrenildi.
13.11.2023 Gündem
Takviye kullananlar dikkat! Etiket ile içerik uyuşmuyor! 'Fark edilmezse ölüm kaçınılmaz'
Takviye kullananlar dikkat! Etiket ile içerik uyuşmuyor! 'Fark edilmezse ölüm kaçınılmaz' Özellikle sağlıklı beslenen ve spor yapan kişiler tercih ediyor. Ancak faydadan çok zarar veriyor. Özellikle kas geliştirmek isteyenlerin kullandığı protein tozları, amonyak zehirlenmesi gibi sağlık sorunlarına yol açabiliyor. Araştırmalar, piyasada satılan bu ürünlerin içeriklerinin, etiket bilgisiyle uyuşmadığını da gösteriyor.
28.09.2023 Sağlık
Protein Tozu Nasıl Kullanılır? Protein Tozu Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Protein Tozu Nasıl Kullanılır? Protein Tozu Kullanırken Yapılması Gerekenler... Protein tozu takviye olarak protein alınması için kullanılan bir tozdur. Alınması gereken miktar belirlendikten sonra su ya da süt ile karıştırılarak protein tozu tüketilebilir. 
2.07.2023 Sağlık
Enkaz altında 198 saat! Muhammed Enes ve ağabeyi nasıl hayatta kaldıklarını anlattı
Enkaz altında 198 saat! Muhammed Enes ve ağabeyi nasıl hayatta kaldıklarını anlattı Kahramanmaraş’ta depremin 9.gününde 198. saatte enkazdan sağlıklı olarak çıkarılan 17 yaşındaki Muhammed Enes ve 21 yaşındaki ağabeyi Abdülbaki Yeninar, o saatleri İHA’ya anlattı. Kardeşinin vücut geliştirmek için aldığı protein ile idare ettiklerini belirten Abdülbaki Yeninar, “İçim rahattı. Kurtarılacağımı biliyordum. Dua ettim sadece. Enkaz altındayken hava geliyordu. Çektikçe çekesim geliyordu. Kardeşimin protein tozlarını içtik” dedi.
14.02.2023 Gündem
Rus zehiri ile hayatına son verdi! Kahreden detay
Rus zehiri ile hayatına son verdi! Kahreden detay İnternet fenomeni Beth Matthews, ruhsal tedavi gördüğü sırada Rusya'dan online olarak getirttiği zehri içip canına kıydı. Genç kadının tedavi gördüğü hastaneye açılan davadaki savunma skandalı acılı aileyi sarstı.
20.01.2023 Dünya
Canan Karatay bombaladı! Beyni çalıştırmıyor, kansızlar büyük yalan...
Canan Karatay bombaladı! Beyni çalıştırmıyor, kansızlar büyük yalan... Kalp ve İç Hastalıkları Profesörü Canan Karatay, yeni kitabı ‘Karatay Sözü’nü okuyucusuyla buluşturdu. Karatay, "Biz 30 yaşında düz duvara tırmanırdık, şimdi 25-30 yaşında çocuklar menopoza giriyor, spermleri az. İnsan ömrü uzamıyor, aksine kısalıyor." ifadelerini kullandı. Vegan beslenmeyle ilgili konuşan Karatay, "büyük bir plan olduğunu düşünüyorum. İnsanları kontrol altına almanın başka bir metodu. Zürafalar en az bir ton ağırlığında. Yalnızca ağaç yaprağıyla beslenirler. Pandalar bambu yaprağı yer. Ama onların vücudu öyle programlanmıştır. O vücut yağ, protein ve vitamin üretir ancak insanlarda böyle bir mekanizma yok! Yalnızca tahıl ya da yaprak yiyerek yaşayamaz insanlar. Zaten yaşayamıyorlar, kısa ömürlüler, hastalıklılar, kansızlar, dirençleri kırık. Bu bir kandırmacadır. Vejetaryenlik bir felsefe, ona bir şey diyemem çünkü onlar hayvansal gıda yiyor. 1950’lerde “Veganlık beyni çalıştırır” sloganıyla başladı bu, halbuki tam tersi. Böyle büyük bir yalan olamaz!" dedi.
