Prof. Dr. Ömer Özkan

Prof. Dr. Ömer Özkan

Son dakika Prof. Dr. Ömer Özkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Prof. Dr. Ömer Özkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Prof. Dr. Ömer Özkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prof. Dr. Ömer Özkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prof. dr. ömer özkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 prof. dr. ömer özkan haberi bulunmuştur. Tüm prof. dr. ömer özkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Prof. Dr. Ömer Özkan kimdir, nereli, hangi hastanede görevli? Binali Yıldırım’ın ameliyatını yapan Ömer Özkan’ın biyografisi…
Prof. Dr. Ömer Özkan kimdir, nereli, hangi hastanede görevli? Binali Yıldırım’ın ameliyatını yapan Ömer Özkan’ın biyografisi… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gittiği Azerbaycan'da trafik kazası geçiren AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın ameliyatını Antalya'dan İstanbul'a giden Prof. Dr. Ömer Özkan yaptı. Peki, Prof. Dr. Ömer Özkan kimdir, nereli, hangi hastanede görevli?
24.10.2022 Gündem
Prof.Dr. Ömer Özkan, Antalyaspor yönetiminde
Prof.Dr. Ömer Özkan, Antalyaspor yönetiminde TAM yüz nakli ve çift kol nakilleriyle adını duyuran Prof. Dr. Ömer Özkan, Antalyaspor'un yönetimine girdi. Prof.Dr. Ömer Özkan, "Sayın başkan konuyu açınca kendisini kıramadım" dedi.
11.01.2018 Antalyaspor
Cezaevinde rahatsızlanan Sert, hastaneye kaldırıldı
Cezaevinde rahatsızlanan Sert, hastaneye kaldırıldı Yaklaşık 4 yıl önce yüz ve çene nakli yapılan Sert, beyaz eşya borcunu ödemediği için tutuklandı. Cezaevinde rahatsızlanan Sert, hastaneye kaldırıldı.
17.11.2017 Yaşam
Yüz nakilli Recep Sert, bin 500 lira borcunu ödemeyince tutuklandı
Yüz nakilli Recep Sert, bin 500 lira borcunu ödemeyince tutuklandı Bursa'da temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen ve Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yüz ve çene nakli yapıldıktan sonra tedavi gördüğü hastanede tanıştığı Esma Akyurt ile evlenen Recep Sert, 1500 lira borcunu ödemediği için tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
Bu bir felaket
Bu bir felaket Antalya’daki hortumun yol açtığı felaket gün ışığıyla birlikte korkunç yüzünü gösterdi. TIR, kamyon ve otomobillerin savrulduğu, çatıların uçtuğu hortum felaketinde ekili alanlar büyük zarar gördü.
14.11.2017 Yaşam
Yıllar sonra gelen çarpıcı itiraf!
Yıllar sonra gelen çarpıcı itiraf! Prof. Dr. Ömer Özkan, ilk yüz nakli operasyonunda eski yüzü çıkartıp yeni yüzü yerleştirdiklerinde bambaşka bir insanla karşılaştıklarını ve ekip olarak birkaç saniye durakladıklarını söyledi.
12.10.2017 Sağlık
Türkiye'nin ilk yüz naklini yapan Prof. Dr. Özkan, o anları anlattı
Türkiye'nin ilk yüz naklini yapan Prof. Dr. Özkan, o anları anlattı Türkiye'nin ilk yüz nakli ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. Özkan, "Yüz nakli operasyonunda eski yüzü çıkartıp tümörü temizleyip, yeni yüzü yerleştirdiğimizde bambaşka bir insanla karşılaştık. Tüm ekip o an birkaç saniye durakladık. Kendimizi çok farklı hissettik. Karşımızda başka bir insan vardı" diyerek, ameliyatta yaşananları anlattı.
11.10.2017 Yaşam
Minik Özge'ye kötü haber! Nakil mümkün değil
Minik Özge'ye kötü haber! Nakil mümkün değil Babasının 150 liralık düzeneği eşliğinde protez bacağıyla adım atan Özge Yıldırım, kol bacak nakilleriyle dünyaca tanınan Prof. Dr. Ömer Özkan ile görüştü.
8.05.2017 Sağlık
‘FETÖ’cü değilim, mağdurlarındanım’
‘FETÖ’cü değilim, mağdurlarındanım’ Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, FETÖ’cü olduğu iddialarına tepki gösterdi.
