Kaş

Kaş

Son dakika kaş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kaş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kaş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kaş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kaş gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.285 kaş haberi bulunmuştur. Tüm kaş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vertigo Nedir? Vertigo bir hastalık mı yoksa hastalık belirtisi mi?
Vertigo Nedir? Vertigo bir hastalık mı yoksa hastalık belirtisi mi?Kişiye etrafının döndüğünü hissettiren baş dönmesi rahatsızlığı, “vertigo” olarak biliniyor. Vertigonun sanılanın aksine bir hastalık değil, bazı hastalıkların belirtilerinden biri olduğu belirtiliyor. Uzmanlar, vertigonun iç kulak, göz ve iskelet-kas sistemindeki organizasyonun iç kulak ve bağlantılarından kaynaklı bozulması ile ortaya çıktığını ifade ediyor. Vertigo şikayeti olan kişilerin öncelikli olarak bir Kulak, Burun, Boğaz (KBB) hekimine görünmeleri gerektiğini belirten uzmanlar, işitme ve denge testi yapıldıktan sonra odyolog tarafından önerilen egzersizlerin titizlikle uygulanmasını tavsiye ediyor.
26.07.2024Sağlık
ABD’de yeni salgın paniği: Binlerce kilo et toplatılıyor
ABD’de yeni salgın paniği: Binlerce kilo et toplatılıyorABD Gıda Güvenliği ve Denetim dairesi (FSIS), listeria bakterisi bulaşmış olduğu belirtilen binlerce kilo şarküteri et ürününün piyasadan toplatılmaya başlandığını duyurdu.
26.07.2024Dünya
Dudakta Uçuk Nasıl Geçer? Dudakta Uçuk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Dudakta Uçuk Nasıl Geçer? Dudakta Uçuk Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Dudakta oluşan uçuk aslında içi sıvı ile dolu kabarcıklar şeklinde olan bir viral enfeksiyondur. Herpers simplex virüsü dudakta uçuk oluşmasına neden olur.
26.07.2024Sağlık
Mide Ağrısı Nasıl Geçer? Mide Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Mide Ağrısı Nasıl Geçer? Mide Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?Mide ağrısı karaciğer, üst bağırsak, safra kesesi ya da pankreas ile bağlantılı bir hastalık nedeni ile ortaya çıkabilir. Sindirim güçlüğü, bağırsak problemleri ve gaz da mide ağrısına neden olabilir.
26.07.2024Sağlık
Transfer bombası patladı: Muci giderse Talisca gelir
Transfer bombası patladı: Muci giderse Talisca gelirGeçen sezon yaşadığı kas sakatlığı sebebiyle uzun süre formasından uzak kalan Anderson Talisca, Al Nassr’ın Maritimo’yla oynadığı hazırlık maçıyla sahalara döndü. Muci’nin satılması halinde Sambacı için temaslar başlayacak!
23.07.2024Beşiktaş
Vücut ağrılarını hafifleten en etkili tedavi yöntemi! Hem stresi azaltıyor hem de esneklik kazandırıyor
Vücut ağrılarını hafifleten en etkili tedavi yöntemi! Hem stresi azaltıyor hem de esneklik kazandırıyorUzunu süre oturarak çalışmak, hareketsiz yaşam bel, sırt ve boyun bölgesi başta olmak üzere diz ve kalça da çeşitli vücut ağrılarına sebep oluyor. Uzun sürede insan hayatını olumsuz etkileyen bu durum daha sonra önüne geçilmeyen hastalıklara da davetiye çıkarıyor. Bu ağrılarla başa çıkabilmek ve önüne geçebilmek için basit birkaç egzersiz yapmanın önemine vurgu yapan uzmanlar, sağlığı koruduğu gibi stresi de azaltmaya yardımcı olduğu dile getiriyor.
14.07.2024Yaşam
Sokakta ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni raporda ortaya çıktı
Sokakta ölü bulunmuştu! Ölüm nedeni raporda ortaya çıktıMuğla'nın Milas ilçesinde, sokakta ölü bulunan vücut geliştirme sporcusu Bahtiyar Bahar'ın (32), polis tarafından hazırlanan olay araştırma raporunda, spora giderken genelde takviye edici maddeler kullandığı ve şeker hastalığı olmamasına rağmen kas yapımını desteklemek için lokal insülin vurulduğu belirtilerek, "Ölüm olayının muhtemelen aldığı ilaçlardan kaynaklandığı kanaati oluşmuştur" denildi.
3.07.2024Gündem
Nihal Candan tahliye sürecini anlattı: Bilincim kapalıydı
Nihal Candan tahliye sürecini anlattı: Bilincim kapalıydıSosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler sazan sarmalı yöntemiyle onlarca kişiyi dolandıran bir şebekenin üyesi oldukları iddiasıyla tutuklanmıştı. Sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilen Nihal Candan süreçle ilgili çarpıcı ayrıntıları CNN TÜRK muhabiri Merve Tokaz'a anlattı.