17.07.2022 Sağlık
Köpekten kaçarken kamyonun altında kalan Mahra hayatını kaybetti! Babası gözyaşlarına boğuldu
Köpekten kaçarken kamyonun altında kalan Mahra hayatını kaybetti! Babası gözyaşlarına boğuldu Antalya’nın Serik ilçesinde köpekten kaçarken yola çıkan ve kamyonun çarpmasıyla ağır yaralanıp, 23 gündür yoğun bakımda hayatta kalma mücadelesi veren 9 yaşındaki Mahra, hayatını kaybetti. Acı haberi alan baba ise hastane bahçesinde gözyaşlarına boğulurken, yakınları teselli etti.
28.03.2022 Yaşam
İş yerinde ticareti ve evde beslenmesi yasak 17 sincap ele geçirildi
İş yerinde ticareti ve evde beslenmesi yasak 17 sincap ele geçirildi Aydın'da, hayvan satışı yapılan dükkanda, ticareti ve evde beslenmesi yasak olan 17 sincap ele geçirildi. Sincaplardan sağlık durumu iyi olan 4'ü doğaya salındı, 13'ü tedaviye alındı. Dükkan sahibine toplam 23 bin 360 TL ceza kesildi.
28.03.2022 Yaşam
Protein tozu içerek felç kalan Hüseyin, hayatını kaybetti
Protein tozu içerek felç kalan Hüseyin, hayatını kaybetti Adana’da gittiği spor salonunda içtiği protein tozu nedeniyle felç kaldığı öne sürülen 20 yaşındaki Hüseyin Ömer Uğurludoğan hayatını kaybetti.
28.03.2022 Yaşam
Alkollü yakalanan sürücü: Alkol kullanmam, sabah protein tozu içtim
Alkollü yakalanan sürücü: Alkol kullanmam, sabah protein tozu içtim Bursa'nın İnegöl ilçesinde, polisin durdurduğu otomobilin sürücüsü Furkan A. (21), 1.09 promil alkollü çıktı. "Ben alkol kullanmam, sabah protein tozu içtim" diyen Furkan A.'ya 1339 TL para cezası yazılıp, ehliyetine de el koyuldu.
29.10.2021 Yaşam
Protein tozu ile ilgili flaş uyarı!
Protein tozu ile ilgili flaş uyarı! Günümüzde sporcuların ve bazı gençlerin, kas yapmak için sıkça başvurduğu protein tozlarına karşı uyaran Prof. Dr. Vedat Göral “Aşırı protein tozu tüketiminin bağırsaklarda ishal, kemiklerde erime, böbreklerde hasara yol açtığı biliniyor. Protein tozları, bazen sindirim sıkıntısına neden olabilir. Protein tozu yerine et, yumurta, süt, yoğurt, peynir, fasulye, nohut, badem gibi gıdalar, temel protein kaynakları olarak tüketilebilir” dedi.
17.09.2021 Sağlık
Vitamin takviyeleri gerekli mi? Kime, hangi vitamin takviyeleri uygun?
Vitamin takviyeleri gerekli mi? Kime, hangi vitamin takviyeleri uygun? Vitamin eksikliği pek çok önemli sağlık sorununa neden olabilir. Vitaminlerin doğal yollardan alınmasının önemli olduğunu vurgulayan Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Derya Fidan, günlük tüketilmesi gereken elzem aminoasit, yağ asidi ve karbonhidrat bileşenleri ile yerine konması son derece önemli olduğunu vurguladı. Peki, Takviye vitaminlere gerçekten ihtiyacımız var mı? Hangi vitamin ne kadar kullanılmalı? İşte vitaminler ile ilgili bilmeniz gerekenler...
6.08.2021 Sağlık
Vücut geliştirenlere dikkat çeken uyarı!
Vücut geliştirenlere dikkat çeken uyarı! Vücut geliştirme sporları yaparak daha güzel bir fiziğe sahip olmak isteyenlere uzman uyarısı. Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Hakan Uçar, özellikle 40 yaşın üstünde olanların kalp krizi riski taşıdığını, protein tozu ve hormon gibi ürünlerden ise bütün yaş gruplarının kesinlikle uzak durması uyarısında bulundu.
28.12.2019 Sağlık
'Soyunma odası sendromu'na dikkat!
'Soyunma odası sendromu'na dikkat! Avustralya'daki Victoria Üniversitesi'nde yapılan çalışma, erkeklerin soyunma odasında diğer erkeklerin yanında nasıl göründüğünü, eşlerinin ya da partnerlerinin yanında nasıl göründüklerinden daha çok önemsediğini ortaya koydu. 'Soyunma odası sendromu' ismi verilen bu sendrom nedeniyle birçok erkek kas geliştirici ilaçlar kullanırken Üroloji Uzmanı Prof. Dr. Serkan Deveci bu ilaçların zararları konusunda uyardı ve soyunma odası sendromunu anlattı.