29.09.2021 Gündem
Recep Sert işten çıkarıldı
Recep Sert işten çıkarıldı Türkiye'nin yüz ve çene nakliyle tanıdığı Recep Sert, işten çıkarıldı
16.02.2017 Yaşam
Erdoğan, kaza geçiren Albayrak ailesini ziyaret etti
Erdoğan, kaza geçiren Albayrak ailesini ziyaret etti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın ağabeyi Serhat Albayrak’ın eşi Pakize Şule Albayrak ve 2 çocuğu, Antalya’da geçirdikleri trafik kazasında yaralandı. Akşam saatlerinde Antalya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Albayrak ailesini hastanede ziyaret etti
29.09.2021 Gündem
‘Yeni kollarla mucizeyi  yaşıyorum’
‘Yeni kollarla mucizeyi yaşıyorum’ AKDENİZ Üniversitesi Hastanesi’nde 40 gün önce Prof...
13.03.2016 Yaşam
Recep Sert kız babası olacak
Recep Sert kız babası olacak BURSA’da, temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen ve Akdeniz Üniversitesi’nde yüz ve çene nakli yapıldıktan sonra tanıştığı Esma Akyurt ile evlenen Recep Sert ve eşi, bebeklerini bekliyor...
23.12.2015 Yaşam
Yüz nakli olan Recep Sert, baba olmaya hazırlanıyor
Yüz nakli olan Recep Sert, baba olmaya hazırlanıyor BURSA'da, temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen ve Antalya'da Akdeniz Üniversitesi'nde yüz ve çene nakli yapıldıktan sonra tedavi görürken tanıştığı Esma Akyurt ile evlenen Recep Sert baba olacak...
25.08.2015 Yaşam
Recep Sert hastanelik oldu!
Recep Sert hastanelik oldu! Geçen yıl yüz ve çene nakli yapıldıktan sonra İnegöl Belediyesi Yeniceköy ek hizmet binasında çalışmaya başlayan Recep Sert, yüzünde ve midesindeki şişkinlikler nedeniyle hastanelik oldu Temizlediği tüfeğin aniden ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen Recep Sert'e geçen yıl Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof...
29.09.2021 Gündem
Prof. Dr. Ömer Özkan açıkladı; Türk bilim adamları insan klonlayabilir!
Prof. Dr. Ömer Özkan açıkladı; Türk bilim adamları insan klonlayabilir! Prof. Dr. Ömer Özkan, "Bilimsel olarak bir insanın aynısının üretilmesi mümkün" açıklamasında bulundu.
11.12.2014 Bilim ve Teknoloji
YÖREX Fuarı'nda Haymana’ya büyük ilgi
YÖREX Fuarı'nda Haymana’ya büyük ilgi Antalya’da 5’incisi yapılan Yöresel Ürünler Fuarı’na (YÖREX) memleketin dört bir yanında iller ve ilçeler başta olmak üzere kendi yörelerini tanıtmak isteyen kentlerle dolup taştı… 81’ilin mega buluşmasının yaşandığı YÖREX Fuarı bu yıl Antalya Ticaret Borsası ve TOBB’un destekleriyle organize edildi… Fuarın açılış kurdelasını ise Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Muammer Türker ve Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut kesti...
25.10.2014 Yaşam
Dilmen: Gözlerimi bağışladım
Dilmen: Gözlerimi bağışladım "Vücudumdaki en sağlam organım gözlerim olduğu için bağışladım"
26.09.2014 Futbol
ŞOK!  Nakledilen yüzü geri alınıyor
ŞOK! Nakledilen yüzü geri alınıyor Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi’nde geçen 23 Ağustos’ta Türkiye’nin 6’ncı yüz nakli yapılan 55 yaşındaki Salih Üslün, uyuşmazlık nedeniyle yüzün geri alınması amacıyla ameliyata alındı...
16.06.2014 Yaşam
İlk kez görüntülendi!
İlk kez görüntülendi! Aynada kendini görünce...
29.09.2021 Gündem
Mucize ekip en zoru da başardı!
Mucize ekip en zoru da başardı! 8 saat süren ameliyatla yüz nakli yapıldı
29.09.2021 Gündem
Sert’in sakalı çıkmaya başladı!
Sert’in sakalı çıkmaya başladı! Türkiye 5’inci yüz ve ilk çene nakli yapılmıştı
29.09.2021 Gündem
Nakil talebi sınırı aştı!
Nakil talebi sınırı aştı! Prof. Özkan yurtdışından çok sayıda başvuru aldıklarını söyledi
29.09.2021 Gündem
Türkiye bunu konuşuyor!
Türkiye bunu konuşuyor! 5. yüz naklinin ardından bir dram ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Prof. Dr. Ömer Özkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prof. dr. ömer özkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.