27.06.2024Gündem
Turizme bayram dopingi: Doluluk oranı yüzde 90'a ulaştı!
Turizme bayram dopingi: Doluluk oranı yüzde 90'a ulaştı!Kurban Bayramı tatilinin gözde merkezlerinden Kaş, Kalkan ve Fethiye'de villalarda 9 günlük tatil sürecinde doluluk yüzde 90'a ulaştı.
21.06.2024Gündem
Adanalı vatandaşlara Kurban Bayramı uyarısı yapıldı!
Adanalı vatandaşlara Kurban Bayramı uyarısı yapıldı!Sofra başında kontrolü elden bırakarak aşırı yemek yemenin sorunlara yol açıp bayram keyfine gölge düşürebileceğini söyleyen Medline Adana Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Selva Oturakçıibogil, bayramda sağlıklı beslenmenin püf noktalarını anlattı.
14.06.2024Adana
Türkiye'nin en sıcak yeri Antalya oldu
Türkiye'nin en sıcak yeri Antalya olduMeteorolojiİ'nin dün 06.00 ile 18.00 saatleri arasında gerçekleşen en yüksek sıcaklıklar verisinde ilk 6 sırayı Antalya'daki ölçüm istasyonları aldı. Kaş ilçesi, 46,2 derece ile Türkiye'nin en sıcak yeri oldu.
6.06.2024Gündem
Üniversite sınavına girecek gençlere uzmanlardan öneriler
Üniversite sınavına girecek gençlere uzmanlardan önerilerYüksek Öğrenim Kurumları Sınavı'na (YKS) sayılı günler kalırken, sınava girecek gençlerde ve ailelerinde sınav kaygısı artıyor. Uzmanlar, sınav kaygısının başarıyı olumsuz etkilediğini belirtirken, kaygı ile baş etme yöntemleri hakkında tavsiyelerde bulundu.
6.06.2024Gaziantep
Kaş Adliyesinde tuvalet krizi çözüldü: Artık herkes kullanabilecek
Kaş Adliyesinde tuvalet krizi çözüldü: Artık herkes kullanabilecekAntalya'nın Kaş Adliyesi'nde avukat Hakan Tüzen'in, başsavcı Gökhan Feyzoğlu tarafından tuvaletten zorla çıkarılması, sonrasında kilidi değiştirilen tuvaletin yeniden avukatların kullanımına açılmasıyla devam eden sürecin son aşamasında, tuvalet artık kilitlenmiyor.
30.05.2024Gündem
BİM 28-31 Mayıs aktüel katalog 2024: Çay makiknesi, tencere ve çaydanlıkta indirimli fiyatlar! Salı/Cuma BİM kataloğunda neler var?
BİM 28-31 Mayıs aktüel katalog 2024: Çay makiknesi, tencere ve çaydanlıkta indirimli fiyatlar! Salı/Cuma BİM kataloğunda neler var?BİM yeni haftada birbirinden farklı ürünlerde indirim yaptı. Bu hafta Wag Maşası, kaş düzeltme cihazı, 12 kişilik yemek takımı, koltuk halı yıkama makinesi indirimli ürünler listesinde yer aldı. BİM Salı/Cuma aktüel kataloğunda tüm seçeneklerde fiyatlar düştü. İşte 28-31 Mayıs BİM aktüel katalog ve indirimli ürünler listesi..
27.05.2024Ekonomi
Adliyede başsavcı ile avukat arasındaki tuvalet tartışmasında gelişme var!
Adliyede başsavcı ile avukat arasındaki tuvalet tartışmasında gelişme var!Antalya'nın Kaş Adliyesi’nde mesai bitimine doğru Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında personel tuvaletinin kullanımına yönelik tartışma yaşanmıştı. Adliyede avukatların yıllardır kullandığı tuvaletin kilidi değiştirildi. Kaş Adliyesi'ne gelen avukatlar, ellerindeki anahtarla tuvaleti açamaması üzerine olayı Antalya Barosu aracılığıyla TBB'ye taşıdıklarını belirtti.
21.05.2024Gündem
Kirpikleriniz dökülüyorsa sebebi de çaresi de bu; Bu yöntemi kullanan da orman gibi çıkıyor
Kirpikleriniz dökülüyorsa sebebi de çaresi de bu; Bu yöntemi kullanan da orman gibi çıkıyorKirpik ve kaşlar saçlara oranla daha az dökülür. Ancak bazı zamanlar bu biraz hızlanabilir. Bu gibi durumlarda önlem alınmalıdır ancak sebebi de araştırılmalıdır. Kirpikler neden dökülür, sebebi nedir?