7.11.2019 Sağlık
Vatandaşa büyük tuzak! Sucuk diye satıyorlar ama...
Vatandaşa büyük tuzak! Sucuk diye satıyorlar ama... Türkiye’de üretilen bir dana sucukta domuz eti olduğunun açıklanması vatandaşı endişeye düşürdü. Türkiye’de domuz eti kullanımı yasak. Maliyeti düşürmek isteyen bazı üreticilerin ise istenilen protein miktarına ulaşmak için ürüne et yerine yasak olmasına rağmen yurtdışından ithal edilen ‘protein tozları’nı karıştırdığı, bu tozların bazılarının da domuz etinden elde edildiği ileri sürüldü.
16.10.2019 Sağlık
Canan Karatay uyardı: Sakın kullanmayın
Canan Karatay uyardı: Sakın kullanmayın Prof. Dr. Canan Karatay, sporcuların ve kas yapmak isteyenlerin kullandığı protein tozunun çok tehlikeli olduğunu söyledi
22.12.2017 Sağlık
Havalimanında bonzai operasyonu;  2'si polis 6 gözaltı
Havalimanında bonzai operasyonu; 2'si polis 6 gözaltı GÜMRÜK Muhafaza ekipleri tarafından Atatürk Havalimanında bir yolcuya ait iki valizde 2 ton bonzai üretilebilecek 21 kilo hammadde ele geçirildi. Operasyonda, 2'si polis olmak üzere 6 kişi yakalandı.
29.09.2021 Gündem
Protein tozu tüketenlere kötü haber!
Protein tozu tüketenlere kötü haber! Uzmanlar, daha çok spor yapanların tercih ettiği protein tozlarının sağlık açısından sakıncalı olduğunu söylüyor. Özellikle böbrek hastalığı olanların bu ürünlerden uzak durması gerekiyor.
21.09.2017 Sağlık
Bakanlık protein tozu için uyarıda bulundu!
Bakanlık protein tozu için uyarıda bulundu! Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı protein tozları konusuda uyarıda bulundu.
3.08.2017 Sağlık
Toz yok alın teri
Toz yok alın teri Pazar gününü spor salonunda geçiren Murat Boz, çıkışta spor hocasıyla gazetecilere poz verdi.
3.04.2017 Magazin
Kahvaltıdan önce protein tozu diyabete karşı etkili
Kahvaltıdan önce protein tozu diyabete karşı etkili İngiltere’deki Newcastle Üniversitesi’nin gerçekleştirdiği bir araştırma, vücut geliştirme sporuyla uğraşanların sık sık kullandığı protein tozlarının, kahvaltıdan önce tüketilmesi halinde tip 2 diyabet hastalığına karşı etkili olduğunu ortaya koydu.
10.03.2017 Sağlık
Hong Kong yolcusu bakın kim çıktı
Hong Kong yolcusu bakın kim çıktı Polis, Hong Kong’dan Türkiye’ye giriş yapan Türk vatandaşı E.S.’nin valizinde 5.5 kilo toz buldu. MDMB adı verilen toz Bonzai gibi sentetik uyuşturucuların etken maddesini oluşturuyor
24.01.2017 Yaşam
Atatürk Havalimanı'nda uyuşturucu operasyonu
Atatürk Havalimanı'nda uyuşturucu operasyonu Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda Türkiye'de ilk kez görülen toz halinde bir uyuşturucu madde ele geçirildi.
23.01.2017 Yaşam
Erkeklerde diyete dikkat
Erkeklerde diyete dikkat Diyet denilince akla kadınların geldiğini belirten Diyetisyen Elif Yıldız, erkeklerinde yaptıkları diyete dikkat etmesi gerektiğini söyledi.
27.12.2016 Sağlık
Kışın süper baharatları
Kışın süper baharatları Kış çayları ve şifalı bitkiler hayatımızın bir parçası. Ancak hastalanmadan faydalı bitkiler ve baharatlar tüketilmeli ki vücudun direnci artsın. Baharatçılar Derneği Başkanı Ayhan Ercan, kışın gelmesiyle hastalıklara karşı koruyucu olarak "Ada çayı ve zencefilden şaşmayın" diyor
9.12.2016 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Protein Tozu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki protein tozu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.