20.05.2024Yaşam
Bu sahillere giriş yasaklandı! Cezası 387 bin TL
Bu sahillere giriş yasaklandı! Cezası 387 bin TLNesli tehlike altındaki deniz kaplumbağalarının Akdeniz sahillerinde yuvalama yaptığı İztuzu, Patara, Çıralı gibi kumsallara, saat 20.00'den sabah 08.00'e kadar giriş yasaklandı. Ateş ve mangal yakmak, çadır kurmak, araçla girişin de yasak olduğu bu kumsalları geceleri deniz kaplumbağaları, gündüz insanlar kullanabilecek. Eylül sonuna kadar sürecek yasakları ihlal edenlere uygulanacak idari para cezası ise 387 bin 141 TL.
18.05.2024Gündem
Estetikte yeni dönem! Dolgu uygulamalarıyla gençlik hayalleri gerçek oluyor
Estetikte yeni dönem! Dolgu uygulamalarıyla gençlik hayalleri gerçek oluyorYüzde yaşlanma karşıtı nazolabial dolguların yanı sıra, dudak ve burun dolgusunun da yaygınlaştığını söyleyen Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, dolgu uygulamalarına dair merak edilenleri açıkladı. Ulusal, " Kırışık giderici enjeksiyonlar, termal dolgu maddeleri gibi malzemelerle gençleşme fikri yaygınlaşıyor. Üstelik bu işlemler, insanların günlük hayatına hızla dönmesini de sağlıyor. Dolgu uygulamaları ile gençliğe dönüş hayali gerçek oluyor" dedi.
17.05.2024Gündem
Patara Deniz Feneri 500 yıllık uykusundan uyandı
Patara Deniz Feneri 500 yıllık uykusundan uyandıMilliyet Arkeoloji dergisi, 19 Mayıs Pazar günü yayımlanacak 37. sayısında Patara Deniz Feneri’ni ve yeniden ayağa kaldırılış hikâyesini mercek altına alıyor.
17.05.2024Vitrin
Adliyede tuvalet kavgası!
Adliyede tuvalet kavgası!Kaş Adliyesi'nde dün mesai bitimine doğru Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında personel tuvaletinin kullanımına yönelik tartışma yaşandı. Tuvaletten başsavcının koruma polisi tarafından zorla çıkarıldığına ileri süren ve hazırlattığı tutanakta yer veren Avukat Hakan Tüzen, "Bu olay son derece üzücü ve kabul edilemezdir" dedi.
16.05.2024Gündem
Adliyede tuvalet tartışması çıktı! Baro yönetimi inceleme yapmaya gidiyor
Adliyede tuvalet tartışması çıktı! Baro yönetimi inceleme yapmaya gidiyorAntalya'nın Kaş Adliyesi’nde mesai bitimine doğru Avukat Hakan Tüzen ile Başsavcı Gökhan Feyzoğlu arasında personel tuvaletinin kullanımına yönelik tartışma yaşandı. Tuvaletten başsavcının koruma polisi tarafından zorla çıkarıldığına ileri süren ve hazırlattığı tutanakta yer veren Avukat Hakan Tüzen, meslek grubu açısından son derece kabul edilemez olduğunu söyledi.
16.05.2024Gündem
Nisan ayında son 53 yılın sıcaklık rekoru kırıldı! Bakan Özhaseki verilerle açıkladı
Nisan ayında son 53 yılın sıcaklık rekoru kırıldı! Bakan Özhaseki verilerle açıkladıÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, geçtiğimiz nisan ayında son 53 yılın sıcaklık rekorunun kırıldığını duyurdu.
14.05.2024Gündem
Beşiktaş'a kötü haber! Çifte sakatlık şoku
Beşiktaş'a kötü haber! Çifte sakatlık şokuBeşiktaş'a Ankaragücü maçında sakatlanan Rachid Ghezzal ve Milot Rashica'dan kötü haber geldi. İşte detaylar...
9.05.2024Beşiktaş
Köpeğine zarar veren adamı arabana bağlayıp sürükledi!
Köpeğine zarar veren adamı arabana bağlayıp sürükledi!Antalya’nın Kaş ilçesinde bir kişi, köpeğine zarar verdiğini iddia ettiği kişiyi ellerini ve ayaklarını bağlayıp otomobil arkasında iple 150 metre sürükledi.
8.05.2024Gündem
Günde bir avucu kolajeni kan damarında çoğaltıyor! Bir tek kırışık bırakmaz: Hücrelere saldırır, yaşlanmaya dur diyor!
Günde bir avucu kolajeni kan damarında çoğaltıyor! Bir tek kırışık bırakmaz: Hücrelere saldırır, yaşlanmaya dur diyor!Vücuttaki protein, özellikle cilt, kas ve kemik sağlığı için önemlidir. Bağırsak astarında ve kan damarlarında bulunan kolajen ise cilt problemlerinin şifasıdır. Vücut doğal üretir ancak zamanla bu üretim yavaşlar. Besin takviyesiyle kolajen üretimi desteklenir. Kişiler, kolajeni artırmak için bazı besinlere öncelik vermelidir. Hücrelere kadar işleyen bu besinler kolajeni adeta fışkırtıyor.
7.05.2024Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Kaş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kaş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.